Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 20. vasárnap

Egyéb hírek

Kamionok és sportautók vonulnak Budapesten

Az óriási népszerűségnek örvendő több tonnás versenykamionok egyfajta kedvcsinálóként vonulnak végig a Városliget melletti Ötvenhatosok terére. És persze nem lesznek egyedül!

részletek

Ingyenes buszjáratok indulnak a Kamion-Eb-re

Jövő hétvégén megérkezik Magyarországra a Kamion-Eb mezőnye, ehhez nyújtunk némi segítséget a kilátogatni vágyó nézők számára.

részletek

Versenykamionok akkor és most

Közeledik az idei Hungarian Truck Fest, augusztus utolsó hétvégén felbőgnek majd a motorok a Hungaroringen. Addig is nézzük át, hogy milyen változásokon estek át a technikák.

részletek

Nyerj belépőt a Kamion-Eb futamára!

Csupán egy egyszerű kérdésre kell válaszolni és a helyes megfejtést beküldők között kisorsolunk egy páros belépőt Kiss Norberték hungaroringi futamára!

részletek

Az első magyar kamionversenyző nő Kínában

Ni hao :) - Nos az elmúlt hétvégén az OXXO Racing Team pilótája Vogel Adri sokszor hallhatta ezt a köszöntést.

részletek

Újra rajthoz áll a magyar driftes Amerikában

György Szilveszter, a HELL Racing Team 2015-ös King of Touge Európa-bajnok drift pilótája a monroe-i futamon folytatja világbajnoki szereplését az egyesült államokbeli Formula Drift sorozatban.

részletek

Habsburg F3-as futamot nyert Spában

Habsburg Ferdinánd az elmúlt hétvégén Spa-Francorchamps-ban megszerezte pályafutása első FIA Formula 3 Európa-bajnoki futamgyőzelmét. Az ifjú osztrák a rajtrács 8. helyéről verekedte át magát.

részletek

A privát csapatoknak is elérhető lesz NSX GT3

A Honda az olasz JAS Motorsporttal, a Honda Performance Developmenttel (HPD) és a Mugennel együttműködve fejleszti az új NSX GT3-at, amely 2018-ban lesz elérhető a versenycsapatok számára.

részletek

Kiss Norbi másodikként a Hungaroringen!

A szezon előtt kitűzött célt már most sikerült megvalósítania a kétszeres gyorsasági kamionos Európa-bajnok Kiss Norbinak, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótájának.

részletek

Az első magyar kamionversenyző hölgy

A Magyar Autósport történetében és a világban is egyedülálló, hogy egy 1.300LE-s versenykamion volánjánál egy törékeny, ám rendkívül elszánt és tehetséges fiatal hölgy üljön.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1 ugyan nincs, de nem maradunk autósport nélkül a hétvégén sem - következő állomásához érkezik a DTM, lesz verseny a Paul Ricardon és a Red Bull Ringen is. Mutatjuk a kínálatot!

részletek

Nem lesz több verseny a Lausitzringen

Megnyitásakor Európa egyik legmodernebb pályájának számított, több neves sorozat is vendégeskedett rajta, év végén azonban a Lausitzring bezárja kapuit a versenyautók előtt.

részletek
Olvastad már?