Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Egyéb hírek

Már a versenyzésre gondol az amputált pilóta

Tisztában van vele, hogy milyen súlyos sérülései vannak, de miután felébredt a kómából, már a kézi vezérlésű versenyzésen gondolkodott – nem törte meg a 17 éves tehetséget a szörnyű baleset.

részletek

Amputálni kellett a balesetező F4-es lábát

Rengetegen látták Billy Monger bukásának videóját vasárnap, a 17 éves versenyző állapotáról azonban csak annyit tudtunk, hogy lábsérülést szenvedett. Az F4-es pilóta mindkét lábát amputálni kellett.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén

Rossi, Vinales, Lorenzo, Marquez, Bourdais, Dixon, Power, Castroneves, Solberg, Loeb, Ekström, Block, Csucsu, Szabó Krisz, Lotterer, Gasly, Busch, Earnhardt – őket nézheted az előttünk álló hétvégén!

részletek

F3-as előzésparádé Silverstone-ban

Látványos előzésekkel tarkított versenyhétvégét tudhat maga mögött Habsburg Ferdinánd, a 19 éves versenyző ugyanis mindhárom futamon komoly küzdelmek árán tört utat magának.

részletek

Előzésparádéval nyitotta a szezont Habsburg

Látványos előzésekkel tarkított versenyhétvégét tudhat maga mögött Habsburg Ferdinánd, a 19 éves versenyző ugyanis mindhárom futamon komoly küzdelmek árán tört utat magának a mezőnyön keresztül.

részletek

Mick Schumacher, az elérhetetlen pilóta

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az összes aktív vagy már visszavonult autóversenyző közül Michael Schumacher fiához, Mickhez a legnehezebb hozzáférnie egy újságírónak.

részletek

San Diegoba látogat a repülő F1

A Red Bull Air Race világbajnokság április 15-16-án, nyolc év után először tér vissza egyik közkedvelt helyszínére, a kaliforniai San Diegoba.

részletek

Exkluzív: Egy újabb Piquet tart az F1 felé

Több testvéréhez hasonlóan a család második legfiatalabb tagja, Pedro is belekóstolt az autóversenyzés világába: könnyen elképzelhető, hogy pár éven belül egy újabb Piquet kerül az F1 közelébe.

részletek

Exkluzív: Cipőzésre kaptunk ígéretet

Joey Mawsonnal, a Forma-3-ban induló ausztrál tehetséggel, Mick Schumacher nagy F4-es riválisával többek között erről a furcsa ausztrál szokásról is beszélgettünk a Hungaroringen, amit már ő is kipróbált.

részletek

Barrichello fia követi Mick Schumachert

Megkezdte autóversenyzői pályafutását Rubens Barrichello fia, a 15 éves Eduardo Barrichello. Nem ritka jelenség, hogy korábbi F1-es pilóták gyermekei is autóversenyzésre adják a fejüket.

részletek

Változások a ROC-on Wehrlein miatt

Pascal Wehrlein nem épült fel a Kínai Nagydíjra sem januári sérüléséből, amit a Race of Champions-on szerzett egy ütközést követően. Emiatt a következő Bajnokok Tornáján már új szabályok lépnek életbe.

részletek

Videón Ken Block 2017-es versenygépe

Barcelonában ezen a hétvégén veszi kezdetét a World RX versenyszezonja, s ebből az alkalomból a Hoonigan Racing is bemutatta Ken Block és Andreas Bakkerud vadonatúj fényezését.

részletek
Olvastad már?