Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Egyéb hírek

Ferrari-ünnep a Hungaroringen

Vannak olyan autógyártók, amik nem egyszerű közlekedési eszközöket állítanak elő, hanem annál sokkal többet, egy életérzést is kínálnak. Ilyen a Ferrari is...

részletek

A Toyota az autósportok biztonságáért

A világ vezető, egyben leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a környezetbarát hibrid modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota négy éves közös kutatási projektet indított...

részletek

Ingyenes autósport-hétvége a Hungaroringen!

Részben az egykori World Series by Renault-rendezvények hangulatát megidéző ingyenes hétvégét tartanak július 1-jén és 2-án a Hungaroringen.

részletek

Európa-bajnoki cím Vila Realban!

Nem csak Michelisz Norbert és Szabó Zsolt szállított sikert Magyarországnak a hétvégén Portugáliában: ugyanazon a helyszínen Európa-bajnok lett egy 14 éves fiatalember.

részletek

Így készül versenyezni Billy Monger

Az áprilisban mindkét lábát elveszítő pilóta egy hete bejelentette, hogy ősszel visszatér a versenyzéshez, de eltökélt célja, hogy néhány éven belül ott legyen a Le Mans-i 24 órás rajtjánál.

részletek

Exkluzív: Ilyen az élete Adrian Newey fiának

Adrian Newey fia, a 18 éves Harrison már a második évét tölti a Formula-3-ban, és futamról futamra egyre jobb, érettebb versenyzővé válik. A fiatal brit a Hungaroringen mesélt egy keveset az „extra kötelezettségeiről” is.

részletek

A háttérben készülődik a női Formula-1

Ha minden a tervek szerint alakul, már idén debütálhat a kizárólagosan hölgyversenyzők számára kiírt új széria, amely először a motorsport történetében női világbajnokot hirdetne.

részletek

Mai műsor (06. 18) Micsoda nap!

Véget ér a Le Mans-i 24 órás autóverseny és a hungaroringi DTM/TCR/F3-as hétvége is - nagyszerű izgalmakat tartogathat ez a nap minden motorsportrajongó számára!

részletek

Ez történt szombaton a Hungaroringen

Ritka az olyan "szériadús" hétvége a magyar pályán, mint a mostani, ezért tekintsünk vissza, hogy mi minden történt szombaton a DTM, a TCR és az F3-as Európa-bajnokság eseményein.

részletek

Billy Monger újra versenyezni fog!

A néhány héttel ezelőtt kishíján végzetes balesetet szenvedő, és mindkét lábát elveszítő Bill Monger hamarosan visszatér a versenyzéshez, egyik sorstársával közös csapatban indulva.

részletek

Mai műsor: Le Mans, DTM, TCR, F3

Izgalmas program várja ma a motorsport rajongóit a televízió képernyője előtt éppúgy, mint a Hungaroringen: rajtol a 24 órás, kilenc magyar a TCR-ben, és persze Magyarországon a DTM!

részletek

Újságírók állítottak fel driftrekordot

Az ’ambíció’ kifejezés alighanem az Oxford szótár egyik legerőteljesebb szava. Az ambíciót gyakran a törekvés forrásaként, a siker alapjaként emlegetik.

részletek
Olvastad már?