Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Egyéb hírek

Brands Hatchben versenyez a GT4 Eb magyarja

Mór Csaba és olasz versenyzőtársa, Patrick Zamparini a hétvégén a GT4 Európa-bajnokság második fordulóján vesz részt a Racing One Motorsport Audi R8-asával a legendás angol pályán.

részletek

A PlayStation világából egyenesen a pályára

A tisztán elektromos Audi e-tron Vision Gran Turismo tanulmányautóval az Audi egy különleges formában varázsolja kézzel fogható élménnyé az elektromos mobilitást.

részletek

Bemutatták Jázmint, a magyar versenykamiont

Ünnepélyes keretek között leplezték le a kétszeres Eb-győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team 2018-as versenykamionját. Az eseményre az AMTS-en került sor.

részletek

Elektromos ördög a Pikes Peak-i felfutásra

Bemutatkozott a Volkswagen legújabb motorsport újdonsága, az I.D. R Pikes Peak. Ezzel a tisztán elektromos tanulmány versenyautóval áll ugyanis rajthoz Pikes Peak-i Nemzetközi Hegyi Felfutó versenyen.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Bár az F1-es szezonnyitóra még egy hetet várnunk kell, a MotoGP mezőnye már megkezdi 2018-as szereplését, de Katar mellett érdemes lesz még Uruguayra és kicsit Fontanára is figyelni a napokban.

részletek

Az FIA minden versenyigazgató szemét kinyitja

A szervezet egy szeminárium keretében 70 versenyigazgatót hívott össze különböző nemzetközi szériákból. Tovább növelnék a versenyek színvonalát, így a pályaelhagyások témája is terítéken volt.

részletek

Az elektromos autók visszatértek a pályára

A versenyautók rajongói, akik izgatottan várják, hogy az autó- és motorsporttal foglalkozó sajtó beszámoljon a legújabb teljesítményeredményekről, revelációként élték meg a 2,27-es számot.

részletek

Balesettel ért véget a bathursti 12 órás

Több csúnya bukás is történt az ausztrál hosszútávú viadalon: egy versenyző számos törött csonttal került kórházba, nem sokkal a leintés előtt újabb rémisztő balesetet láthattak a nézők.

részletek

Coulthard másodszor lett a Bajnokok Bajnoka

A többszörös F1-es futamgyőztes veretlenül jutott be a döntőbe, ahol Petter Solberget is könnyedén legyőzte, így a visszavonult skót versenyző 2014 után másodszor nyerte meg a Bajnokok Tornáját.

részletek

Németországé a Nemzetek Kupája

A parádézó Juan Pablo Montoya vezetésével egészen a döntőig menetelt Latin-Amerika, de végül Rene Rast és Timo Bernhard révén a németek értek révbe a Bajnokok Tornájának csapatversenyén.

részletek

Vettel nem védhet címet a Bajnokok Tornáján

Az előttünk álló pénteken és szombaton rendezik a világ legjobb pilótáinak éves gálaversenyét, a Bajnokok Tornáját, ami nemcsak a helyszíne miatt lesz különleges, hanem azért is, mert az F1-es mezőny látványosan távol marad tőle.

részletek

Schumacher büszke fia sikeres bemutatkozására

Ralf Schumacher fia, David is elkezdte autóversenyzői pályafutását az F4-ben másfél hete. Ígéretesen és eredményesen indította karrierjét, emiatt édesapja boldog, de egyben óvatos is.

részletek
Olvastad már?