Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Egyéb hírek

Az FIA minden versenyigazgató szemét kinyitja

A szervezet egy szeminárium keretében 70 versenyigazgatót hívott össze különböző nemzetközi szériákból. Tovább növelnék a versenyek színvonalát, így a pályaelhagyások témája is terítéken volt.

részletek

Az elektromos autók visszatértek a pályára

A versenyautók rajongói, akik izgatottan várják, hogy az autó- és motorsporttal foglalkozó sajtó beszámoljon a legújabb teljesítményeredményekről, revelációként élték meg a 2,27-es számot.

részletek

Balesettel ért véget a bathursti 12 órás

Több csúnya bukás is történt az ausztrál hosszútávú viadalon: egy versenyző számos törött csonttal került kórházba, nem sokkal a leintés előtt újabb rémisztő balesetet láthattak a nézők.

részletek

Coulthard másodszor lett a Bajnokok Bajnoka

A többszörös F1-es futamgyőztes veretlenül jutott be a döntőbe, ahol Petter Solberget is könnyedén legyőzte, így a visszavonult skót versenyző 2014 után másodszor nyerte meg a Bajnokok Tornáját.

részletek

Németországé a Nemzetek Kupája

A parádézó Juan Pablo Montoya vezetésével egészen a döntőig menetelt Latin-Amerika, de végül Rene Rast és Timo Bernhard révén a németek értek révbe a Bajnokok Tornájának csapatversenyén.

részletek

Vettel nem védhet címet a Bajnokok Tornáján

Az előttünk álló pénteken és szombaton rendezik a világ legjobb pilótáinak éves gálaversenyét, a Bajnokok Tornáját, ami nemcsak a helyszíne miatt lesz különleges, hanem azért is, mert az F1-es mezőny látványosan távol marad tőle.

részletek

Schumacher büszke fia sikeres bemutatkozására

Ralf Schumacher fia, David is elkezdte autóversenyzői pályafutását az F4-ben másfél hete. Ígéretesen és eredményesen indította karrierjét, emiatt édesapja boldog, de egyben óvatos is.

részletek

Szuperkedd – Itt a nap összes bejelentése

2018. január 30-ának valamiért különösen fontos jelentősége van a motorsportok tér-idő kontinuumában, hiszen ezen a napon annyi nagyhorderejű bejelentést és hírt olvashattunk, mint november vége óta összesen.

részletek

David Schumacher sikeres F4-es bemutatkozása

A Schumacher család nem tud elszakadni az autóversenyzéstől. A hétszeres világbajnok unokaöccse, azaz Ralf Schumacher fia sikerrel vette az első akadályt a Formula-4-ben.

részletek

Jégviadalon a MotoGP-sztár és a Harley

A SnowQuake újra lecsap. Kézzel szögelt gumikon száguldó Harley-Davidson Street Rod-ok és 16 mindenre elszánt versenyző, köztük a MotoGP sztár, Ruben Xaus, száll harcba a jégviadalon.

részletek

Bezárják a kerpeni gokartpályát

Michael Schumacher pályafutása egészen fiatalon kezdődött és az otthonához közeli Kerpen gokartpályájához köthető. Az üzlet mindenekelőtt, úgy tűnik, nincs menekvés Kerpen számára.

részletek

Ők voltak 2017 legjobb fiatal tehetségei

A nagy számok törvénye alapján szinte biztos, hogy nem fog mindegyikük eljutni az F1-ig, de érdemes végigtekintenünk azokon az ifjú pilótákon, akik idén uralták a juniorszériákat.

részletek
Olvastad már?