Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 27. szombat

Egyéb hírek

Mai műsor (05. 21) MotoGP, Indy, DTM, Pau

Alonso, Rossi, Wittmann, Mick Schumacher, Castroneves, Marquez, Mortara, Norris, Power, Newgarden, di Resta, Ekström, Vinales, Lorenzo... Őket nézheted ma a tévében reggeltől estig!

részletek

Pilóta ritkán kap ilyen furcsa büntetést

Az F3-as Európa-bajnokságon szereplő Maximilian Günther két héttel ezelőtt a Mercedes DTM-csapatának segített hírességek taxiztatásában - nem gondolta volna, hogy tilosban jár.

részletek

Mai műsor (05. 20) FE, DTM, F3 és Indy-kvali

Hogy mit nézz ma a tévében? Bizony, nagyon színes lesz a program, az első közvetítés reggel 8-kor indul, az utolsó éjfélkor ér véget: hét különböző széria három kontinensről, nem fogunk szombaton unatkozni!

részletek

Egyetlen magyar az osztrákoknál

Magyar János számára a Red Bull Ringen folytatódik a 2017-es szezon. A forma autós bajnok számára ez ESET kupa és Zóna bajnoki forduló is egyben. A mezőny egyetlen magyar versenyzője Jani lesz.

részletek

Nyár végén újra kamionfesztivál a Ringen

2017-ben ismét augusztus utolsó hétvégéjén, 26-27. között ad otthont a Hungaroring a Kamion-Eb magyarországi versenyeinek, melyeken természetesen a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert is rajthoz áll.

részletek

Kiss Norbi: Sikeres időmérő, kaotikus futamok

Szombatról vasárnapra a Tankpool24 legénysége olyan remek munkát végzett, hogy a csapat eddigi legjobb időmérős eredményét produkálta az André Kursim - Kiss Norbert páros.

részletek

Dobogós helyezéssel nyitott Kiss Norbi

Óriási küzdelem alakult ki az első napon, az élmezőnyben minimálisak voltak a különbségek - a magyar versenyző viszont remekül helytállt és a második futamon felállhatott a dobogóra.

részletek

De la Rosa segítheti a magyar formaautóst!

Lukács Kornél hétről hétre világsztárok között méreti meg magát, és talán hamarosan a versenyzés legpopulárisabb szakágában, a formaautózásban is láthatunk újra magyart nemzetközi mezőnyben körözni!

részletek

Mick Schumacher nem rohan az F1 felé

Egyesével veszi a lépcsőfokokat a hétszeres világbajnok fia. Jelenleg nincsenek Formula-1-es tervei, első F3-ra szezonjára szeretne koncentrálni, amely során már járt a dobogón is.

részletek

Először indul magyar a Formula Driftben

György Szilveszter, a HELL Racing Team a 2015-ös King of Touge Európa Bajnok drift pilótája idén a világbajnoki sorozatban méretteti meg magát az Egyesült Államokban.

részletek

Kész Kiss Norbi idei kamionja!

Kifejezetten hosszú volt a FIA ETRC, azaz a kamion Európa-bajnokság téli szünete, de ezen a hétvégén újra elszabadulnak a lóerők! Kiss Norbi új kamionja már elkészült, a győzelem a cél!

részletek

Áldás vagy átok Vettel öccsének a hírnév?

Fabian Vettel megkezdte autósportos karrierjét az Audi TT Kupában. Sebastian Vettel 18 éves öccse a saját útját kívánja járni, de vajon segítség-e neki a négyszeres világbajnok bátyja, vagy éppenséggel akadály?

részletek
Olvastad már?