DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Túraautó

DTM: Ice-Watch – Limitált kiadás Wittmann-nak

A DTM-ben nagy fölénnyel bajnoki címet szerző Marco Wittmannt személyes szponzora, az Ice-Watch egy limitált kiadású, BMW-színekben pompázó órával köszöntötte.

Marco Wittmann DTM-bajnoki címének tiszteletére személyes szponzora, az Ice-Watch is reflektorfénybe helyezi a fiatal német tehetséget. Az erre az alkalomra készített limitált kiadású exkluzív karóra a BMW Motorsport színeiben pompázik, közepén pedig a bajnok aláírása látható. Az Ice-Watch DTM-karrierje kezdete, 2013 eleje óta támogatja Wittmannt, aki idén meggyőző fölénnyel szerezte meg a világ egyik legfontosabb túraautós bajnoki címét.

icewatch2



„Roppant elégedettek vagyunk a BMW-vel folytatott együttműködésünkkel és Marco kiemelkedő teljesítményével” – mondta Jean-Pierre Lutgen, miután átadta Marcónak a limitált kiadású órát a BMW által szervezett múlt szombati ceremónián Hockenheimben.

A BMW-vel megkezdett kapcsolat szimbolikus az Ice-Watch számára, hiszen az autógyártó az innovációt, a formatervezést, a teljesítményt, az erőt, illetve a kitűnő ügyfélszolgálatot és hozzáférhetőséget jeleníti meg – olyan jellegeztességeket, melyekkel az Ice-Watch is nagyban törődik.

A bajnoki cím ismételten megerősítette, hogy az Ice-Watch a győztesek márkája.

icewatch3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: