Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 20. szerda

tesztelés

Valóban ütős lehet idén a Honda

Teljesen problémamentes első napot tudhat maga mögött a Honda, mind a Toro Rosso, mind a Red Bull versenyautójában tökéletesen működött a japán erőforrás, összesen 200 feletti megtett körrel.

részletek

Raikkönen rendkívül elégedett az Alfával

Kimi Raikkönen számára a februári tesztelési időszak rémálomként kezdődött, szinte másodperceken belül kicsúszott. Utána azonban rengeteg értékes adatot gyűjtött és nagyon megdicsérte új csapatát.

részletek

Három istálló is lekésheti a teszt kezdetét

A Formula-1-es csapatok igyekeznek az utolsó utáni pillanatig húzni az időt a versenyautó véglegesítésével. Úgy fest, hogy hárman túlfeszítették a húrt és lekésik a hétfői tesztnapot.

részletek

Albonnak jól jött a Formula-E-s tesztelés

Teljesen új felállásban vág neki a 2019-es esztendőnek a Toro Rosso, Gasly és Hartley helyett egy visszatérő és egy újonc a pilóták között, akinek még nagyon sok tanulnivalója maradt az F1-ben.

részletek

A kútba esett Verstappen-Honda kapcsolat

Verstappen alig várja, hogy pályára vihesse az új, Honda-motoros versenyautót. Bő húsz éve már láttunk egyszer ilyet, annak a remek kezdet ellenére sajnos nagyon szomorú vége lett.

részletek

Az egyik legmeglepőbb téli teszt

Időnként előfordul, hogy egy olyan csapat ér el meghökkentően jó eredményt a téli teszteken, ami előtte a fasorban sem volt. 2004-ben is erre volt példa, amit némileg az évad is igazolt később.

részletek

Élő közvetítés a Ferrari bemutatójáról

Nemcsak a teszteket lesz lehetőségünk élő adásban követni idén, hanem a Ferrari 2019-es autójának bemutatását is nézhetjük az interneten. Az olaszok rajongói február 15-én legyenek résen.

részletek

Ez lehet a Renault új szuperfegyvere

Mindent megtesz a francia gyártó, hogy évek óta meglevő, komoly hátrányát lefaragja az erőforrások tekintetében. Ennek érdekében teljesen új tesztpadot fejlesztettek, ami sokat segíthet a motor fejlődésében.

részletek

A Renault szerint a Red Bull fél

A francia gyári istálló szerint a bikák azért nem engedték az év végén tesztelni Daniel Ricciardót új csapatával, mert félnek. Valós veszélynek tartják a Renault-t, így némi akadályt gördítettek eléjük.

részletek

A kis Schumachert már idén az F1-be várják

Bő egy évtizeden át szorosan együtt dolgozott Michael Schumacherrel, most tehetséges fiát vette górcső alá a Ferrari egykori, tesztelésért felelős főnöke. Úgy véli, már idén láthatjuk szabadedzéseken.

részletek

Schumachernek a Sauber és a Haas is segíthet

A Ferrari az Alfa Romeo-Sauberrel és a Haasszal is szoros szövetségben van a Formula-1-ben, így könnyen előfordulhat, hogy Mick Schumachert valamelyik, vagy akár mindkét istállónál láthatjuk.

részletek

Tíz érdekes tény Michael Schumacherről

A rajongók mindegyike fejből vágja, hogy a német legenda hét világbajnoki címet és kilencvenegy futamgyőzelmet szerzett karrierje során. Vannak azonban más, kevésbé ismert érdekességek is Schumacherről.

részletek
Olvastad már?