Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

szabályváltozások

A Mercedes segítené a belépő gyártókat

A német gyártó felajánlotta, hogy a 2021-es új motorszabályok hatására belépő, esetleges új motorszállítókat technológiával segítené. A Ferrari-Renault-Honda trió kritikusan fogadja az ötletet.

részletek

A Mercedes feladta a motorharcot

A 2021-es, tervezett motorszabály-változások egyik sarkalatos pontja, hogy dobják-e a hőenergiavisszanyerő-komponenst. A Mercedes sokáig tiltakozott, de végül beadta a derekát.

részletek

Ricciardo: A mi véleményünkre nem kíváncsiak?

Több F1-es pilóta adott hangot annak, hogy az FIA szakemberei a 2019-es szabálymódosítások előtt meg sem kérdezték őket a változtatásokról, amelyeket nem tartanak jónak.

részletek

Brawn: Az F1 Ferrari nélkül is működne

A Liberty Media tagja, Ross Brawn nem szeretné, ha a sport elveszítené az F1 egyik legikonikusabb gárdáját, de szerinte ehhez az olaszoknak is együtt kell működniük a vezetőséggel.

részletek

Változik a motorcserés büntetés, de...

Az FIA Motorsport Világtanácsa szerdán több szabályváltoztatást is beiktatott, köztük a sokat vitatott motorcserék miatti rajtbüntetéseket. Változik a rendszer, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolták.

részletek

A Ferrari kilépési fenyegetése egészen komoly

A Ferrari elnöke ismét kihangsúlyozta, hogy nem üres fenyegetőzésről van szó, ha a Formula-1 nem a kívánt irányban halad 2021-től, akkor a vörös autók valóban kiszállnak a sorozatból.

részletek

Látványos összehasonlítás Hamilton szemszögéből

Tavalyhoz képest rengeteget gyorsultak a Formula-1-es autók az új szabályoknak köszönhetően. Lewis Hamilton tavalyi és idei pole pozíciós körét egy összehasonlító videó látványosan szemlélteti.

részletek

Todt a mai ízlésnek megfelelő F1-et szeretne

Jean Todt, az FIA elnöke frusztrálva érzi magát attól, hogy mennyire nehéz a mai Formula-1-ben változtatásokat végrehajtani. A mai ízlésnek megfelelő sorozatot szeretne, de tudja, ez kifejezetten nehéz lesz.

részletek

Alonso lelkes az új szabályok miatt

Fernando Alonso tetszéssel fogadta az új érát a Formula-1-ben, üdvözli a szabályváltozásokat és a gyorsabb tempót, már csak a hangerőt hiányolja a spanyolok kétszeres világbajnoka.

részletek

Vissza a jövőbe - Ilyen lesz az IndyCar jövő évi versenygépe!

Megérkezett az eddigi legpontosabb, legkorszerűbb grafika a széria 2018-ban debütáló aerokitjével felvértezett autóról.

részletek

Mi áll a szabályváltozások hátterében?

A Williams istálló korábbi technikai igazgatója, Pat Symonds nem egészen úgy gondolja, hogy az új szabályozás kizárólag azért jött volna létre, hogy az autókat jelentősen felgyorsítsák.

részletek

Sainz mintha egy másik kategóriába került volna

Carlos Sainz, az idei Toro Rosso vezetése közben úgy érzi, mintha egy másik kategóriába ugrottak volna át. Teljesen más érzetet ad az autó az új szabályoknak köszönhetően.

részletek
Olvastad már?