Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

fejlesztés

Sajtó: Csak ötven lóerő a Honda hátránya

A német sajtó információi szerint az adatok azt mutatják, hogy a japán gyártó legújabb erőforrása annyira jól sikerült, hogy már csak ötven lóerő lemaradásban van a Mercedes mögött.

részletek

Több, mint 50 lóerőt javult a Honda

A Toro Rosso mellett a Red Bull főtanácsadója is nagy örömmel fogadta a Honda-erőforrás jelentős fejlődését. Most először a pontos számot is tudhatjuk, de még mindig bőven van hova javulni.

részletek

Kiváló időmérő a Toro Rosso-Hondától

A japán gyártó fogadkozott, hogy Suzukában megmutatják erejüket és eddig valóban így is történik. Idei legjobb páros eredményét szállította a csapat, Brendon Hartley különösen remekelt.

részletek

Tost: A fejlesztett Hondával irány a Q3

A Toro Rosso pilótái nagyot ugorhatnak előre az erősorrendben, a fejlesztett japán erőforrás ugyanis rengeteg pluszt jelent. A csapatfőnök szerint a frissítés olyan mértékű, hogy a Q3-ban a helyük.

részletek

Coronel: A Renault nem akar segíteni a Red Bullnak

A korábbi holland versenyző meggyőződése, hogy a Red Bull jövőre jobban teljesít majd a Honda-motorokkal. A Renault pedig a jövő évi bejelentés óta nem könnyíti meg partnere dolgát.

részletek

Fél másodpercet hoz az új Honda-motor?

A japán gyártó Szocsiban még csak kipróbálta, hazai versenyén, Suzukában pedig már élesben is bevetné újfejlesztésű erőforrását. A hírek szerint öt-hat tizedmásodpercet hoz a frissített motor.

részletek

Tost: A Honda már most a Renault előtt

Tavaly mindenki megmosolyogta a japán gyártót, amikor azt tűzte ki célul, hogy 2018 folyamán a rivális Renault elé akar kerülni teljesítményben. Úgy tűnik, sikerült betartani ígéretüket.

részletek

Beválik a Honda új fejlesztése

Idei harmadik motorvariánsával jelentkezett a Honda Szocsiban, a Toro Rossónál pedig mindenki izgatott, mert az erőforrás még biztonságos üzemmódban is jelentős javulást hoz a konyhára.

részletek

Mit várhat a Toro Rosso Szocsiban?

Lassan egyéves rutinnal rendelkezik a faenzai istálló mindkét pilótája, de Szocsiban még nem ültek F1-es autóban. A Honda szempontjából is jól jönne egy remek eredmény hazai futama előtt.

részletek

A Honda már 2019-es alkatrészeket próbálgat

Az idei hátralevő versenyhétvégéket a Honda folyamatos kísérletezgetésre fogja használni, ami már a jövő évet szolgálja. Most már a vezetőség is elismerte, csak 2019-et tartják szem előtt.

részletek

Ricciardo: Az új Renault-motor igazolja a döntésem

Monzában mutatkozott be a Red Bull autóiban a francia gyártó legfrissebb fejlesztésű erőforrása. Ennek ereje meggyőzte Daniel Ricciardót arról, hogy megfelelően döntött, hogy jövőre átigazol.

részletek

Austinban nagyot léphet előre a Toro Rosso

Bár Brendon Hartley nagyon várja már a frissítéseket a faenzaiak versenyautójára, úgy tűnik, a következő két fordulóban még nem érkezik. Az USA Nagydíjára viszont minden téren megújulhat.

részletek
Olvastad már?