fejlesztés - Formula.hu - 1
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 15. szerda

fejlesztés

A Ferrari újabb nagy fejlesztéssel készül

A Mercedes-rajongók aggódhatnak, a Scuderia ugyanis legkevésbé sem állt le idei autójának fejlesztésével. Most éppen a nyári szünet után bevetendő, legújabb padlólemezükkel dicsekedtek.

részletek

Alonso már bizakodóbb a 2019-es McLarennel

Bár még nem döntött arról, mihez kezd jövőre Fernando Alonso, legutóbbi nyilatkozatában már a jövő évre tervez, ami arra engedhet következtetni, hogy nem hagyja el a McLaren-Renault-t.

részletek

A Ferrari is 1000 lóerő alatt

A szakértők egybehangzó véleménye szerint a Ferrari idén kevéssel átugrotta a Mercedest motorerőben, de még mindig nem éri el az erőforrás teljesítménye az ezer lóerőt. De már nem sokáig.

részletek

Renault: Ricciardo megszerzése jó bizonyíték

A francia gyári istálló fejlődésének legékesebb bizonyítéka a többszörös futamgyőztes Daniel Ricciardo leigazolása. Így gondolja a Renault ügyvezető igazgatója, aki jövőre még többet akar.

részletek

Leálltak a Force India fejlesztésével

A Sauber két évvel ezelőtti helyzetéhez hasonló problémával szembesül a Force India, a bizonytalan jövő miatt ugyanis kénytelenek szüneteltetni a fejlesztést, a pénzügyi háttér nincs meg.

részletek

Ettől ment olyan jól Szirotkin

Az idei vergődéshez képest kifejezetten biztatóan zárult a Williams számára a Német Nagydíj időmérő edzése, Szergej Szirotkin ugyanis a megszokottnál jóval előrébb kvalifikálta magát.

részletek

Horner: Nem áldozzuk fel a Toro Rossót

A Red Bull főtanácsadója a hét elején olyan nyilatkozatot tett, amiből a szakemberek azonnal azt vették ki, hogy a bikák feláldozzák a fiókcsapatot idén, annak érdekében, hogy a Honda javuljon.

részletek

A Red Bull feláldozza fiókcsapatát

Jövőre az energiaitalos istálló is Honda-erőforrásokra vált, lecserélve a szintén problémás Renault-t. A japánok engedélyt kaptak, hogy szabadon kísérletezzenek idén, akár büntetések árán is.

részletek

A Honda még tervez idén egy nagy dobást

A japán gyártó közel sem szerepel olyan gyászosan, mint a tavalyi év első felében, de tudják, még mindig nagy a lemaradás. Még az idei szezonban tervben van egy nagyobb fejlesztés.

részletek

A Force India is a McLaren elé került

Tavaly év végén mindenki az élmezőnybe várta a McLarent idén, de a kezdeti biztatóbb eredmények után több istálló is visszaelőzte a patinás csapatot. A Force India is újra a wokingiak elé került.

részletek

Két év alatt elsőből utolsó

A szerencse forgandó, ezt már Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója is tudja. Két éve még a Mercedes nagy sikereinek kovácsa volt, de új kihívásra vágyott. Megkapta, jelenlegi csapata sereghajtó.

részletek

Brawn: Vettel erősebb, mint Hamilton

Nem könnyű különbséget tenni a két, négyszeres világbajnok ász között, Ross Brawn mégis úgy véli, a német pilóta komoly pszichológiai előnnyel rendelkezik, hazájában győzte le Hamiltont.

részletek
Olvastad már?