Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 21. csütörtök

fejlesztés

Ebben gyenge, illetve erős a Sauber

Charles Leclerc kezd egyre inkább berobbanni a Formula-1 világába. Újoncként egy rövid bizonytalan szakasz után jelentősen feljavult, de ebben a versenyautója is partner. Igaz, vannak gyengeségek is.

részletek

Ennyivel gyorsabb az új Honda-motor

A Red Bull komoly méréseket végzett a Renault és a Honda erőforrásainak teljesítménye között, a Honda nagyot ugrott előre. Gasly nem véletlenül győzködte a csapatot, hogy inkább a büntetés.

részletek

Ekkora végsebességet értek el az új motorok

Montrealban sokkal nagyobb végsebességgel száguldhattak a pilóták, mint Monacóban. A Ferrari ismét a leggyorsabbnak bizonyult, a Honda pedig szolgált egy különleges meglepetéssel.

részletek

A Honda fantasztikus munkát végzett

Bár a pontszerzés különböző balszerencsés okokból nem sikerült, mégis egyértelműen erősebb motorral rendelkezik a Honda, mint korábban. A pilóták és a csapat is dicséri a japánokat.

részletek

A McLaren még nem adott bele mindent

A wokingiak is megkapták a Renault új, fejlesztett erőforrását, ám még nem tekerték igazán fel. A versenyigazgató szerint beválhat a frissítés, Vandoorne autója pedig csak kis mértékben sérült.

részletek

Egyelőre jók a Honda fejlesztései

A Toro Rosso jó eséllyel pályázik szombaton legalább egy Q3-as helyre, aerodinamikailag és motorerőben is biztató a csapat fejlődése. A középmezőny rendkívül szoros, nehéz időmérő lesz.

részletek

Hamilton: A Ferrari nagy motorelőnyben

Lewis Hamilton is tudja már, hogy hetedik versenyét is ugyanazzal a motorral kénytelen teljesíteni, míg Vettel megkapja az új Ferrari-erőforrást. Nincs is igazán optimista hangulatában.

részletek

Csak keveset hoz az új Renault-motor?

Kanadát a legtöbb csapat megváltásként várja, mivel a gyártók többsége itt veti be legújabb fejlesztésű motorját. A Renault azonban az adatok szerint nem nyert valami sokat.

részletek

Mire képes a Honda fejlesztett motorja?

Kanadára minden gyártó jelentősen frissített erőforrással jelentkezhet, a hírek szerint a Honda plusz negyven lóerőt talált. Pierre Gasly alig várja, hogy ennyivel erősebb motorral versenyezhessen.

részletek

Ennyi lóerőt nyernek a gyártók a fejlesztéssel

Kanadára tervezi több gyártó is az első komolyabb erőforrás-fejlesztési csomagját. A hírek szerint, a Ferrari, a Honda és a Renault is jócskán nyer plusz lóerőt, a japánok a legtöbbet.

részletek

A Red Bull a Renault miatt nem nyer

Egyre több jel mutat arra, hogy a Red Bull jövőre Honda-motorra vált. A csapatfőnök ismét aláhúzta, hogy amíg a francia gyártó nem áll elő időmérős üzemmóddal, nem lesz jó rajthelyük.

részletek

Ismét meghibásodások az új Renault-motoroknál

Rossz hír a McLaren, a Red Bull és a Renault rajongóinak. A francia gyártó elismerte, hogy a fejlesztett erőforrás bevetését el kell halasztani, ugyanis képtelenek úrrá lenni a meghibásodásokon.

részletek
Olvastad már?