Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

fejlesztés

Idén is sok rajtbüntetése lehet a Toro Rossónak

Bár a Honda-motor elméletileg jóval megbízhatóbb, a Red Bull fiókcsapata felkészült arra, hogy anyacsapatát segítve a rajtbüntetéseket is bevállalja a folyamatos motorfejlesztések kipróbálása miatt.

részletek

Budkowski: A Renault kevésbé fejlődött, mint a korábbi években

A francia gyári istálló új technikai igazgatója elismerte, hogy 2018-ban kisebb mértékben sikerült az autót fejleszteni, mint a megelőző két szezonban. Egyértelmű cél az első hármast elkapni.

részletek

A Sauber pokolian ráfeküdt a 2019-es autóra

Bár az egész tavalyi szezonban az Alfa Romeo-Sauber látványos előretörését láthattuk, valójában a csapat egészen korán átcsoportosította erőit az idei versenyautó fejlesztésére. Tovább fejlődhetnek.

részletek

A Renault-motor jobb lehet, mint bármikor

A francia erőforrás az utóbbi években a Red Bull istálló kerékkötőjének bizonyult. Ezen a télen azonban koncepciót váltott a gyártó és ígéretük szerint többet fejlődik a motor, mint korábban valaha is.

részletek

Kubica: Csak annyira leszek jó, mint a Williams

Szenzációsnak nevezhető Robert Kubica visszatérése a Formula-1 mezőnyébe nyolc év kihagyás után. A lengyel szerint viszont csak annyira lehet gyors, amit az idei Williams enged számára.

részletek

Leclerc a Saubernek köszönheti tündöklését

Charles Leclerc berobbant a Formula-1-be az Alfa Romeo-Sauber színeiben. Azt azonban elismeri az ifjú monacói, hogy a csapat fejlődése nélkül nem sokat ért volna saját remek teljesítménye.

részletek

A Honda érzi, hogy javulnia kell

Bár a Red Bull vezetői gyakorlatilag hetente fejezik ki rendkívüli optimizmusukat a Honda-motor fejlődése okán, a japán gyártó óvatosan figyelmeztet, még messze nem tartanak ott, ahol szeretnék.

részletek

Renault: Nem csak megörököltük a negyedik helyet

A francia gyártót olyan megjegyzések érik, hogy a Force India tulajdonosváltása, valamint a Haas többszöri diszkvalifikálásának köszönheti csak év végi negyedik helyét. Az istálló ezt erősen cáfolja.

részletek

Brawn: Schumacher nem követte volna el Vettel hibáját

A Ferrari korábbi technikai igazgatója szerint Sebastian Vettel is hibás a Ferrari hajrában látott mélyrepülésében. Úgy véli, Michael Schumacher ezt a baklövést nem követte volna el annak idején.

részletek

Áttörést érhetett el a Renault-motor

Hosszú évek szenvedése után jó esély van arra, hogy a francia erőforrás végre felveheti a versenyt a legjobbakkal. A McLaren információi szerint a Renault jelentőset ugorhat lóerőben jövőre.

részletek

A Renault a csendes győztes

Az élcsapatok mögötti szakadék miatt a franciák gyári istállója szinte megbújt 2018-ban, de feltűnés nélkül felugrottak a negyedik helyre, ráadásul tavalyi pontmennyiségüket megduplázták.

részletek

Tost: A Honda jó volt, az autó kevésbé

Jó hír a Red Bull-rajongók számára, hogy a Toro Rosso csapatfőnöke elismerte, hogy az idény utolsó harmadában a Honda-motor a kívánt szinten teljesített, a fiókcsapat karosszériája kevésbé.

részletek
Olvastad már?