Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 21. szerda

erőforrás

Alonso szerint a Renault már most bizonyít

Fernando Alonso úgy véli, a francia gyártó erőforrása már most tényekkel és számokkal bizonyít, ami élesen mutatja a különbséget az eddigi évekhez képest, amikor a Hondával csak a remény maradt.

részletek

Renault: Briatore miatt vagyunk hátrányban

A francia gárda kétségtelenül a harmadik erő a Mercedes és a Ferrari mögött a jelenlegi F1-ben. A Renault vezetője a 2007-es eseményekre vezette vissza a még mindig tartó lemaradásukat.

részletek

Ezért nem válthatott Mercedesre a McLaren

A McLaren három év után 2017-ben szakított a Hondával, amiről a végső döntést szeptember végén mondták ki a felek. Talán ezért is maradt csupán a Renault lehetőségként a wokingiak számára 2018-ra.

részletek

A Mercedes 90%-os autót tervezett 2017-re

És a kérdés akkor az, hogy miért nem tudtak kihozni mindent az idei autóból? John Owen, a Mercedes főtervezője beszélt az okokról, amik az új szabályváltozásokra vezethetők vissza.

részletek

Ross Brawn reagált a motorhang hiányára

Motorfronton a helyzet nem egyszerű. A jelenlegi szállítók nem akarnak változást, a Formula-1 vezetése azonban az új gyártókat és a rajongókat is szeretné a száguldó cirkuszba vonzani.

részletek

Honda levezette, miért érti meg Alonsót

A japán vállalat alapítójának fia megvédi Fernando Alonsót, szerinte jogosak voltak a kétszeres világbajnok éles kritikái a gyenge és megbízhatatlan erőforrás miatt, de sajnálja a szakítást.

részletek

Brawn neves márkákat csalogatna az F1-be

A száguldó cirkusz jelenlegi vezetése minél több gyártót szeretne látni a mezőnyben, és Ross Brawn elárulta, mi mindent fog megtenni a Liberty Media a cél megvalósításáért.

részletek

A Force India tart a motorok lebutításától

A különbségek kiegyenlítődése miatt jó ötlet a tervezett, új motorszabály, de egy szakértő figyelmeztet, a verseny kiölése sem túl jó elképzelés, ha túlságosan lebutítják az erőforrásokat.

részletek

Feltekerik a motort a Renault-nál

Jó hír a Verstappen-rajongóknak, ahogy a gyári Renault csapat versenyzőinek is, a francia gyártó kockáztat és ismét a teljesítményt helyezi előtérbe, hogy Abu Dhabiból elhozzák a győzelmet.

részletek

Honda: A motor kezd jó lenni

A Honda egyre biztosabb abban, hogy erőforrásai lassacskán megütik az elfogadható szintet, ami az év eleji szenvedéshez képest óriási javulás. A japánok szerint az adatok már biztatóak.

részletek

A Honda nem kritizálja az új szabályokat

2020 után jelentős változásokon esnek át a jelenleg érvényes motorszabályok, amit a Mercedes, a Ferrari és a Renault is kritizál. A Honda azonban látja a lehetőséget a javulásra.

részletek

Verstappen: Hogy lehet túl kevés alkatrész a motorunkhoz?

Max Verstappen ezúttal sem kímélte a Renault-t, ahogy idén már többször is megtette. A holland értetlenkedve fogadja, hogyan fogyhatott ki a francia gyár a motorkomponensekből.

részletek
Olvastad már?