Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 15. szombat

erőforrás

A Honda ismét fejlesztett motorral próbálkozik

A Toro Rosso Mexikóban egy régebbi motorvariánssal vágott neki a hétvégének, Brazíliában viszont megint jöhet a teljes gáz, a legújabb fejlesztésű erőforrást szereli az autóba a japán gyártó.

részletek

A Renault-t túlköltekezi a Honda, így előzhetett

A Renault attól tart, hogy a Honda által befektetett óriási pénzösszeg miatt továbbra is jobban fejlődhet a japán erőforrás, mint a francia gyártó egysége. A Honda iszonyatos összegekkel fejleszt.

részletek

Massa: A mostani F1-es motorok jobbak

Amellett, hogy a hangot nyilván ő maga is hiányolja, Felipe Massa szerint a régi V8-as motorokból, a mostaniakkal ellentétben hiányzott az erő és az agresszivitás. A régi időkből viszont a könnyebb autókat hiányolja.

részletek

Fél másodpercet hoz az új Honda-motor?

A japán gyártó Szocsiban még csak kipróbálta, hazai versenyén, Suzukában pedig már élesben is bevetné újfejlesztésű erőforrását. A hírek szerint öt-hat tizedmásodpercet hoz a frissített motor.

részletek

Tost: A Honda már most a Renault előtt

Tavaly mindenki megmosolyogta a japán gyártót, amikor azt tűzte ki célul, hogy 2018 folyamán a rivális Renault elé akar kerülni teljesítményben. Úgy tűnik, sikerült betartani ígéretüket.

részletek

Beválik a Honda új fejlesztése

Idei harmadik motorvariánsával jelentkezett a Honda Szocsiban, a Toro Rossónál pedig mindenki izgatott, mert az erőforrás még biztonságos üzemmódban is jelentős javulást hoz a konyhára.

részletek

A McLaren szívesen használna Honda-motort

Az elmúlt év ismeretében érdekes fordulat előtt áll Woking. Azok után, hogy mindent elkövettek, hogy az F1-ben kiebrudalják a japán gyártót, az IndyCarban ismét szövetségre léphet a két fél.

részletek

A Renault-motor visszaeshet az utolsó helyre

A Renault-Honda páros továbbra sem képes felvenni a versenyt a Ferrarival és a Mercedesszel. Ugyanakkor, ha a japánok hozzák az ígért javulást, egyértelműen átlépik a francia erőforrást.

részletek

A Red Bull is dobhatja az új Renault-t

Bár Szingapúrban a remek időmérőt és versenyeredményt is részben a fejlesztett Renault-erőforrásnak köszönhette a Red Bull, könnyen lehet, hogy ismét visszaváltanak a régebbi motorra.

részletek

Sainz: Jövőre igazán erős lehet a Renault-motor

A McLarenhez igazoló Carlos Sainz bízik abban, hogy a Renault olyan erőforrással áll elő a jövő évben, ami partiban lesz a Mercedesszel és a Ferrarival. Az Olasz Nagydíjon látott próba biztató.

részletek

Ferrari: A motorunk legális, ennyi!

A monacói versenyhétvége óta szinte szünet nélkül gyanúsítgatták a riválisok a Ferrarit azzal, hogy erőforrásuk hibridrendszere illegális. Az FIA azonban kimondta a végső ítéletet: szabályos.

részletek

Már a rivális is elismeri a Honda fejlődését

Egyre egyértelműbb, hogy a három évig csak szidott japán gyártó idén remekül fejleszt és ezt már az ellenfelek is kezdik belátni. Spában a Ferrari-motoros Sauber sem bírt a Hondával.

részletek
Olvastad már?