Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

erőforrás

Hamilton: A Ferrari nagy motorelőnyben

Lewis Hamilton is tudja már, hogy hetedik versenyét is ugyanazzal a motorral kénytelen teljesíteni, míg Vettel megkapja az új Ferrari-erőforrást. Nincs is igazán optimista hangulatában.

részletek

Egy hónap múlva véglegesítik az F1 2021-es szabályait

Szép lassan csak elérik céljukat a csapatok, és az illetékesek ígéretei szerint egy hónap múlva minden részlet ismert lesz azzal kapcsolatban, hogy milyen szabályok szerint versenyeznek és milyen motorokat használnak majd az F1-ben 2021-től.

részletek

Kanadában érkezik a Renault új motorja

A Kanadai Nagydíjon biztosan beveti a francia motorgyártó továbbfejlesztett erőforrását. Remi Taffin azt is elárulta, miért nem vezetik be már a következő versenyhétvégén az új motort.

részletek

Raikkönen később kap fejlesztett motort

Kimi Raikkönen Ferrarija kétszer is beadta a kulcsot a barcelonai versenyhétvégén. Emiatt motorcserét is be kellett iktatni, a jégember így később kapja majd meg a fejlesztett erőforrást.

részletek

Ilyen durván feljött a Honda a Renault-ra?

Régóta beszédtéma, hogy a Red Bull és a francia motorszállító közti szövetségnek az idei év végén vége szakad. Források azt is tudni vélik, jelenleg pontosan mennyi a Honda lemaradása. Nem sok.

részletek

A Renault kiborult a Mercedes fölénye miatt

A francia gyártó teljesen leírja saját és más riválisok esélyét is idén a Mercedesszel szemben. Cyril Abiteboul szerint abnormális, hogy már a szezon kezdete előtt tudják, ki lesz a bajnok.

részletek

A Honda idén a McLaren elé kerül?

Rendkívül nyugodt és elégedett légkörben dolgozhat a Honda a Toro Rosso oldalán, ez pedig egyelőre meghozza gyümölcsét. A csapat szerint legkésőbb az év második felében legyőzik a McLarent.

részletek

A Honda még nem tekerte fel a motort

A Toro Rosso eddig a téli tesztek egyik meglepetése. A Honda erőforrása megbízhatóan muzsikál, bár azt Pierre Gasly is elismerte, hogy eddig nem igazán terhelték agyon a motort Barcelonában.

részletek

Alonso: Végre a megfelelő motorral rendelkezünk

Fernando Alonso nem is titkolja elégedettségét, hogy a McLaren Renault-motorra váltott ebben a szezonban. A spanyol ász úgy véli, motorfronton minden rendben, lehet harcolni a jobb helyekért.

részletek

A Renault előre betervezheti a büntetéseket

Igen nehéz feladatot kapott a négy motorgyártó azzal, hogy maximum három erőforrást használhatnak a pilóták, hogy megússzák a büntetést. De lehet, hogy a Renault nem is akarja megúszni?

részletek

A McLaren hűséges a motorszállítóihoz

Több, mint ötven éve szerepel a McLaren a Formula-1-ben. Nem volt jellemző a csapatra a motorszállítók váltogatása. De melyik erőforrás szolgálta legtovább a wokingi istállót?

részletek

A Mercedes-motor hatalmasat fejlődött

A 2018-as szezon téli tesztjeinek küszöbén állunk. Hamarosan már lehet elképzelésünk arról, mik lesznek az idei erőviszonyok. A Mercedes azonban motorikusan ismét jócskán a többiek fölé nőhet.

részletek
Olvastad már?