Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 24. péntek

erőforrás

Feltekerik a motort a Renault-nál

Jó hír a Verstappen-rajongóknak, ahogy a gyári Renault csapat versenyzőinek is, a francia gyártó kockáztat és ismét a teljesítményt helyezi előtérbe, hogy Abu Dhabiból elhozzák a győzelmet.

részletek

Honda: A motor kezd jó lenni

A Honda egyre biztosabb abban, hogy erőforrásai lassacskán megütik az elfogadható szintet, ami az év eleji szenvedéshez képest óriási javulás. A japánok szerint az adatok már biztatóak.

részletek

A Honda nem kritizálja az új szabályokat

2020 után jelentős változásokon esnek át a jelenleg érvényes motorszabályok, amit a Mercedes, a Ferrari és a Renault is kritizál. A Honda azonban látja a lehetőséget a javulásra.

részletek

Verstappen: Hogy lehet túl kevés alkatrész a motorunkhoz?

Max Verstappen ezúttal sem kímélte a Renault-t, ahogy idén már többször is megtette. A holland értetlenkedve fogadja, hogyan fogyhatott ki a francia gyár a motorkomponensekből.

részletek

A McLarennek jelentősen át kell építenie autóját

Nagyon várták a McLarennél, hogy leválthassák a felettébb alulteljesítő Honda-erőforrást 2018-tól. Meg is állapodtak a Renault-val, ám ez óriási átépítési kötelezettséget von magával.

részletek

Az új motorszabály a Red Bull kedvére tesz?

Évek óta több szakértő is szidja a jelenlegi motorszabályokat, mivel az erőforrás túlságosan bonyolult, halk és drága is. A Red Bull élen járt ebben, most azonban lelkesen várja a változást.

részletek

McLaren: Kiváló döntés volt a Renault

A McLaren istálló már a szerződéskötés pillanatában is boldog volt új motorszállítója érkezése miatt, a Red Bull utóbbi hetekben szerzett futamgyőzelmei pedig csak megerősítették a csapatot.

részletek

A Red Bull már vizsgálja a Hondával való szövetség lehetőségét

Közel egy évtizede tart már az együttműködés a Red Bull és a Renault között, ám a csapatvezetés sem biztos abban, hogy jobb opció esetén nem szerződnek más motorgyártóval 2019-re. A Honda felé kacsintgatnak.

részletek

A Renault elismerte, továbbra is gond a megbízhatóság

Austin is rámutatott a Renault-motorokat használó istállóknak, hogy a francia vállalat erőforrásai továbbra is gondokkal küszködnek, ami a megbízhatóságot illeti. Rögtön két versenyzőt érintett.

részletek

Alonso 2018-ban ismét az élmezőnybe várja magát

Fernando Alonso számára az utóbbi években nem sok babér termett. Ám a jövő év meghozhatja számára az áttörést, szerinte a fejlesztések és az adatok azt mutatják, hogy ismét győzelmekért küzdhet.

részletek

A Honda szégyelli, hogy nem adott Alonsónak normális motort

Három, problémákkal teli éves időszak végére ér lassan a McLaren-Honda szövetség, amely év végén felbomlik. A japánok első embere mindenben igazat ad Alonsónak és szégyelli magát a motor miatt.

részletek

A Honda szerint elszabadulnak a költségek

Az FIA tervezett újabb szigorítása, miszerint 2018-tól már minden erőforrás-elemből csak három használható büntetés nélkül évente, inkább megemeli majd a csapatok költségeit, mint csökkentené.

részletek
Olvastad már?