Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

együttműködés

A Honda odaszúrt a McLarennek

Éveken keresztül a wokingi istálló kritizálta folyamatosan a japán gyártót, általában nem alaptalanul. Most a Twitteren a Honda tett nehezen félreérthető, negatív megjegyzést egykori partnerére.

részletek

A Toro Rosso is nagyot léphet előre

Szinte mindenki a Red Bull jövő évi teljesítményére kíváncsi a Honda-motorral. Ugyanakkor a fiókcsapatnak is minden oka megvan az optimizmusra, jelentősen fejlődhet az idei évhez képest.

részletek

A Honda ki akarta hagyni 2019-et?

Jövőre ismét nagy fába vágja a fejszéjét a Honda, a Red Bull oldalán a dobogós helyekért, jobb esetben a győzelmekért szállnának harcba. Pedig egyes hírek szerint a japánok kihagyták volna a jövő évet.

részletek

Gasly: A Red Bull-Honda páros remek lesz

A bikák friss igazolása egyértelműen úgy érzi, hogy a Honda jövőre tovább csökkenti lemaradását a Mercedeshez és a Ferrarihoz képest. Úgy véli, az új szövetség biztosan sikeres lesz.

részletek

A Toro Rosso együttműködése a Haast másolhatja

Sokan vádolják a Haas istállót, hogy a Ferrari B csapatát képezi és már szinte a szabályokat feszegetően szoros a kapcsolatuk. A Toro Rosso hasonlót tervez a Red Bull-lal a jövő évtől.

részletek

Egészéves együttműködés a Toyota és az Askoll között

A Toyota és Lexus vásárlókhoz hasonló környezettudatos, igényes emberek, a vonatot és kerékpárt kombináltan használók, valamint a gyorsasági autóversenyek pályáin dolgozók az Askoll e-bike-ok és villanyrobogók első számú célcsoportjai Magyarországon.

részletek

A McLaren nagy sikersorozatra tör

Egészen hosszú távon gondolkodik a wokingi istálló, hogy a Renault-val karöltve hasonlóan nagy sikereket érjen el, mint az évtized elején a Red Bull. Nem is sajnálják erre az időt.

részletek

Jön a Mercedes B csapata is?

A Red Bull több, mint egy évtizede, a Ferrari pedig mostanában kezdte alkalmazni fiókcsapatát a Formula-1-ben. Úgy tűnik, a Mercedes is érzi, ez bizony előnyt jelenthet. A németek is belevágnak?

részletek

A McLaren nem követi el a Red Bull hibáját

A McLaren főnöke, Zak Brown egészen biztos abban, hogy a Renault-val való házasság sokkal jobban működik majd, mint a Red Bull esetében és nem kizárólag technikai értelemben.

részletek

Brawn: Ne üsse már egymást az F1 és a MotoGP!

Az F1 új vezetése igyekszik a szurkolókkal és a többi versenysorozattal is jó kapcsolatot kiépíteni. Első lépésként megbeszélést folytatnak, hogy kerülhetnék el az időpontbeli egyezéseket a MotoGP versenyeivel.

részletek

Szoros McLaren-Sauber együttműködés kezdődik?

Az Orosz Nagydíj hétvégéjén jelentette be a Sauber istálló, hogy jövőre Honda motorokra vált. Úgy tűnik, a Sauber szoros együttműködésbe kezd a McLarennel, ami nem csak az erőforrásra terjed ki.

részletek
Olvastad már?