Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

deFerran

Alonso: A futamokon jól teljesítünk

A McLaren-Renault leggyengébb pontja idén az időmérős teljesítmény, ami meghatározza a teljes hétvégét. Fernando Alonso és Gil de Ferran is fejlődésre számít a következő helyszíneken.

részletek

Vandoorne elcsábította a főnök lányát

Stoffel Vandoorne a pályán idén kevésbé, de pályán kívül viszont nyerő ember. Gyönyörű párja ugyanis nem más, mint Gil de Ferran lánya, Anna de Ferran, azaz saját főnöke lánya.

részletek

Eric Boullier lemondott, átszervezik a McLaren vezetőségét

Jelentős átszervezés történt a McLarennél, hogy a csapat visszatérjen a siker útjára. Gil de Ferran fontos pozíciót kap az új irányításban, rajta kívül Simon Robertset és Andrea Stellát nevezték ki a legfontosabb feladatkörökbe.

részletek

Nyáron eldőlhet Alonso sorsa

A McLarennél arra számítanak, hogy a Magyar Nagydíjat követő négyhetes nyári szünetben le tudnak ülni a csapat kétszeres világbajnokával, Fernando Alonsóval, hogy beszéljenek a jövőt illetően.

részletek

Alonso: Jövőre IndyCar a McLarennel?

Egyre több jel mutat arra, hogy a McLaren hamarosan belevág az IndyCar-kalandba és visszatér a tengerentúli sorozatba, akár már jövőre. A hírek szerint esélyes, hogy Fernando Alonsóval a volánnál.

részletek

Steiner-nyilatkozat: Újabb visszautasítás

Az általában meglehetősen nyugodt természetű Gil de Ferran is úgy érezte, meg kell szólalnia az amerikai pilótákat érintő, lekicsinylő nyilatkozat kapcsán. Erős érveket sorakoztatott fel ellene.

részletek

Bajnoki elismerés Alonsónak

Aki azt gondolta, hogy Fernando Alonso már csak a nevéből él, nagyot tévedett. Májusban, az Indy 500-on elképesztő vezetői tudásról tett tanúbizonyságot, bajnokok is elismerik teljesítményét.

részletek

„Alonso az egyik legjobb pilóta, akit valaha láttam”

Fernando Alonso zsinórban két negyedik helyet szerzett az Indy500 edzésein szerdán és csütörtökön, és egyre otthonosabban érzi magát Indianapolisban - mentora nem fukarkodott a dicséretekkel.

részletek

Korábbi bajnok lesz Alonso mentora az Indyn

Minden támogatást megkap Fernando Alonso, hogy győzelmi esélyekkel harcolhasson az Indy 500-on: az akkor még CART néven futó széria kétszeres bajnoka, Gil de Ferran segíti az újonc felkészülését.

részletek

„A tökéletesség tette tönkre a Formula-1-et”

Érdekes megvilágításba helyezte az F1 problémáit egy korábbi versenyző, Gil de Ferran, aki a királykategóriában a BAR-Honda sportigazgatójaként volt jelen. Szerinte egyszerűen a túl sok pénz lett minden jónak az elrontója.

részletek

„Alonso ne térjen vissza, amíg nem 100 %-os”

Ez a kétszeres Indycar-bajnok tanácsa F1-es kollégájának. Ő pályafutása során háromszor szenvedett agyrázkódással járó balesetet, és úgy véli, ez a sérülések lehető legrosszabb fajtája.

részletek
Olvastad már?