Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 28. hétfő

betiltás

Naomi Campbell sem érti a Liberty döntését

Minden idők egyik legkeresettebb szupermodellje szerint nem igazán érthető a rajtrácslányok eltüntetése a Formula-1-ből. Legkevésbé sem tartotta sértőnek, viszont képviselhették hazájukat.

részletek

Lavinát indíthat el a rajtrácslányok tilalma

Nem fogadja osztatlan egyetértés a napokban bejelentett döntést, miszerint a Formula-1-ben azonnali hatállyal beszüntetik a rajtrácslányok alkalmazását. A legjobban éppen a hölgyek tiltakoznak.

részletek

Mégis maradhat a cápauszony

A 2017-es év elején visszatért a cápauszony a Formula-1-be, majd esztétikai szempontból annak betiltásáról határoztak 2018-tól. Most azonban nagyon úgy fest, hogy mégis marad jövőre is az elem.

részletek

Elvették a Williams nyerő autóját?

A Formula-1 mindig is az innovációról szólt, a váratlan mérnöki megoldások egy-egy kiskaput kihasználva néha elképesztő előnyt hozhatnak egy csapatnak. A Williams is próbálkozott ilyennel, ám az éles bevetés előtt betiltották, pedig talán nyerő autó lehetett volna.

részletek

Betiltják a T-szárnyakat, vagy sem?

Nincs egységes álláspont a csapatok között, hogy veszélyesek-e a T-szárnyak és be kell-e őket tiltani, vagy a világon semmi veszélyes nincs bennük és nincs ok a betiltásukra.

részletek

Hamarosan betiltják a cápauszonyt és T-szárnyat is?

Az új szabályok bevezetése lehetővé tette a nem túl kecses cápauszonyok ismételt bevezetését, ezzel segítve a levegő áramlását a hátsó szárny irányába. Most úgy fest, nem lesz hosszú életű a dolog.

részletek
Olvastad már?