Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

ZengőMotorsport

Ambiciózus tervvel készül a Zengő Motorsport

Jövőre alapjaiban változik meg a WTCC helyzete: olcsóbbá válnak a versenyautók, ami kiváló lehetőséget ad a kisebb csapatok kibontakozására. Zengő Zoltán „magyar” autóval vágna bele a következő évbe.

részletek

Ő ülhet a Zengőbe a hátralevő versenyeken

Bejelentették a csapatot elhagyó Aurelien Panis végleges helyettesét: az utolsó négy futamon magyar tehetség bizonyíthat Q2-be jutással és pontszerzéssel.

részletek

HIVATALOS: Ifj. Ficza és a Zengő a TCR-ben

Sőt, a fiatal pilóta már az első futamon is rajthoz fog állni, csak még nem egy Kia hanem egy Seat Leon volánja mögött - teljes szezont fut a bajnokságban.

részletek

Nagy Dani: A pontszerzés minden futamon reális

A Zengő Motorsport magyar WTCC-s pilótája beszélt arról, hogy mi döntött mellette, elmondta, hogy milyen céljai vannak a szezonra és beszélt Aurelien Panisról is.

részletek

Nagy Dani nem tudta, de készült rá

Zengő Zoltán és Nagy Dániel beszélt a helyzetről - utóbbi nem tudta, hogy ő lesz a kiválasztott, de természetesen úgy készült, hogy megkapja a lehetőséget.

részletek

Ezt gondolja Nagy Dani a hosszútávú célokról

A 2016-os, rövid távon kevésbé jól mutató stratégia hosszabb távon kifizetődhet - így látja a Zengő Motorsport idei magyar WTCC-pilótája.

részletek

HIVATALOS: Magyar pilóta a Zengőnél

Néhány héttel az egykori F1-es pilóta, Olivier Panis fia, Aurelien bejelentése után Zengő Zoltán megnevezte a magyar WTCC-csapat másik versenyzőjét is – két hazai pilóta lesz a mezőnyben idén!

részletek

Panis szerint könnyű volt a WTCC-t választani

A Zengő Motorsport új versenyzője szerint érzi édesapja ismertségének előnyeit és hátrányait is, de megtanulta ezeket kezelni - a célja a minél gyorsabb tanulás 2017-ben.

részletek

Ennyibe kerül egy szezon a Zengőnél

Zengő Zoltán beszélt arról, hogy mennyibe kerül egy év a WTCC-ben és hogy milyen előnyei vannak az ifjabb Panis leigazolásának - azt még nem döntötte el, hogy kié lesz a másik autó.

részletek

Nagy Dani bízik a másik WTCC-ülésben

A Zengő Motorsport egyik fiatal tehetsége elárulta, hogy szerinte miért kaphatja meg ő a lehetőséget ifj. Ficza Ferenccel szemben - a két jó barát most egy ülésért van versenyben.

részletek

„Büszke vagyok, hogy a Zengő pilótája lehetek”

A Zengő Motorsport nemrég bombát robbantott, amikor bejelentette, hogy a volt F1-es pilóta fiát, Aurélien Panist igazolta le csapatába 2017-re. Íme a 22 éves versenyző első nyilatkozata, immáron a magyar csapat színeiben.

részletek

Nagy Norbi Párizsban vette át az idei díját

Egy nappal az FIA bécsi év végi gálája után, az ETCC párizsi díjátadóján Nagy Norbert is átvehette a Túraautó Európa-kupa összetettjében elért harmadik helyéért járó elismerést.

részletek
Olvastad már?