Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

ZengőMotorsport

WTCR: Parádés verseny, Michelisz tutira ment

Eseménydús versenyt szolgáltatott a WTCR mezőnye Marokkóból, minden körre jutott valami akció. Michelisz a 7. helyen élte túl a darálót, míg a nyertes a tavalyi TCR-bajnok Vernay lett.

részletek

Zengő: Úgy érzem, hazatértünk a SEAT-tal

A magyar alakulat idén két Cupra TCR-rel áll rajthoz az induló WTCR Túraautó-világkupában – a szezon előtti teszt helyszínén, Barcelonában a csapatfőnökkel és a két pilótával is beszélgettünk.

részletek

Két WTCR-gyártóval áll kapcsolatban a Zengő

Egyelőre nem tudni, hogy a népszerű magyar túraautós alakulat milyen modellekkel áll majd rajthoz a Túraautó Világkupán, de a csapattulajdonos szerint ígéretes jövő előtt állnak.

részletek

Kétséges a Zengő Motorsport WTCR-es indulása

Vészesen közeledik a WTCR nevezési határideje, és egyelőre egyetlen honfitársunk sem található a feliratkozottak között. A magyaroknak új autóra is szükségük lenne, hogy labdába rúghassanak a gyári-támogatottak között.

részletek

Michelisz 5 legjobb pillanata

Jövőre megszűnik a WTCC, ennek apropóján pedig átvettünk öt emlékezetes, érzelmes, hangsúlyos pillanatot, amit Magyarország legnépszerűbb autóversenyzője, Michelisz Norbert szerzett szurkolóinak.

részletek

Ambiciózus tervvel készül a Zengő Motorsport

Jövőre alapjaiban változik meg a WTCC helyzete: olcsóbbá válnak a versenyautók, ami kiváló lehetőséget ad a kisebb csapatok kibontakozására. Zengő Zoltán „magyar” autóval vágna bele a következő évbe.

részletek

Ő ülhet a Zengőbe a hátralevő versenyeken

Bejelentették a csapatot elhagyó Aurelien Panis végleges helyettesét: az utolsó négy futamon magyar tehetség bizonyíthat Q2-be jutással és pontszerzéssel.

részletek

HIVATALOS: Ifj. Ficza és a Zengő a TCR-ben

Sőt, a fiatal pilóta már az első futamon is rajthoz fog állni, csak még nem egy Kia hanem egy Seat Leon volánja mögött - teljes szezont fut a bajnokságban.

részletek

Nagy Dani: A pontszerzés minden futamon reális

A Zengő Motorsport magyar WTCC-s pilótája beszélt arról, hogy mi döntött mellette, elmondta, hogy milyen céljai vannak a szezonra és beszélt Aurelien Panisról is.

részletek

Nagy Dani nem tudta, de készült rá

Zengő Zoltán és Nagy Dániel beszélt a helyzetről - utóbbi nem tudta, hogy ő lesz a kiválasztott, de természetesen úgy készült, hogy megkapja a lehetőséget.

részletek

Ezt gondolja Nagy Dani a hosszútávú célokról

A 2016-os, rövid távon kevésbé jól mutató stratégia hosszabb távon kifizetődhet - így látja a Zengő Motorsport idei magyar WTCC-pilótája.

részletek

HIVATALOS: Magyar pilóta a Zengőnél

Néhány héttel az egykori F1-es pilóta, Olivier Panis fia, Aurelien bejelentése után Zengő Zoltán megnevezte a magyar WTCC-csapat másik versenyzőjét is – két hazai pilóta lesz a mezőnyben idén!

részletek
Olvastad már?