Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Wurz

F1-Archív: Hamilton a Red Bullnál versenyezne

Wurz magassága miatt bukhatja a tesztpilótaságot, Schumacher rekordokat döntött, Raikkönen nem mond le a vb-címről, a Ferrari pedig – ismerős? – kilépést emleget. Ezek voltak az F1 hírei június 13-án.

részletek

Verstappennek motorgondjai lehetnek

Max Verstappen az egyik legkomolyabb esélyese az idei monacói pole-pozíciónak, nem kevésbé a futamgyőzelemnek. Ám a Renault főnöke aggódik, hogy a használt erőforrás nem jut el a célig.

részletek

Wurz: Ne váltson motort a Red Bull

Az utóbbi időben folyamatosan megy a harc a Renault és a Red Bull között, utóbbi csapat ugyanis még nem döntött róla, melyik motorral áll rajthoz jövőre. Wurz a helyükben maradna a franciáknál.

részletek

Krízisben alakul a Williams csapatszelleme

Alex Wurz, a gyengélkedő F1-es csapat tanácsadója szerint a Williams visszaesése nagyszerű alkalom arra, hogy embereik közös nevezőre jutva együtt másszanak ki a gödörből. Eközben alakul a javítócsomag is.

részletek

Williams: Hamarosan érkezik a fordulat

Az évad eddigi egyik legnagyobb csalódása a Williams-Mercedes. Bakuban is csak a szerencse folytán szerzett Lance Stroll négy pontot. A csapat tanácsadója azonban bizakodó.

részletek

Wurz: A riválisoknak nincs parti módjuk

Komoly fontosságúnak és egyedülállónak nevezte az egykori F1-es pilóta a Mercedes különleges motorbeállításait. Az osztrák szerint ez nagyrészt a Cosworth-nek köszönhető. Mi az összefüggés?

részletek

Wurz: Feszültség lesz a Red Bullnál

Az egykori Formula-1-es pilóta úgy véli, már nem sokáig tart a harmonikus kapcsolat a Red Bull pilótái között, hamarosan feszültség keletkezik. Kimi Raikkönenről pedig azt gondolja, tizenkét élete van.

részletek

Volt F1-es pilóták is a Haast dicsérik

Meggyőző tempóval és megbízhatósággal kezdte az idei F1-es szezont a Haas. Az amerikai istálló egy egykori benettonos pilótára is jó benyomással volt, aki a tavalyi Ferrarihoz hasonlította autójukat.

részletek

Először 100 %-os a pilóták szövetsége

Most már tényleg képviselheti az F1-es versenyzőket az Alexander Wurz vezette GPDA, hiszen az utolsó két, eddig különcködő világbajnok is belépett a szervezetbe.

részletek

A halo szinte minden csapattal kiszúrás

A Formula-1 egyik legdrasztikusabb változása áll a küszöbön, 2018-tól ugyanis kötelező lesz a fejvédelem, a halo. Ez viszont nemcsak esztétikai okokból jön szinte minden istállónak rosszul.

részletek

Nem tetszik a pilótáknak a halo, de támogatják

Nem lelkesednek az F1-es versenyzők a jövőre bevezetésre kerülő haloért, de nem ellenzik, mivel fontos számukra a fejvédelem. A pajzzsal szemben még mindig a kisebbik rossznak tűnik. Videós összeállítással.

részletek

„Extrémebb és menőbb pályákat az F1-be!”

A pilóták érdekvédelmi szövetségének elnökeként Alexander Wurz számára természetesen a biztonságos versenyzés a legfontosabb, de sokkal szívesebben látna olyan pályákat a naptárban, ahol a pilóták nem ússzák meg szárazon hibáikat.

részletek
Olvastad már?