Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

Wolff

„Egy versenyző számára az F1 nem csapatsport”

A vér nem válik vízzé, magyarázta Toto Wolff, a gokartos kezdetekkel indokolva a versenyzők önfejűségét. A Mercedes-főnök Hamilton különleges érzékéről is beszélt.

részletek

Wolff: Ez most elég sz*r érzés

A Mercedes motorsport-igazgatója szerint örülniük kell annak, hogy a szabályváltozások ellenére is ott vannak a bajnoki csatában és az F1-nek is jó, hogy van harc az első helyért.

részletek

„Egy szinten van a Ferrari és a Mercedes”

Legalábbis utóbbi istálló vezetői szerint: Toto Wolff úgy érzi, egy körön még előnyben vannak, de hosszabb távon a maranellóiak az erősebbek. Niki Lauda szerint nyerhettek volna Bahreinben.

részletek

A Mercedes átgondolja a csapatutasításokat

Toto Wolff elismerte: nem szeretik ezeket a helyzeteket, de ha a Ferrari továbbra is ilyen komoly kihívást jelent számukra, muszáj lesz megfontolniuk, hogy egyik pilótájukat kinevezzék első számúnak.

részletek

Kiderült, mi hátráltatta Bottast a futam elején

A pole-ból induló finn sokáig vezetett, lassú tempójával azonban látványosan feltartotta a mögötte jövőket – a Mercedes F1-es főnöke most elárulta, miért nem volt gyorsabb pilótájuk az első etapban.

részletek

Hamilton és Bottas az F1 Federere és Nadalja?

Toto Wolff szerint mostani versenyzői között jóval kisebb a feszültség, mint volt a brit és Nico Rosberg esetén, Sebastian Vettellel együtt pedig kölcsönös tisztelettel tekintenek egymásra.

részletek

„Ezt még baseballütővel sem szedik le” – A Mercedes erősített a T-szárnyakon

Az FIA az időmérő előtt még büntetést is kilátásba helyezett a brackley-i F1-es csapat számára, ezért stabilabbá kellett tenniük a Valtteri Bottas autójáról már kétszer is lerepülő elemet.

részletek

Bottas nagyon mélyről állt fel Kína után

A Mercedes finn F1-es pilótája első pole-pozícióját jegyezte Bahreinben és megverte Lewis Hamiltont - teljesítményét Toto Wolff is méltatta, főleg azok után, ami Kínában történt.

részletek

„Bottas eldobta magától a jó eredményt”

Toto Wolff szerint sokkal többet kihozhattak volna a versenyükből, ha a finn nem hibázik a biztonsági autó mögött, a Mercedes F1-es vezetője azonban biztos benne, hogy pilótájuk túllép ezen.

részletek

Rosberg lökte le a lejtőn a Mercedest?

Bár Lewis Hamilton elhódította a pole-pozíciót Sanghajban, a Mercedes sportigazgatója nem érzi száz százalékosnak csapatát: szerinte Nico Rosberg visszavonulása után nagyon nehezen tudnak rátalálni a helyes útra.

részletek

Lauda Vettel első helyére fogadott

Érdekes történet: Niki Lauda tíz eurót tett arra, hogy Sebastian Vettel megveri Lewis Hamiltont a Kínai Nagydíj időmérőjén. Utólag azért aligha bánja, hogy elveszítette ezt a pénzt...

részletek

Ennyi volt a különbség Bottas és Vettel között

Újabb rendkívül szoros időmérőt láthattunk, a Kínai Nagydíjon tizedek, századok, sőt, ezredek döntöttek csak az első négy helyezett között - történhetnek még meglepetések a futamon.

részletek
Olvastad már?