Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

Wolff

Toto Wolff is elismerően beszélt a Formula-E-ről

A Mercedes motorsport-igazgatója szerint ez nem csak a jövő, de három-négy év múlva már teljesen más lehet, abszolút előtérbe kerülhet - az ő terveikben is így szerepel.

részletek

A Ferrari altatott a Hungaroringen?

Annak ellenére, hogy a Scuderia kettős győzelemre váltotta az első rajtsort az F1-es Magyar Nagydíjon, a Mercedes motorsport-igazgatója kételkedik benne, hogy a csapat igazi arcát mutatta volna.

részletek

A Mercedes tagadja, hogy a főnök dühös volt a pozíciócsere miatt

Az idei Magyar Nagydíj egyik legfontosabb történése volt, amikor Hamilton az utolsó kanyarban visszaengedte maga elé Bottast. De hogy állt ehhez a Mercedes főnöksége a videó, illetve a szóvivő szerint?

részletek

Ezért omlott össze a Mercedes kommunikációja

A címvédő alakulat alul maradt a Ferrarival szemben a Magyar Nagydíjon. Toto Wolff elmondta, a verseny nehéz volt csapata számára, és nemcsak az olasz alakulat jó tempója miatt.

részletek

Kifizetődött a pilóták közötti tisztelet a Mercedesnél

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas a csapat érdekeit tartotta szem előtt az F1-es Magyar Nagydíjon, melyért Toto Wolff szerint maximális tisztelet illeti őket.

részletek

Mercedes: Nehéz lesz legyőzni a Ferrarit

Toto Wolff, a német alakulat csapatfőnöke nyilatkozott a vasárnapi elvárásokról. Az osztrák szakember rendkívül nehéznek látja a legnagyobb riválisuk átugrását.

részletek

Újraindulhat Di Resta F1-es karrierje?

A skót versenyző alig egy órával az időmérő előtt tudta meg, hogy neki kell vezetnie Massa autóját, mégsem vallott szégyent– főnöke azt sem zárja ki, hogy a DTM-es pilóta visszatérhet az F1-be.

részletek

Wolff elmondta, min ment el Hamilton pole-ja

A Mercedes csapatfőnöke szerint háromszoros világbajnok versenyzője harcban lehetett volna a rajtelsőségért a 32. F1-es Magyar Nagydíjon, ám egy hiba megakadályozta ebben a britet.

részletek

Ocon: A Mercedes nélkül a McDonald’snál dolgoznék

Karrierje egy kritikus időszakában kereste meg Esteban Ocont Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője: azóta is a német márka támogatását élvezi. Beszélt arról is, honnan ered meglepően kiegyensúlyozott teljesítménye.

részletek

Hamilton építi az F1-es örökségét - a történelem egyik legjobbja?

Toto Wolff szerint a háromszoros F1-es világbajnok sorra dönti meg a rekordokat és több, tökéleteshez közeli teljesítménye is volt idén - ő a sportág történetének egyik legjobbja.

részletek

Ezért volt Rosbergnek nehezebb dolga bárkinél

Toto Wolff beszélt a 2016-os világbajnokról. Az osztrák szerint Rosbergnek nem volt könnyű a versenyzői lét, mivel egy dolog miatt folyamatosan bizonyítania kellett tehetségét.

részletek

A Mercedes hagyja harcolni pilótáit a címért

Toto Wolff elmondta, nem tesznek különbséget Lewis Hamilton és Valtteri Bottas között. A csapatfőnök arról is beszélt, hogy a finn versenyző teljesen más, mint elődje, Nico Rosberg.

részletek
Olvastad már?