Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 25. vasárnap

Wolff

Ezért épített ilyen autót idén a Mercedes

Toto Wolff magyarázta el, hogy mi alapján tervezték a W08-ast, Valtteri Bottas szerint viszont más a fő probléma.

részletek

Mercedes: A digitális világban is bajnokok akarunk lenni

Az F1 új tulajdonosa nagy kedvvel vetette bele magát az internet adta lehetőségekbe, ehhez pedig nagyszerű partnerre leltek az elmúlt három év világbajnokában.

részletek

Bottas rettentően lenyűgözte a Mercedest

A szezon első hét F1-es futama után kijelenthető, hogy a Mercedes jó lóra tett, amikor a finn pilótát választotta Nico Rosberg helyetteséül - sőt, a csapat sportigazgatója még ennél is tovább ment.

részletek

Mercedes: A miénk a leggyorsabb autó, csak…

Hiába tűnik jelenleg jobbnak a Ferrari helyzete, Toto Wolff szerint hosszabb távon ők vannak előnyben: erősebb az alap és kiválóan dolgozik a csapat, amely minden gyengébb verseny után ütőképesnek bizonyul.

részletek

Rosberg reagált Wolff nyilatkozatára

A Mercedes sportigazgatója nemrég úgy vélekedett, hogy tavaly visszavonult pilótája volt a rosszfiú Lewis Hamiltonnal való rivalizálásuk során. Az F1-es címvédő megszólalt a nyilatkozattal kapcsolatban.

részletek

„Rosberg nagyobb cselszövő volt, mint Hamilton”

Sokan Lewis Hamiltont tartják gonosznak és taktikásnak ellenfeleivel szemben. A Mercedes főnöke azonban teljesen másképp gondolja. Rosberg valóban aljasabb volt, mint Hamilton?

részletek

Mercedes: Még vannak megoldatlan problémáink

A brackley-i F1-es alakulat fölényes kettős győzelemmel vágott vissza Kanadában a monacói vereség után, ám a gárda sportigazgatója úgy véli, korántsem értek még az út végére, ami a problémák megoldását illeti.

részletek

Rosberg nem érti, miről beszélt volt főnöke

Egy év múlva Nico Rosberg a Ferrariban térhet vissza – ezt elképzelhetőnek tartja a Mercedes-vezető Toto Wolff. A német válaszként újra leszögezte, döntése végleges érvényű. Egy ’de’ azonban ebben a történetben is van…

részletek

A McLaren megállapodott a Mercedesszel?

Ugyan a Honda a nagyon közeli jövőben komoly motorfrissítést ígért, egyre több jel utal arra, hogy a McLaren megunta a várakozást és 2018-ra már Mercedes motorokra vált.

részletek

Mercedes: Tökéletes kombinációnk van

A csillagos alakulat fölényes kettős győzelemmel vágott vissza a monacói vereség után, így nem csoda, ha sportigazgatójuk arcán is széles a mosoly az F1-es Kanadai Nagydíj leintését követően.

részletek

Mercedes: Nagyon közel lesz a Ferrari

Toto Wolff küzdelmes futamra számít a Kanadai Nagydíjon. Az osztrák csapatfőnök úgy gondolja, hogy a rivális olasz istállóval kell majd megküzdeniük az első helyért.

részletek

Wolff: A Ferrari profitált a Pirelli-tesztből

Toto Wolff mondta el véleményét arról, szerinte mi rejlik a legfőbb riválisuk idei sikerei mögött. Az olaszok egyértelműen felnőttek a Mercedes mellé, és néhol még előttük is járnak.

részletek
Olvastad már?