Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Wolff

Ezért nem villogott a teszten a Mercedes

Az F1 címvédője már az előszezoni teszten felvehette volna a kesztyűt a Ferrarival, ám egyszer sem ment bele az adok-kapokba. Szerintük bizonyos gumikeverékeket értelmetlen lett volna használni.

részletek

Wolff új helyszíneket vár a Libertytől

2017-ben váltotta le az amerikai vezetés Bernie Ecclestone-t, az F1 addigi urát. Toto Wolff reméli, hogy a Liberty Media az új szabályok mellett a versenynaptárat is átalakítja.

részletek

Wolff: Ne provokálják a Ferrarit!

A nagy rivális Mercedes csapatvezetője arra figyelmeztette az F1 vezetőit, ne húzzanak ujjat Sergio Marchionnéval és a maranellói istállóval, mert reális lehet a veszélye a kiszállásuknak.

részletek

Todt lehordta a halót kritizáló pilótákat és a fűrészelni akaró Wolffot

Az FIA elnöke értetlenül áll az előtt, hogy mekkora ellenállást váltott ki az F1-es mezőny tagjai között is a halo kötelezővé tétele, tudva, hogy mindenekelőtt a versenyzők kérték valamilyen fejvédelem bevezetését.

részletek

A Red Bull nem kér Wolff tanácsából

Toto Wolff nemrégiben a sajtón keresztül adott egy gúnyosnak ható tippet a Red Bullnak, hogyan lehetne gyorsabb másfajta kenőanyagokat használva. Christian Horner most megvédte csapata döntését.

részletek

Wolff adott egy tippet a Red Bullnak, hogyan lehetne gyorsabb

Az energiaitalos istállónak köridőben mérhető hátránya származik abból, hogy rossz üzemanyagot választott. Így gondolja Toto Wolff, aki megmutatta a jó példát is: természetesen a Mercedest és partnercsapatait.

részletek

A Mercedes miatt figyelik jobban a motorokat?

Figyelmeztetést kaptak a motorszállítók: a partnercsapatoknak teljesen egyenértékű erőforrást kell biztosítani. A gyanú szerint a Mercedes miatt volt szükség direktívára – Toto Wolff állítja, még az üzemmódok is megegyeznek.

részletek

Idén már nincs több mentség Bottas számára

A Mercedes pilótája második szezonját fogja teljesíteni a világbajnok alakulatnál. Tavaly nem tudott a címért harcolni, de idén már ez lesz az elvárás a finn versenyzővel szemben.

részletek

Mercedes: A Renault óriásit fog fejlődni

Esélylatolgatás Toto Wolff módra: a címvédő gárda vezetője szinte a teljes F1-es mezőnyről elemzést készített. A McLaren létezéséről elfeledkezhetett, hiszen egyedül a wokingiakról nem mondott semmit.

részletek

Horner: A Mercedes és Ferrari összejátszik, mintha egy csapat lenne

A Red Bull a leendő motorszabályok támogatója, a két rivális csapat épp ellenük van: Christian Horner szerint olyannyira egy követ fújnak, hogy néha megkülönböztetni sem lehet őket. Azt viszont, hogy rivális szériát indítanának, túlzásnak tartja.

részletek

Wolff még mindig le akarja fűrészelni a halót

Nincs kibékülve a Mercedes F1-es csapatvezetője az új fejvédő eszközzel. Wolff szerint a glória esztétikailag borzalmas, és a Liberty Media mással kapcsolatos döntéseit is kifogásolta.

részletek

Hamilton heteken belül hosszabbíthat

A négyszeres világbajnok szerződésének utolsó évét kezdte meg a Mercedesnél, így egyre aktuálisabb a folytatásról beszélnie. Szerinte sem ő maga, sem a csapata nem szeretne másra váltani.

részletek
Olvastad már?