Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Wolff

A Mercedes eltüntetné a „díva” hibáit

A német alakulat idén is megnyerte mindkét világbajnoki címet, de pilótái a szezon egyes pontjain nehezen kezelhetőnek jellemezték az autót. A Mercedes ezen javítana 2018-ban.

részletek

A Mercedes nem hagyja magára Wehrleint

A világbajnok istálló nagyon jó véleménnyel van Pascal Wehrleinról, így arra is lehet esélye, hogy 2019-ben ülést kapjon a Mercedesnél. 2018-ban kevésbé áll jól a tehetséges német versenyző szénája.

részletek

Hamilton egészen közel a Mercedeshez

Lewis Hamiltont rendkívül megviselte a 2016-os keserű szezon, amikor már néha úgy érezte, saját csapatában sem bízhat. Azóta eltelt egy esztendő, a brit pedig újra közel került az istállóhoz.

részletek

Ocon: Gyorsabb vagyok Verstappennél

Korábban az F3-ban megverte a hollandot, és úgy véli, továbbra is gyorsabb nála – csakhogy ezt bizonyítani lehetetlen, amíg nem ülnek azonos autóban. Toto Wolff arról beszélt, számításba veszik-e Bottas utódjaként.

részletek

A McLarentől és Renault-tól is tart a Mercedes

Benne van a pakliban Toto Wolff szerint, hogy nem csak ők, a Ferrari és Red Bull harcolnak majd a 2018-as vb-elsőségért – a rajongók már dörzsölhetik tenyerüket az új szezon izgalmai miatt.

részletek

A Mercedesnek hiányzik a házon belüli csata

Toto Wolff, a Mercedes főnöke szerint hasznos a csapaton belüli nyomás, mert magasabb szintű versenyzésre készteti a pilótákat. Külön dicsérettel illette Valtteri Bottast, amiért sikerült maga mögött tudnia a kihívásokkal teli második félévét.

részletek

Hiányolják Ecclestone „kézigránát” stílusát

Úgy tűnik, nincs mindenki kibékülve a Liberty Media vezetési stílusával. A Mercedes igazgatójának hiányzik a „paddockba hajított kézigránát”, vagyis Bernie Ecclestone és egyedi módszerei.

részletek

Mercedes: A dominanciánknak örökre vége

Hosszú évek sétakocsikázása után, úgy tűnik, teljesen megérkeztek a kihívók a Mercedes nyakára. A német istálló érzi, hogy a látványos fölényüknek végképp befellegzett, nagy harc lesz.

részletek

Nagy a felzúdulás a „női F1” körül

Mivel felesége is egy korábban versenyző hölgy, talán nem meglepő, hogy Mercedes F1-es csapatának első emberét, Toto Wolffot, és más hölgyversenyzőket is aggasztja a nemrég nyilvánosságra került, női bajnokság terve.

részletek

A Mercedes is felhozta a kiszállás opcióját

Nemrég a Ferrari elnöke ijesztgetett a márka távozásával, most Toto Wolff beszélt ugyanerről: a Mercedes részvétele a sportban nincs kőbe vésve, különösen, ha nem szűnnek meg a törekvések az autók egységesítésére.

részletek

Kubicának speciális feladata lesz

Az Abu Dhabi Nagydíj után kétnapos teszten vesznek részt az istállók. Az egyik legnagyobb kérdés, kivívja-e magának a jövő évi Williams-ülést Robert Kubica. Bár feladata sokrétű lesz.

részletek

Mercedes: Hamilton nem hagyta győzni Bottast

Valtteri Bottas úgy szerezte meg pályafutása harmadik győzelmét, hogy csapattársa, a világbajnok Lewis Hamilton végig mögötte autózott. Direkt hagyta volna nyerni? Wolff szerint kizárt.

részletek
Olvastad már?