Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Wolff

Wolff elárulta, mi volt a Mercedes 2018-as mélypontja

Újabb két világbajnoki cím, ráadásul a szezon vége előtt - a Mercedesnek nincs oka panaszra a 2018-as évet illetően, ám volt egy olyan pillanatuk, melyet legszívesebben örökre elfelejtenének.

részletek

Wolff: Verseny vagy rendezvény a Formula-E?

A Mercedes F1-es csapatfőnöke nem tudja eldönteni, hogy az elektromos szériára „igazi” versenysportként tekintsen-e, de ettől függetlenül izgatottan várja a márka debütálását a sorozatban.

részletek

Wolff: Hamilton és Bottas is alfa

Sok kritika éri Valtteri Bottast, pedig főnöke szerint példaértékűen teljesített idén: segített megszerezni mindkét vb-címet és képes volt személyes kudarcai ellenére is motiválni a csapatot.

részletek

Wolff tudja, hol nyerték meg a bajnokságot

A Mercedes kicsit összetört, amikor a Brit Nagydíjon vereséget szenvedtek Sebastian Vetteltől. Ám nem zuhantak meg, összeszedték magukat és Vettel, valamint a Ferrari hazájában is visszavágtak.

részletek

Hamilton közel hibátlan volt, de tovább javulna

Bár csapatfőnöke szerint Lewis Hamilton 2018-ban szinte teljesen hiba nélkül teljesítette az évet, ő maga azonban önkritikusan szakadatlanul azt vizsgálja, hol hibázott, hol tudna még tovább javulni.

részletek

Wolff a halo ellenzőjéből támogatóvá vált

A Mercedes csapatfőnöke egyike volt azoknak, akik az első pillanattól ellenezték a kötelező fejvédelem bevezetését, ám Charles Leclerc balesete megváltoztatta véleményét az eszközzel kapcsolatban.

részletek

Wolff: Mick egyszer talán hozzánk szerződik

A Mercedes F1-es csapatfőnöke, Toto Wolff jelentős sikereket vár ifjabb Schumachertől, aki apja nyomdokait követve egyszer „talán” a német márkánál is kiköt majd.

részletek

Mercedes: Akár a Williams is megverhet jövőre minket!

Elég, ha a megint kicsit átalakuló szabályok sűrűjében megtlalál egy kiskaput, és beletalál egy olyan dologba, amire a többiek nem is gondoltak. A Mercedes a holtszezoni felkészülés során egyelőre minden csapattól tart.

részletek

Arrivabene: A Ferrari előnyére válhat a Brexit

A Formula–1 tíz csapatából hetet közvetlenül is érint Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból. Maurizio Arrivabene, az olasz bázissal rendelkező Ferrari csapatfőnöke szerint emiatt sokan fognak Maranellóban kopogtatni a jövőben.

részletek

Hamilton még sosem volt ilyen, mint most

Főnöke és egy F1-es szakíró is kiemelt egy olyan dolgot az ötszörös világbajnokkal kapcsolatban, amit eddig nem láttunk tőle - az biztos, hogy van mitől tartaniuk a riválisoknak...

részletek

Hülkenberg balesete rámutatott a halo gyengéjére

A Mercedes csapatfőnöke komoly aggodalmát fejezte ki a kötelező fejvédelemmel kapcsolatban. Nico Hülkenberg a halo miatt nem tudott kiszállni autójából, szerencsére nem gyulladt ki a Renault.

részletek

Távozik Bottas versenymérnöke

Tony Ross, Valtteri Bottas versenymérnöke távozik a Mercedestől, legalábbis, ami az F1-es projektet illeti. Jövőre már a Formula-E-ben lesz a csapat egyik vezető stratégája.

részletek
Olvastad már?