Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Wolff

Wolff: A gumik döntik majd el a harcot

A Pirelli gumikeverékeinek megértése és megfelelő kezelése az egyetlen faktor, ami a világbajnoki csatát eldöntheti 2018-ban, a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint.

részletek

Belső átalakítás a Mercedesnél

Egyre inkább véget ér a hosszú évek dominanciája a német gyártó részéről a Formula-1-ben, az istálló nem is várt tovább, komoly strukturális változások kezdődtek meg az Ezüst Nyilaknál.

részletek

A Mercedes mostanában pocsékul rajtol

A világbajnoki címvédő istálló főnöke rámutatott, hogy nem a stratégiai döntések, hanem a rajtok jelentik a Mercedes legnagyobb gyengeségét a 2018-as szezon derekán. Igyekeznek javítani.

részletek

A legjobb stratégiát választotta a Mercedes Wolff szerint

A Brit Nagydíj kimenetelét ismerve jogosnak tűnhet az állítás, hogy a Mercedes újra hibázott a taktikával a biztonsági autó alatt. Toto Wolff almagyarázta, miért hoztak „abszolút helyes” döntést.

részletek

Mercedes: Hamilton hatalmasat mentett

Annak ellenére, hogy Lewis Hamiltont az első körben kiütötte Kimi Raikkönen, a brit a remek tempójának és egy kicsit a szerencsének is köszönhetően a második helyre jött előre.

részletek

Mercedes: A verseny ennél is szorosabb lesz

Lewis Hamilton újfent megszerezte a pole-pozíciót hazai pályán, s elmondta, hogy mindent kiadott magából azon a körön. Lássuk, a csapat többi tagja hogyan értékelte az időmérő edzésen történteket.

részletek

Wolff még 5 évig szerződtetné Hamiltont

Még a jelenlegi hosszabbítása sem hivatalos Lewis Hamiltonnak, a Mercedes csapatfőnöke elmondta: szívesen látná a brit világbajnokot csapatában akár a 2023-as szezonig.

részletek

Mercedes: Legyen korlátlan DRS-használat

Az előzések hiánya a jelenlegi Formula-1 gyenge pontja. A címvédő istálló csapatfőnöke úgy gondolja, ne csak két-három zóna legyen, hanem a pilóta tetszőleges időpontban nyithassa a DRS-t.

részletek

Mercedes: A Red Bull-Honda világbajnok lesz

Toto Wolff egészen biztos abban, hogy a Red Bull jól döntött azzal, hogy Honda-motorokra vált. Szerinte ez a szövetség a legjobb esély mindkét fél számára, hogy világbajnoki címeket nyerjenek.

részletek

Hamilton a kieséskor is csapatát dicsérte

Másfél éve nem volt példa arra, hogy Lewis Hamilton technikai hiba miatt kényszerüljön kiállni egy Formula-1-es versenyből. Ám a kiesés után sem ócsárolta csapatát, sőt, a dicséret hangján szólt.

részletek

Wolff: Brutális lett volna a csapatutasítás

A Ferrari „brutális” lett volna, ha megcserélteti a futam végén Kimi Raikkönen és Sebastian Vettel pozícióját. A Mercedes csapatfőnöke azt is hozzátette, ők sem kérnék erre Bottast.

részletek

Ezért hagyta kint a Mercedes Hamiltont

Bár James Allison magára vállalata a hibát a futam során, ahogyan Toto Wolff rávilágított, ennél összetettebb volt az a döntéssorozat, mely ahhoz vezetett, hogy nem hívják be kerékcserére a brit F1-es pilótát.

részletek
Olvastad már?