Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 20. csütörtök

Wolff

Ne számítsunk háromautós csapatokra

A Mercedes F1-es csapatfőnöke korábban azt javasolta, indíthatna minden csapat három autót. A sorozat versenyigazgatója vázolta, milyen kérdéseket is vet fel egy ilyen jellegű bővítési ötlet.

részletek

Amíg győz, nyugodtan haknizhat Hamilton

A Szingapúri Nagydíjat megelőző napokban a fél világot beutazta Lewis Hamilton, hogy népszerűsítse saját ruhakollekcióját. A brit szerint itt a bizonyíték: az állandó pörgés mellett is a maximumon teljesít.

részletek

A spái vereség rázta fel a Mercedest

Toto Wolff csapatvezető szerint az F1-es Belga Nagydíjon kapott kiábrándító pofon kellett ahhoz, hogy az utóbbi két nagydíjhétvégén előrelépve erőből tudják legyőzni a nagy rivális Ferrarit.

részletek

Csillagpor, bajnoki címet nyerő kör, minden idők legjobbja: Elaléltak Hamilton körétől

Toto Wolff, ex-F1-es pilóták és a Formula-E bajnoka is felsőfokon beszélt Lewis Hamiltonról. A Mercedes-főnök hozzátette, a csapat végre megtalálta Szingapúr titkát.

részletek

Kitálalt az Ocon-ügyről Toto Wolff

"Valakik nem elég tökösek ahhoz, hogy tartsák magukat az adott szavukhoz" - mondja a hazugságokról beszélő Mercedes-vezér, aki szerint júliusban még két ajánlat is volt Esteban Ocon asztalán.

részletek

Wolff: Lauda vissza fog jönni az F1-be

A Mercedes-főnök meglátogatta a kórházban Niki Laudát, aki szellemileg semmiben nem változott. Toto Wolff nem kételkedik, hogy kollégája a „bokszkiállás” után feltűnik még az F1-ben – a nagy kérdés az, hogy mikor.

részletek

Wolff: Szingapúr a Ferrari pályája, de ez mit sem jelent

Azután, hogy Monzában győzelmet aratott a Mercedes, most hétvégén Szingapúrba látogat az F1 mezőnye. Toto Wolff szerint a Ferrarinak kedvezhet a pálya, azonban a szezon ezen szakaszában ez mit sem ér.

részletek

A riválisok szerint Wolff halott ötlettel állt elő

Van, aki egyetért az alap koncepcióval, de nem hiszi, hogy meg is lehet valósítani azt, amit a Mercedes vezére említett - valószínűleg nem ez lesz a megoldás a tehetséges fiatalok helyzetét illetően.

részletek

Lauda most is napi kapcsolatban van a Mercedesszel

Toto Wolff beszélt arról, hogy mennyire hiányzik neki vitapartnere, munkatársa és barátja, de hozzátette, hogy továbbra is mindenről beszámol neki, ami a csapat körül történik.

részletek

Wolff védelmébe vette Vettelt

A Mercedes csapatvezetője szerint kissé sportszerűtlen az a sok kritika, amit a nagy rivális német F1-es pilóta kap az Olasz Nagydíj óta - igaz, számára természetesen Lewis Hamilton a legjobb versenyző.

részletek

Jön a Mercedes mumuspályája

A hibrid éra éveiben a német istálló rendszerint Szingapúrban produkálta egyik leggyengébb teljesítményét. Gyakran ennek ellenére is győztek – ilyesmiben bízik most is Toto Wolff és csapata.

részletek

Wolff: Legyenek plusz autók a fiataloknak

A Mercedes vezére szerint a csapatoknak indítani kellene egy harmadik autót is az F1-ben, de szigorú megkötésekkel, hogy segítsék a fiatalok karrierjét - ha nem lesz megoldás, akkor felesleges nevelni az utánpótlást.

részletek
Olvastad már?