Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Wolff

A Mercedes szerint Bottas kezdi megtalálni magát

Az őszi, de főleg a távol-keleti versenyhelyszíneken látványosan szenvedett Valtteri Bottas, de a csapat szerint végre újra a helyes úton jár és hamarosan a régi lesz a kétszeres győztes tempója.

részletek

Mercedes: Még nem szabad ünnepelnünk, amíg...

Lewis Hamilton remek győzelmet aratott Japánban, újfent bizonyítva autója erejét - ám a Mercedes sportigazgatója szerint még akkor sem szabad ünnepelniük, ha egyelőre nekik áll a zászló az F1-ben.

részletek

Rosberg: A rajongók és még Lewis sem ezt akarják látni

A Japán Nagydíjon tévésként jelen levő visszavonult világbajnok, Nico Rosberg számára nagy csalódást okozott Sebastian Vettel újabb kiesése: úgy véli, senki, még a Mercedes sem vágyott ilyen kifejletre.

részletek

A Mercedes elmondta, mi a helyzet Hamilton motorjával

A brit F1-es pilóta suzukai győzelme után szokatlan vibrációt észlelt az erőforrás felől, a Mercedes sportigazgatója pedig kifejtette, hogy a csapat oldalán mit láttak a telemetrián keresztül.

részletek

A Mercedes együtt érez a Ferrarival

Egy egész szezonnyi izgalom megy füstbe a hajrában, az utóbbi futamokon ugyanis a Ferrarit hatalmas pechszéria sújtja. Emiatt a Mercedes csapatfőnöke sem úszik győzelmi örömmámorban.

részletek

A Mercedes megtalálta szenvedése okát

Az utóbbi két versenyhétvégén nem a legjobb formáját mutatta a címvédő alakulat, a Japán Nagydíj időmérője után viszont úgy tűnik, helyreálltak a dolgok, és magabiztosan vághat neki a futamnak.

részletek

Mercedes: Néha nevetségesek a büntetések

A hétvégén ismét számos rajtbüntetésnek lehetünk szemtanúi: Alonsót, Bottast és Raikkönent is hátrébb sorolták a rajtrácson. Wolff szerint változtatni kellene, hogy ne lássunk hasonlókat.

részletek

A Mercedes egy lépéssel közelebb az autó megértéséhez

A Mercedes elméletben első sort szerzett az F1-es Japán Nagydíjra, ám Valtteri Bottasra rajtbüntetést vár - az istálló sportigazgatója szerint ennél többet nem lehetett volna kihozni a W08-asból.

részletek

Hamilton nagyon hosszú távra tervezhet a Mercedesnél

2018 végén lejár Lewis Hamilton szerződése a Mercedes istállónál, ám a csapat egyértelmű akarata újra hosszú távra a csapathoz láncolni a brit világbajnokot. A nyugdíjig is maradhat?

részletek

A Mercedest aggasztja Bottas formája

A finn F1-es pilóta az utóbbi időben nem tudta felvenni a versenyt Lewis Hamiltonnal, amelynek az istálló első embere nem örül túlzottan - bár bízik benne, csak egyszerű kisiklásról van szó.

részletek

A Mercedes feladata, hogy segítsen Bottasnak

A finn pilóta az utóbbi időben bevallottan nem találja önmagát, ám a brackley-i F1-es alakulat első embere úgy véli, rajtuk áll, hogy versenyképes autót biztosítsanak számára.

részletek

Wolffot nem boldogítja a Ferrari balsorsa

A Mercedes egymás után a második versenyhétvégén maradt el az elvárt teljesítménytől, ami a pontelőnyüktől függetlenül aggasztja őket. A szakembereiken kívül maga Hamilton is a megoldást keresi.

részletek
Olvastad már?