Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Wolff

Wolff: Mi benne vagyunk a költségvetési limitben

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff abban bízik, hogy produktív tárgyalásokat tudnak folytatni jövő héten Londonban, annak érdekében, hogy lefektessék a 2021-es szabályok alapjait.

részletek

Minőség vagy mennyiség: A Liberty új csapatokat vonzana az F1-be

A Liberty Media egyik stratégiai céljának tartja, hogy 2021-től akár több új istálló is érkezzen a Formula–1-be. A csapatfőnökök szerint azonban inkább a jelenleg versenyben lévő csapatokra kellene koncentrálni, mert a minőség fontosabb a mennyiségnél.

részletek

A Mercedes még fontolgatja a Ferrari szárnymegoldását

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint az Ausztráliában aratott fölényes győzelem nem jelenti azt, hogy maradéktalanul elégedettek technikájukkal, ezért továbbra is elemezni fogják a riválisok aerodinamikai megoldásait.

részletek

Több csapat folyamatosan elszigetelődik

A Formula-1 jelenlegi egyik nagy problémája, hogy az úgynevezett B-csapatok fokozatosan elhúznak az egyedül próbálkozó privát istállóktól, ám ezt nem igazán önerőből érik el.

részletek

Wolff: Nehéz lesz méltóképpen pótolni Charlie-t

A Mercedes csapatfőnöke elmondta, már a vasárnapi futam előtt világossá vált, hogy a csütörtök hajnalban elhunyt Charlie Whiting versenyigazgató fontosabb szerepet töltött be a sport életében, mint azt gondolták, ezért pótlása szinte lehetetlen lesz.

részletek

Mercedes: Idén Verstappennel is számolni kell

Ehhez viszont az kell, hogy a Honda hasonlóan jó teljesítményt nyújtson, mint a szezonnyitón. A holland a harmadik helyet szerezte meg, és a két Ferrari előtt végzett.

részletek

Wolff szerint a Ferrari csak a beállításokkal ment rossz felé

Toto Wolff úgy véli, hogy amíg a Mercedes nagyon ráérzett a melbourne-i beállításokra, addig a Ferrari teljesen rossz irányba ment, de a teljesítménnyel nincs gond az olaszoknál - Bahreinben másra számít.

részletek

Mercedes: Visszatért a régi Bottas

Csapatfőnöke szerint Valtteri Bottas élete versenyét teljesítette a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, olyan teljesítményt nyújtva, amely a finn tíz évvel ezelőtti formáját idézi fel.

részletek

Bottas figyelmen kívül hagyta Wolff utasítását

Hiába beszélték meg a futam előtt, hogy dobogós pozícióban haladva nem mehetnek rá a Mercedes pilótái a leggyorsabb körre, a finn versenyző mégis rápróbálkozott, és be is gyűjtötte a plusz pontot.

részletek

Helyszíni: Melbourne-i elő-bajnokavatás

Lewis Hamilton és a Mercedes tempója az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén nemcsak az előzetesen fő esélyesnek tartott Ferrarit és a mezőnyt sokkolta, hanem magát a csapatfőnököt, Toto Wolffot is. A hangulat a paddockban olyan, hogy akár máris oda lehetni a vb-címet a bajnokcsapatnak, ennek ellenére a szakvezető óvatosságra int: mint mondta, a melbourne-i időmérőn aratott fölényes siker még nem címvédés. A formula.hu jelentése a helyszínről.

részletek

Toto Wolff még nem kéri a bajnoki címet

Vannak, akik a 2019-es szezon egyetlen időmérője alapján kikiáltották a Mercedest az idei világbajnoknak. Toto Wolff elképzelhetőnek tartja, hogy Melbourne csak egy kiugrás, a tavalyihoz hasonló harcot vár a szezonban.

részletek

Wolff cáfolja Helmut Marko jóslatait

A Mercedes csapatfőnöke szerint badarság, hogy a Red Bull főtanácsadója máris erősorrendet állított fel. Senki nem tudhatja a másik csapat programját, tizedekre jósolni semmi értelme.

részletek
Olvastad már?