Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 27. kedd

Williams

Pech, Massa egy szinte biztos győzelmet veszített el

Felipe Massa legszebb napjaira emlékeztetően vezetett Bakuban és a későbbi események ismeretében egy győzelmet vett el tőle a sors. 2008 után először nyerhetett volna futamot a brazil.

részletek

Stroll apja: Ez olyan, mint egy győzelem!

Lance Stroll az Azerbajdzsáni Nagydíjon, élete nyolcadik F1-es futamán megszerezte első dobogóját - érthető, hogy édesapja örömittasan értékelte fia eredményét.

részletek

Massát ezúttal felülmúlta az ifjú csapattárs

Az idei F1-es szezonban először fordult elő, hogy Felipe Massa nem tudta legyőzni Lance Strollt az időmérő edzésen - a brazil beletörődve konstatálta kilencedik helyét.

részletek

Stroll legjobb időmérős eredményét érte el

A kanadai pilóta ezen a hétvégén nagyon magabiztosnak tűnik, és úgy véli, eljött az a pont, amikor jó irányt vehet csapatával. A nyolcadik kvalifikációs eredmény jelzi: jó hétvége előtt állhat.

részletek

Hamiltont a Williams nővérek és Woods is inspirálta

Lewis Hamilton legnagyobb gyerekkori idolja Ayrton Senna volt, a legmélyebb tisztelet övezte a világbajnokot a brazil legenda irányába. Nem ő volt azonban az egyetlen, aki óriási hatással volt Hamilton személyiségére.

részletek

Stroll fennmarad a hullámhegyen?

A Williams istálló is visszatér Bakuba, ahol tavaly felállította a világrekordot a végsebesség tekintetében. A nagy kérdés, Lance Stroll lendülete megmarad-e, vagy egyszeri kiugrás volt Montreal.

részletek

A Williams reagált a Honda-hírekre

Nemrég terjedt el a sajtóban a hír, hogy a grove-i F1-es istálló a japánok motorjait használhatja jövőre - a gárda helyettes csapatfőnöke tisztázta, hányadán is állnak velük.

részletek

A kiscsapatok keze meg van kötve

A futballban ritkán, de lehetséges, hogy a bajnokságot egy kiscsapat nyeri meg, mint egy éve a Leicester City Angliában. A Formula-1-ben azonban ez jelenleg a szabályok miatt szinte teljesen kizárt.

részletek

Williams-Honda, McLaren-Alfa Romeo?

Két forgatókönyvet vázol fel a sajtó arra az esetre, ha felbomlik a sikertelen McLaren-Honda házasság: az egyik esetben a Mercedesszel köttetne új frigy – a másikban a Ferrarival pepitában.

részletek

„Stroll minden kétkedője tévedett”

Nem fognak rajta a negatív megjegyzések, és csupán hét versenybe telt bizonyítania: a Williams szerint első pontszerzése után már nyilvánvaló, Lance Strollnak helye van az F1-ben.

részletek

Retro - Amikor Prost, Senna és Schumacher harcolt a dobogóért Kanadában

Montrealban sok érdekes futamot láthatott már a közönség. Ezek egyikén Prost, Schumacher és Senna vívott egymással a legjobb helyekért, Senna az első körökben óriásit varázsolt. Videón Senna csodás előzései.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai I.

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Williams is.

részletek
Olvastad már?