Williams - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Williams

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

Egyelőre sok a kérdőjel az új F1-es szárnyakkal kapcsolatban

Paddy Lowe szerint kicsit a sötétben tapogatóznak, nem tudják, hogy pontosan mekkora változást hoznak az új szárnyak, de akkorát talán nem, mint a 2009-esek - a Williams szeretné megragadni a lehetőséget.

részletek

Coulthard: A Williamsnél már a szenvedély sem látszik

A korábbi F1-es pilóta szerint valami nagyon fontos dolog tűnt el korábbi csapatából, amit megint látni szeretne - a McLarenről egy fokkal pozitívabb a véleménye.

részletek

Sajtó: Stroll Ocont válthatja, aki a McLarenhez kerülhet

Amióta Lawrence Stroll átvette a Force Indiát, egyre felerősödnek a hangok, hogy fia, Lance is a csapat versenyzője lesz. Most úgy tűnik, Esteban Ocon helyét veheti át, aki a McLarenhez tart.

részletek

Stroll szerint ki kell várnia, míg eljön az ő ideje

A Williams kanadai F1-es versenyzője szerint ez a sport egy hullámvasút, amire fel kell ülni és bár vannak rossz időszakok, tudni kell, hogy ezeket jók követik majd.

részletek

Szirotkin: Végleg elúszott az idei szezon

A tizedik helytől jobb eredményben idén már ne bízzon a Williams – sugallta pilótájuk, Szergej Szirotkin. Az orosz szerint kizárt, hogy csapata idén bármelyik istállót elcsípheti a pontversenyben.

részletek

Williams: Nem vagyunk pénzügyi krízisben

Az utóbbi napokban többen is temetni kezdték a patinás istállót, miszerint hamarosan belefulladnak a pénzügyi gondokba, a gárdának nincs jövője. A csapatfőnök ezt határozottan cáfolja.

részletek

Massának Schumacher volt a mestere

Felipe Massa felhúzta magát Lance Stroll hálátlan megjegyzésein, miszerint Massa egyáltalán nem segített neki tavaly. A brazil éppen az ellenkezőjét állítja, sokat istápolta az újonc kanadait.

részletek

Szirotkin: Sokszor nagyon nagyon jól vezetek

Szergej Szirotkin az egyetlen pilóta a mezőnyben, aki még nem rendelkezik világbajnoki ponttal. Ez a sereghajtó Williamsszel nem annyira meglepő, ám az orosz úgy véli, a gyenge autó elrejti tudását.

részletek

Strollnak már Belgiumig csapatot kellene váltania?

A Force India új tulajdonosi körét Lance Stroll édesapja vezeti, ezzel megmenekült az istálló. Jacques Villeneuve szerint a fiatal kanadainak azonnal át kellene igazolnia jövő évi csapatába.

részletek

Haas: Először megmenteni kéne a csapatokat

A Formula-1 legfiatalabb istállója, a Haas-Ferrari csapatfőnöke úgy véli, nem a bővítéssel, hanem a meglevő csapatok boldogulásával kellene foglalkoznia az F1 vezetésének. A túlélésért küzdenek.

részletek

F1-Archív: Schumacher csigolyatörése

Ralf Schumacher csigolyatörés után lábadozik, Frank Williams csapata eredményeit dicséri, teljesítménybért vezetne be Bernie Ecclestone - az utóbbi két évtized F1-es hírei augusztus 5-én.

részletek
Olvastad már?