Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Williams

Lowe csapdába esett a Williamsnél

Csak két éve érkezett a grove-i istállóhoz technikai igazgatóként, ám nem volt tisztában a problémák valós mértékével Paddy Lowe. Most már egészen más a mentalitás és a gondok kezelése.

részletek

Stroll: Kubica fel fogja karolni a Williamst

A Racing Pointhoz távozó Lance Stroll úgy látja, Robert Kubica segítségére tud majd lenni a Williamsnek, amely képes lesz felemelkedni a jelenlegi helyzetéből. Nagyra tartja a lengyel versenyzőt.

részletek

Hamilton munkamorálja lenyűgözte Russellt

A Williams újonc F1-es pilótája szerint Lewis Hamilton nem csak egyszerűen gyors, hanem rengeteget dolgozik is azért, hogy a csapatnál minden klappoljon és ez az, ami példaértékű.

részletek

Lesüllyedő csapatok újjászületése II.

Ebben a cikkben is sikeres csapatok mélyrepülését, majd az onnan való kilábalást kísérhetjük figyelemmel. A Ferrari és a Williams is tört már meg rossz sorozatot, a Brawn GP pedig a semmiből jött és győzött.

részletek

Williams: Csak a létszámot növeljük

A műszaki igazgató, Paddy Lowe úgy gondolja, a csapatból még a 2014-es sikerek idején is hiányzott a győztes mentalitás. Szavaiból az szűrhető le, hogy Kubicával sem érdemes sokat várni a gárdától…

részletek

Wolff: George Russell hamar lenyűgözött

Újabb történet került elő a Mercedes-neveltről, aki a Williams pilótájaként debütál idén az F1-ben - már a bemutatkozása is erősre sikerült Toto Wolffnál...

részletek

5 merész jóslat a 2019-es F1-es szezonra

Raikkönen, mint a középmezőny legjobbja, Verstappen pedig a bajnoki címért csatázik - az F1 hivatalos oldala öt merésznek nevezett jóslatot gyűjtött össze két hónappal a szezon rajtja előtt.

részletek

Szirotkin: Visszatérés? Majd később!

A Williams nem tartott tovább igényt a fiatal orosz szolgálataira, Szergej Szirotkin ezért más versenyágakban próbál szerencsét. Nem számolt le teljesen az F1-gyel, de egy ideig nem jön vissza.

részletek

Ezért nem megy a McLarennek és a Williamsnek

Az F1 második és harmadik legrégebbi alakulata már több mint hat éve nem képviseltette magát a dobogó tetején - a wokingiaknál egy szezont töltő Martin Brundle elmondta a visszaesés okát.

részletek

Brawn: Az F1 a nagy legendáknak sem kegyelmez

A McLaren és a Williams csapat utóbbi években látott sikertelensége is mutatja, a Formula-1 a történelmileg sikeres és elismert csapatoknak sem kegyelmez, ha azok nem fekszenek biztos alapokon, jelentette ki Ross Brawn sportszakmai igazgató.

részletek

Az egymillió lóerős Williams

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha egymillió lóerő szorult volna bele egy Formula-1-es autóba? Most megnézheted, mire megy vele egy elvetemült gamer. Értjük, hogy a Mercedes motorja az egyik legjobb, na de ezt már mi is túlzásnak érezzük.

részletek

Kubica: Kimi még mindig az egyik legjobb

A visszatérő lengyel pilóta úgy gondolja, hogy Kimi Raikkönen még mindig az egyik leggyorsabb a jelenlegi mezőnyből, rangidős kora ellenére. Szívesen lenne a finn csapattársa is Robert Kubica.

részletek
Olvastad már?