Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

Williams

Massa extrém motiváltan tér vissza

A rövid időre visszavonuló brazil F1-es pilóta szerint úgy érezte, hogy ez a helyes döntés - a rajongása nem veszett el, ahogy a motivációja sem, várja a közös munkát Lance Stroll-lal.

részletek

Hivatalos: Felipe Massa visszatér

Helyesebben mondva vissza sem vonul az F1-től a brazil pilóta, aki 2016 után 2017-ben is a mezőny tagja lesz. Valtteri Bottas Mercedeshez szerződése nyitotta meg előtte a kaput.

részletek

A Williams akarja a Mercedes szakemberét

Claire Williams, a grove-i istálló csapatfőnök-helyettese fontosnak tartja, hogy hamarosan új szakember érkezzen hozzájuk, aki versenyzőpárosukkal együtt sikerre viszi az F1-es alakulatot.

részletek

Eldőlt, mikor jelentik be Bottast

Claire Williams elmondta, nem fognak Valtteri Bottas útjába állni, ha ő a Mercedeshez szeretne igazolni. A csapatnál ezzel elismerték a finn távozását, és azt is elárulták, mikor jelentik be a dolgot.

részletek

Egy korábbi világbajnok elengedné Bottast

Már több mint két hét eltelt az új évből, de még most sem derült ki, hogy ki lesz Lewis Hamilton F1-es csapattársa 2017-ben. Persze Valtteri Bottas érkezése valószínűsíthető, ám minden bizonnyal nagy egyezkedések zajlanak a háttérben.

részletek

Stroll még most sem hiszi el, hogy F1-es pilóta lett

A Williams 18 éves újonca, Lance Stroll első futamára készül, s bár már két hónapja biztos, hogy ott lehet a melbourne-i rajtrácson, még most is nehezen hiszi el, ami vele történik.

részletek

Stroll: Csak négy napot tesztelhetek!

„Nehéz idők is várnak rám” – fogalmazta meg Lance Stroll, hogy nem lesz sétagalopp első F1-es szezonja. A kevés téli tesztnapot is szóba hozta – miközben egy régebbi Williamsszel privát tesztek egész során vett már részt.

részletek

Stroll ismét tesztelt a Williamsnél

A 2017-es F1-es mezőny eddig egyetlen bejelentett újonca, Lance Stroll intenzív tesztprogramot hajtott végre tavaly, ez pedig nem változott az új évre sem.

részletek

Mi egy technikai igazgató feladata az F1-ben?

Egyelőre nem tudni hogy más csapatnál vállal-e állást, vagy visszavonul az F1-től a Williams eddigi technikai igazgatója, Pat Symonds, aki elmesélte, hogy milyen feladatai voltak az alakulatnál.

részletek

Mi kell a tökéletes bokszkiálláshoz?

A rekord 1,9 másodperc, de az F1-es csapatok ennél is gyorsabban végezhetnének. A kerékcsere azon kevés területek egyike, ahol nem az adott csapat pénztárcája a legfontosabb.

részletek

HIVATALOS: Lowe elhagyta a Mercedest

Egy ideje már tényként kezelhettük, de hivatalosan csak kedden kora este erősítette meg a csapat: távozik a történelmi triplázás egyik sikerkovácsa, Paddy Lowe - a brit szakember kényszerszabadságra megy.

részletek

Távozik a Mercedes sikereinek kulcsembere

A vezetés technikai oldaláért felelős Paddy Lowe távozását eddig is sejtették, a szaksajtó azonban már bizonyosságot is szerzett arról, hogy a szakember elhagyja a csapatot – alighanem a Williamsnél köt ki.

részletek
Olvastad már?