Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

Williams

Massa is autóba ült Stroll mellett egy privát teszten

A Williams kanadai újonca tavaly óta körbejárta a világot, hogy minél több F1-es pályán szerezzen tapasztalatot, a visszavonuló, majd visszatérő brazil pedig el is kísérte őt Bahreinbe.

részletek

Megérkeztek a fotók is az új Williamsről

Egy hét alatt cápauszonyt növesztett a grove-i csapat autója – az FW40-et már múlt héten láthattuk, de akkor még csupán néhány számítógépes képet mutattak az autóról.

részletek

Stroll megvédte világkörüli túráját

Más újoncok négy napot tesztelhetnek első szezonjuk előtt, Lance Stroll számos versenypályát járt be világszerte bemutatkozása előtt. A fiatal kanadai nem tagadja a családi pénz szerepét sikereiben.

részletek

Milyen idősek az F1-es csapatok?

Egy bizonyos számítás szerint a Red Bull a második legfiatalabb F1-es csapat, a Mercedes viszont a legöregebbek közé tartozik – vagy a legfiatalabbakhoz? Természetesen attól függ, hogyan számoljuk…

részletek

Di Resta marad az F1 közelében

Egyes csapatoknál a tartalékpilótának is jut valamennyi a rivaldafényből, s benne vannak a köztudatban, máshol viszont csak akkor hallunk róluk, ha megújítják szerződésüket…

részletek

Massa elárulta, milyen érzés visszatérnie

Nico Rosberg visszavonulásának és Valtteri Bottas átigazolásának köszönhetően tulajdonképpen nem is távozott az F1-ből a brazil, aki rendkívül motiváltan várja a néhány hét múlva startoló szezont.

részletek

Massa volt az ideális választás a Williams számára

A visszavonulását az ősszel bejelentő brazilt Valtteri Bottas átigazolása miatt mégis láthatjuk még idén az F1-ben – Claire Williams elárulta, miért örül, hogy sikerült megállapodniuk a brazillal.

részletek

Kicsoda az újonc Stroll példaképe?

Fiatal korából fakadóan a Williams új pilótája a közelmúlt egyik nagyságára néz fel. A kanadai műveltségét is megcsillogtatta az F1 múltjáról – tisztában van vele, hogy történelmi csapathoz érkezik.

részletek

Nem a Williams orra fog megváltozni a tesztig

Többeknek szemet szúrt a 2017-es autóját elsőként bemutató Williams orrkúpja, mégsem ez az alkatrész, ahol a legfőbb eltérés várható a renderelt képhez viszonyítva Barcelonában.

részletek

Williams: A Ferrarihoz nem engedtük Bottast, most már muszáj volt

Valtteri Bottas Mercedeshez szerződésében közrejátszott, hogy Maranellóba igazolása részben a Williams miatt meghiúsult. Claire Williams meggyőződése, hogy a pilóta elengedésével nem ártott a csapatnak.

részletek

Mercedes: Nem volt biztos Bottas szerződtetése

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elárulta, egyáltalán nem volt könnyű megszerezni a Williamstől Valtteri Bottast, sokszor úgy érezték, új pilóta után kell nézniük.

részletek

A Williams továbbra sem reagál a pletykákra

A Williams már felfedte 2017-es autóját, azonban az még továbbra is bizonytalan, hogy Paddy Lowe csatlakozik-e a csapathoz az idei F1-es szezonban.

részletek
Olvastad már?