Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Williams

Kubica nem vár decemberig a Williamsre

Robert Kubicának a 2018-as sorsa is nagyon későn dőlt el, és nem szeretné, ha ez megismétlődne. A lengyel pilóta mindenképp ülést szeretne, és nem feltétlen jelenlegi csapatánál.

részletek

Claire Williams: Kubica fantasztikus csapattárs lenne Russellnek

Robert Kubica azon terjedelmes lista egyik versenyzője, amelyről a Williams kiválasztja majd, hogy ki legyen az újonc George Russell csapattársa 2019-ben. A csapatfőnök Claire Williams most a lengyelt dicsérte.

részletek

Csak feltétellel menne a Williamshez Ocon

A jelenlegi sereghajtó a francia pilóta egyetlen esélye az F1-ben maradásra. Ő azonban 2020-ban már topcsapatban versenyezne, ezért Russell-lel ellentétben nem akar több évre aláírni.

részletek

George Russell lehet a Williams új alapköve

Új szemlélettel igyekszik feléleszteni önmagát a mezőny végére szorult Williams, aminek egyik példája, hogy egy olyan fiatal tehetséget igazolt le jövőre, aki semmilyen plusz tőkét nem visz magával.

részletek

Kubicát 10 millió dollárral támogatná a lengyel olajcég

Robert Kubicát a legnagyobb lengyel olajcég segítheti üléshez jutni a Formula-1-ben. A hírek szerint a PKN Orlen 10 millió dollárt pumpálna a pilóta visszatérésének projektjébe.

részletek

Ocon helyzete elbizonytalanította Russellt is

A Williamsnél az már biztos, hogy az F2 jelenlegi éllovasa, a Mercedes-junior George Russell kap lehetőséget 2019-ben, de a fiatal angol a mezőnyből (valószínűleg) kiszoruló Esteban Ocon helyzete miatt sokáig nem merte teljesen beleélni magát ebbe.

részletek

Stroll: Megmaradt Oconnal a barátságunk

Szinte biztosra vehető, hogy Esteban Ocon Lance Stroll miatt veszíti el a helyét a Force Indiában. A kanadai pilóta úgy véli, hogy nem fog megromlani kettejük viszonya, ha ez megtörténik.

részletek

Massa: A mostani F1-es motorok jobbak

Amellett, hogy a hangot nyilván ő maga is hiányolja, Felipe Massa szerint a régi V8-as motorokból, a mostaniakkal ellentétben hiányzott az erő és az agresszivitás. A régi időkből viszont a könnyebb autókat hiányolja.

részletek

Williams: Ocon esélyes a második ülésre

Tegnap elkelt a Williams egyik ülése, a kérdés most az, ki kapja a másodikat. Claire Williams csapatfőnök elmondta, őrültség lenne, ha éppen Esteban Ocont hagynák ki a lehetséges pilóták listájáról.

részletek

Szirotkin: A Williams jövőre nagyot léphet előre

Fennállása egyik legpocsékabb szezonját futja a Williams istálló, ám orosz pilótája szerint 2019 jelentősen jobban sikerülhet, mint az idei tömény szenvedés. De vajon ő maga is részese lehet?

részletek

Russell maga telefonált oda a Williamshez

A grove-iak frissen szerződtetett F1-es pilótája arról beszélt, hogy saját kezébe vette az ügyét és maga kezdeményezett az ügyben - persze az se árt, hogy valószínűleg F2-es bajnok lesz idén.

részletek

Hivatalos: Russell a Williams egyik 2019-es pilótája

Váratlan versenyzőbejelentést tett a Williams: leigazolták a Formula-2 fő bajnokesélyét, George Russellt – az elmúlt hetekben úgy tűnt, az ifjú tehetség nem kap lehetőséget jövőre.

részletek
Olvastad már?