Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Williams

Kubica riválisa is teljesítette a hungaroringi tesztet

Szerdán véget ért a Williams ki-ki párbaja a magyar F1-es pályán: Robert Kubica keddi körözése után ezúttal Paul di Restán volt a sor, hogy meggyőzze a csapatot alkalmasságáról.

részletek

Jó hír Kubicának, Di Resta bizonytalan

Nagy a forgalom a Williams istállónál az utóbbi időben, több rutinos pilóta is meg akarja szerezni Felipe Massa ülését 2018-ban. Robert Kubica esélyei a jelek szerint megnőttek, hogy visszatérjen.

részletek

Kubica sikeres tesztet zárt a Hungaroringen

A lengyel pilóta a Williams 2014-es autójával körözhetett a magyar versenypályán, zárt kapuk között, hogy a csapat felmérje, alkalmas-e arra, hogy versenyülést kínáljanak neki az F1-ben.

részletek

Massa kifakadt a Williamsre

A grove-i F1-es alakulat 2014-es tündöklése óta egyre visszább csúszik az erősorrendben, amely a brazil versenyző szerint a rossz fejlesztési irányra vezethető vissza.

részletek

Félreérthetetlen nyilatkozat a Williamstől, hogy megválnak Massától

Noha Felipe Massa szívesen folytatná F1-es pályafutását jövőre is, egyelőre minden abba az irányba mutat, hogy a grove-iak lecserélik őt - legalábbis erre utal a csapat technikai igazgatójának legutóbbi nyilatkozata.

részletek

A szezonvégi óriási csaták

Ugyan a világbajnoki cím nagyrészt eldőlt már a Formula-1-ben, néhány csapaton belüli, hatalmas párharcra még számíthatunk az utolsó négy futamon. Nézzük, kik csatáznak még!

részletek

Massa szerint a Williams rosszabb lenne nélküle

A brazil úgy véli, csapatának az idén megkezdett úton kell folytatni, s ebbe az is beletartozik, hogy őt is megtartják – ha mégis vissza kell vonulnia, azt szeretné hazai versenye előtt megtudni.

részletek

Öldöklő küzdelem 13 millió dollárért

A világbajnoki cím lassan eldőlni látszik Lewis Hamilton és a Mercedes javára, kicsit hátrébb vérre menő csatákra számíthatunk, aminek tétje nem kevesebb, mint 13 millió dollár.

részletek

Vették már el világbajnoki hajrá izgalmát váratlan események

Sebastian Vettel az ázsiai hármas túra során szinte minden esélyét elvesztette a világbajnoki címre. Voltak a múltban is olyan évadok, amikor a hajrá izgalmát nem várt gondok vették el tőlünk.

részletek

Ecclestone maximálisan Kubica mellett áll

A januárig az F1 vezetőjeként funkcionáló 86 éves üzletember arról próbálja meggyőzni a Williamst, hogy ne hezitáljanak a szerdán Silverstone-ban kipróbált lengyel leigazolásával 2018-ra.

részletek

Megtörtént Kubica első williamses tesztje

A korábban Renault-t vezetgető lengyel megismerkedett a csapattal, amellyel visszatérhet 2018-ban. Silverstone-ban melegített be a Hungaroringre, ahol már egy ellenféllel is meg kell mérkőznie.

részletek

A Williams már hátra figyel, semmint előre

A grove-i istálló egy tizedik hellyel gazdagodott a Japán Nagydíjon, de Felipe Massa szerint az a legfontosabb, hogy legnagyobb riválisaik előtt tudták befejezni a futamot.

részletek
Olvastad már?