Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Williams

A múlt miatt szívesen térnek vissza a williamsesek Franciaországba

Jelzésértékű lehet, ha egy technikai igazgató csak a múltról beszél egy közelgő versennyel kapcsolatban, Paddy Lowe a Williams részéről most mégis ezt teszi. Stroll ismeri, de nem szereti a pályát, Szirotkin is tudja, mi vár rá.

részletek

Retro – Hill 1996-os diadalmenete folytatódik

Michael Schumacher Spanyol Nagydíjon aratott győzelme után érkezett a mezőny Kanadába, a világbajnokság nyolcadik futamára, melyen bár 22-en álltak rajthoz, végül mindössze nyolcan értek célba.

részletek

Lowe szerint közel a depresszióhoz a Williams

A grovei istálló műszaki igazgatója úgy véli, noha ismerik annak az okát, hogy a korábbi világbajnok gárda miért szerepel ilyen gyengén ebben az évben, de egyszerűen nem képesek kijavítani a hibákat.

részletek

Stroll: Abszolút nem vagyunk versenyképesek

A Williams vezetése is sajnálja, hogy nem tud jobb autót biztosítani a két pilótájának, ám abban bíznak, hogy megismétlődhet a tavalyi futam, amikor a kanadai versenyző a 17. helyről rajtolva végül kilencedik lett.

részletek

Evezős győzelemmel vigasztalódott a Williams

Bár a pályán továbbra is tragikusan szerepel a grove-i F1-es gárda, legalább a hagyományos montreali raftversenyen nem talált legyőzőre a konstruktőri tabellán utolsó helyen álló csapat.

részletek

Nem kukázza a 2018-as évet a Williams

Szó sincs arról, hogy feladná az idei F1-es szezont a szebb napokat látott, jelenleg sereghajtó grove-i gárda: az idény végére újra felzárkóznának az élcsapatok közvetlen közelébe.

részletek

A Williams marasztalná Strollt

A grove-i alakulat idén nem a megvillanásairól híres: az autó messze alulteljesít, így a pilóták sem tudnak kibontakozni, de a csapat elégedett Stroll teljesítményével, és megtartaná a kanadait.

részletek

Külön szektort kapnak Stroll rajongói Montrealban

A Williams mindent megtesz azért, hogy a Kanadai Nagydíjon kiküszöbölje a Monacóban rajta esett csorbát, és abban bíznak, hogy pilótáik végre-valahára a legjobb tízben végeznek ezen a gyors pályán.

részletek

A Mercedes új motorokkal érkezik Kanadába

Toto Wolff, a Mercedes istálló osztrák csapatfőnöke ma délután megerősítette, hogy új erőforrásokat kapnak a partnercsapatok és a gyári istálló is a Kanadai Nagydíjra.

részletek

F1-Archív: A Williams megszerezné Schumachert

De felszólították lemondásra a Ferrari világbajnokát a GPDA éléről, Kubica WRC2-t nyert, a BAR pedig egy nap alatt két teszten is leggyorsabb volt június 2-án. A nap hírei 1997 óta.

részletek

A Williams a legrosszabb adós

Melyik F1-es istálló milyen gyorsan egyenlíti ki számláit? A Williams idén a leglassabban fizető istálló, ami a számlákat illeti. De melyik a leggyorsabb és hogy állnak a többiek ilyen téren?

részletek

Kubica érkezhet Hartley helyére

Brendon Hartley igen gyengén kezdte a szezont a Toro Rossónál, különösen csapattársával, Pierre Gaslyval összehasonlítva. A legújabb hírek szerint Robert Kubica válthatja Hartley-t.

részletek
Olvastad már?