Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Williams

„Amit a Williams csinál Stroll-lal, az őrültség”

Jacques Villeneuve néhány héttel ezelőtt úgy tűnt, inkább elégedett, hogy Lance Stroll lehetőséget kap a Formula-1-ben, most azonban nem így gondolja az 1997-es világbajnok.

részletek

Paddy Lowe-nak tetszik a Massa-Stroll páros

Bár sokan kritizálják a Williamst a döntéseik miatt, a Mercedestől érkező F1-es szakember elégedett a Massa-Stroll kettőssel - annak különösen örül, hogy a brazillal együtt dolgozhat.

részletek

Retro – Adiosz, Mexikó

Sokat elmond arról, mennyi ideig maradt ki az F1-ből Mexikóváros, hogy a szünet előtti utolsó futamot Nigel Mansell nyerte: Senna szenvedéséből is profitálva Schumacher itt állt először dobogóra.

részletek

A Williams Stroll pénze miatt engedte volna el Massát?

Felipe Massa tervezett visszavonulása az előző szezon végén mindössze azért következett volna be, mert a Williams csapat anyagilag nem engedhette volna meg magának, hogy ne Strollt indítsa.

részletek

A Williams új guruja visszatér az „iskolába”

Paddy Lowe nemrég hivatalosan is a grove-i F1-es alakulat technikai igazgatója lett - a szakember 1993-ban hagyta el az istállót a McLaren kedvéért, és már nagyon várja, hogy megkezdje az érdemi munkát régi-új helyén.

részletek

Már kopogtat az új generáció a Formula-1-ben

Három pilóta is most kezdi meg első teljes szezonját az F1-ben ezen a hétvégén. Vajon meddig jut végül a három fiatal versenyző és képesek lesznek-e a nagy ugrásra?

részletek

Szimulátorral készül a Williams újonca

Lance Stroll nagyon izgatott élete első F1-es futama előtt, főleg, hogy sosem járt még ezen a pályán, sem Ausztráliában - szimulátorokból és videókból igyekezett felzárkózni.

részletek

A Pirelli szerint is kiváló a Ferrari

Az F1 hivatalos gumiszállítója, a Pirelli első embere, Mario Isola is úgy látja, a Ferrari kiválóan felkészült a szezonra és visszatérhet a sikerek útjára.

részletek

Lowe szerint a Williams néhol erősebb, mint a Mercedes

A Williams új technikai igazgatója, Paddy Lowe szerint néhány fontos területen a Williams már erősebb, mint a világbajnoki címvédő Mercedes istálló.

részletek

Horner a Mercedes-dominancia végét várja

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke borzasztóan élvezhetetlennek tartja már a gondolatát is annak, ha a Mercedes újabb három évig ugyanilyen dominanciával rendelkezne.

részletek

Bottas azonnal veszélyes lesz Hamiltonra?

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a Mercedes új szerzeménye, Valtteri Bottas már rögtön a szezon elejétől a háromszoros világbajnokkal tempót fog autózni a Mercedesnél.

részletek

Strollt hidegen hagyja a kritika

A Williams újoncát, a 18 éves Lance Strollt egyáltalán nem érdeklik a kritikák, amiket ausztráliai bemutatkozó futama előtt kap. A nehéz kezdet ellenére bízik saját magában.

részletek
Olvastad már?