Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Williams

Retro – 10 pillanat az örök 2-es számútól

Aligha találhatunk jobb példát az F1 történetében második számú pilótákra Rubens Barrichellónál: zsinórban öt konstruktőri címben működött közre, amikor kellett félreállt, amikor lehetett, győzött.

részletek

Stroll kiosztotta kritikusait

Lance Stroll egyelőre meg sem tudja közelíteni Felipe Massa teljesítményét a Williams istállónál, a fiatal brit azonban nem volt rest kicsit odamondani az őt kritizálóknak. Valóban így természetes ez?

részletek

A Williams újonca beismerte, amit kevesen szoktak

Lance Strollt bemutatkozása előtt a legfelkészültebb F1-es újoncnak tartották, s bár lehet így van, a tanulópénzt neki is meg kellett fizetnie a szezon első futamain.

részletek

Massa egyre csüggedtebbé kezd válni

A brazil pilóta mindkét McLarennel összeütközött az F1-es Spanyol Nagydíjon, és egész versenyen csak futott az eredmény után - úgy véli, a szerencséje kezdi elhagyni.

részletek

A Williams a Red Bull szintjét hozza?

Barcelonába szinte az összes csapat komoly fejlesztési csomagot hozott, néhány ezek közül látványosan sokat jelentett az adott istállónak. A technikai igazgató az adatokra támaszkodva azt mondja, a Williams a Red Bull szintjét hozta Spanyolországban.

részletek

Ők voltak a Spanyol Nagydíj legjobbjai

Több kiemelkedő teljesítményt is láthattunk Barcelonában, igaz, voltak az F1-es hétvégének komoly vesztesei is - nézzük, hogy kit lehet kiemelni egyik, illetve másik oldalon.

részletek

Massa: Lance felkötheti a gatyát Monacóban

Felipe Massa, a Williams veterán pilótája szerint nem lesz könnyű dolga csapattársának újoncként a Monacói Nagydíjon. A brazil mindenesetre megígérte, ahol tud, segít majd Strollnak.

részletek

Williams: Frusztráció és szenvedés

Felipe Massa úgy érzi, hogy a negyedik helyen zárt volna a defekt nélkül, Lance Stroll pedig a közepes abroncsokon volt lassú - finoman szólva sem zártak jó hétvégét.

részletek

A Williams tényleg nagyot lépett előre

Bár az élcsapatokat nem tudja üldözőbe venni, a grove-i F1-es alakulat stabilan ott van a Mercedes és a Ferrari mögött, sőt, még a Red Bullnak is okoztak néhány kellemetlen percet.

részletek

Barcelonában már többet várnak Strolltól

Ezúttal olyan pályára látogat a Williams kanadai F1-es pilótája, amelyet már jól ismerhet, igaz, a téli tesztek során megszenvedett vele. Paddy Lowe kettős pontszerzést akar a hétvégén.

részletek

Visszatér a bajnok: Akkor és most

Felidéztük Nigel Mansell 1994-es visszatérését a királykategóriába: az egyszeres brit világbajnok felkészülése a nagy feladatra egészen más motiváltságról tanúskodott, mint most Jenson Buttoné.

részletek

Massa már 2018-ra is tervezget

A tavalyi szezon végén Felipe Massa elbúcsúzott a Formula-1-től, ám Nico Rosberg váratlan visszavonulása és az azt követő Bottas-féle átigazolás miatt visszacsábították a Williamshez egy évre. Úgy fest, hosszabb időre tért vissza a brazil pilóta.

részletek
Olvastad már?