Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Williams

Ez az idei Williams? Stroll előre aláírta volna a 14. helyet

Nemcsak a Bottas-Massa érának, de már tavalyi önmagának is csak árnyékát mutatta a Williams a 2018-as szezon első időmérő edzésén. Paddy Lowe fiatalságukkal menti fel a pilótákat, és inkább az autót fejlesztené.

részletek

Villeneuve: Kubica szabotálhatja csapattársait

Az 1997-es világbajnoktól megszokhatjuk, hogy időnként egészen hajmeresztő jóslatokat fogalmaz meg. Most úgy véli, Robert Kubica saját érdekében megnehezítheti Stroll és Szirotkin munkáját.

részletek

Aggódhat a Williams, figyelmeztet Stroll

A középmezőny eleje egészen megerősödött, így a Williams lehet a szezon egyik nagy vesztese. A jelek szerint a csapat a Spanyol Nagydíjig csak vegetálni fog, addigra oldják meg a teszteken felmerült problémákat.

részletek

Kubica a teljes visszatérésről beszélt

Elégedett tesztpilótai szerepkörével, ám a téli tesztelés extra motivációt és étvágyat hozott számára a teljes éves visszatéréshez. Mennyi esélye van erre a hét évet kihagyó lengyelnek?

részletek

Williams: Nem igaz, hogy Kubica gyorsabb volt

Sűrűn találkozunk azzal a kijelentéssel, hogy Robert Kubica jobban teljesített a barcelonai teszteken, mint a Williams két állandó pilótája. A csapat szerint teljesen mellőzi a körülményeket, aki ilyet állít.

részletek

Megveheted egy világbajnok Williamsét

Nagyszabású bemutatón csodálhattunk meg számos, igen jelentős autót a grove-i istállótól a tavalyi évben. Idén pedig kalapács alá kerül Alan Jones, az 1980-as világbajnok versenyautója.

részletek

Stroll üzent az őt kritizálóknak

Egy év tapasztalattal a háta mögött Lance Stroll úgy érzi, hogy tisztább rálátása van a dolgokra, így mind csapatának, mind önmagának idén lehetősége lesz a jobb szereplésre.

részletek

Vajon Kubica vezethet majd nagydíjon?

A lengyel hivatalos szerepe szerint tartalékpilóta a Williams F1-es csapatánál, de a múlt tapasztalatai alapján ez nem biztosíték arra, hogy egyik társa kiesése esetén ő állhat rajthoz a versenyen.

részletek

Szirotkin a Renault-nál akart versenyezni

Az orosz pilóta nehezen viselte, hogy nem ő kapta meg a Renault egyik ülését 2018-ra, miután két évet lehúzott fejlesztőpilótaként a franciáknál. Ennek ellenére hálás az enstone-iak segítségéért.

részletek

Több gond is van a Williams új autójával

Nem mondhatni, hogy brillírozott a grove-i gárda az előszezoni teszteken Barcelonában. Paddy Lowe elárulta, hol kell javítania csapatának az FW41-esen a jobb köridők elérése érdekében.

részletek

Kubica mindkét pilótánál jobban teljesít?

A hosszabb etapok során mindkét Williams-versenyzőnél gyorsabbnak bizonyult Barcelonában az istálló tesztpilótája. Természetesen Paddy Lowe nem is úszhatta meg a kérdést a lengyel jövőjéről.

részletek

Kubica: 12 hónapja ezt senki nem hitte volna

Robert Kubica idén visszatért a Formula-1 világába, igaz (még) csak tesztpilótai szerepkörben. A lengyel sokat köszönhet a szurkolóinak, de büszke arra, ahogy visszakapaszkodott.

részletek
Olvastad már?