Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

Williams

Massa egy dolgot hiányol karrierjéből

Felipe Massa hosszú karriert zárt le 2017-ben az F1-ben, versenyzői pályafutását azonban nem fejezi be. A brazil tárgyalásokat folytat néhány csapattal, és nemsokára visszatér a versenyzés világába.

részletek

Kubica apja: Sokszor csak a pénz dönt

Annak ellenére, hogy hét elején a sajtó széles körben arról számolt be, hogy Szergej Szirotkin a Williams befutója, Arthur Kubica szerint fia még mindig harcban van – lesz egyáltalán bejelentés ma?

részletek

Lowe sajnálja, hogy Massa nem nyert Bakuban

Sok versenyző állította azóta, hogy megnyerhette volna a versenyt, de Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója kielemezte, hogy ez egyedül Felipe Massának sikerülhetett volna.

részletek

Egyedülálló a Mercedes dominanciája

Többször is tapasztalhattunk komoly fölényt különböző csapatoktól az elmúlt 30 évben a Formula-1-ben. A Mercedes azonban a McLarent, a Williamst és a Ferrarit is lepipálta már.

részletek

A Williams ekkor ismertetheti döntését

Oroszországban már tudni véli a sajtó, hogy pénteken ismerteti a Williams-Mercedes a jövő évi, végleges felállását. Kiderülhet végre, ki lesz Lance Stroll csapattársa 2018-ban.

részletek

Sajtó: Kubica már nem esélyes a Williamsnél

Az egyik leghitelesebbnek számító F1-es szaklap számolt be arról, hogy Robert Kubica nem kap 2018-as ülést a grove-i csapattól, és már csak két orosz pilóta jöhet szóba.

részletek

Felipe Massa F1-es karrierje számokban

A brazil pilóta pályafutásának főbb pontjait elevenítettük fel, és próbáltuk számokkal érzékeltetni, milyen remek karriert tudhat magáénak a Williamstől végleg visszavonuló versenyző.

részletek

Kiüthetik Kubicát a Williamstől

Úgy fest, nem véletlenül halogatja a döntést a Williams-Mercedes, ki kapjon ülést Lance Stroll mellett 2018-ban a csapatnál. A hírek szerint 15 millió dollárnyi orosz tőke miatt lemaradhat a lengyel.

részletek

Ezért végzett jobb munkát a Force India

Az elmúlt két szezonban a Force India és a Williams között dőlt el a konstruktőri negyedik hely, a topcsapatok mögött elérhető legmagasabb pozíció sorsa. Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója a lemaradás okairól nyilatkozott.

részletek

Aki szerint jó ötlet az évi három motor

A 2018-as új szabály – melyet az FIA nem von vissza – kapcsán inkább kritikus hangvételű nyilatkozatokat hallottunk. Vannak csapatok, melyeknek mégis jól jön a szigorítás.

részletek

A Williams legjobb világbajnoki autója

A magas szintű technológia és innováció kincsestára volt az 1992-es Williams-Renault, amivel Nigel Mansell, a mezőnyt porrá verve szerezte meg pályafutása egyetlen világbajnoki címét.

részletek

Meglepetés-igazolás a Williamsnél?

Oliver Rowland kijelentette, hogy tárgyalásban áll a Williams istállóval a 2018-as pilótaülésért, ezzel újabb lehetséges kihívót kapna Robert Kubica. A csapat azonban tagadja Rowland állításait.

részletek
Olvastad már?