Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Williams

„Csodás lenne a McLaren és a Williams feltámadása”

Lewis Hamilton bízik benne, hogy még az F1-ben töltött ideje alatt újra az élmezőnyben láthatja a száguldó cirkusz történetének legtöbb mutató szerint második és harmadik legeredményesebb csapatát.

részletek

Egy Strollnyi a Williams lemaradása

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: a Force India a mezőny előtt jár, hiszen hiába gyors a Williams, ha csak egy ember gyűjt pontokat...

részletek

Valóban 1997 volt minden idők egyik legjobb F1-es szezonja?

Vérre menő vb-csata, ragyogó ifjoncok, szoros csaták, meglepetés-győztesek: 1997-ben mindez megtörtént, nézzük, mi mi minden is történt pontosan húsz évvel ezelőtt

részletek

Stroll nem rágódna sokat kiesésein

A kanadai pilóta nem tudta teljesíteni első három F1-es futamát, sőt, eddig mindössze 52 kör áll a neve mellett - véleménye szerint azonban nincs értelme sokat rugózni ezen.

részletek

Massa: Győzelemmel ér fel ez a hatodik hely

Felipe Massa végig jó tempót mutatott a Bahreini Nagydíjon, és végül egy hatodik pozíció lett a jutalma. A brazil győzelemhez hasonlítja vasárnapi teljesítményét.

részletek

„Buttonnak tesztelnie kellene Monaco előtt”

Felipe Massa, a Williams F1-es pilótája szerint Jenson Buttonnak nem lesz egyszerű dolga Fernando Alonso helyettesítésénél - ha nem teszteli előtte a 2017-es McLaren-Hondát.

részletek

Rejtélyes dolog égette Stroll lábát az edzésen

A Williams újonc pilótája, Lance Stroll egy különös jelenségről számolt be a pénteki edzésnap végén, ami alaposan megkeserítette az életét az autóban ülve: valami túlmelegedett az FW40-esben.

részletek

Stroll önbizalma már az egekben

Bár eddig egy futamot sem fejezett be az idei szezon legfiatalabb F1-es pilótája, a sanghaji kvalifikáción mutatott teljesítménye nagyon magabiztossá tette a folytatást illetően.

részletek

„Érthetetlenek a Mercedesek időmérős körei”

Évek óta láthatjuk, hogy a Mercedes erőforrások még az időmérő edzéseken belül is képesek ugrásszerű teljesítményjavulásra. A motorolaj elégetése úgy tűnik, valótlan érv volt, de akkor mégis mi a titok?

részletek

Retro – Az argentin csillag, aki sehol sem találta helyét

A legjobb nem bajnok F1-esek listáján előkelő helyet érdemel Carlos Reutemann, aki csapattársak ellenszenve, rosszul időzített átigazolások, egy rövid háború és egy katasztrofális döntő futam miatt nem tudott a világbajnokok soraiba lépni, akik közül nem egyet legyőzött azonos autóban.

részletek

Kínai Nagydíj: Győztesek és vesztesek

Ahogyan az lenni szokott, a sanghaji F1-es futam egyeseknek bejött, másoknak viszont kevésbé - íme, a szezon második futamának mérlege, a győztesek és vesztesek szemszögéből.

részletek

A Williams volt a nap csalódása

Az újonc Stroll második F1-es futamán is kiesett – igaz, nem saját hibájából –, Massa pedig úgy érezte, mintha jégen vezetne. Hogyan fordítsunk egy kettős Q3-at nulla pontra?

részletek
Olvastad már?