Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 18. vasárnap

Whiting

Az FIA elmondta, miért nem vizsgálták Hamiltont

Első látásra a külső szemlélők közül sokan értetlenül nézték, amint az FIA reakció nélkül hagyta Lewis Hamilton és Szergej Szirotkin majdnem balesetbe torkolló akcióját a Brazil Nagydíj időmérőjén.

részletek

Gasly: Megszoktam, hogy Ocon nem fair

Nem szíveli egymást a két francia pilóta, Mexikóban ennek ismét tanújelét adták. Esteban Ocon vitatható módon szorította le a pályáról honfitársát, aki szerint Ocon mindig ezt teszi, nem sportszerű.

részletek

Rázókő, mint banánhéj a Mario Cartban

Egy izgalmas, már-már Bernie Ecclestone extrém ötleteire hajazó felvetéssel állt elő Adrian Newey. A sztártervező lecserélné a nagydíjhelyszínek jelenlegi, kifejezetten méretes „fekvőrendőreit”.

részletek

Whiting megszólalt a Vettel-büntetés kapcsán

Az FIA versenyigazgatója szerint egyértelműen a német pilóta hibája volt a piros zászlós incidens az F1-es USA Nagydíj pénteki edzésén, amelyért a ferraris háromhelyes rajtbüntetést kapott.

részletek

Elismerte egy tévedését az FIA

Egy korábban versenybalesetnek minősített incidenssel kapcsolatban korrigálta álláspontját az F1 versenyigazgatója, Kevin Magnussen megmozdulása két hét távlatából lett szabálytalannak minősítve.

részletek

Rejtély, miért választ rosszul gumit a McLaren

Szegény embert az ág is húzza, az idén ismét gyengélkedő McLarennél pedig egészen váratlan helyről érkezett ez az ág. Úgy tűnik, mintha a csapat elfelejtette volna, hogyan kell gumit választani egy versenyhétvégére.

részletek

FIA: Nem a szenzor miatt esett vissza a Ferrari

Ugyan sokak szerint az FIA új érzékelője fogja vissza a maranellóiak eddig szárnyaló F1-es autóját, Charlie Whiting szerint nem ez a helyzet.

részletek

Whiting szerint nincs igaza Alonsónak

Fernando Alonso büntetést kapott Suzukában pályalevágás és előnyszerzés miatt, majd élesen bírálta az ítéletet. Charlie Whiting ezúttal világos érvekkel alátámasztotta, miért nem ad igazat Alonsónak.

részletek

A blama után változhat a rajtbüntetés módszere

Senki sem gondolt arra a buktatóra a szabályokban, amely nevetséges pillanatokat hozott az első szabadedzésen és különösen a Q2-ben. Charlie Whiting készen áll a megoldással.

részletek

Hamilton extrém ötlettel dobná fel Szocsit

A vonalvezetés megváltoztatása túl körülményes, van egy jobb megoldás az Orosz Nagydíj izgalmasabbá tételére - gondolhatta Hamilton, amikor a verseny megfűszerezése érdekében bedobta saját ötletét.

részletek

Ráncfelvarrás előtt áll az F1-es időmérő

Rövidebb etapok és a Q4 bevezetése – ezekkel a megoldásokkal ütne két legyet egy csapásra a Liberty Media. Már jövőre megnehezítenék az élmezőny dolgát, miközben egy dilemmát is megoldanának.

részletek

Ne számítsunk háromautós csapatokra

A Mercedes F1-es csapatfőnöke korábban azt javasolta, indíthatna minden csapat három autót. A sorozat versenyigazgatója vázolta, milyen kérdéseket is vet fel egy ilyen jellegű bővítési ötlet.

részletek
Olvastad már?