Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Webber

Webber nagyon dicséri az új McLaren-főnököt

Viszont a korábbi F1-es futamgyőztes ausztrál úgy gondolja, hogy a wokingiaknak most már csak erre a sportra szabad koncentrálniuk, mert akkor voltak a legjobbak, amikor még nem foglalkoztak mással.

részletek

Webber: Váltani kellett a Ferrarinál is

Mark Webber szerint a Ferrarinál és a Red Bullnál is szükséges volt már valami komolyabb változtatás, Charles Leclerc-t pedig nagyon kedveli, már-már elegánsnak is nevezné.

részletek

Webber: Remélem, Kubica nem válik frusztrálttá

Idegeskedik Robert Kubica miatt egykori ellenfele: az aggodalom fő oka a sérült jobb kar, amely az ausztrál szerint speciális helyzetekben gondot okozhat. A lengyel korábban elmondta, nincs hátrányban, mivel az átlagnál erősebb bal kézzel kompenzál.

részletek

45 év elteltével újra megrendezik a legendás osztrák jégversenyt

Ikonikus versenyautók (1929-től máig) és sztárpilóták parádéja készülődik Zell am See-ben, Budapesttől hat órányira: hosszas szünet után feltámasztották az egykori jégversenyt.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak nem kell Montoya

Nem áll Valtteri Bottas álmainak útjába a Williams, Montoyáét viszont nem teljesíti be a Ferrari, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

Horner: Ez állt a Multi 21 hátterében

Elkalauzolunk benneteket a 2013-as Malajziai Nagydíjra, ahol a domináns Red Bull istállója egyik legnehezebb futamát teljesítette. Na, nem azért, mert annyira nehéz lett volna megnyerniük a versenyt.

részletek

Webber: Bárcsak maradt volna Ricciardo

A csapat egykori versenyzője a Red Bull-Hondától sem vár csodát az első szezonban, mégis úgy gondolja, honfitársa rosszul jár a Renault-val. A franciák hozzáállása nem épp bizakodásra ad okot.

részletek

Webber: Lewis megdöntheti Schumacher csúcsait

Mark Webber szerint Lewis Hamilton egy körön gyorsabb a hétszeres F1-es világbajnoknál, az időmérőkön csak Ayrton Sennát lehet hozzá mérni és ha így folytatja, történelmi dolgokat érhet még el.

részletek

Raikkönen kiüthette volna Ricciardót

Daniel Ricciardo neve összeforrt a Red Bull istállóval, az együttműködésnek azonban vége. A csapatfőnök elismerte, hogy 2014-ben komolyan képben volt Kimi Raikkönen is az ausztrál helyett.

részletek

Webber: Ricciardo könnyen kiszerethet az F1-ből

A Red Bull korábbi versenyzője, Mark Webber újra hangot adott kételyeinek, honfitársa, Daniel Ricciardo döntése kapcsán. Ha nem sikerül számára a renault-s kaland, akár az F1-ből is kiszerethet.

részletek

Ricciardo melléfogott a Renault-val?

Mark Webber úgy véli, Daniel Ricciardo nagyon merészet húzott azzal, hogy elhagyta a topcsapatnak számító Red Bullt a még mindig csak fejlődőfélben levő Renault-ért. Rövid távon nehéz dolga lesz.

részletek

Alonso még mindig nem döntött, Webber aggódik érte

Az már jó ideje biztos, hogy Fernando Alonso év végén kiszáll a száguldó cirkuszból, de még mindig nem tudjuk, mihez is kezd majd 2019-ben. Webber reméli, tudja a spanyol, hogy hol a határ.

részletek
Olvastad már?