Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 21. szombat

Webber

Webber: Ez az F1, nem leányiskola

Az ausztrál exversenyző pályafutása korai éveiben a Williamsnél versenyzett: nem nézi jó szemmel, ami a szebb napokat megélt, történelmi csapatnál folyik.

részletek

Különleges Ausztrál Nagydíjak

Szinte felsorolhatatlanul sok olyan Ausztrál Nagydíjat találunk Melbourne 1996 óta írandó történelmében, ami örökre emlékezetünkbe vésődött. Ezekből csemegézünk így, a szezonnyitó előtt.

részletek

A Red Bull lassan másfél évtizedes

Mi köze Jackie Stewartnak a Red Bull istállóhoz? Tudjuk-e, mikor léptek a bikák a Formula-1-be, ki volt a legsikeresebb és ki a leghűségesebb versenyzője a gárdának? A Red Bull a tizennegyediket kezdi.

részletek

Webber: Csak ne zavarja meg Alonsót a WEC

A spanyol F1-es pilóta jó barátja aggódik amiatt, hogy Alonso esetleg nem tud majd olyan jól teljesíteni a McLarennél a Toyota WEC-programja és a sűrű versenynaptár miatt.

részletek

Webber: Ricciardo Verstappennel törődjön, ne a szerződésével

A Red Bull korábbi F1-es pilótája szerint honfitársa arra koncentráljon, hogy legyőzze a csapaton belül Max Verstappent - a szezon első felében nem járhat más az eszében.

részletek

Webber: Enyhült a Red Bull juniorprogramja

Az energiaitalos alakulat olyat tett, amit eddig még nem: Brendon Hartley-nak hét év után megadta a második esélyt a Toro Rossónál. Mark Webber ezt a mozzanatot változásnak fogja fel a csapatnál.

részletek

Webber szerint Alonso hibát követ el

A spanyol barátja az F1 után a WEC-ben szerepelt, így átérezheti a kétszeres bajnok új lelkesedését a hosszútávú versenyek iránt: mégsem tud egyetérteni azzal, hogy egy topcsapat pilótájaként más kategóriákban indulgat.

részletek

Ricciardo-Hamilton csatára számítottak idén

Rengeteg jóslat nem jött be 2017-re vonatkozóan. Daniel Ricciardo és Lewis Hamilton versenyfutását várták a világbajnoki címért, a Ferrarival nem, a Red Bull-lal nagyon is számoltak.

részletek

Webber besült a Grand Tour forgatásán

Mark Webber Jeremy Clarksonék műsorában szerepelt meghallgatáson, melyen a 2. évad pilótáját keresték: két autót kellett vezetnie, előbb egy Porschét, majd egy Mercedest – utóbbival hagyott némi kívánnivalót maga után teljesítménye, pedig bevallása szerint mindent kihozott belőle.

részletek

Ezek a motorgyártók érdeklődnek az F1 iránt

Az elmúlt hetekben több neves cég is kifejezte szimpátiáját az új F1-es motorszabályokkal kapcsolatban - összeszedtük, kik csatlakozhatnak a sportághoz 2021-től.

részletek

Retro - Vettel életben tartja bajnoki esélyeit

Kulcsfontosságú győzelmet húzott be Sebastian Vettel, a Red Bull viszont már megszerezte első konstruktőri bajnoki címét az F1-es Brazil Nagydíjon hét évvel ezelőtt.

részletek

Webbertől is tanácsot kért az újonc Hartley

A Toro Rosso beugrója élete első F1-es futama előtt a lehető legjobban fel akar készülni, így minden ismerősével szót akart váltani, aki csak a sportágban részt vett. Nem akárkiket sikerült elérnie.

részletek
Olvastad már?