Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Webber

F1-Archív: Fékhiba okozta Schumacher balesetét

Kiderült, mi vezetett a kicsúszáshoz, amelyben a ferraris eltörte a lábát, Ross Brawn arról beszélt, hogy minden istálló kémkedik, Sato vissza akar térni, Webber 130 próbálkozás után futamot nyert, a Williams pedig a Ferrarit akarja legyőzni: ezek voltak július 12. hírei az évek során.

részletek

F1-Archív: Webbert frusztrálja Schumacher

A háborgás napja volt június 19. ebben az évezredben az F1-es hírek alapján: Hamilton a rádiós tilalom, Coulthard a felvezető körös szabály miatt zsörtölődött, ellenérzéseket váltott ki a szuperlicensz és a hatautós USA Nagydíj.

részletek

Nem utoljára láttuk Marquezt F1-es autóban

Óriási élményben volt része a négyszeres MotoGP-bajnok Marc Marqueznek, a Red Bull F1-es versenyautóját vezethette. A bikák főtanácsadója szerint jó eséllyel nem utoljára.

részletek

Webber szerint nem jöhet létre a Vettel-Hamilton páros

Mark Webber nem tudja elképzelni, hogy korábbi csapattársa, Sebastian Vettel és a jelenlegi vb-címvédő Lewis Hamilton egy csapatban versenyezzenek - Vettel úgyis megakadályozná.

részletek

Webber hisz Massában és az FE-ben

A 2013-tól, a Formula-1-ből visszavonult Mark Webber szerint a Formula-E a legjobb jövő felé halad, különösen, ha továbbra is ilyen remek pilótákat sikerül elcsábítania, mint Felipe Massa.

részletek

F1-Archív: Button majdnem lekéste pole-pozícióját

Raikkönen életét pedig egy gumimelegítő paplan keserítette meg az időmérőn. Megszavazták a büntetőpontokat, betiltották az F-csatornát és leigazolták Webbert: az F1 hírei május 9-ről az évek során.

részletek

Marko: Soha nem akartam rosszat Webbernek

A Red Bull F1-es tanácsadójáról sokszor mondták, hogy az évtized első felében Sebastian Vettelt előnyben részesítette ausztrál társával szemben – az osztrák szakember most tisztázta a félreértéseket.

részletek

Webber: Ez az F1, nem leányiskola

Az ausztrál exversenyző pályafutása korai éveiben a Williamsnél versenyzett: nem nézi jó szemmel, ami a szebb napokat megélt, történelmi csapatnál folyik.

részletek

Különleges Ausztrál Nagydíjak

Szinte felsorolhatatlanul sok olyan Ausztrál Nagydíjat találunk Melbourne 1996 óta írandó történelmében, ami örökre emlékezetünkbe vésődött. Ezekből csemegézünk így, a szezonnyitó előtt.

részletek

A Red Bull lassan másfél évtizedes

Mi köze Jackie Stewartnak a Red Bull istállóhoz? Tudjuk-e, mikor léptek a bikák a Formula-1-be, ki volt a legsikeresebb és ki a leghűségesebb versenyzője a gárdának? A Red Bull a tizennegyediket kezdi.

részletek

Webber: Csak ne zavarja meg Alonsót a WEC

A spanyol F1-es pilóta jó barátja aggódik amiatt, hogy Alonso esetleg nem tud majd olyan jól teljesíteni a McLarennél a Toyota WEC-programja és a sűrű versenynaptár miatt.

részletek

Webber: Ricciardo Verstappennel törődjön, ne a szerződésével

A Red Bull korábbi F1-es pilótája szerint honfitársa arra koncentráljon, hogy legyőzze a csapaton belül Max Verstappent - a szezon első felében nem járhat más az eszében.

részletek
Olvastad már?