Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Warwick

Ki a legszigorúbb versenybíró?

Az FIA 2014 óta a versenybíróságban minden futamon egy volt versenyzőt is alkalmaz, akik az esetleges büntetéseknél segítenek. Melyikük a legkeményebb és ki a leglágyabb szívű?

részletek

Silverstone megmutatta, hogy van jövője az F1-ben

A Brit Nagydíj igazi népünnepély, főleg akkor, ha Lewis Hamilton nyeri a futamot - ez idén zsinórban negyedik alkalommal történt meg a zsúfolt lelátók előtt.

részletek

Silverstone örül Ecclestone távozásának

Ha van F1-es pálya, amelyet nagy örömmel töltött el a vezetőváltás a sportág élén, az az anyagi gondokkal küzdő Silverstone - a pálya máris szebben látja saját jövőjét.

részletek

„Ne Alonso vagy Vettel hozza a szabályokat”

Túl nagy a topversenyzők hatása a szabályformálásban, őket pedig mindig saját érdekeik vezérlik – hagyná versenyezni és hibázni a pilótákat a stewardok testületének ex-F1-es tagja.

részletek

Amikor egy pálya a másik problémáiban bízik

Már 2015-ben a vadonatúj walesi aszfaltcsíkon rendezték volna a MotoGP Brit Nagydíját, de a munkálatok lassúsága miatt továbbra is Silverstone fogadja a mezőnyt. Utóbbi helyszín tulajdonosa, a BRDC elnöke reméli, hogy a walesi pálya soha nem lesz kész.

részletek

Megmenekülhet a silverstone-i Brit Nagydíj?

Damon Hill imái meghallgatásra találtak: a Silverstone-t tulajdonló BRDC korábbi elnöke úgy vélekedett, hogy a brit kormánynak kellene segítenie a futamon, hírek szerint pedig meg is kezdődött a tárgyalás.

részletek

Veszélybe került a Brit Nagydíj

Bár a silverstone-i pályának 2026-ig van szerződése az F1-ben, a tulajdonos BRDC első embere, Derek Warwick felfedte, hogy néhány éven belül akár el is vihetik a sportágat annak bölcsőjéből.

részletek

Már nem fenyegeti az eladás veszélye Silverstone-t

Hiába újították fel nemrég a northamptonshire-i aszfaltcsíkot, az F1-es Brit Nagydíj helyszíne továbbra is veszteséges maradt - egészen mostanáig, ami jó hír Hamilton drukkerei számára.

részletek

Retro - Alesi-show és Warwick-bukás Monzában

Jean Alesi kétszer is megetette a Mansell-Prost-párost az 1990-es Olasz Nagydíjon, annak köszönhetően, hogy Derek Warwick balesetét követően a versenybíróság leállította a versenyt.

részletek

F1-Archív: A Red Bull Schumi tesztje ellen

Senna biztos jövőjében a Williamsnél, Schumacher csapatutasításra gyanakszik, Valentino Rossi Ferrarit tesztel, a Peugeot soha többet nem akar az F1-ben versenyezni. Hírek augusztus 3-ról.

részletek

Warwick: Bizarr volt Hamilton döntése

Az ex-F1-es pilóta szerint Lewis Hamilton hibázott, amikor arra kérte csapatát, hogy ne vezessen az ausztriai teszten - a brit hozzátette, lett volna mit gyakorolnia a félresikerült spielbergi rajt után.

részletek

Retro – A nap, amikor Senna nem kvalifikált

Az 1984-es szezon San Marinói Nagydíja volt Ayrton Senna F1-es pályafutásának egyetlen versenye, amelyre nem sikerült kvalifikálnia. Prost eközben megpördült, kiállt, mégis nyert.

részletek
Olvastad már?