Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

WTCR

Michelisz csapata is indul a magyar WTCR-futamon

Michelisz Norbert csapata, a M1RA szabadkártyát kapott a Hungaroringre és Nagy Dániellel a volán mögött indíthat egy autót a magyar WTCR-futamon.

részletek

Tarquini duplázott, Norbi ötödik lett

Gabriele Tarquini második futamát nyerte a hétvégén, ahol egy percre sem engedte ki a vezetést a kezéből. Az olasz mellé Yvan Muller és Thed Björk állhatott fel a dobogóra, Michelisz bejött ötödiknek.

részletek

WTCR: Parádés verseny, Michelisz tutira ment

Eseménydús versenyt szolgáltatott a WTCR mezőnye Marokkóból, minden körre jutott valami akció. Michelisz a 7. helyen élte túl a darálót, míg a nyertes a tavalyi TCR-bajnok Vernay lett.

részletek

Michelisz 3. a Hyundai-söprést hozó időmérőn

Gabriele Tarquini a hétvége során már másodszor mutatott fityiszt a kora miatt rajta élcelődőknek: a szombati győzelme után vasárnap megszerezte a pole-t a főversenyre. Az első négy hely a Hyundaié.

részletek

Michelisz dobogóra állna a pechsorozat után

Rendkívül balszerencsés eddig a Hyundai magyar pilótájának hétvégéje: gyakorlatilag a szombat a műszaki hibákról szólt Michelisz Norbinak, akinek vasárnap a hátrány ledolgozása lesz a fő célja.

részletek

Tarquini nyert, Micheliszt a sors verte

Egy jó rajt, aztán lehozni a célvonalig - ennyi kellett Tarquini győzelméhez a WTCR első futamán. Már az első kanyarban baleset történt, de Norbinak nem ez, hanem egy elhagyott kerék tett keresztbe.

részletek

Michelisz elfüstölt, Björk a pole-ban

A WTCR első időmérő edzésén Michelisz Norbert tűnt a szombati pole-pozíció egyik legnagyobb esélyesének, ám egy műszaki hiba minden reménytől megfosztotta őt. Thed Björk lett a befutó.

részletek

WTCR: Megjöttek a teljesítménykiegyenlítés adatai

A várhatónál jóval később – két nappal a szezonnyitó előtt –, de nyilvánosságra hozták, milyen büntetősúlyokkal és motorteljesítménnyel kezdik meg a szezont a világkupán részt vevő típusok. A Hyundai egészen kedvező paramétereket kapott.

részletek

Április 8-i választás: F1, WTCR vagy MotoGP

Az előttünk álló hétvégén a csatornaválasztók hatalmas dilemmával szembesülnek, hiszen a szezonját kezdő WTCR, valamint második fordulójára készülő F1 és MotoGP eseményeit is nagyjából azonos időben tartják.

részletek

Zengő: Úgy érzem, hazatértünk a SEAT-tal

A magyar alakulat idén két Cupra TCR-rel áll rajthoz az induló WTCR Túraautó-világkupában – a szezon előtti teszt helyszínén, Barcelonában a csapatfőnökkel és a két pilótával is beszélgettünk.

részletek

Akár a mezőny kétharmada futamot nyerhet a WTCR-ben

Francois Ribeiro szerint az elmúlt másfél évtized legjobb túraautós szezonjára van kilátás idén, és jóval keményebb csatákat láthatunk majd. A széria promóterével Barcelonában beszélgettünk.

részletek

Váratlan nevek a WTCR-teszt élén, a magyarok csak hátul

A barcelonai szezonindító médianapot követő teszten fokozottan igaz volt, hogy a köridők sokadlagosak: a délutáni végeredmény Filippivel, Panisszal és Berthonnal az első három helyen azonban így is különös.

részletek
Olvastad már?