Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

WTCC

A Volvo és a Honda idén sem kapja el a Citroent?

A WTCC 2012-es évi világbajnoka, Rob Huff optimistán várja a szezont, miután múlt héten egy kétnapos teszt mind a négy gyakorlásán az első helyen végzett - a Volvo és a Honda lesz a nagy ellenfél.

részletek

Michelisz: Közelebb vagyunk a Citroenhez, mint vártam

Noha a monzai teszt időeredményei nem voltak túl biztatók a Honda szempontjából, a magyar pilóta mégis elégedetten tért haza Olaszországból – legújabb blogbejegyzésében azt is elmondta, miért.

részletek

Nagy Dani: A pontszerzés minden futamon reális

A Zengő Motorsport magyar WTCC-s pilótája beszélt arról, hogy mi döntött mellette, elmondta, hogy milyen céljai vannak a szezonra és beszélt Aurelien Panisról is.

részletek

Huff tovább tarol Monzában, Norbiék hátul

Akárcsak mindkét keddi etap során, úgy szerda délelőtt is a privát Citroent terelgető 2012-es világbajnok volt a leggyorsabb a WTCC monzai tesztjén, míg a Hondák ismét a tabella alján szerepelnek.

részletek

16 induló a WTCC 2017-es nevezési listáján

A túraautó-világbajnokság idény előtti monzai sajtóeseményén közzétették a 2017-es indulók listáját: a korábbi bejelentések után már csak egy kérdés volt a mezőnyt illetően, ám arra most sem kaptunk választ.

részletek

Huff a leggyorsabb a hivatalos WTCC-teszten

Monzában, az évindító médianappal egybekötött teszten összegyűlt a túraautó-világbajnokság mezőnye – legalábbis nagy része. A privát Citroennel Huff remekelt, a Hondának azonban nehéz napja volt.

részletek

Pályán a WTCC mezőnye Monzában

Hivatalos teszttel hangol a szezonra a WTCC mezőnye, kövesd velünk az eseményeket!

részletek

Sokat küzdött Bári Gergő Michelisz Norbiért

Fél nappal a nagy bejelentés előtt készítettünk interjút Bári Gergővel, aki ekkor még nem árulhatta el, hogy együtt dolgoznak majd Norbival - azt viszont igen, hogy a Honda eleinte nem akart belemenni a dologba...

részletek

Nagy Dani nem tudta, de készült rá

Zengő Zoltán és Nagy Dániel beszélt a helyzetről - utóbbi nem tudta, hogy ő lesz a kiválasztott, de természetesen úgy készült, hogy megkapja a lehetőséget.

részletek

Ezt gondolja Nagy Dani a hosszútávú célokról

A 2016-os, rövid távon kevésbé jól mutató stratégia hosszabb távon kifizetődhet - így látja a Zengő Motorsport idei magyar WTCC-pilótája.

részletek

HIVATALOS: Magyar pilóta a Zengőnél

Néhány héttel az egykori F1-es pilóta, Olivier Panis fia, Aurelien bejelentése után Zengő Zoltán megnevezte a magyar WTCC-csapat másik versenyzőjét is – két hazai pilóta lesz a mezőnyben idén!

részletek

Hivatalos: Lesz Lada a WTCC-ben!

Hosszú ideje beszéltek róla, most végre hivatalossá vált: két Lada Vestát privát nevezőként láthatunk viszont a WTCC-ben idén, az egyiket ráadásul egy négyszeres világbajnok unokaöccse vezeti majd!

részletek
Olvastad már?