Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

WRC

Miért gond a magas átlagtempó a WRC-ben?

Töröltek egy szakaszt a hétvégi Svéd Ralin, de nem feltétlenül érthető okokból - a WRC menedzsere szerint mindenesetre ezzel a többi rendezőnek is üzennek: nem akarnak ilyen gyors pályákat.

részletek

WRC: Ezért szólt ekkorát már most a Toyota?

A gyártó 17 év után tért vissza a rali-világbajnokságra és már a második futamán győzelmet ünnepelhetett - a győztes Jari-Matti Latvala elárulta, hogy mitől ilyen jó az autó.

részletek

WRC: Latvala győzelmet szállított a Toyotának

17 év után tértek vissza a japánok a rali-vb-re és a Monte második helye után már a második futamon meg is szerezték első győzelmüket - Jari-Matti Latvala átvette a vezetést a pontversenyben.

részletek

Elképesztő dráma a Svéd Ralin!

A Hyundai belga pilótája a mezőny felett állt Svédországban, de az utolsó, alig két kilométeres szakaszon hibázott - Monte-Carlo után ismét eldobta magától a szinte biztos győzelmet.

részletek

Neuville ellenállhatatlan, Ogier csak ötödik

Monte-Carlóhoz hasonlóan Svédországban is Thierry Neuville a leggyorsabb az első nap után, a belga pilóta masszív előnnyel vezet a WRC idei második futamán.

részletek

Eldőlt: Az FIA nem engedi pályára a VW-t

Bár Andreas Mikkelsen nagyon bízott benne, hogy indulhat idén a 2017-es Volkswagen Polo WRC-vel, most már hivatalossá vált, hogy erre biztosan nem lesz lehetősége.

részletek

A világbajnokot akarta másolni a WRC-pilóta - nem jött be

Jari-Matti Latvala szerint azért nem tudta megverni Sebastien Ogier-t csapattársként, mert mindent úgy akart csinálni, mint a francia - mentálisan teljesen elveszett ebben a harcban.

részletek

Remek eredménnyel tért vissza a Toyota a WRC-be

A világ legnagyobb, és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a rally világbajnokságba 17 év után visszatérő Toyota remek eredménnyel zárta az évadnyitó Monte-Carlo Ralit egy héttel ezelőtt: Jari-Matti Latvala, a gyári csapat vezető pilótája a második helyen zárta a Monte-Carlo Ralit, a TOYOTA GAZOO Racing bemutatkozó versenyét.

részletek

Ezt tudja a Dirt 4 - már alig várjuk!

Nyáron érkezik a ralis játék új változata, de mi már most mutatunk néhány gameplay-videót - úgy tűnik, hogy megéri várni rá.

részletek

Amikor egy versenyautó áll melléd a lámpánál

Gyanútlanul állsz a piros lámpánál, amikor melléd gördül egy WRC, ráadásul a versenyző még a rajtelektronikát sem sajnálja. Hiába kapod el a rajtot jobban, nincs esélyed.

részletek

Jean Todt figyelmeztette a WRC rajongóit

Egy spanyol néző tragédiájával kezdődött a 2017-es rali-világbajnoki szezon Monte-Carlóban, melynek fényében a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke felhívást intézett a sorozat rajongóihoz.

részletek

Kik a szezon bajnokesélyesei?

Ha valaki motorsportos jövőbelátással szeretné gyarapítani vagyonát, jó néhány széria végső győztesére köthet már most fogadásokat: a WRC háromesélyes, a MotoGP-ben Vinales a második helyen!

részletek
Olvastad már?