Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

WRC

WRC: Felhívás a nézők biztonsága érdekében

A csütörtök este balesetet szenvedő Hayden Paddon közleményben fordult a helyszíni rajongók felé a biztonsággal kapcsolatban, egy néző csütörtöki tragédiája fényében. Az új-zélandi szavait változatlanul közöljük.

részletek

Monte Carlo Rali: Neuville az élen, Ogier hibázott

Kris Meeke és Juho Hanninen is kiesett saját hibájából, a címvédő pedig reggeli kicsúszását igyekszik ellensúlyozni - már második, de a belga Thierry Neuville egyelőre utolérhetetlen.

részletek

Halálos balesettel kezdődött az idei Monte

Csütörtök este két gyorsaságival elrajtolt az idei WRC-szezon a legendás Monte-Carlo Ralival - eddig Thierry Neuville a leggyorsabb, de sajnos egy szörnyű eset árnyékolta be az idénykezdetet..

részletek

Ha megjött a kedved a Monte-Carlo Ralihoz

A hétvégén rendezik a WRC idei szezonjának első állomását - ha nem vagy ott, de egy szimulátoron kipróbálnád, hogy milyen a Monte, tudunk valamit ajánlani számodra.

részletek

A volt WRC-sztár megmondja, ki lehet a bajnok

Mikko Hirvonen beszélt arról, hogy szerinte ki nyeri a WRC idei, az eddigieknél jóval izgalmasabbnak ígérkező szezonját - a finn pilóta reméli, hogy volt csapata örülhet a végén.

részletek

Új korszak kezdődik Monte-Carlóban

Az M-Sport már alig várja, hogy új korszakot nyithasson a FIA Rali Világbajnokságon (FIA), rajthoz állítva az EcoBoost motorral hajtott Ford Fiesta WRC-t a legendás Monte-Carlo Ralin.

részletek

Így vezet közúton a ralivilágbajnok

Sebastien Ogier négy éve verhetetlen a WRC berkein belül, de most arról is beszélt, hogy mi a fontos egy utcai sofőr számára - szerinte mindenkinek gyakorolnia kellene bizonyos dolgokat.

részletek

Új aranykor köszönt be a WRC-ben?

Alig több, mint két hét múlva megkezdődik a WRC 2017-es szezonja és nagyon nehéz egyértelmű esélyest találni - Kris Meeke szerint az idei év legalább olyan jó lesz, mint a régi szép időkben.

részletek

Mikor robbanhat be a WRC Verstappenje?

Egy aktív pilóta szerint a 16 éves tehetségnek már most megvan a tempója ahhoz, hogy bemutatkozzon a WRC-ben - más akadályok azonban egyelőre meggátolják ebben.

részletek

Így fest a Citroen új csodafegyvere

A mai napon, Abu Dhabiban leleplezte 2017-es WRC-autóját a Citroen - a rali-világbajnokságra visszatérő francia gyártó az új C3-mal és Kris Meeke-kel igyekszik ismét elhódítani a bajnoki címet.

részletek

Autó nélkül maradt a WRC-sztár 2017-re

Hiába nyerte meg a szezon utolsó futamát, hiába végzett sorozatban három éve mindig az év végi dobogón, 2017-ben nem mehet gyári autóval - egy R5-ös Skodával indul Monte-Carlóban.

részletek

A Toyota alig várja az új WRC-szezont

A Toyota a múlt héten leleplezte a Yaris WRC-t és bemutatta a 2017-es pilótáit: már csupán alig egy hónap van hátra a 2017-es WRC monacói rajtjáig, és a japán csapat az utolsó lépéseknél tart felkészülésben.

részletek
Olvastad már?