WRC - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

WRC

Tanak nyert, Ogier-t segítették Finnországban

A Toyota észt pilótájának nem volt ellenfele ezen a hétvégén, a világbajnoknak a csapattársaira is szüksége volt az ötödik helyhez, de hátránya így is 21 pont Thierry Neuville-hez képest.

részletek

WRC: Tanak- és Toyota-uralom a Finn Ralin

A győzelem kapujában áll Ott Tanak a legendás WRC-futamon, de jelenleg egyedül Mads Ostberg választja el a Toyotát attól, hogy kisajátítsa a dobogó mindhárom fokát.

részletek

Tanak-Ostberg csata a Finn Ralin, messze lemaradt a két szupersztár

Nem a világbajnoki címért harcoló Thierry Neuville és Sebastien Ogier csatáját hozta a legendás WRC-futam első napja - a Toyota észt pilótája, Ott Tanak áll az élen, Mads Ostberggel küzd, míg a két nagyágyú már komoly hátrányban van.

részletek

Japán vegyipari óriást szerzett meg támogatónak a rali-vb

Évekig volt egyfajt nihil a rali-világbajnokságban, viszont a WRC úgy néz ki, szép lassan ismét erőre kap. A bajnokság szép kis támogatói névsort tudhat magáénak, ehhez csatlakozik az Asahi Kasei nevű japán vegyipari cég.

részletek

Ha akar, tesztelhet WRC-t Raikkönen

A regnáló ralivilágbajnok, Sebastien Ogier azért megjegyezte: tudjuk, hogy Raikkönen nem a munkamoráljáról híres és azt is, hogy szenvedett a WRC-ben, amikor legutóbb próbálkozott.

részletek

Apróságokon, „hülye hibákon” múlt az olasz győzelem Ogier szerint

Ahogy maga a lemaradása is apró volt a később győztes Thierre Neuville-hez képest, úgy Ogier szerint pont ilyen kis hibák vezettek ahhoz, hogy végül nem ők nyerték a WRC szárd raliját. A címvédő szerint a Fordnak is változtatnia kell.

részletek

Elképesztő: Hét tizeddel nyert Neuville a Szardínia Ralin

Szombat este már látszott, hogy óriásit fog vívni a Szardínia Rali első helyéért a világbajnoki címvédő Sebastien Ogier, valamint a pontversenyt vezető Thierry Neuville, ez pedig abszolút be is igazolódott.

részletek

WRC: Ogier és Neuville fej-fej mellett

Alig négy másodperc a különbség a két pilóta között a Szardínia Rali utolsó napját megelőzően - óriási harc várható a hátralévő gyorsaságikon.

részletek

Már az első napon elfogyott a WRC-mezőny nagy része

Több éllovas is hibázott, így végül a világbajnok zárta élen az első napot - nagyon sok minden történhet még, nagyon sok van hátra, ez most is kiderült...

részletek

WRC: Neuville nyert és a tabella élére állt

A Hyundai belga versenyzője kihasználta a riválisok, főleg Sebastien Ogier hibáját, simán nyert Portugáliában, ezzel átvette a vezetést a pontversenyben - ismét a Citroen teljesített leggyengébben.

részletek

Neuville vezet, Meeke óriási bukást úszott meg

Hatalmas szerencse, hogy különösebb baj nélkül szállt ki ebből az autóból Kris Meeke és Paul Nagle - a futamot egyébként továbbra is a belga Thierry Neuville vezeti.

részletek

WRC: Káosznap végén Neuville az élen

A világbajnok Ogier hibázott és kiállt, a legutóbbi futamot megnyerő Tanak, valamint csapattársa, Latvala is kiesett, Paddon pedig kórházba került a balesete után - mindebből eddig Neuville jött ki legjobban.

részletek
Olvastad már?