Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

WRC

WRC: Tanak-győzelem, Ogier-betli a Svéd Ralin

Tanak uralta a WRC-futamot Svédországban, Lappi és Neuville óriásit vívott a második helyért, a címvédő Ogier viszont csak két pontot szerzett ezen a hétvégén.

részletek

WRC: Tanak dominál a Svéd Ralin

A Toyota észt klasszisa messze a mezőny fölé nőtt Svédországban, mögötte viszont kiélezett küzdelem zajlik - már csak három gyorsasági van hátra a WRC-szezon második futamából.

részletek

WRC: Váratlan arc az élen, Ogier eldobta

A címvédő Sebastien Ogier a hó fogságában ragadt, de kiesett már a kétszeres világbajnok Marcus Grönholm, valamint Jari-Matti Latvala is - az első helyen egy váratlan fiatal tűnt fel.

részletek

Nagy változások jöhetnek a WRC naptárában

Jean Todt FIA-elnök azt szeretné, ha egy futam két országot is érintene, így lenne hely olyan versenyeknek is, mint a Szafari Rali, Japán, Thaiföld, vagy Indonézia.

részletek

Ilyen lesz az új WRC 8

Idén érkezik a rali-vb új számítógépes játéka, benne a frissítésekkel és még szebb grafikával - íme a játék hivatalos bemutató videója.

részletek

WRC: A Toyota törheti meg Ogier szériáját?

Sebastien Ogier zsinórban hat vb-címet nyert a WRC-ben, két különböző márkával is verhetetlen volt és idén egy harmadikkal is ő kezdte legjobban az évet. A Toyota azonban véget vethet az uralmának.

részletek

Gyakorlatilag eldőlt, jönnek a hibrid WRC-k is

Az FIA szerint nagyon frusztráló, hogy eddig a gyártók nem akarták a váltást, hiszen minden motor show-n az új technológiával lehet találkozni - muszáj lesz ezt használnia a WRC-nek is.

részletek

Bottas bizonyította vérbeli finnségét

A Mercedes F1-es pilótája múlt hétvégén élete első raliversenyét teljesítette, ideiglenes csapatfőnöke szerint nem is akárhogy: az északi versenyző otthonosan érezte magát a fagyos fák között száguldva.

részletek

WRC: Ogier-t most elöntötték az érzelmek, Tanak is gratulált

Rossz gázpedállal teljesítette az utolsó, mindent eldöntő gyorsasági szakaszt és elképesztően megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy így is megnyerte a Monte-Carlo Ralit.

részletek

WRC: Ogier a Citroennel is megnyerte a Montét

Az utolsó méterek döntöttek, a regnáló világbajnok új csapatával és új autójával is megnyerte a WRC-szezon első idei futamát - Neuville-Tanak-Loeb lett a további sorrend.

részletek

Monte: Minimális Ogier-előny az utolsó nap előtt

Az összes szombati gyorsaságit Ott Tanak nyerte a Monte-Carlo Ralin, de az élen harcoló Ogier-Neuville páros egyelőre leiskolázza a mezőnyt, a toyotás hátránya túl nagy - jelenleg Loebé a harmadik dobogós hely.

részletek

WRC: Szikrázó Ogier-Neuville csata Monte-Carlóban

Ott Tanak kiszállt a győzelemért zajló csatából és ebbe sem Kris Meeke, sem Sebastien Loeb nem tud beleszólni - az utóbbi évek nagy csatája viszont az idei szezon első futamán is folytatódik.

részletek
Olvastad már?