Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

WRC

Mexikó Rali: Sordo az élen, Loeb a nyomában

A visszatérő kilencszeres világbajnok rögtön az első napon szakaszt tudott nyerni és pár másodpercre van attól, hogy vezesse a futamot – Elfyn Evans navigátora viszont agyrázkódást szenvedett, így ők feladták a küzdelmet.

részletek

Svéd Rali: Neuville nyert, Ogier váratlant húzott

Vasárnap sem hibázott, így összességében magabiztos győzelmet aratott Svédországban Thierry Neuville - közben a világbajnok Sebastien Ogier sikeresen taktikázott az utolsó gyorsaságin.

részletek

WRC: Neuville közel a sikerhez, Ogier továbbra is bajban

Növelte előnyét a Hyundai belga pilótája és ha nem hibázik, akkor már nem nagyon lehet utolérni vasárnap - a világbajnok Sebastien Ogier és csapata viszont továbbra is a leggyengébb a gyári mezőnyben.

részletek

Svéd Rali: Hyundai-uralom és Ford-betli

Az első három helyen a három Hyundai áll, majd jönnek a Citroenek és a Toyoták, mindenki lemaradt, aki a Montén elöl volt - Ogier még a legjobb tízbe sem fér be és közel három perc a hátránya.

részletek

Világbajnoki raliautó a LEGO kínálatában

A Ford, a LEGO Csoport és a ralispecialista M-Sport ma bemutatta a LEGO®Speed Champions sorozat új darabját, ami Európa-szerte az otthonokba varázsolja a raliversenyek hangulatát: a kupagyőztes M-Sport Ford Fiesta WRC raliautót.

részletek

Győzelemre készül a Toyota a svéd hómezőkön

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team nagy reményekkel készül a 2018-as szezon második fordulójára, az e hét végén, február 15-18-án megrendezett Svéd Ralira. A csapat remekül indította az évet, hiszen a múlt hónapban két dobogós helyet is szereztek a Monte-Carlo Ralin, most pedig egy olyan megmérettetés előtt állnak, ahol a Yaris WRC tavaly a legelső győzelmét aratta Jari-Matti Latvala vezetésével. Nem is kérdés, hogy a csapat minden tagja idén is a győzelemre készül.

részletek

Exkluzív: Aki úgy tudta megfogni az autót, mint senki más

Egy raliversenyző életében rendszeresen adódnak olyan pillanatok, amikor a másodperc törtrésze alatt kell megfelelően reagálni egy nem várt történésre, és ha hibázik, az akár az életébe is kerülhet. Ez a B-csoportos időkben különösen így volt. A Formula.hu a korszak egyik meghatározó alakjával, Ari Vatanennel beszélgetett.

részletek

Erős rajt után lelkesen várja a Svéd Ralit a Toyota

Az évadnyitó Monte-Carlo Ralin elért dupla dobogós helyezése után a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team csapata rendkívül jó pozícióból várja a WRC 2018-as évadának második, svédországi futamát. A legendás futamon a Yaris WRC-vel második helyen befutott Ott Tanak és harmadik helyet szerző Jari-Matti Latvala kimagasló teljesítménye révén a gyártók versenyében a Toyota épp úgy 33 pontot szerzett, mint az első helyen végző M-Sport.

részletek

A Ford Fiesta első megmérettetése a Monte-Carlo Ralin

Sébastien Ogier magabiztos győzelemmel nyitott a rali világbajnokság 2018-as szezonjában, amikor Ford Fiesta WRC gépével első helyezést szerzett a múlt heti Monte-Carlo Ralin.

részletek

Van, ami nem változik: Ogier behúzta a Montét

A Toyota is maximálisan elégedett lehet a WRC-szezonnyitóval, a Hyundai viszont csalódást keltő eredményt hozott - a világbajnok Ogier ugyanakkor nem talált legyőzőre Monte-Carlóban.

részletek

Monte: Ogier-Tanak csata a győzelemért

Szombat reggel nagyon lemaradt, de aztán nap közben ismét felzárkózott Ott Tanak, még izgalmas lehet az utolsó négy szakasz - Dani Sordo a dobogóról esett ki, Neuville és Evans zárkózik.

részletek

Monte: Ogier vezet a káoszfutamon

Az eseménydús csütörtöki nap után pénteken is rengeteg kalandban volt része a WRC mezőnyének a szezonnyitón - egy dolog van, ami sosem változik, mégpedig az, hogy Sebastien Ogier áll az élen.

részletek
Olvastad már?