Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

WEC

Fél év hiányzott Buttonék Le Mans-i sikeréhez

Gyermekbetegségekkel küzdve vágott bele az SMP Racing az idei 24 órásba, aminek meg is lett a böjtje. Egyik autójuk sem ért célba, Button szerint ehhez még fél év munkája hiányzott.

részletek

A Triple Crown mellett egy másik mesterhármas is összejöhet Alonsónak

Fernando Alonsóval kapcsolatban leginkább a Triple Crown emlegetik, mint elérhető célt, főleg, miután hétvégén nyert Le Mans-ban, de van egy másik, hasonlóan exkluzív mesterhármas is, amit üldözhet.

részletek

LM24 21. óra: Változó dobogók

Az élen álló egység kiléte egyik kategóriában sem változott az elmúlt órákban – sőt, a négyből háromban tegnap délután óta, mögöttük viszont zajlanak az események, és vannak újabb kiesők is.

részletek

LM24 15. óra: Büntetés után ütőtávon belül Alonsóék

Ledolgozta bő kétperces hátrányát a #8-as Toyota, de nem tudott előzni, a #7-es testvérautó összeszedte magát és ismét egyre magabiztosabb előnyben van.

részletek

Az F1 hőskorát idézi a WEC jövőképe

Hatalmas fejlesztői szabadság, változatos és dögös autók, számtalan klasszikus gyártó – amit sokan a mai F1-ből hiányolnak, az két év múlva a felfrissített Hosszútávú-világbajnokságban éledhet újra.

részletek

Le Mans: Alonsóék indulhatnak a pole-ból

Kisajátította az első sort a két gyári Toyota, de Kazuka Nakajima körére nem tudott válaszolni a #7-es autó, így a #8-as indulhat az élről az idei Le Mans-i 24 órás futamon.

részletek

Korábbi F1-es riválisa is várja az IndyCarba Fernando Alonsót

A korábbi F1-es rivális, Max Chilton azt gyanítja, hogy ha Fernando Alonso idén a Toyotával nyerni tudna Le Mans-ban, akkor 2019-et már az IndyCarban kezdené meg.

részletek

Nem elsősorban a McLaren formáján múlik, marad-e Alonso a Formula-1-ben

Fernando Alonso elmondta, sokkal inkább az F1 általános helyzetét veszi majd figyelembe, amikor arról dönt, marad-e a Formula-1-ben, és nem a McLaren teljesítménye lesz a legfontosabb tényező ebben.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Sőt, már szerda este megkezdődik a program a legendás Le Mans-i 24 órás helyszínén - ezen felül lesz még Kamion-Eb a Hungaroringen és MotoGP Barcelonában, mutatjuk a programot!

részletek

Alonso: Készek vagyunk történelmet írni

Fernando Alonso nem sokkal azután, hogy a Kanadai Nagydíj is csalódással ért véget számára, máris elutazott Franciaországba, hogy a hétvégi Le Mans-i 24 óráson vegyen részt.

részletek

Rosberg: Alonso győztes ideje lejárt

A 2016-os világbajnok úgy gondolja, Fernando Alonso már soha nem tér vissza a győztesek közé a Formula-1-ben. Egyetlen, győzelemre esélyes istálló sem akarja szerződtetni és ezt magának köszönheti.

részletek

Toyota: Rendkívül könnyű Alonsóval dolgozni

Általában az a hír járja, hogy Fernando Alonso nem könnyű eset egyik csapatnál sem. A Le Mans-i 24 órásra készülve a Toyota éppen ellenkezőleg vélekedik, a spanyol gyorsan beilleszkedett.

részletek
Olvastad már?