Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Visszatérés

Ezt gondolja Zanardi Billy Mongerről

Két, a világ teljesen más részén élő embert is össze tud hozni a közös (bal)sors. Miután hosszasan beszélgetett Billy Mongerrel, Alex Zanardi azt érzi, a fiatal brit képes lesz véghezvinni terveit.

részletek

Kubica: Most már visszatérhetek

Robert Kubica először vett részt pilótaként Formula-1-es versenyhétvégén hét és fél év után. Egyre erősebben hisz abban, hogy állandó pilótaként is visszatérhet a száguldó cirkuszba.

részletek

Kubica jobb formában van, mint balesete előtt

Robert Kubica jó ideje keményen dolgozik azért, hogy ismét a száguldó cirkusz mezőnyét erősíthesse. Már a tesztpilótai szerepkörig eljutott, de a lengyel úgy érzi, lesz ez még jobb is.

részletek

Kubica a teljes visszatérésről beszélt

Elégedett tesztpilótai szerepkörével, ám a téli tesztelés extra motivációt és étvágyat hozott számára a teljes éves visszatéréshez. Mennyi esélye van erre a hét évet kihagyó lengyelnek?

részletek

Egy dolgot sajnál Kubica mostani helyzetében

A 2017-es szezon végén nagyon közel került Robert Kubica ahhoz, hogy ismét a Formula-1-ben versenyezhessen. A Williams végül nem őt választotta, de a lengyel nem adja fel, az F1-ben akar szerepelni.

részletek

Rosberg futballcsapatnyi gyermeket szeretne

Persze túlzott egy kicsit a visszavonult világbajnok, ám azt elismerte a német, hogy szívesen vállalna még további gyereket a jelenlegi kettő mellé – igaz, mindez a felesége döntésétől függ.

részletek

Nem annyira biztos a Holland Nagydíj visszatérése

Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy Hollandia ismét F1-es nagydíjat rendezne. Ez Max Verstappen miatt különösen jó ötletnek tűnik, ám az egykori versenyző figyelmeztet, ez még nincs lejátszva.

részletek

Kubica jövőre befutó lehet

Rengeteg szakértő és Formula-1-es rajongó szerette volna, ha megvalósul a tündérmese és Robert Kubica hét év szünet után visszatérhet a száguldó cirkuszba. 2019-ben ismét esélyes lehet.

részletek

Manor: Nem zárjuk ki az F1-es visszatérést

A Liberty Media és az FIA folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentsék a Formula-1 költségeit. Ez pedig régi istállókat is visszacsábíthat a száguldó cirkuszba. Az egyik ilyen csapat a Manor lehet.

részletek

Lehet visszaút egy súlyos sérülés után is

Az utóbbi évtizedekben több versenyző is súlyosan megsérült a Formula-1-ben. Egy részüknek sikerült még a csúcsra is felkapaszkodnia utána, mások azonban elhalványodtak.

részletek

Csak ekkor tér vissza a Cosworth

A Formula-1 menedzsmentje jó ideje azon munkálkodik, hogy további gyártókat vonzzon a száguldó cirkuszba. Az egyik név a kalapban a Cosworth, ám visszatérésük nem feltétel nélküli.

részletek

McLaren: Bármikor visszatérhetünk a Hondához

Számtalan megalázóan gyenge verseny és három csalódással teli idény után a wokingi csapat lecserélte a Honda-erőforrást. Van-e visszaút? A McLaren vezetése szerint egyáltalán nem kizárt.

részletek
Olvastad már?