Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Visszatérés

Világbajnokként sem hitte, hogy visszatérhet

Egyértelműen látszik, hogy Brendon Hartleynak idén egy régi álma teljesült: végtelenül hálásan beszélt F1-es visszatéréséről, és elárult egy trükköt, szerinte hogyan ment számára minden ilyen simán.

részletek

Kubica: Az utolsó lépés a legnehezebb

Robert Kubica rengeteg munkát fektetett bele abba, hogy visszatérhessen a Formula-1-be. Véleménye szerint minden fontos kérdésre választ adott, de a döntés nem az ő kezében van.

részletek

Button versenyzési láza visszatért

Saját elmondása szerint Jenson Button a lehető legjobban tette, hogy kihagyta ezt az évet a Formula-1-ben, ugyanis ismét teljes mértékben visszatért a motorsportok iránti rajongása.

részletek

Ricciardo szerint Kvjat visszatérhet

Danyiil Kvjatról csak az elismerés hangján szól korábbi csapattársa, szerinte az orosznak jót tesz a kényszerszünet és még erősebben tér vissza. De melyik csapatnál jöhet szóba?

részletek

Raikkönen nem tart Kubicától

Kimi Raikkönen a legkevésbé sem aggódik amiatt, hogy Kubica is csatlakozhat a mezőnyhöz, sőt, a jégember kifejezetten várja a lengyel visszatérését a Formula-1-be, aki szerinte bírni fogja.

részletek

Kubica meggyőző volt, jöhet a szerződés

Robert Kubica a két tesztnapon nyújtott teljesítményével lenyűgözte a Williams istállót is, a munkabírása és a legjobb körideje is teljesen rendben volt. Nemigen maradtak kétségek.

részletek

Az FIA elnökének nincs aggálya Kubica miatt

Jean Todt, az FIA elnöke egyáltalán nem tart attól, hogy Robert Kubica visszatérése kockázatot jelentene. A Williams nyugodtan dönthet úgy, hogy szerződteti, szerinte egészségileg nem lesz gond.

részletek

Kubicát korábban tiltották a ralitól

Robert Kubica 2011 februárjában súlyos ralibalesetet szenvedett, amit jobb alkarja bánt leginkább. Nem véletlen, amikor a csapatok szerződésben tiltják a ralizást pilótáiknak.

részletek

Sajtó: Kubica ezért nem írt még alá

Egyre több forrás biztos abban, hogy Robert Kubica már megállapodott két évre a Williams istállóval, ám egy bonyolult biztosítási ügy miatt nem került még véglegesen pont a kontraktusra.

részletek

Briatore súgott Kubicáról

Sokan a mai napig bizonytalanok Robert Kubica fizikális képességeivel kapcsolatban, ám egyre több szakértő szerint a legesélyesebb a Williams ülésére. Flavio Briatore is növeli az optimizmust.

részletek

Rosberg a visszatérésről beszélt

Nico Rosberg 2016-os világbajnoki győzelme után néhány nappal teljesen váratlanul bejelentette visszavonulását. Most a visszatérés lehetőségéről és a világbajnoki trófeáról beszélt.

részletek

A Porsche a Hondánál is nagyobbat bukott

A ’80-as évek derekán verhetetlennek bizonyult a Porsche-erőforrás a Formula-1-ben. Amikor azonban néhány év kihagyás után visszatértek, nagyon csúnyán és látványosan elbuktak.

részletek
Olvastad már?