Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 21. hétfő

Visszatérés

Kubica visszatérése egyáltalán nem rekord

Közel nyolc és fél év kihagyás után érkezik vissza a Formula-1 mezőnyébe Robert Kubica. Óriásit változott azóta a száguldó cirkusz, mégis voltak olyanok többen is, akik ennél többet hagytak ki.

részletek

Kubica: Alonso a világ legjobbja

Robert Kubica egyike azoknak, akik mindig is jó viszonyt ápoltak Fernando Alonsóval. A nyolc év kihagyás után visszatérő lengyel szerint a kétszeres világbajnok a sportág valaha volt legjobbja.

részletek

Már csak ebben bízhat Fernando Alonso

Fernando Alonso évek óta sikertelen a Formula-1-ben, ezért a tavalyi év végén távozott. Egyetlen esélye, hogy Niki Laudához, vagy Alain Prosthoz hasonló karrierzárást mutat be és újra bajnok lesz.

részletek

Szirotkin: Visszatérés? Majd később!

A Williams nem tartott tovább igényt a fiatal orosz szolgálataira, Szergej Szirotkin ezért más versenyágakban próbál szerencsét. Nem számolt le teljesen az F1-gyel, de egy ideig nem jön vissza.

részletek

Paul Tracy visszatér

Az IndyCar egyik legeredményesebb pilótája visszatér a versenyzés világába. Bár testsúlya alaposan megnövekedett, keményen dolgozik azon, hogy remek formában legyen, mire autóba ül.

részletek

Todt: Vandoorne kiváló versenyző

Bár a McLarennél az elmúlt két évben nem sikerült bizonyítania tehetségét, Nicolas Todt továbbra is töretlenül hiszi, hogy Stoffel Vandoorne egészen kiváló pilóta. Reméli, még lesz lehetősége ezt alátámasztani.

részletek

Raikkönen a tiszta versenyzést várja

Hatalmas elvárások nélkül, hamisítatlan versenyzésben lehet része idén Kimi Raikkönennek a Formula-1-ben, legalábbis egyértelműen erre számít a Ferraritól távozó jégember. Igaza lesz?

részletek

Weber ellenezte Schumacher visszatérését

Michael Schumacherrel szinte összeforrt menedzsere, Willi Weber neve, aki majdnem teljes karrierjét egyengette. A német legenda barátja 2009 végén határozottan ellenezte az F1-be való visszatérést.

részletek

Lauda: Januártól elhajítom a járókeretet

Nyári tüdőátültetését követően Niki Lauda a napokban hazamehetett. Remek ütemben gyógyul, az új szerv kitűnően végzi dolgát, az osztrákok legendája pedig a jövő hónapban további javulást vár.

részletek

Miért választotta jövő évi rajtszámát Kubica?

Robert Kubica nyolc év kihagyást követően tér vissza a Formula-1 világába. Neki is egy állandó rajtszám mellett kellett dönteni, ahogy a többi érkezőnek is. A lengyel hamarosan kezdi a felkészülést.

részletek

Fittipaldi törött lábbal tért vissza

A kétszeres világbajnok Emerson Fittipaldi unokája májusban mindkét lábát eltörte egy balesetben, ám júliusban újra versenyzett. Ő maga is elismeri, hogy akkor még korai volt erőltetni.

részletek

Kubica visszaszólt Vettelnek

Robert Kubicát egyáltalán nem zavarják Vettel szavai, aki szerint a fiatalok sokkal inkább megérdemelték volna az ő helyét. A lengyel szerint Vettel sem sokkal fiatalabb nála.

részletek
Olvastad már?