Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Visszatérés

Visszahozhatja az F1-be Satót a Honda

Kissé merész híresztelés látott napvilágot a napokban, miszerint Takuma Satót hozná vissza a Formula-1-be a Honda a jövő évre. A pilóta ráadásul nem cáfolta meg kategorikusan az értesülést.

részletek

Nem sokra ment a győzelmi korszak után a Honda

1987 és 1991 között a Honda öt szezonon át előbb a Williams, majd a McLaren autóiban bizonyult verhetetlennek. Kétszer is visszatértek azóta, de igazából nem váltották meg a világot egyik esetben sem.

részletek

Massa beszélt 2018-as terveiről

Felipe Massa egyszer már elköszönt a tavalyi szezon végén, végül azonban Nico Rosberg váratlan visszavonulása után újra visszacsábította a Williams. Most megosztotta jövő évi elképzeléseit.

részletek

Kubica visszatérése csak reklámfogás volt?

Robert Kubica szolgáltatta a nyári hónapokban a szenzációt, ugyanis háromszor is tesztelt a Renault színeiben. A spekulációk szerint csak PR-fogás volt a lengyel tesztelése, de ez valóban így van?

részletek

Hakkinen 2007-ben kis híján kitúrta Hamiltont

Lewis Hamilton 2007-ben kezdte pályafutását, azóta már háromszoros világbajnokká vált. Alonso csapattársaként a McLarennél indult, de nem sokon múlott, hogy ez ne történjen meg…

részletek

Kubica nem is a Renault-val tér vissza?

Robert Kubica a Renault istálló szárnyai alatt végezte mindhárom tesztjét a nyári szünetben, ám visszatérése nem kizárólag a francia istálló döntésén múlik. A lengyel pilótának több lehetősége is van.

részletek

Verstappen 400 pontot akar és várja Kubicát

Max Verstappen a tavalyi kiváló kezdés után idén, főleg autója gyengesége miatt kevésbé teljesít jól. A célkitűzés számára így is 400 pont, Robert Kubica visszatérését pedig nagy izgalommal várná.

részletek

Kubica: Realistán kell nézni a visszatérést

Egyre többen beszélnek Robert Kubica lehetséges visszatéréséről. A lengyel pilóta sem tartja kizártnak, hogy egyszer az F1-ben versenyezhet, de nem lesz csalódott, ha mégsem jönne össze a dolog.

részletek

Renault: Kubica visszatérhet jövőre

A múlt heti szerdai tesztnapot mindenki lélegzetvisszafojtva várta, ott derült ki ugyanis, mit tud Robert Kubica az idei versenygéppel. A Renault szerint a lengyel visszatérhet a Formula-1-be már jövőre is.

részletek

Elhárult a legfontosabb akadály Kubica visszatérése elől

Robert Kubica az egyik legfontosabb lépcsőfokot is teljesítette az egyre valószínűbb visszatérése előtt, most már valóban csak a lengyel pilótán és szerdai teljesítményén múlik, mikor ül autóba hivatalosan is.

részletek

Kubica: Ugyanolyan gyors leszek, mint korábban

Igencsak készül a visszatérésre Robert Kubica, szerencsére magabiztosságban sincs hiány. A tesztek egyelőre a lengyel versenyzőt igazolják, a tempóval és a munkabírással sincs gond.

részletek

A Cosworth a visszatérés küszöbén

Rengeteg világbajnoki címet szerzett az F1 hőskorában a Cosworth, de 2013 óta nem láthatjuk a Formula-1-ben. Most nagyon úgy fest, hogy hamarosan ismét a száguldó cirkuszban köszönthetjük a patinás gyárat.

részletek
Olvastad már?