Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 21. csütörtök

Visszatérés

Kubica: Mentálisan nehezebb volt felépülni

Robert Kubica nagyon súlyos sérüléseket szenvedett 2011-es ralibalesetének következtében, ám mégsem a fizikális felépülést érezte nehezebbnek, hanem hogy lelkileg, mentálisan újra jól legyen.

részletek

Sophia Flörsch visszatért a pályára

Kevesebb, mint négy hónappal horrorisztikus balesetét követően visszatért a versenypályára Sophia Flörsch. A tizennyolc esztendős német hölgy teljesen meggyógyult és várja, hogy bizonyíthasson.

részletek

Ocon is Hamiltontól próbál lesni

Ugyan a 2019-es világbajnokságban nem lesz érdekelt Esteban Ocon, azon dolgozik, hogy 2020-ban minél erősebben térhessen vissza. Leginkább Lewis Hamilton munkáját igyekszik vizsgálgatni.

részletek

Lauda belátta, nem szabad sietni

Ősszel még hatalmas intenzitással végezte rehabilitációját Niki Lauda, ám másfél hónappal ezelőtti visszaesése óta rájött, nem szabad erőltetni. Most már nem állít fel határidőt a visszatérésre.

részletek

Szirotkin máris visszatérhet a Formula-1-be

Tavaly debütálhatott a száguldó cirkuszban Szergej Szirotkin, év végén azonban máris elhagyni kényszerült a sorozatot. Sajtóhírek szerint küszöbön áll egy szerződés a Renault-val, harmadik pilótaként.

részletek

Toro Rosso: Kvjat most lesz a legjobb

Harmadszor is megkapja az esélyt a bizonyításra Danyiil Kvjat a Toro Rosso istállónál. Csapatfőnöke bízik az érettebb „torpedóban”, úgy véli, az orosz még csak most mutatja majd meg legjobbját.

részletek

A kútba esett Verstappen-Honda kapcsolat

Verstappen alig várja, hogy pályára vihesse az új, Honda-motoros versenyautót. Bő húsz éve már láttunk egyszer ilyet, annak a remek kezdet ellenére sajnos nagyon szomorú vége lett.

részletek

Bottas vagy Ocon egy év múlva csalódhat

Esteban Ocon az idei évet kihagyja, de úgy véli, 2020-ban egészen biztosan visszatér. Bízik az őt felkaroló Mercedesben, így viszont vagy a fiatal francia, vagy Valtteri Bottas egy év múlva távozhat.

részletek

Haryanto visszatér a pályára

Rio Haryanto három évvel ezelőtt újoncként bemutatkozhatott a Formula-1-ben, ám szponzori pénzének elapadása miatt év közben menesztették. Teljesítménye meg sem közelítette csapattársáét.

részletek

Kvjat sajátságos rekordot dönthet meg

Harmadszor kezdi (újra) Formula-1-es pályafutását Danyiil Kvjat a Toro Rossónál. Ez már önmagában is különlegesség (bár nem egyedi), de ha pontot is szerezne a nyitófutamon, az már rekord lenne.

részletek

Sophia Flörsch teljesen meggyógyult

A fiatal német versenyzőhölgy döbbenetes balesetet szenvedett novemberben Makaóban. Bár egy csigolyáját is eltörte, rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, immáron hivatalosan is egészséges.

részletek

Ecclestone: Kubica világbajnok lehetne

A Formula-1 korábbi mindenható ura egészen biztos abban, ha nem történik a sajnálatos ralibaleset következtében elszenvedett súlyos sérülése, Robert Kubica kétségtelenül bajnok lenne.

részletek
Olvastad már?