Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

Visszatérés

Kubica: Realistán kell nézni a visszatérést

Egyre többen beszélnek Robert Kubica lehetséges visszatéréséről. A lengyel pilóta sem tartja kizártnak, hogy egyszer az F1-ben versenyezhet, de nem lesz csalódott, ha mégsem jönne össze a dolog.

részletek

Renault: Kubica visszatérhet jövőre

A múlt heti szerdai tesztnapot mindenki lélegzetvisszafojtva várta, ott derült ki ugyanis, mit tud Robert Kubica az idei versenygéppel. A Renault szerint a lengyel visszatérhet a Formula-1-be már jövőre is.

részletek

Elhárult a legfontosabb akadály Kubica visszatérése elől

Robert Kubica az egyik legfontosabb lépcsőfokot is teljesítette az egyre valószínűbb visszatérése előtt, most már valóban csak a lengyel pilótán és szerdai teljesítményén múlik, mikor ül autóba hivatalosan is.

részletek

Kubica: Ugyanolyan gyors leszek, mint korábban

Igencsak készül a visszatérésre Robert Kubica, szerencsére magabiztosságban sincs hiány. A tesztek egyelőre a lengyel versenyzőt igazolják, a tempóval és a munkabírással sincs gond.

részletek

A Cosworth a visszatérés küszöbén

Rengeteg világbajnoki címet szerzett az F1 hőskorában a Cosworth, de 2013 óta nem láthatjuk a Formula-1-ben. Most nagyon úgy fest, hogy hamarosan ismét a száguldó cirkuszban köszönthetjük a patinás gyárat.

részletek

Massa is nagyon várja vissza Kubicát

Robert Kubica F1-es visszatérése egyre inkább körvonalazódik. Felipe Massa is egyike azoknak, akik nagyon szeretnék, ha a lengyel pilóta visszatérne közéjük.

részletek

Kubica: 80-90%, hogy visszatérek

Robert Kubica nem titkolózik, óriási esélyt ad arra, hogy visszatérjen a Formula-1-be a közeljövőben. A Renault szimulátorában és a versenypályán mutatott teljesítménye is kiváló.

részletek

Kubica korlátozás nélkül tud F1-es autót vezetni

Robert Kubica visszatérése egyre inkább körvonalazódik. A lengyel pilótát már egyáltalán nem korlátozza a karja a vezetésben, a fizikai állapota pedig a 2008-asnál is jobb.

részletek

Kubica tempója tökéletes az F1-es visszatéréshez

Robert Kubica több, mint hat év szünet után vezetett Formula-1-es autót Valenciában a múlt héten, tempója pedig a számok szerint is alkalmassá teszi a visszatéréshez.

részletek

Kubica megcélozta az F1-es visszatérést

A Renault lehetőséget adott a lengyel pilótának, hogy egy 2012-es versenygépet vezessen. A teszt nem sikerült rosszul, ami elgondolkodtatta Kubicát, hogy egyszer valóban visszatérhet az F1-be.

részletek

„Rosberg egy nap visszatérhet az F1-be”

Toto Wolff nem tartja kizártnak, hogy a tavaly visszavonult világbajnok egyszer még visszatér a száguldó cirkuszba versenyzőként. Az osztrák a lehetséges csapatok közül is megemlített egyet.

részletek

Kubica gyorsabb volt, mint Szirotkin?

A hét elején nagy szenzációt keltett, amikor Robert Kubica privát teszten, közel hat és fél év után újra F1-es autót vezetett. Az újabb hírek szerint a köridők nagyon versenyképesek voltak.

részletek
Olvastad már?