Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 21. kedd

Villeneuve

Villeneuve megint Strollt szapulja

Az év korábbi részében az 1997-es világbajnok már kritizálta honfitársát gyenge teljesítménye miatt, és visszafogott brazíliai szereplése után pedig ismét célkeresztjébe vette őt.

részletek

Villeneuve: Ciki, amit Bottas nyújtott

Jacques Villeneuve rendkívül kínosnak nevezte Valtteri Bottas vasárnapi teljesítményét Brazíliában. A világbajnok szerint látható, miért egyértelmű második számú pilóta a finn.

részletek

Villeneuve: Hamilton bealudt a szezon elején, Vettel ébresztette fel

Sebastian Vettel 12 futamon keresztül vezette az egyéni tabellát, amely a kanadai ex-F1-es szerint nagyrészt annak köszönhető, hogy a brit ellazsálta az év első felét 2017-ben.

részletek

Villeneuve: Hamilton akár Hollywoodba is elmehet

A négyszeres F1-es bajnok tudatosan építi imázsát a pályán kívül is, a kanadai pedig egyelőre nem tudja, hogy a brit pilótának milyen szándékai vannak a távolabbi jövőre nézve.

részletek

Retro - Az este, amelyről senki sem beszélt a Schumacher-Villeneuve ütközés után

Az 1997-es Európa Nagydíj minden idők egyik legnagyobb visszhangot kiváltó, vb-címről döntő F1-es futama volt, ám a verseny estéjén történtek is megérnek egy misét...

részletek

Retro – A szürreális F1-es időmérő

Mekkora esély van rá, hogy nem csupán kettő, de három versenyző is ezredre ugyanolyan kört fut az időmérőn, ráadásul a pole-pozíciós eredményt? 1997-ben Jerezben Villeneuve-nek, Schumachernek és Frentzennek sikerült.

részletek

Az F1 sorsfordító debütálásai

Az elmúlt évtizedekben több olyan pilótát is megismerhettünk, aki már bemutatkozásakor letette névjegyét. Nézzük, mit művelt Hamilton, Vettel, Raikkönen, Schumacher, Villeneuve és Verstappen az első bevetéskor.

részletek

Villeneuve megdicsérte Raikkönent

Bár a finn a Magyar Nagydíj óta nem tudott dobogóra állni, 1997 világbajnoka úgy vélekedik, hogy remek teljesítményt nyújt a Ferrarinál, és tökéletes párost alkot Sebastian Vettellel.

részletek

A kemény és a piszkos vezetés közti különbség

Nem volt érzelmektől mentes a Malajziai Nagydíj, több pilóta is megorrolt egymásra különböző manőverek miatt. Jacques Villeneuve szerint óriási különbség van a kemény harc és a piszkos trükkök között.

részletek

Villeneuve: A Toro Rosso hatalmas bakot lőtt a Hondával

A szingapúri hétvége több nagy volumenű eseménye közé tartozott a Toro Rosso bejelentése: a faenzaiak 2018-tól a Honda motorjait fogják használni, amit Jacques Villeneuve egyáltalán nem helyesel.

részletek

Amikor a statisztika nagyon félrevezet

Mindannyian ismerünk olyan F1-es pilótákat, akik kirívó tehetséggel bírtak, ám statisztikájuk középszerűnek mutatja őket. Gyűjtésünkben ilyen versenyzőket emeltünk ki. Ki érdemelné még meg?

részletek

Villeneuve most a Pirelli-gumikat szapulja

Tény, hogy az F1-es abroncsoknak mindig van hová fejlődniük, ám a kanadai expilóta szerint sürgősen változtatni kellene a jelenlegi helyzeten, ugyanis a pilóták keze jelentősen meg van kötve a versenyek alatt.

részletek
Olvastad már?