Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

Villeneuve

Stroll: Nem érdekel, mit beszél Villeneuve

A Williams F1-es újonca nem törődik azzal, hogy miről beszél világbajnok honfitársa - megszokta már, hogy nem kap tőle támogatást, de ez nem is érdekli már.

részletek

Villeneuve Strollról: Jó, de hát ő tesztel...

A korábbi F1-es világbajnok szerint jól vezetett a fiatal kanadai Bakuban, de elájulni azért nem kell tőle.

részletek

Villeneuve is megmondta a véleményét

Ahogy várható volt, Jacques Villeneuve is véleményt formált a Vettel-Hamilton-esetről: a kanadai úgy gondolja, a német nem szándékosan ütközött Hamiltonnal, és örül, hogy ilyesmiket is lehet látni.

részletek

A világbajnoki küzdelem elrontja a barátságokat

Számtalan esetben fordult már elő, hogy egymással jó barátságban levő pilóták ádáz ellenségekké válnak, ha mindketten a világbajnoki címért küzdenek. Hamilton és Vettel sem vacsoráznak együtt egy ideig.

részletek

Most akkor Stroll a legrosszabb újonc?

A Kanadai Nagydíjon megszerzett 9. helye után Jacques Villeneuve a legrosszabb újoncnak nevezte Lance Strollt. Az ifjú kanadai azonban alaposan visszavágott honfitársának Bakuban.

részletek

Villeneuve: Vettel a legjobb

Jacques Villeneuve, a Williams istálló eddigi utolsó világbajnoka, sosem tartotta magában véleményét. Szerinte az idei évben Vettel a legjobb versenyző a mezőnyben.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai II. - Ferrari

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Ferrari is.

részletek

Villeneuve: Még mindig ég bennem a tűz

Miután jól kiköszörülte nyelvét az F1 fiatal pilótáin, 1997 világbajnoka most nosztalgiázni kezdett, és visszagondolt letűnt dicső éveire.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai I.

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Williams is.

részletek

„Stroll az F1 történetének egyik legrosszabb újonca”

Jacques Villeneuve mostanában szereti ostorozni az F1 ifjoncait - legutóbb Stoffel Vandoorne-t, most pedig honfitársát, Lance Strollt találta meg magának, méghozzá kőkeményen.

részletek

Villeneuve most a McLaren tehetségét ekézi

Tény, hogy Stoffel Vandoorne eddig kevésszer bizonyította az F1-ben, hogy illusztris juniorkarrierje után helye van a legjobbak között - a kanadai világbajnok is úgy véli, hogy Alonso elleni teljesítménye magáért beszél.

részletek

Montreali nagy balesetek, I. rész

Montreal kíméletlen pálya, ami a baleseteket illeti. Sorozatunk első epizódjában a ’90-es évek nagyobb kanadai ütközéseit élhetjük újra. Schumacher, Hill, Villeneuve, Alesi, Panis, mind pórul jártak már itt.

részletek
Olvastad már?