Villeneuve - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Villeneuve

Villeneuve ezúttal az autókat ekézi

Az 1997-es világbajnok ezúttal a mai Formula-1-es autókra és a technikára panaszkodott, mivel véleménye szerint nincs rendjén, hogy 18 évesek versenyeznek az F1-ben.

részletek

Villeneuve szerint Ricciardónak bejöhet a Renault-ra váltás

1997 világbajnoka, Jacques Villeneuve nem igazán érti a kétkedőket, szerinte Daniel Ricciardo egyáltalán nem hozott rossz döntést azzal, hogy a Renault-hoz igazolt 2019-re.

részletek

Villeneuve: Hamilton legyőzhetetlenné válhat

A Német Nagydíj időmérője után teljesen összetört, másnap mégis a maximális 25 pontot verte legnagyobb riválisára. Az 1997-es bajnok szerint ettől Hamilton legyőzhetetlenné válhat.

részletek

Villeneuve: Hamilton Jézust játszik

Jacques Villeneuve megint nem rejtette véka alá véleményét. A Német Nagydíjon győzedelmeskedő Lewis Hamilton teljesítményét elismeri, de nem kedveli, hogy mindig szerepet játszik.

részletek

Salo: Következetlenek a versenybírók

Mika Salo fogja Hockenheimben segíteni a versenybírák munkáját, a korábbi finn pilóta pedig elmondta, hogy következetlennek tartja a stewardokat, ami a két Ferrari büntetését illeti.

részletek

F1-Archív: Villeneuve nem kér az olcsó fiatalokból

Megnevezték Schumacher helyettesét, Hakkinen hajlik Coulthard segítésére, Ocon és Verstappen győzelemért küzdöttek, Vettel kipróbálja a „pajzsot”: ezek voltak július 13. hírei az elmúlt két évtized során.

részletek

Villeneuve: A Williams halott

Ez a nap sem telhet el anélkül, hogy Jacques Villeneuve-nek ne legyen véleménye valamiről, így most volt csapatának, a Williamsnek szólt oda keményen és tegyük hozzá, abszolút jogosan.

részletek

Villeneuve szerint a McLaren példáját kellene követnie a Williamsnek is

Ami a fociban a „végy egy jó kapust”, az az F1-ben Jacques Villeneuve szerint a „végy egy tapasztalt pilótát”: a kanadai úgy véli, Alonso jelenléte miatt van előrébb a McLaren, mint a Williams. Mert mit tanulhat egy újonc Lance Strolltól?

részletek

Villeneuve: Ha Kimi másnak ment volna neki…

A korábbi világbajnok a stewardok következetlen ítéletei ellen szól: szerinte csak azért járt 10 másodperc, mert Hamilton volt az áldozat Angliában. A brithez is volt néhány keresetlen szava.

részletek

Villeneuve: Leclerc szerződtetése hiba

Sajtóértesülések szerint Charles Leclerc már jövőre a Ferrari versenyzője lesz, kétéves kontraktust írt alá. Az 1997-es világbajnok szerint többszörösen hibáznak ezzel az olaszok.

részletek

F1-Archív: Raikkönennek hiányzik a győzelem

Már 2012-ben, a Lotusnál is első helyre vágyott a régóta nyeretlen finn. Ezen a napon fogadták el a V6-os szabályokat, határolódott el Villeneuve a GPDA-tól, valamint tolták vissza nagy visszhangot kiváltva Schumachert a Nürburgring pályabírói. Június 29. hírei.

részletek

F1-Archív: NASCAR-osok szapulják az F1-eseket

A tengerentúli pilóták szerint nem voltak igazi versenyzők, akik visszaléptek a 2005-ös USA Nagydíjon. Egyéb érdekes hírek is szerepeltek a Formula-1-es sajtóban június 27-én, mint a Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra.

részletek
Olvastad már?