Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 17. szombat

Villeneuve

Első szezonos győztesek

A Formula-1 világában nem gyakori, hogy valaki már pályafutása első szezonjában futamot nyerjen. Ennek ugyanis feltétele a versenyképes autó is, ami kezdőként ritkán adatik meg.

részletek

Hiányoznak a kőkemény csaták

A rajongók egyik fő bánata, hogy nem igazán van már jelen a modern Formula-1-ben az igazi, kerék a kerék elleni csata. Három olyan esetet szedtünk össze, amiben biztosan nem csalódhatunk.

részletek

Apák és fiúk a Formula-1-ben

Előfordult már a száguldó cirkusz történetében, hogy egy korábbi pilóta fia is megérkezett az F1-be, sőt, időnként az ifjabbak sikeresebbek lettek, mint elődjeik. Hogyan alakultak ezek a csaták?

részletek

Stroll: Teszek Villeneuve kritikáira

Kisebb szóváltás van kialakulóban a két kanadai F1-es között. Villeneuve múltkor két generációnyi Strollnak szólt be, amit a sértett fél sem hagyott annyiban. Megint a pénz volt téma.

részletek

Kvjat: Tehetség vagy katasztrófa?

Nem egész négy szezont húzott le a Formula-1-ben Danyiil Kvjat, de nem lesz könnyű visszakerülnie. Egyes vélemények szerint igazi tehetség, mások szerint semmire sem jó.

részletek

Villeneuve: Bottasnál még Raikkönen is jobb

A karakán világbajnok már többször tanúbizonyságát adta, nem tartja sokra Valtteri Bottast. Második számúnak elmegy, de többre nem képes: a kanadait még Kimi Raikkönen is jobban meggyőzte.

részletek

Szerinted ki a legjobb Ferrari-pilóta?

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

részletek

Villeneuve megint Strollt szapulja

Az év korábbi részében az 1997-es világbajnok már kritizálta honfitársát gyenge teljesítménye miatt, és visszafogott brazíliai szereplése után pedig ismét célkeresztjébe vette őt.

részletek

Villeneuve: Ciki, amit Bottas nyújtott

Jacques Villeneuve rendkívül kínosnak nevezte Valtteri Bottas vasárnapi teljesítményét Brazíliában. A világbajnok szerint látható, miért egyértelmű második számú pilóta a finn.

részletek

Villeneuve: Hamilton bealudt a szezon elején, Vettel ébresztette fel

Sebastian Vettel 12 futamon keresztül vezette az egyéni tabellát, amely a kanadai ex-F1-es szerint nagyrészt annak köszönhető, hogy a brit ellazsálta az év első felét 2017-ben.

részletek

Villeneuve: Hamilton akár Hollywoodba is elmehet

A négyszeres F1-es bajnok tudatosan építi imázsát a pályán kívül is, a kanadai pedig egyelőre nem tudja, hogy a brit pilótának milyen szándékai vannak a távolabbi jövőre nézve.

részletek

Retro - Az este, amelyről senki sem beszélt a Schumacher-Villeneuve ütközés után

Az 1997-es Európa Nagydíj minden idők egyik legnagyobb visszhangot kiváltó, vb-címről döntő F1-es futama volt, ám a verseny estéjén történtek is megérnek egy misét...

részletek
Olvastad már?