Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Villeneuve

Retro – Káosz a rajtnál, hajsza a végén

Schumacher és Barrichello rögtön a rajtnál ütközött 1997-ben Argentínában. Jacques Villeneuve-nek azonban így sem volt könnyű dolga: az utolsó tíz körben a másik ferraris, Eddie Irvine helyezett rá nyomást, akinek aztán a dobogóra kihelyezett zászlóval gyűlt meg a baja.

részletek

Stroll kiosztotta Villeneuve-öt

Már tavaly óta tudjuk, hogy Lance Stroll és az 1997-es világbajnok nem esznek egymás tenyeréből. Villeneuve legújabb nyilatkozata után immáron a fiatal pilóta is keményen odaszólt.

részletek

Villeneuve: Az idei év Raikkönené lehet

1997 világbajnoka úgy véli, 2018-ban ismét villanthat a jégember. Bár a rutinos finn a Formula-1 korelnöke, egy jó rajttal ismét előretörhet a második vonalból. Vajon bejön a kanadai számítása?

részletek

Különleges Ausztrál Nagydíjak

Szinte felsorolhatatlanul sok olyan Ausztrál Nagydíjat találunk Melbourne 1996 óta írandó történelmében, ami örökre emlékezetünkbe vésődött. Ezekből csemegézünk így, a szezonnyitó előtt.

részletek

Megépítheted Villeneuve autóját Legóból

A Lego ’Speed Champions’ szériája ikonikus versenyautókat tartalmaz, köztük Gilles Villeneuve 1979-es Ferrariját. Nem lenne meglepő, ha egy hadseregnyi felnőtt tűnne fel a boltokban.

részletek

Első szezonos győztesek

A Formula-1 világában nem gyakori, hogy valaki már pályafutása első szezonjában futamot nyerjen. Ennek ugyanis feltétele a versenyképes autó is, ami kezdőként ritkán adatik meg.

részletek

Hiányoznak a kőkemény csaták

A rajongók egyik fő bánata, hogy nem igazán van már jelen a modern Formula-1-ben az igazi, kerék a kerék elleni csata. Három olyan esetet szedtünk össze, amiben biztosan nem csalódhatunk.

részletek

Apák és fiúk a Formula-1-ben

Előfordult már a száguldó cirkusz történetében, hogy egy korábbi pilóta fia is megérkezett az F1-be, sőt, időnként az ifjabbak sikeresebbek lettek, mint elődjeik. Hogyan alakultak ezek a csaták?

részletek

Stroll: Teszek Villeneuve kritikáira

Kisebb szóváltás van kialakulóban a két kanadai F1-es között. Villeneuve múltkor két generációnyi Strollnak szólt be, amit a sértett fél sem hagyott annyiban. Megint a pénz volt téma.

részletek

Kvjat: Tehetség vagy katasztrófa?

Nem egész négy szezont húzott le a Formula-1-ben Danyiil Kvjat, de nem lesz könnyű visszakerülnie. Egyes vélemények szerint igazi tehetség, mások szerint semmire sem jó.

részletek

Villeneuve: Bottasnál még Raikkönen is jobb

A karakán világbajnok már többször tanúbizonyságát adta, nem tartja sokra Valtteri Bottast. Második számúnak elmegy, de többre nem képes: a kanadait még Kimi Raikkönen is jobban meggyőzte.

részletek

Szerinted ki a legjobb Ferrari-pilóta?

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

részletek
Olvastad már?