Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Villeneuve

Amikor a statisztika nagyon félrevezet

Mindannyian ismerünk olyan F1-es pilótákat, akik kirívó tehetséggel bírtak, ám statisztikájuk középszerűnek mutatja őket. Gyűjtésünkben ilyen versenyzőket emeltünk ki. Ki érdemelné még meg?

részletek

Villeneuve most a Pirelli-gumikat szapulja

Tény, hogy az F1-es abroncsoknak mindig van hová fejlődniük, ám a kanadai expilóta szerint sürgősen változtatni kellene a jelenlegi helyzeten, ugyanis a pilóták keze jelentősen meg van kötve a versenyek alatt.

részletek

Villeneuve véleménye is megérkezett a rajtbalesetről

Lewis Hamilton remekbe szabott győzelme helyett mindenki a két Ferrari és Max Verstappen balesetéről beszél az F1-es Szingapúri Nagydíj óta - természetesen Jacques Villeneuve is megosztotta gondolatait az incidensről.

részletek

Villeneuve úgy beleszállt Kubicába, mint eddig senki más

1997 világbajnokát soha nem kell félteni, ha csípős megjegyzésekről van szó: most éppen az F1-es visszatérésre készülő Robert Kubicát pécézte ki magának, és nem fogta vissza magát.

részletek

Villeneuve megint kritizál

Jacques Villeneuve régóta híres szabad szájú nyilatkozatairól. Most sem hazudtolta meg magát, a Toro Rossósokról van rossz véleménnyel.

részletek

Amikor az autód megbízhatósága pocsék

Sokan sajnálják idén Fernando Alonsót és Max Verstappent a számtalan technikai hiba miatt. Voltak esetek, amikor ennél sokkal rosszabbul jártak pilóták, köztük világbajnokok is. Ilyen, amikor az autód nem enged.

részletek

Villeneuve: Bottas nincs Hamilton szintjén

A kanadai F1-es világbajnok szerint igen nagy a különbség Lewis Hamilton és Valtteri Bottas között. A finnt ráadásul Toto Wolff is a védelme alá vette, amit jól tükröz a magyarországi versenyhétvége.

részletek

Villeneuve lesújtó véleménnyel van Perezről

Bár ő maga nem ismerte el vétkességét, Esteban Oconnal történt ütközéseit követően össztűz zúdult Sergio Perezre a Belga Nagydíj után - ahogyan arra számítani lehetett, Jacques Villeneuve véleménye is megérkezett.

részletek

Egy félresikerült fogadás eredménye

Jacques Villeneuve nem volt a szerencse fia Belgiumban, de azt kevesen tudják, hogy egyik legnagyobb csattanását egy rosszul elsült fogadásnak köszönheti. A végeredmény: két teljesen leírt autó.

részletek

Amikor a világbajnokok nagyon mellényúltak

Többször előfordult az elmúlt 40 évben, hogy Formula-1-es világbajnokok egészen rosszul szerződtek. Van, aki utána visszatért a győzelem útjára, van, aki örökre elveszett a süllyesztőben.

részletek

Villeneuve fél, hogy Vettel nem bírja végig a szezont

A kanadai exbajnok nem attól tart, hogy a ferraris egy újabb, bakuihoz hasonló dühkitöréssel kompromittálja magát: szerinte más veszély leselkedik a vb-tabella első helyezettjére.

részletek

Hatalmas balesetek az Eau Rouge-ban

Közeledik a Belga Nagydíj, a pálya egyik leghírhedtebb kanyarkombinációja az Eau Rouge, ami sok pilótán kifogott már. Néhány egészen hajmeresztő csattanás történt már ott, ezeket gyűjtöttük össze.

részletek
Olvastad már?