Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Világbajnokicím

Valóban ez lenne Hamilton gyenge pontja?

A 2016-os világbajnok az esélyeket latolgatva arra figyelmeztet, a riválisoknak ki kell tudniuk használni Lewis Hamilton egyetlen gyenge pontját, mert amikor viszont formában van, verhetetlen.

részletek

Raikkönen lehet a sötét ló

Jó eséllyel utolsó esélye lesz idén Kimi Raikkönennek valami nagyot alkotni, de képes lesz-e kilépni Sebastian Vettel árnyékából? Szakértői elemzés útján boncolgatjuk a jégember esélyeit.

részletek

Verstappen: A McLaren nem ellenfél

Max Verstappen kifejezetten elégedett a Red Bull eddigi teljesítményével és azt is leszögezte, hogy egyáltalán nem számol sem a McLaren, sem a Renault közelségével. Túlzott optimizmus vagy a valóság?

részletek

Hamilton: Verstappen jobban áll, mint én

Általában hiábavaló arról beszélni, hogy az élmenők közül ki a jobb pilóta. Ám egy tényt leszögezhetünk, Lewis Hamilton egy dologban komoly hátrányban van Max Verstappennel szemben.

részletek

A Red Bull lassan másfél évtizedes

Mi köze Jackie Stewartnak a Red Bull istállóhoz? Tudjuk-e, mikor léptek a bikák a Formula-1-be, ki volt a legsikeresebb és ki a leghűségesebb versenyzője a gárdának? A Red Bull a tizennegyediket kezdi.

részletek

Minden idők legjobb Ferrarija

Michael Schumacher a Ferrarinál öt, pályafutása során pedig hét világbajnoki címet nyert. Legjobb évét éppen 2004 jelentette, amikor a pilóta és az autó csodálatos párost alkotott.

részletek

Prost: Schumacher és Fangio előttünk van

Alain Prost sosem kergetett rekordokat, bár egyet azért hosszú ideig tartott. Örül, hogy egy lapon szerepel Sebastian Vettellel és Lewis Hamiltonnal, de sosem tartotta magát a legjobbnak.

részletek

Stirling Moss végleg visszavonul

A motorsport egyik nagy legendája, Sir Stirling Moss úgy döntött, 88 évesen visszavonul a közéleti szereplésektől és csak családjára és egészségére összpontosít. Ezt fián keresztül üzente a világnak.

részletek

Raikkönen nem adja fel a világbajnoki reményt

Kimi Raikkönennek kvázi ultimátumot adott az idei évre a Ferrari, miszerint most, vagy soha. A finn emiatt nyomás alatt lesz, de mindenképpen javítaná a tavalyi évet, komoly tervei vannak.

részletek

Hakkinen: Schumacher elképesztő versenyző

Hosszú évekig egymás riválisaként voltak jelen a Formula-1-ben, most azonban Mika Hakkinen éppen azért szurkol, hogy Michael Schumacher megnyerje élete eddigi legfontosabb csatáját.

részletek

Alonso kincsként őrzi Schumacher sisakját

Évekig a legnagyobb riválisok voltak, mégis meglepően őszintén beszélt Fernando Alonso a hétszeres világbajnokról, miszerint kétségtelenül a legjobb pilóta volt, aki ellen valaha is harcolt.

részletek

A mérnök, aki két Schumacherrel dolgozott

Luca Baldisseri az igazi aranykorban dolgozott mérnökként Michael Schumacherrel a Ferrarinál, majd ugyanezt tette a bajnok fiával. Fontos hasonlóságot is felfedezett apa és fia között.

részletek
Olvastad már?