Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Világbajnokicím

McLaren: Csak gyári csapat győzhet

A wokingi istálló versenyigazgatója úgy látja, partnercsapatként legfeljebb futamgyőzelemig juthat egy gárda. A világbajnoki címhez a jelenlegi Formula-1-ben gyári státusz kell.

részletek

Bianchi: Bárcsak Jules is itt vezethetne

Philippe Bianchi büszke arra, hogy újra visszatért a Formula-1 Franciaországba, ugyanakkor keserű emlékek törtek fel benne, mivel fiával rengeteg időt töltöttek Le Castellet-ben.

részletek

A Renault is rájött, több pénz kell

A francia gyári istálló az elmúlt években szépen fejlődött, már a negyedik helyért harcol. Ám úgy tűnik, itt megakadt a felfelé lépkedés. Jelentősen nagyobb költségvetésért folyamodtak, hogy nyerhessenek.

részletek

Álhírek befolyásolták Rosberg bajnoki harcát

A 2016-os világbajnok felhívta a figyelmet a média romboló erejére. Annyi kitalált történetet közöltek róla a világbajnoki harc során, hogy végül saját mérnökei is kezdtek szembefordulni vele.

részletek

Alonso: A valaha volt egyik legjobb vagyok

Fernando Alonso soha nem kételkedett saját képességeiben. Bár jó ideje nem láthatjuk az élmezőnyben, egyértelműen a valaha volt egyik legjobb Formula-1-es pilótának vallja magát.

részletek

Hakkinen: Schumacher hét címe elképesztő

Mika Hakkinen és Michael Schumacher éveken keresztül kőkemény csatákat vívtak egymással, de sosem veszekedtek, elismerték egymás tudását. A finn most is csodálja riválisát hét bajnoki címéért.

részletek

Red Bull: Ricciardo idén bajnok lehet

Optimistán tekint a Red Bull a szezon hátralevő részére. Az istálló a fejlesztett erőforrásra, a kitűnő karosszériára és Daniel Ricciardo bomba formájára alapozza, hogy még akár a bajnoki cím is meglehet.

részletek

Button: Nincs esélyük Hamilton ellen

Jenson Button nem tudja elképzelni, hogy bárki is elvehetné idén Lewis Hamilton ötödik világbajnoki címét. A brit ezt egyszerűen azzal indokolja, hogy honfitársa a világ legtehetségesebb pilótája.

részletek

Vettelnek Schumacher segített a legtöbbet

Sebastian Vettel rendkívül jó szívvel gondol a hétszeres világbajnok német legendára. Óriási segítség volt neki Michael Schumacher minden, aranyat érő tanácsa, igyekszik a nyomába érni.

részletek

Rossi: 2018-ban Marquez a leggyorsabb

A veterán, kilencszeres világbajnok, Valentino Rossi elismerte, hogy idén Marc Marquez jó eséllyel verhetetlen, az idei mezőnyben ő a leggyorsabb és szinte borítékolható újabb bajnoki címe.

részletek

Alonso elfecsérelhette legjobb éveit

Három többszörös világbajnok van a mezőnyben, ám közülük Fernando Alonso az, akit évek óta nem láthatunk az élmezőnyben. Bár ő maga nem bánja egyik döntését sem, többet is nyerhetett volna.

részletek

Vettel nem gondol a világbajnoki címre

A Ferrari német pilótája repülőrajtot vett 2018-ban, ez utoljára Michael Schumachernek sikerült 2004-ben, hogy az évad első két futamát besöpörje a vörösökkel. Vettel azonban realista maradt.

részletek
Olvastad már?