Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Világbajnokicím

Rosberg legjobb és legrosszabb pillanata

Nico Rosberg 2016-ban, hosszú évek próbálkozása után megnyerte a világbajnoki címet. De ezen kívül is őriz egy igazán felejthetetlen emléket a Formula-1-ből, de megosztotta arcpirító eseteit is.

részletek

Így szoríthatja meg Bottas Hamiltont

Valtteri Bottas kitűzte maga elé jövő évi céljait, ami nem más, mint a világbajnoki címért való harc. Ehhez el is mondta, miken kell változtatnia. Van, ami egészen magától értetődő tény.

részletek

Mercedes: A dominanciánknak örökre vége

Hosszú évek sétakocsikázása után, úgy tűnik, teljesen megérkeztek a kihívók a Mercedes nyakára. A német istálló érzi, hogy a látványos fölényüknek végképp befellegzett, nagy harc lesz.

részletek

Todt egy rekordért izgul Schumacher miatt

Az FIA elnökének nem fáj az, hogy szépen lassan megdőlnek Michael Schumacher rekordjai a Formula-1-ben, egyetlen kivétel azért van, amiért aggódik, hogy ne kerüljön le a német a csúcsról.

részletek

Bottas győzött, mégis bizonytalan

Bár az év végén jól hajrázott Valtteri Bottas, beleértve a záró futamon elért győzelmét is, mégis bizonytalan a jövő évet tekintve. Célja a világbajnoki cím, de nem tudja, képes lesz-e rá.

részletek

Bottas jövőre Hamiltont is legyőzné

Valtteri Bottas egyetlen, igazi célja a Formula-1-ben, hogy megnyerje a világbajnokságot. Ezt idén még nem sikerült végrehajtania, ám 2018-ban erre alapozza felkészülését.

részletek

Hakkinen nagy kihívója egy lány volt

A motorsportokról ritkábban jut a rajongók eszébe a női nem. Mika Hakkinen azonban gyerekkorában azzal szembesült, hogy rendszeresen legyőzi egy lány, aki sok borsot tört az orra alá.

részletek

Bottas: Sajnos elbuktam

Valtteri Bottas idén megszerezte pályafutása első két futamgyőzelmét, ám mégsem tekint vissza túl jó szívvel az évre. A finn úgy véli, nem teljesítette céljait, elbukott 2017-ben.

részletek

Vettel: Újra dominánssá tesszük a Ferrarit, mint Schumacher

Sebastian Vettel tudja, hogy egyelőre a Mercedes még túl nagy falat a Scuderia számára, ám egyértelmű céljuk, hogy a Michael Schumacher-érához hasonlóan domináljon a Ferrari.

részletek

Rosberg: Vettelnek jövőre sem lesz meg

A 2016-os világbajnok erősen kétségbe vonja, hogy Sebastian Vettel jövőre végre újra elhódítja a világbajnoki címet. Rosberg szerint idén volt erre a legnagyobb esély, de a Mercedes javulni fog.

részletek

Alonso szerint Hamilton az egyik legkitűnőbb

2007-ben még óriási ellenségeskedéssel kezdődött közös pályafutásuk a McLarennél, ám az idő múlásával már Fernando Alonso is elismeri, hogy Lewis Hamilton kivételes képességű pilóta.

részletek

Verstappen: 20-30 lóerő hátrányt simán behoz az autónk

Max Verstappen a legtöbb szakértő szerint a jövő évad egyik világbajnoki esélyese. A holland tudja, miben kell a Red Bullnak javulnia, hogy ez meg is valósulhasson, de elégedett az iránnyal.

részletek
Olvastad már?