Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Vettel

Vettel utolsó reménye Raikkönen világbajnoksága

Sebastian Vettel szinte behozhatatlan hátrányba került a borzalmasan sikerült ázsiai hármas-túra után saját és a Ferrari hibája miatt. Az utolsó szalmaszál éppen csapattársa, Raikkönen esete lehet.

részletek

Vettel: Ezért Raikkönen a legjobb eddigi csapattársam

Sorra vette korábbi F1-es kollégáit a német: Webberrel ismerten nehéz volt a kapcsolata, Ricciardóval jobban kijött, de ő sem ér nyomába Raikkönennek, a tökéletes csapattársnak.

részletek

A Ferrari a saját nyomásába bukhatott bele

A rosszul sikerült 2016-os évad után voltak, akik úgy vélték, hogy a Ferrari a McLaren ellen harcol majd a harmadik helyért, az elsőért pedig a Red Bull és a Mercedes. Az olaszok messze túlteljesítettek.

részletek

„Vettel pechje az egész F1 számára csapás”

Volt csapatfőnöke együttérzően nyilatkozott a Ferrari német pilótájának balszerencse-sorozatáról, ám elsősorban amiatt, mert a négyszeres vb-első visszaesése a szezon véghajráját is tönkretette.

részletek

Susie Wolff: Vettel még megnyerheti

Bár négy futammal a vége előtt tetemes a hátránya Sebastian Vettelnek Lewis Hamiltonnal szemben, Susie Wolff nem írná le a németet a bajnoki címért folytatott csatában.

részletek

Rosberg szerint Vettelen csak a csoda segít

A tavalyi világbajnok szerint honfitársának már csak halvány esélyei vannak az újabb világbajnoki cím megszerzésére, ám van egy tulajdonsága, ami segítségére lesz a küzdelemben.

részletek

Vettel: Cserben hagytam a Ferrarit

Sebastian Vettel elismerte, hogy az idei legrosszabb pillanatának nem a szingapúri rajtbalesetet és nem is az azt követő két motorhibát tartja, hanem a bakui szándékos ráhúzást, amit nagy hibának tart.

részletek

Hamilton nem vállal be őrültséget

Lewis Hamilton egyik végletbe sem szeretne esni a világbajnoki küzdelem hajrájában. Az eddig megszokott vehemenciáját szeretné megtartani, de kizárólag őrültségek vállalása nélkül.

részletek

Raikkönen: Jövőre világbajnokságot nyerhetünk

Kimi Raikkönen úgy véli, az idei erősödés tovább folytatódik 2018-ban, a csapat úrrá lesz a megbízhatósági gondokon is és még jobb teljesítményt nyújt, még több futamgyőzelemre számít.

részletek

Ricciardo magyarázatot adott Vettel kirohanásaira

Daniel Ricciardo egy évig volt Sebastian Vettel csapattársa a Red Bullnál, de ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy kitapasztalja, milyen a négyszeres F1-es bajnok, ha nem megy neki.

részletek

Vettel: Nem kívánok rosszat senkinek, de...

Noha másfél hónapja még vezette az F1-es tabellát, a Ferrari németje egyre távolabb kerül a bajnoki címtől - a négyszeres vb-győztes töretlenül hisz feltámadásukban, ám figyelmeztetett: mindenkinél előfordulhatnak technikai hibák.

részletek

Vettel megvédte a Ferrari-elnök véleményét

Sergio Marchionne az utóbbi hetek pechszériája után kemény és szókimondó véleményeket fogalmazott meg, ám az F1-es bajnoki címről lassan lemondani kényszerülő német igazolta az elnök gondolatait.

részletek
Olvastad már?