Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Vettel

Vettel megnevezte az év favoritját

Mercedes, Ferrari vagy valaki más? Már csak pár nap, és körvonalazódik a helyzet. Sebastian Vettel elmondta véleményét a témáról, és reméli, hogy ő is az esélyesek között lehet.

részletek

A Red Bull kész elengedni, Vettel befogadni Ricciardót

Nagy mozgolódás várható a pilótapiacon, melynek talán legfontosabb szereplője Daniel Ricciardo lesz. Csapata közölte, nem fog örökké várni rá, Vettel kész lenne újra versenyezni mellette, Hamilton pedig tanácsot adott az ausztrálnak.

részletek

Hamilton kamu-Vettelt követett a közösségi médiában

Az Ausztrál Nagydíj sajtótájékoztatóján is akadtak szórakoztató pillanatok: a címvédő bajnok véletlenül tudta meg, hogy nem ferraris riválisát követte be az egyik közösségi oldalon.

részletek

Hamilton válaszolt: Rosberg csak címlapra akar kerülni

A Melbourne-ben szakértőként dolgozó 2016-os világbajnok excsapattársa fő gyengeségét boncolgatta – mikor Lewis Hamiltont szembesítették ezzel, cinikus választ adott.

részletek

Vettel: A Ferrarival akarok nyerni

2008 óta semmilyen világbajnoki címet nem nyert a Scuderia. Sebastian Vettel arra készül, hogy vezetésével megtöri ezt a győzelemínséget és hazahozza Maranellóba a trófeákat.

részletek

Valóban ez lenne Hamilton gyenge pontja?

A 2016-os világbajnok az esélyeket latolgatva arra figyelmeztet, a riválisoknak ki kell tudniuk használni Lewis Hamilton egyetlen gyenge pontját, mert amikor viszont formában van, verhetetlen.

részletek

Vettelt nem izgatja, hogy ki a nagy ellenfele

Két négyszeres világbajnok korszakos csatája, epikus Hamilton-Vettel párharc? A Ferrari vezérpilótáját nem hozza lázba, ki a fő riválisa – a lényeg, hogy ő győzzön.

részletek

Verstappen második Vettelként tekint magára

Nem nehéz párhuzamokat találni a Red Bull egykori és jelenlegi üdvöskéje között - a húsz éves holland arra törekszik, hogy ugyanolyan sikerszéria fűződjön a nevéhez, mint elődjéhez.

részletek

Vettelt nem ijeszti meg a Mercedes tempója

Elégedett a Ferrari által a nyolc tesztnap során megtett távval Sebastian Vettel, akiből egyelőre a bizakodás sugárzik: a technikával eddig minden rendben van, és az ellenfelektől sem fél.

részletek

Raikkönen lehet a sötét ló

Jó eséllyel utolsó esélye lesz idén Kimi Raikkönennek valami nagyot alkotni, de képes lesz-e kilépni Sebastian Vettel árnyékából? Szakértői elemzés útján boncolgatjuk a jégember esélyeit.

részletek

Statisztikák: Vettel mindenkit lekörözött a teszten

A pilóták, a csapatok és a gyártók között is letaszították az élről az első teszthét legszorgosabbját. Sebastian Vettel közel tíz versenytávot megtett, de nemcsak a lista tetején, hanem az alján is világbajnokok tanyáznak.

részletek

Vettel szerint még nem mérvadóak a köridők

Sebastian Vettel óriási idővel zárta az előszezoni tesztek második hetének csütörtökét, de úgy véli, ezt még nem szabad alapul venni, mivel a többiek főleg a versenyszimulációt gyakorolták.

részletek
Olvastad már?