Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Vettel

Vettel az előrelépés miatt hosszabbíthatott

A 2017-es szezonba érkezve az volt az egyik fő kérdés, Sebastian Vettel marad-e a Ferrarinál, vagy az olaszok tovább csúsznak lefelé és inkább továbbáll? A Scuderia gyorsan eloszlatta a kételyeket.

részletek

Elnyomják Raikkönent, vagy már nem elég gyors?

Az utóbbi években zömmel kikap az aktuális csapattársaktól Kimi Raikkönen, de ennek csak a finn gyengesége lenne az oka, vagy az istálló eleve vízhordóként tekint a jégemberre?

részletek

Ferrari-analízis 2017

Kiváló téli fejlesztési időszak után a Scuderia és Sebastian Vettel nagyon egymásra talált. Bár a második félév már nem sikerült túl fényesre, az olaszok büszkék lehetnek idei előrelépésükre.

részletek

Retro – A kölyök Vettel menti meg a németek büszkeségét

A nagy Michael Schumacher az egyéni döntőben, majd a csapatversenyben is hibázott– aztán jött a Bajnokok Tornáján debütáló Sebastian Vettel, hogy elhódítsa a Nemzetek Kupáját. Épp tíz év történt.

részletek

Hamilton: Vettel idén stresszesen viselkedett

A 2017-es F1-es szezon Sebastian Vettel és Lewis Hamilton párharcáról szólt. Kettejük közül ezúttal győztes szólalt meg riválisa idei teljesítményéről és hibáiról.

részletek

Vettel: Néhány verseny unalmas, na és?

A Ferrari négyszeres világbajnok német pilótája szerint el kell fogadni, hogy az F1-ben is előfordulnak kevésbé akciódús futamok, egy előzésnek az értéket pedig éppen annak nehézsége adja meg.

részletek

Vettel: Bakuban volt a mélypontunk

Sebastian Vettelnek nem sikerült megszereznie az ötödik világbajnoki címét Lewis Hamiltonnal szemben. A német pilóta az év azon versenyeiről beszélt, amik balul sültek el a Ferrari számára.

részletek

Heidfeld cáfolja Vettel állításait

A napokban Sebastian Vettel kritikus hangon beszélt a Formula-E-ről, ám az elektromos sorozat egyik nagynevű menője, Nick Heidfeld a legkevésbé sem ért egyet honfitársa negatív érveivel.

részletek

Vettel a Formula-E-t kritizálja

Sebastian Vettel nem beszélt pozitívan az egyre népszerűbb elektromos szériáról. A német felsorolt néhány érvet, amiért valószínűleg ő sosem fog a Formula-E-ben szerepelni.

részletek

Vettel reméli, az idei év után bölcsebbé vált

A napokban nyílt meg az F1-es Hírességek Csarnoka, a sajtó pedig kihasználta az alkalmat, és Vettelt faggatta az idei évről. A német Hamiltont méltatta, majd elmondta, miben bízik 2017 után.

részletek

Vettelt a visszavonulásról faggatták

Lewis Hamilton után Sebastian Vettel sem úszhatta meg a kérdést, hogy mikor tervezi a visszavonulását. A német pilóta valószínűleg nem akarja elkövetni azt a hibát, amit Michael Schumacher.

részletek

Sebastian Vettel TOP 10-es listája

A négyszeres világbajnok német versenyző sem úszta meg a kérdést, kit tart a Formula-1 jelenlegi versenyzői közül a tíz legjobbnak. Néhány meglepetéssel azért szolgált ilyen téren Vettel.

részletek
Olvastad már?