Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Vettel

Hakkinen: Meglepett a Ferrari csapatutasítása

A kétszeres világbajnok Mika Hakkinent abszolút meglepte, hogy a Ferrari már az első versenyhétvégén csapatutasítást alkalmazott. Pocsék hétvégét zártak az olaszok a finn szerint.

részletek

Vettel továbbra is bízik új Ferrarijában

A tesztelésen brillírozott, a nyitóhétvégén azonban csalódást okozott az SF90, a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörösöknél. Vettel szerint azonban biztosan visszavágnak.

részletek

Vettel: Tartok egy kicsit Leclerc-től

Sebastian Vettel az Ausztrál Nagydíjon megtapasztalta, hogy Charles Leclerc mire lehet képes, és nem is számít rá, hogy visszavenne a monacói pilóta. Tart csapattársától Vettel.

részletek

Visszavágásra készül a Ferrari

Az olaszok F1-es csapatfőnöke és két pilótája is teljes meggyőződéssel állítja, hogy a Ferrari Ausztrál Nagydíjon látott tempója nem valós képet mutat, ezért Bahreinben revansra készülnek.

részletek

Binotto: Leclerc igazi csapatjátékos

A Ferrari csapatfőnöke dicsérte Charles Leclerc hozzáállását és teljesítményét is első közös futamukon. Vajon milyen mértékben lesz alárendelve Vettelnek a fiatal monacói a szezonban?

részletek

Brundle: A Ferrari nyugodt, de lassú volt

Az F1-es szakíró úgy látta, hogy még Sebastian Vettel sem értette a helyzetet, Valtteri Bottas viszont nagyon határozottnak, sőt, talán már-már könyörtelennek tűnt.

részletek

Vettel örül Bottas győzelmének

Valtteri Bottas mindenkit elsöpört Ausztráliában, óriási győzelmet aratott. A rivális Sebastian Vettel is több okból örül a finn győzelmének, amire a tavalyi év után senki nem számított.

részletek

A Pirelli sem érti Vettel tempóvesztését

Az időmérő után sejthető volt, hogy a Mercedes könnyedén behúzza az idénynyitót, ám mindenkit meglepett a Ferrari látványos lassulása közepes keveréken, pedig a gumi jól működik.

részletek

Binotto: Péntek óta nem találtuk magunkat

Három nap alatt a mennyből a pokolba zuhant a Ferrari: a tesztek alapján első számúnak kikiáltott csapat fényévekre volt a Mercedes tempójától, sőt, még az egyik Red Bulltól is kikapott. Az új csapatfőnök értékelte a látottakat.

részletek

Vettelt sokkolta a Mercedes dominanciája

Sebastian Vettel negyedik helyen zárta a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat, közel ötvenhét másodperces lemaradásban a győztes Valtteri Bottas mögött. A Ferrari németjét sokkolta a Mercedes Melbourne-ben mutatott dominanciája.

részletek

Nem a levegőbe beszélt a Honda

A téli szünet során rengeteg nyilatkozat született arról, hogy a Honda-motor nagy előrelépést könyvelhetett el. Ezt Max Verstappen élesben is bizonyította Ausztráliában egy kiváló harmadik hellyel.

részletek

Vettel: Egyszerűen túl lassúak voltunk

A Ferrari F1-es pilótája győzni jött Melbourne-be, ehelyett egy pillanat sem akadt az Ausztrál Nagydíjon, amikor valóban versenyképesnek tűnt volna az autó alatta.

részletek
Olvastad már?