Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Vettel

Lesz csapatutasítás vasárnap a Ferrarinál?

Vettel és Raikkönen is kitart amellett, hogy szabadon versenyezhetnek Szocsiban, a maranellói istálló pedig nem fog ahhoz az eszközhöz nyúlni, melyhez legutóbb a Mercedes.

részletek

Vettel és Raikkönen együtt osztottak ki egy olasz újságírót

Az időmérőt követő sajtótájékoztatón furcsa közjáték történt: a zsurnaliszta a gyakran cserélt turbókról kérdezte a Ferrari-pilótákat, mire mindketten pellengérre állították, amiért nem a csapat sikerének örül. Vettel a német útlevél megszerzését tanácsolta neki.

részletek

Csapattársak közti harc, Raikkönen feltámadt

A Formula-1-ben az egyik legfontosabb értékmérő, hogy megverd a csapattársadat. Ez időnként komoly harcba torkollik. Szocsiban néhány fronton meglepetések születtek, Kimi Raikkönen látványosan előretört.

részletek

Vettel: Magamon kívül voltam az örömtől!

A német pilóta remek körrel hódította el másfél év után első pole-ját az F1-ben, így természetesen nagyon örül eredményének, de csapattársa, Kimi Raikkönen sem csalódott amiatt, hogy lemaradt az első helyről.

részletek

Időmérő: Ferrari első sor Szocsiban!

Az idén már két F1-es futamot megnyerő Sebastian Vettel első 2017-es pole-pozícióját szerezte. A Mercedes nem csak a rajtelsőségről, hanem az első sorról is lemaradt Oroszországban.

részletek

Vettel az élen a fordulatos utolsó edzésen

Az Orosz Nagydíj hétvégéjének harmadik szabadedzésén is a Ferrari jegyezte a leggyorsabb időt, még ha a gyakorlás nagy részében váltogatták is egymást az élen a Mercedes pilótáival. Egy furcsa Red Bull-leállás és egy tönkrement Renault volt még a 60 perc termése.

részletek

Hamilton máris válaszolt Vettel vádjára

A két Ferrari sikerével záruló pénteki F1-es szabadedzések után Sebastian Vettel azzal vádolta meg a Mercedest, hogy csak altatnak Szocsiban, a brit pilóta azonban hamar válaszolt német riválisának.

részletek

Vettel: Nincs itt hét tized különbség

A négyszeres F1-es világbajnok kételkedik benne, hogy a Mercedes lemaradása valóban tetemes lenne: valószínűbbnek tartja, hogy a riválisok szándékosan titkolóznak. Rövid nyilatkozatában Raikkönen is eltérő programokra hivatkozott.

részletek

Mindkét Ferrari a Mercedes előtt a 2. edzésen

Közel hét tized az Ezüstnyilak hátránya a vörös autókhoz képest Oroszországban: Vettel futotta a legjobb F1-es időt pénteken. A Red Bull és Haas is bosszankodhat délutánjának vége miatt.

részletek

Turbócserék a Ferrarinál, közel a büntetés?

Az Orosz Nagydíj első szabadedzését megelőzően Sebastian Vettel és Kimi Raikkönen autójában is turbót cseréltek, ez náluk már nem az első csere volt. Ha túl hamar érik el a limitet, végzetes lehet a világbajnokság szempontjából.

részletek

„Raikkönen még mindig a világ egyik legjobbja”

Kimi Raikkönen a jelenlegi Formula-1-es mezőny legidősebb tagja, ősszel már 38 éves lesz. Többen megkérdőjelezik, hogy hozza-e még a Ferrari szintjét, most azonban komoly dicséretet kapott.

részletek

Raikkönen: Nem akarok változtatni az életemen

Kimi Raikkönen elmondta véleményét a versenyautójáról, reagált a Bahrein előtt emlegetett kritikákra is, összemérte a Ferrarit a Mercedesszel és kijelentette, hogy nem változtatna jelenlegi életén.

részletek
Olvastad már?