Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 19. kedd

Versenynaptár

Óriási a túljelentkezés az F1-es futamok rendezésére

A Formula-1 új vezetése egészen új látásmódot hozott a száguldó cirkuszba, talán ennek is köszönhető, hogy nagyjából 40 helyszín puhatolózik, hogy a következő években F1-es futamot rendezzen.

részletek

A foci-vb is beleszólt az F1-es naptárba

Chase Carey F1-guru nem csupán azt árulta el, hogy miért rendeznek jövőre eddig példátlan módon három versenyt is egymás utáni hétvégéken, hanem azt is, hogy miért vannak még kérdéses futamok.

részletek

Jön az eddigi legbővebb Formula-E-naptár

Az elektromos versenysorozat 2017/2018-as szezonjából már csak egyetlen pálya fog az idei évre esni, viszont első alkalommal a szezonnyitó is duplafutamos lesz, összesen pedig legalább három, legfeljebb öt új helyszín érkezik.

részletek

25 futamos naptár esetén visszatérhet Imola

Rengeteg pilóta és rajongó kedvence, az imolai helyszín komoly lépést tett afelé, hogy újra Formula-1-es futamot rendezhessen több, mint egy évtizednyi szünetet követően.

részletek

Itt az előzetes 2018-as naptár - 21 futammal

Két visszatérő, egy távozó helyszín és két komoly időpontváltozás az, ami elsőként szembetűnhet a jövő évi Formula-1-es naptártervezet első változatára pillantva.

részletek

21-nél is több verseny lehet 2019-től

Az F1 új vezetői szeretnék tovább bővíteni a versenynaptárt, ám mindezt a csapatokkal és más sportágakkal egyeztetve tennék meg. A tervek alapján jóval rövidebbek lehetnek a téli holtszezonok.

részletek

Mikor születtek a versenypályák körrekordjai?

Monacóban idén másodszor fordult elő, hogy megdőlt a versenyben valaha futott legjobb kör. Nagydíjról nagydíjra végigvettük, mikor és ki futotta meg a fennálló rekordot.

részletek

Kiderült, hány versenyt rendeznek jövőre az F1-ben

A sportág vezérigazgatója, Chase Carey nemrég felfedte, hogy hány futamból fog állni a 2018-as versenynaptár - állítása szerint fontos megtartani a jelenlegi stabilitást.

részletek

Ilyen versenynaptárat akar az F1 vezetése

A közelmúltban többször felmerült már, hogy az új menedzsment milyen futamokkal szeretné színesíteni a szezont - Ross Brawn egyetlen szempontot tartana legfontosabbnak naptárbővítés esetén.

részletek

Brawn elárulta, mennyi verseny lehet a maximum

Az F1 sportszakmáért felelős ügyvezető igazgatója azon dolgozik, hogy a sportág sokkal fenntarthatóbb legyen a jövőben, ennek érdekében pedig maximalizálni szeretné az egy szezonban rendezett futamok számát.

részletek

A 2017-es F1-es futamok kezdési időpontjai

Másfél hét, és hivatalosan is kezdetét veszi a 2017-es Forma-1-es szezon: megmutatjuk, hogy melyik nagydíj mikor kezdődik Ausztráliától Malajziáig, Monacótól Magyarországig.

részletek

Mikor kezdődnek már a szezonok?

A három legnagyobb tengerentúli sorozat már elindult, a rali-világbajnokság pedig már három fordulón is túl van, más szériák rajongóinak viszont még várnia kell – megmondjuk, hogy meddig.

részletek
Olvastad már?