Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Versenynaptár

Kiadták a 2019-es Formula-1-es versenynaptárt

Megjelentette a Formula-1 a következő szezon tervezetét, amely két héttel hosszabb lesz az ideinél. Két verseny jövője tisztázódott, a Magyar Nagydíjat augusztusban tartják.

részletek

Kiadták a WEC 2019/20-as versenynaptárát

A szezon Le Mans-ban zárul, két új helyszín került a menetrendbe, az igazi újdonság azonban az, hogy a rövidebb futamok nem mind 6 órásak, hanem váltakozik a versenyidő.

részletek

Sokkal nagyobb érték lenne 15 futam

A Formula-1 tulajdonosai még a jelenlegi huszonegynél is tovább növelnék az éves futamszámot. Ugyanakkor Cyril Abiteboul szerint éppen az ellenkezőjét kellene, drasztikusan csökkenteni.

részletek

A 2019-es versenynaptár első nyolc dátuma

Korábban kezdődik és később fejeződik be a Formula-1 következő szezonja – az idényzárót csak decemberben rendezik meg. A többi időpont Miami miatt bizonytalan.

részletek

Megjött a Formula-E új naptára és szabályai

A számos kiszivárgott információ után végre hivatalosan is bejelentették az ötödik szezon fő újításait az FE-ben. Tényleg jön a felvehető gyorsítás, legalább két új versenyhelyszín, extra pontot pedig a legjobban spóroló pilóta kap.

részletek

Unalmas pályák nem kerülhetnek be a naptárba

Két elvárása is van a Formula-1 vezetésének a jelentkező helyszínek – mint Miami és Vietnám – felé: muszáj izgalmas versenyeket szolgáltatniuk és világvárosokban lenniük.

részletek

Fellélegezhet Baku, nem a helyére jön Miami

A bakui versenyt követően felröppentek olyan hírek, miszerint a tervben lévő miami versenyt Azerbajdzsán helyett rendeznék meg. Ha jövőre érkezik a második amerikai futam, biztosan nem Baku helyére.

részletek

Az F1 nyögni fogja a nyári csúcsszezont

Tovább sűrítené az F1 versenynaptárát a Liberty Media, pedig már az idei nyara is húzós lesz a csapatoknak. A Haas csapatvezetője eközben attól tart, nehogy a néző sokalljon be.

részletek

A 2018-as F1-es időmérők kezdési időpontjai

A versenyhétvégék szombati napjának fő attrakciója a kvalifikáció: összegyűjtöttük, mikor kell bekapcsolnod a tévét, ha a szezon folyamán Ausztráliától Abu Dhabiig követni akarod az időmérő izgalmait is!

részletek

Budapesti verseny lehetőségét mérlegeli a Formula-E

Bővebb részletek derültek ki arról, miképpen festhet majd az elektromos sorozat ötödik szezonjának a versenynaptára. Izgalmas hír, hogy a magyar főváros is szóba került a szervezőknél, de ha lesz is budapesti futam, arra még pár évet biztosan várnunk kell.

részletek

Teljessé vált a WTCR mezőnye és naptára

Szerda este Barcelonában hivatalos keretek között megtartották az új Túraautó-világkupa évadnyitó eseményét, amelyen mind a 25 pilótát bemutatták és a teljes menetrendet is közzétették.

részletek

Várólistán az F1 tömbösített naptára

A Liberty Media ambiciózus terve szerint akár 25 versenyt is rendezhetne egy évben a Formula-1, ám ennek több akadálya is van. Egyelőre marad a kontinensről kontinensre utazgatás.

részletek
Olvastad már?