Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Versenynaptár

Megjött a Formula-E új naptára és szabályai

A számos kiszivárgott információ után végre hivatalosan is bejelentették az ötödik szezon fő újításait az FE-ben. Tényleg jön a felvehető gyorsítás, legalább két új versenyhelyszín, extra pontot pedig a legjobban spóroló pilóta kap.

részletek

Unalmas pályák nem kerülhetnek be a naptárba

Két elvárása is van a Formula-1 vezetésének a jelentkező helyszínek – mint Miami és Vietnám – felé: muszáj izgalmas versenyeket szolgáltatniuk és világvárosokban lenniük.

részletek

Fellélegezhet Baku, nem a helyére jön Miami

A bakui versenyt követően felröppentek olyan hírek, miszerint a tervben lévő miami versenyt Azerbajdzsán helyett rendeznék meg. Ha jövőre érkezik a második amerikai futam, biztosan nem Baku helyére.

részletek

Az F1 nyögni fogja a nyári csúcsszezont

Tovább sűrítené az F1 versenynaptárát a Liberty Media, pedig már az idei nyara is húzós lesz a csapatoknak. A Haas csapatvezetője eközben attól tart, nehogy a néző sokalljon be.

részletek

A 2018-as F1-es időmérők kezdési időpontjai

A versenyhétvégék szombati napjának fő attrakciója a kvalifikáció: összegyűjtöttük, mikor kell bekapcsolnod a tévét, ha a szezon folyamán Ausztráliától Abu Dhabiig követni akarod az időmérő izgalmait is!

részletek

Budapesti verseny lehetőségét mérlegeli a Formula-E

Bővebb részletek derültek ki arról, miképpen festhet majd az elektromos sorozat ötödik szezonjának a versenynaptára. Izgalmas hír, hogy a magyar főváros is szóba került a szervezőknél, de ha lesz is budapesti futam, arra még pár évet biztosan várnunk kell.

részletek

Teljessé vált a WTCR mezőnye és naptára

Szerda este Barcelonában hivatalos keretek között megtartották az új Túraautó-világkupa évadnyitó eseményét, amelyen mind a 25 pilótát bemutatták és a teljes menetrendet is közzétették.

részletek

Várólistán az F1 tömbösített naptára

A Liberty Media ambiciózus terve szerint akár 25 versenyt is rendezhetne egy évben a Formula-1, ám ennek több akadálya is van. Egyelőre marad a kontinensről kontinensre utazgatás.

részletek

Három új verseny csatlakozhat 2019-ben

Több új helyszín áll előrehaladt tárgyalásban a Formula-1-gyel: második nagydíj az USA-ban, továbbra délkelet-ázsiai és dél-amerikai futam kerül jó eséllyel a versenynaptárba.

részletek

Már jövőre visszatérhet az egzotikus helyszín

Egyre biztosabb, hogy jövőre egy újabb dél-amerikai színtérre látogat az F1 mezőnye. Argentína erőteljesen lobbizik, hogy Buenos Aires húsz év után ismét nagydíjat rendezhessen.

részletek

Alonso: 10 éve nem bírtam volna ezt

Fernando Alonso úgy véli, nem hajtja túl magát és bírni fogja a kettős terhelést a Formula-1-ben és a WEC-ben. A spanyol szerint tíz évvel ezelőtt viszont hiba lett volna ennyit vállalnia.

részletek

Kiszórná a gyenge versenyeket Ross Brawn

A nagydíjak „bajnoki tabelláját” vezetné be az F1-es vezető, amelyről a rosszul teljesítő versenyek kiesnek, a helyükre pedig a várólistáról kerül egy erős jelentkező.

részletek
Olvastad már?