Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Versenynaptár

Jön az indonéz MotoGP- és WSBK-futam

A mindkét világbajnoki sorozatot promotáló cég bejelentette, hogy 2021-től három évig a Lombok szigetén felépülő városi pálya is a versenynaptárak részeit képezi majd.

részletek

Tost: A kényelmes fiatalok miatt nem lesz naptárbővítés

A Toro Rosso csapatfőnöke szerint már az F1-ben dolgozó szakemberek sem a régiek, a fiatalok egyre kevesebbet akarnak dolgozni, ezért ne számoljunk a versenynaptár bővítésével sem.

részletek

Watson: 22 futamnál át kell gondolnunk a versenyzést

A Toro Rosso csapatmenedzsere szerint ha az eleve túlzsúfolt, huszonegy futamos versenynaptárhoz jövőre még egy viadal érkezik, minden istállónak át kell alakítania dolgozói állományát.

részletek

Lotterer először kénytelen WEC-futamot kihagyni

Andre Lotterer egyszerre igyekszik helyt állni két versenysorozatban is, emiatt azonban életében először kihagyni kényszerül a sebringi fordulót. A korábbi Le Mans-győztessel ilyen nem történt még.

részletek

A 2019-es F1-es futamok hivatalos kezdési időpontjai

A Formula-1 hivatalos weboldalán tette közzé a 2019-es versenyek rajtjának kezdési időpontjait. A legnagyobb változás a Francia Nagydíjat érinti, amelyet egy órával előrébb hoztak.

részletek

Button a következő két WEC-viadalt kihagyja

Jenson Button kénytelen kihagyni 2019 első két WEC-versenyét, mivel nem tudja összeegyeztetni egyre bővülő más elfoglaltságaival. Elsősorban a Hondával kívánja megvédeni Super GT bajnoki címét.

részletek

A WTCR 2019-es versenynaptára és új pontrendszere

Egy új pálya, Sepang szerepel a túraautósok jövő évi menetrendjében. Megreformálták a pontozást is: minden versenyen ugyanannyi egységet osztanak ki, 10 helyett 15 versenyzőnek.

részletek

A 2019-es F1-es futamok várható kezdési időpontja

Alig ért véget a Formula-1-es versenyszezon, de lélekben már a következő évadra készülünk. Melyik vasárnap hány órakor kezdődnek várhatóan a nagydíjak?

részletek

Így képes megtartani remek formáját Hamilton

Az ötszörös világbajnok brit meglehetősen aktív életet él a Formula-1-en kívül is. Azonban rámutatott, mennyire fontos, hogy kevés szabadidejét valódi feltöltődéssel töltse a megterhelő idény során.

részletek

Újabb történelmi helyszín térhet vissza

Rio de Janeiro a Formula-1 vezetésének legújabb célpontja. Az évtizedes múlttal rendelkező versenyhelyszín utoljára 1989-ben adott otthont a száguldó cirkusznak, Brazília pedig óriási piac.

részletek

Jön a földrajzosok versenynaptára még több utcai pályával

A Formula-1-es versenynaptár nagyfokú átrendeződésére számíthatunk a jövőben a sport kereskedelmi ügyeit vezető Sean Bratches szerint, aki az új pályákat illetően a városon belüli helyszínekre helyezné a hangsúlyt.

részletek

2020-tól biztosan jön a Vietnámi Nagydíj

Hosszú hónapok híresztelései után a Liberty Media most hivatalosan is bejelentette, hogy másfél év múlva egy újabb országba, Vietnámba is ellátogat a Formula-1 szezonja. Már a pálya vonalvezetése is megvan.

részletek
Olvastad már?