Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Vasseur

Bomlasztják az F1-et az FIA-s igazolások

Az utóbbi időben már a második FIA-s szakember szerződik F1-es gárdához úgy, hogy korábbi munkakörében kívülről látott bele a csapatok működésébe. Ez hamar bizalmatlanná teszi a felek közötti viszonyt.

részletek

Tovább közeledik az Alfa Romeo és a Sauber

A Sauber vélhetően nem csak nevében és megjelenésében fogja viselni az Alfa Romeo márkát, hanem tovább bővítik kapcsolatukat, így akár egy technikai együttműködés is létrejöhet a két fél között.

részletek

Leclerc boldog első versenyét követően

Charles Leclerc teljesítette talán egyik legfontosabb feladatát az első futamán, sikerült befejeznie az Ausztrál Nagydíjat, ami nem csak neki, de csapatának is értékes tapasztalatokat jelentett.

részletek

A Sauber pilótájának súlyos problémái

Bár a tavalyi évben Pascal Wehrlein öt, Marcus Ericsson egy pontot sem szerzett, a Saubernél az évad második felében szoros volt a verseny. Pedig a svédnek „súlyos” gondjai adódtak.

részletek

„Veszettül kell nyomni” – így éledne a Sauber

Friss motor, szorosabb kapcsolat a Ferrarival – idén már nem lehet kifogása a Saubernek, oda kell érnie a mezőny sűrűjébe. Csapatfőnökük egy Force Indiához hasonló menetelést vizionál.

részletek

Egy dolgot vár el idén Leclerc-től a Sauber

Első évét fogja kezdeni Charles Leclerc a 2018-as F1-es szezonban. Frederic Vasseur, a Sauber csapatvezetője árulta el a fiatal tehetséggel kapcsolatos idei elvárásait.

részletek

Kapós menyecske lett a Sauberből

Úgy tűnik, jótékony hatással van az Alfa Romeo a Sauberre. Az ikonikus márka érkezésével a hinwiliek hirtelen támogatókat kezdtek bevonzani, így most azt kell bizonyítaniuk, hogy méltók a figyelemre.

részletek

Nagy terveket szövögetnek a Saubernél

Új tervezési filozófia, Ferrari-kapcsolat, Alfa Romeo, optimális pilótapáros: a Saubernél nagy lenne a csalódás, ha a megerősödő hátország dacára a mezőny végén maradnának.

részletek

A Sauber saját akadémiát indítana

Külön rendszer szerint működik a Formula-1 juniorképzése, kívülről meglehetősen nehéz bejutni a száguldó cirkuszba. A Sauber is erősen fontolóra vette, hogy hamarosan akadémiát indít.

részletek

Pár év múlva az élmezőnyben látja magát a Sauber

A Force India mintájára a svájciak istállója is óriásölővé válna. Rövid időn belül pontokért mennének, a ferraris kapcsolataiknak köszönhetően pedig mindössze 3-5 év alatt az elejébe is odaérnének.

részletek

A BMW óta a legnagyobb esély a Sauber előtt

A tavalyi év sereghajtója rövid és hosszú távon is gondolkodik. Az új csapatfőnök szerint az Alfa Romeo támogatása miatt olyan lehetőség nyílt meg az istálló előtt, ami a BMW óta nem volt.

részletek

Sauber: Nem csak a motorunk volt harmatos

A tabellán utolsó helyen végző csapatnak könnyű kifogása lehetett volna, hogy minden az elavult Ferrari-motoron ment el, főnökük szerint volt, ami még nagyobb szerepet játszott a sikertelenségben.

részletek
Olvastad már?