Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Vasseur

Alfa: Giovinazzi képes Raikkönen tempójára

Az Alfa Romeo csapatfőnöke továbbra sem kételkedik Antonio Giovinazzi tudásában, szerinte minden összeesküdött a fiatal olasz ellen, aki egyébként néha még gyorsabb is, mint Kimi Raikkönen.

részletek

Raikkönen: Tiszta hétvégékre van szükség

Bár az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen nem kezdték rosszul 2019-et, a finn amondó, hogy ha tisztább versenyhétvégeket tudnak produkálni, még ennél is jobb eredmények jöhetnek.

részletek

Vasseur visszajuttatná a dobogóra az Alfát

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke tudatában van annak, milyen terhet jelent a patinás olasz márka hírnevét öregbíteni az F1-ben, éppen ezért szeretné visszavezetni a dobogóra az istállót.

részletek

Raikkönen célba éréséért fohászkodott az Alfa Romeo főnöke

Kockáztatott Frederic Vasseur Kínában: benne volt a pakliban, hogy megismétlődik Leclerc és Giovinazzi műszaki hibája Raikkönen autójával. A finn átvészelte a versenyt, és dicsérő szavakat érdemelt ki csapatfőnökétől, aki szerint akár hetedik is lehetett volna.

részletek

Vasseur: Nagyra értékelem, hogy Kimi még mindig nyomja

Az Alfa Romeo Racing csapatfőnöke szerint nem mindig lesznek ott a pontszerző helyeken, mert bár jól indult számukra a szezon, de nagyon szoros a középmezőny. Méltányolja, hogy Raikkönen még most is keményen nyomja a gázt.

részletek

Giovinazzi sorsa is eldőlt már a legelején

A fűsávon található hatalmas bukkanó nem csak Daniel Ricciardo versenyét tette tönkre, hanem közvetett módon másokét is. Az Alfa Romeo olasz pilótájának autója több helyen is megsérült.

részletek

Nagy dobásra készül az Alfa Romeo

A 2019-es F1-es idény kezdetét Kimi Raikkönen rejtélyesnek, Antonio Giovinazzi élvezetesnek, Frederic Vasseur csapatfőnök pedig egy nagy lehetőségnek tartja. Szezonelőzetes Alfa módra.

részletek

Vasseur: Pénzügyileg élhetetlen az F1

Az Alfa Romeo csapatvezetője égetőnek tartja a költségsapka bevezetését az F1-ben, ugyanis a mezőny fele a túlélésért küzd, miközben a legnagyobb csapatok annyit költenek, amennyit nem szégyellnek.

részletek

Az Alfa a rövidebb versenyhétvégékben hisz

Már a 21 hétvégés versenynaptár is jelentős terhet ró az F1-es csapatokra, ami lehet, hogy a jövőben tovább sűrűsödik. Az Alfa Romeo szerint egyetlen élhető megoldás létezik a problémára.

részletek

Már Bahreinben jöhet Mick Schumacher F1-es tesztje

Még csak frissen került be a Ferrari versenyzői akadémiájára, ám van rá esély, hogy a Formula-1-es utánpótlás legizgalmasabb reménysége, Mick Schumacher már április elején kipróbálhat egy idei királykategóriás gépet.

részletek

Raikkönen rendkívül elégedett az Alfával

Kimi Raikkönen számára a februári tesztelési időszak rémálomként kezdődött, szinte másodperceken belül kicsúszott. Utána azonban rengeteg értékes adatot gyűjtött és nagyon megdicsérte új csapatát.

részletek

Alfa: Raikkönen kisebb csapattal is képes nyerni

Hiába keressük a Saubert a Formula-1 mezőnyében, az Alfa Romeo teljes egészében átvette az irányítást. Komoly fejlődési folyamat közepén járnak, Kimi Raikkönen érkezésével pedig vezérük is lett.

részletek
Olvastad már?