Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Vasseur

Toro Rosso-Honda Ron Dennisszel?

Már hetek óta téma, hogy a Toro Rosso esetleg Honda motorokra váltana 2018-tól, ezt már a Red Bull felső vezetése sem tagadja. De hogy ez Ron Dennis vezetésével történne, az bizony új.

részletek

Hivatalos: a Ferrarival kötött szerződést a Sauber

Azonnal meg is van a döntés a Hondával való szakítás bejelentését követően - maradnak a maranellóiaknál.

részletek

Sauber-főnök: Első dolgom lesz a Honda-ügy

Bár a napokban felröppent a hír, hogy a csapatvezető-váltás forgatagában a Saubernél vissza is vonták a korábban a Hondával megkötött jövő évi motorszerződést, Frederic Vasseur elmondása szerint a kérdés még mindig terítéken van.

részletek

Hivatalos: Megvan a Sauber új csapatfőnöke

Két versenyt vezető nélkül teljesített a Sauber, amely most kinevezte új csapatfőnökét: ahogy számítani lehetett rá, a Renault-tól érkezett az utánpótlás. Eközben az istálló 2018-as motorpartnerének személyét bizonytalanság övezi, a hírek szerint ugyanis szakítottak a Hondával.

részletek

Hétvégén bejelentik a Sauber új csapatfőnökét

A jelek szerint nem fog még egy nagydíjat csapatvezető nélkül lehúzni a hinwili istálló. A befutó a Renault-t év elején elhagyó francia szakember lehet.

részletek

A Renault már most visszasírja egykori csapatfőnökét

Január elején, hosszas személyes ellentétek után, mégis furcsa körülmények között távozott a Renault-tól a gárdát tavaly csapatfőnökként irányító Frederic Vasseur: a franciák ügyvezetője most viszont tisztázni szeretné a helyzetet.

részletek

„Nincsen sok értelme a vezérszerepnek”

A Renault F1-es csapata hivatalban lévő csapatfőnök nélkül kezdi meg a 2017-es szezont, a gárda új szerzeménye, Nico Hülkenberg pedig azt sem nagyon szeretné, hogy Enstone-ban rá tekintsenek afféle vezérként.

részletek

Hülkenberg nehezen emésztette meg főnöke távozását

Bár a német pilótát még Frederic Vasseur igazolta le a Renault-hoz, új F1-es csapatánál már nem dolgozhat együtt korábbi GP2-es csapatvezetőjével.

részletek

Rosberg inspirálta a Renault távozó csapatfőnökét

A december elején leköszönő világbajnok is hozzájárult ahhoz, hogy Frederic Vasseur elbúcsúzzon a Renault F1-es alakulatának csapatfőnöki pozíciójától.

részletek

Most nem is kell csapatfőnök a Renault-nak

Fred Vasseur némileg váratlanul bejelentette, hogy távozik a Renault csapatfőnöki posztjáról, de Cyril Abiteboul szerint nem is akarják most pótolni, hiszen nagyon erős a struktúrájuk.

részletek

Hatalmi játszmák zajlottak a Renault-nál

Szerdán távozott a Renault-tól az F1-es gárdát eddig csapatfőnökként irányító Frederic Vasseur, aki egyeduralomra szeretett volna törni Enstone-ban, legalábbis volt kollégája szerint.

részletek

Az ex-Renault-főnök elárulta, miért távozott

A Renault F1-es csapatánál hosszú idő óta problémák forrásai voltak a vezetők közötti nézeteltérések - az eddig csapatfőnökként dolgozó Frederic Vasseur elmondta, hogy milyen okok vezettek leköszönéséhez.

részletek
Olvastad már?