Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Vasseur

Elhagyja csapatát a Ferrari főtervezője

A vörösök legszebb időszakában, 2001-ben csatlakozott az olasz istállóhoz az azóta nagy sikereket elért szakember, most azonban az újjáalakuló Sauber sikeresen elcsábította őt.

részletek

A Sauber ennél sokkal jobb lesz

Láthatóan fejlődési pályára állt az Alfa Romeo-Sauber, ezt a legutóbbi két versenyen zsinórban szerzett pontjai is mutatják. Nem jó hír a riválisoknak, hogy még csak az út elején járnak.

részletek

Idő kérdése és Magnussen nagy bajt okoz?

Megszokta már Kevin Magnussen, hogy a Formula-1 mezőnyének rosszfiújának tartják, de mostanában megint többször is túllő a célon. Csak idő kérdése, hogy óriási balesetet idézzen elő?

részletek

Vasseur: Kínos volt az elbúcsúzás Zandertől

A Sauber Formula-1-es csapatfőnöke, Fred Vasseur elárulta, Jörg Zander technikai igazgató távozásához kínos személyes ellentét vezetett. Hivatalosan nem árulta el az okokat az istálló.

részletek

Leclerc-nél ez még csak a kezdet

Az évek óta szenvedő Sauber legjobb eredményét szállította vasárnap Charles Leclerc. Főnöke úgy véli, a monacói a legjobban időzített és innentől végre visszatért az önbizalma is.

részletek

Leclerc miatt fogyott és javult Ericsson

A Sauber svéd F1-es pilótája egy lényeges dologban lépett előre az idei szezonra és jó pár kilótól is megszabadult - a csapat szerint ez a nagy elvárásokkal érkező Charles Leclerc-nek köszönhető.

részletek

Bomlasztják az F1-et az FIA-s igazolások

Az utóbbi időben már a második FIA-s szakember szerződik F1-es gárdához úgy, hogy korábbi munkakörében kívülről látott bele a csapatok működésébe. Ez hamar bizalmatlanná teszi a felek közötti viszonyt.

részletek

Tovább közeledik az Alfa Romeo és a Sauber

A Sauber vélhetően nem csak nevében és megjelenésében fogja viselni az Alfa Romeo márkát, hanem tovább bővítik kapcsolatukat, így akár egy technikai együttműködés is létrejöhet a két fél között.

részletek

Leclerc boldog első versenyét követően

Charles Leclerc teljesítette talán egyik legfontosabb feladatát az első futamán, sikerült befejeznie az Ausztrál Nagydíjat, ami nem csak neki, de csapatának is értékes tapasztalatokat jelentett.

részletek

A Sauber pilótájának súlyos problémái

Bár a tavalyi évben Pascal Wehrlein öt, Marcus Ericsson egy pontot sem szerzett, a Saubernél az évad második felében szoros volt a verseny. Pedig a svédnek „súlyos” gondjai adódtak.

részletek

„Veszettül kell nyomni” – így éledne a Sauber

Friss motor, szorosabb kapcsolat a Ferrarival – idén már nem lehet kifogása a Saubernek, oda kell érnie a mezőny sűrűjébe. Csapatfőnökük egy Force Indiához hasonló menetelést vizionál.

részletek

Egy dolgot vár el idén Leclerc-től a Sauber

Első évét fogja kezdeni Charles Leclerc a 2018-as F1-es szezonban. Frederic Vasseur, a Sauber csapatvezetője árulta el a fiatal tehetséggel kapcsolatos idei elvárásait.

részletek
Olvastad már?