Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Vasseur

„Nincsen sok értelme a vezérszerepnek”

A Renault F1-es csapata hivatalban lévő csapatfőnök nélkül kezdi meg a 2017-es szezont, a gárda új szerzeménye, Nico Hülkenberg pedig azt sem nagyon szeretné, hogy Enstone-ban rá tekintsenek afféle vezérként.

részletek

Hülkenberg nehezen emésztette meg főnöke távozását

Bár a német pilótát még Frederic Vasseur igazolta le a Renault-hoz, új F1-es csapatánál már nem dolgozhat együtt korábbi GP2-es csapatvezetőjével.

részletek

Rosberg inspirálta a Renault távozó csapatfőnökét

A december elején leköszönő világbajnok is hozzájárult ahhoz, hogy Frederic Vasseur elbúcsúzzon a Renault F1-es alakulatának csapatfőnöki pozíciójától.

részletek

Most nem is kell csapatfőnök a Renault-nak

Fred Vasseur némileg váratlanul bejelentette, hogy távozik a Renault csapatfőnöki posztjáról, de Cyril Abiteboul szerint nem is akarják most pótolni, hiszen nagyon erős a struktúrájuk.

részletek

Hatalmi játszmák zajlottak a Renault-nál

Szerdán távozott a Renault-tól az F1-es gárdát eddig csapatfőnökként irányító Frederic Vasseur, aki egyeduralomra szeretett volna törni Enstone-ban, legalábbis volt kollégája szerint.

részletek

Az ex-Renault-főnök elárulta, miért távozott

A Renault F1-es csapatánál hosszú idő óta problémák forrásai voltak a vezetők közötti nézeteltérések - az eddig csapatfőnökként dolgozó Frederic Vasseur elmondta, hogy milyen okok vezettek leköszönéséhez.

részletek

Elhagyja a Renault-t a csapatfőnök

A Mercedes után a Renault-tól is távozik egy alapember: Frederic Vasseur egy évet húzott le a francia F1-es csapatnál, a hírek szerint nézeteltérés miatt ő mondott le pozíciójából.

részletek

Ezzel került Magnussen elé idén Palmer

Kiderült, hogy miért választotta inkább a brit F1-es pilótát a csapat a dán helyett - Fred Vasseur szerint ennek ellenére megmarad a jó kapcsolatuk Magnussennel.

részletek

Csak a háttér volt a fontos a Renault-nál

Az F1-be tavaly visszatérő gyártónál másodlagos volt, hogy mit érnek el a pályán, nem is fejlesztették az autót - más volt a fő szempont, ezen a téren pedig szerintük jól haladtak.

részletek

A Renault elárulta, mit vár a pilótáitól

Frédéric Vassuer, az F1-es Renault csapatfőnöke indokolta meg a francia gárda 2017-es pilótafelállását. A francia szakember elmondta, miért szerződtették Hülkenberget Jolyon Palmer mellé.

részletek

A Renault és Hülkenberg „tökéletes páros”

Az enstone-i F1-es alakulat jövőre új pilótával áll rajthoz, hiszen Nico Hülkenberg három évnyi szolgálat után otthagyta a Force Indiát, és sárgába öltözik 2017-ben.

részletek

A Renault-motor lesz a nyerő két éven belül?

Ez fog történni, ha beválnak a franciák tervei. Teljesen újratervezik erőforrásukat, melyet a mezőny legjobbjává akarnak tenni, akár már a 2018-as F1-es idényben is.

részletek
Olvastad már?