Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Vasseur

Leclerc: Sokat dob a Ferrari-motor a Sauberen

A tavalyi F2-es bajnok idén már az F1-es mezőny tagjaként fog szerepelni az Alfa Romeo Sauber színeiben. A monacói pilóta elvárásait és céljait osztotta meg a nagyközönséggel.

részletek

Sauber: Már nem függünk sokáig a Ferraritól

A Sauber megállapodást kötött az Alfa Romeóval, és ezúttal tisztázták, mik a jövőbeli terveik az olasz gyártóval. Úgy tűnik, a Ferrarival szeretnék előbb-utóbb teljesen megszakítani a kapcsolatot.

részletek

„Charles és Marcus remekül kiegészítik egymást”

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo Sauber F1-es csapatfőnöke szerint Ericsson a tapasztalatával, Leclerc pedig a Formula-2-ben is bizonyított tehetségével segítheti az előrelépésüket 2018-ban.

részletek

Sauber: Nem (csak) a Ferrari fog dönteni a pilótákról

Noha az F1-es paddock nagy része készpénznek veszi, hogy az Alfa Romeo támogatásával felfegyverzett Sauber a Ferrari ifjoncaival áll rajthoz 2018-ban, csapatfőnökük cáfolta, hogy minden kártya a maranellóiak kezében lenne.

részletek

A Sauber sem tagadja: érkezik egy Ferrari-pilóta

Tárgyalnak a Ferrarival és úgy fest, hogy egy fiatal tehetségnek lehetőséget adnak - a másik Scuderia-kegyelt és Ericsson helye sem biztos, a döntés viszont hamarosan megszülethet.

részletek

Merre tovább, Pascal Wehrlein?

Egyre inkább úgy tűnik, jövőre nem jut hely az F1-ben a Mercedes patronáltjának, ő azonban azt tervezi, mihamarabb beszél főnökeivel, hogy sikerüljön megegyezésre jutni 2018-at illetően.

részletek

A Saubernek orvosa van, nem csapatfőnöke

A hinwili F1-es gárda nyáron érkezett irányítója lépésről lépésre akarja kielemezni a csapat nehézségeit, hogy aztán hosszú évek szenvedése után újból meginduljanak a középmezőny felé.

részletek

Jött az új főnök, rögtön nőni kezd a Sauber

A hinwili alakulat 2018-ban újra az F1 középmezőnyében küzdene, így több területen is komoly bővítések vannak tervben náluk.

részletek

Jövőre nem fogunk ráismerni a Sauberre

A tavalyi komoly pénzügyi krízis megakadályozta a Sauber istállót, hogy a lehető legtökéletesebb autót tervezze meg és az erőforrás is gyenge. 2018-ban ismét eljöhet a svájci csapat ideje, érdemes lesz figyelni őket.

részletek

Ezért nem váltott Hondára a Sauber

Idén több problémával is küszködik a Honda: a megbízhatósággal és a teljesítménnyel is szenvednek. Mégsem ez okozta azt, hogy nem jött létre megállapodás a japán gyártó és a Sauber között.

részletek

Mégsem lesz B-csapata a Ferrarinak?

A maranellói F1-es istálló elnök-vezérigazgatója nemrég azt mondta, a Sauberben megvan a lehetőség, hogy potenciális B-csapattá váljon, a gárda első embere azonban most cáfolta az értesülést.

részletek

Hiba volt dobni a Hondát?

A McLaren-Honda formáció nagyon lassan kezd csak egyenesbe jönni a gyenge erőforrás miatt. Pár hete úgy tűnt, akár három hondás istálló is lehet jövőre, most egy is kétséges. Hiba volt a megállapodást felrúgni?

részletek
Olvastad már?