Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Vasseur

Jött az új főnök, rögtön nőni kezd a Sauber

A hinwili alakulat 2018-ban újra az F1 középmezőnyében küzdene, így több területen is komoly bővítések vannak tervben náluk.

részletek

Jövőre nem fogunk ráismerni a Sauberre

A tavalyi komoly pénzügyi krízis megakadályozta a Sauber istállót, hogy a lehető legtökéletesebb autót tervezze meg és az erőforrás is gyenge. 2018-ban ismét eljöhet a svájci csapat ideje, érdemes lesz figyelni őket.

részletek

Ezért nem váltott Hondára a Sauber

Idén több problémával is küszködik a Honda: a megbízhatósággal és a teljesítménnyel is szenvednek. Mégsem ez okozta azt, hogy nem jött létre megállapodás a japán gyártó és a Sauber között.

részletek

Mégsem lesz B-csapata a Ferrarinak?

A maranellói F1-es istálló elnök-vezérigazgatója nemrég azt mondta, a Sauberben megvan a lehetőség, hogy potenciális B-csapattá váljon, a gárda első embere azonban most cáfolta az értesülést.

részletek

Hiba volt dobni a Hondát?

A McLaren-Honda formáció nagyon lassan kezd csak egyenesbe jönni a gyenge erőforrás miatt. Pár hete úgy tűnt, akár három hondás istálló is lehet jövőre, most egy is kétséges. Hiba volt a megállapodást felrúgni?

részletek

Őt szeretné versenyzőnek a Sauber

Egy név is elhagyta az új csapatfőnök, Frederic Vasseur száját, aki a csapat lehetséges 2018-as versenyzőiről beszélt – a fiatalokra koncentrálna, és nem meglepő a Ferrari-kapocs sem.

részletek

Toro Rosso-Honda Ron Dennisszel?

Már hetek óta téma, hogy a Toro Rosso esetleg Honda motorokra váltana 2018-tól, ezt már a Red Bull felső vezetése sem tagadja. De hogy ez Ron Dennis vezetésével történne, az bizony új.

részletek

Hivatalos: a Ferrarival kötött szerződést a Sauber

Azonnal meg is van a döntés a Hondával való szakítás bejelentését követően - maradnak a maranellóiaknál.

részletek

Sauber-főnök: Első dolgom lesz a Honda-ügy

Bár a napokban felröppent a hír, hogy a csapatvezető-váltás forgatagában a Saubernél vissza is vonták a korábban a Hondával megkötött jövő évi motorszerződést, Frederic Vasseur elmondása szerint a kérdés még mindig terítéken van.

részletek

Hivatalos: Megvan a Sauber új csapatfőnöke

Két versenyt vezető nélkül teljesített a Sauber, amely most kinevezte új csapatfőnökét: ahogy számítani lehetett rá, a Renault-tól érkezett az utánpótlás. Eközben az istálló 2018-as motorpartnerének személyét bizonytalanság övezi, a hírek szerint ugyanis szakítottak a Hondával.

részletek

Hétvégén bejelentik a Sauber új csapatfőnökét

A jelek szerint nem fog még egy nagydíjat csapatvezető nélkül lehúzni a hinwili istálló. A befutó a Renault-t év elején elhagyó francia szakember lehet.

részletek

A Renault már most visszasírja egykori csapatfőnökét

Január elején, hosszas személyes ellentétek után, mégis furcsa körülmények között távozott a Renault-tól a gárdát tavaly csapatfőnökként irányító Frederic Vasseur: a franciák ügyvezetője most viszont tisztázni szeretné a helyzetet.

részletek
Olvastad már?