Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

USF1

F1-Archív: Kubica nem kap lehetőséget a Renault-tól

Villeneuve szerint nevetségesek a szabályok, Schumacher utoljára áll dobogón, Renault első sor Kanadában, Montoya érkezhet Frentzen helyére – az elmúlt két évtized június 24-i híreiből szemezgettünk.

részletek

Nekrológ: A 2010-es generáció

A Manor összeomlásával véget ért az F1-es csapatok „2010-es generációjának” története, melyet most röviden áttekintünk a kiválasztási folyamattól a szűk esztendőkön át egészen a megszűnésükig.

részletek

Lopez: WEC, DTM vagy WTCC?

Az előző két WTCC-szezon győztese úgy érzi, egy Le Mans-i szereplés némiképp kárpótolná az elmulasztott F1-es szereplésért – de más lehetőségek is szóba jöhetnek, akár a WTCC-ben maradás is.

részletek

F1-Archív: Schumacher utolsó dobogója

Montoya ugorhat be Frentzen helyére, hibridautóval indul a BAR, Johansson saját csapatot akar, Ferrari-motort kap a Minardi, eltiltották az USF1-et, kell-e két DRS-zóna? Június 24. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher-bukással indult az év

Ecclestone és a nők, Barrichello a pole-ban, ennyi volt az USF1-nek, visszavárják a kirúgott pilótát, a Prodrive az F1-be készül, Schumacherről kanyart neveznek el. Két évtized hírei március 2-áról.

részletek

F1-Archív: Kétarcú lett az újonc BAR autója

Létéért küzd az amerikai csapat, végleg megszűnhet a Honda, Valenciába készül az F1, a BMW a Red Bull-lal tárgyal, cipzáros festést kapott a BAR-Supertec. Az elmúlt húsz év hírei február 23-án.

részletek

F1-Archív: Heidfeld lesz Kubica helyettese

Csalódott Alguersuari, készülő USF1, bizakodó mexikói, madárral ütköző Button, új bizonyíték Senna balesetéről, veszélyben a Belga Nagydíj – ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 16-án.

részletek
Olvastad már?