Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Twitter

Hamilton: A londoni terrortámadás sokkolt

A szombat késő este történt újabb londoni terrortámadás a Formula-1-es sztárokat is megrázta. Lewis Hamilton és Nico Rosberg is reagált a Twitteren.

részletek

Eleget fejlődött az F1 a közösségi média terén?

Az elmúlt két esztendőben megkezdődött valami a Formula-1 háza táján, ugyanis bármilyen hihetetlen, egészen addig alig volt jelen az F1 a közösségi oldalakon. Nem kérdés, hogy imádják a rajongók az ezen platformok által kínált tartalmakat, na de mekkora a lemaradás ilyen téren a többi sorozathoz képest?

részletek

Miért támadja durván Nasr Palmert?

Felipe Nasrról régen hallottunk már, most azonnal egy Jolyon Palmer ellen intézett támadással került újra reflektorfénybe. A közösségi média már többször okozott gondot a Formula-1-ben is.

részletek

Öt pilótának van millió feletti követője

Niki Lauda arról nyilatkozott, mennyire nem szerencsés, hogy a versenyzők a követőik számára alapozzák saját megítélésüket – mi pedig gondoltuk, nézzük meg ezeket a számadatokat! Hamilton vezet!

részletek

Lauda: Engem nem a követők száma miatt becsülnek

Niki Lauda szomorúan látja, hogy a mai F1-es pilóták függővé váltak a közösségi médiától, és szerinte elkeserítő, hogy értéküket az határozza meg, hogy mennyi követőjük van az online világban.

részletek

Referencia, állásinterjú? – Együtt poénkodott Verstappen és a Mercedes

Volt, aki elismerő szavakkal reagált Nico Rosberg visszavonulására, Max Verstappen inkább Twitteren hülyéskedett egy sort a Mercedesszel. Tényleg lesz interjú hétfőn?

részletek

Sokkolta az autósportot az amerikai választás

A cím egyáltalán nem túlzás, hiszen az autósportos közösségi csatornákat áttekintve szerda reggel rengeteg olyan üzenetbe lehetett belefutni, mely Donald Trump elnökké választásával foglalkozik.

részletek

Hamiltonnak nincs is Twittere!

Rossz hírünk van azoknak, akik a fent említett közösségi oldalon követik Lewis Hamiltont. A britnek még csak le sincs töltve az alkalmazás, értelemszerűen nem ő tilthatott le a napokban több újságírót.

részletek

Kivel ragadna be szívesen egy liftbe Alonso?

A McLaren-Honda kétszeres világbajnoka a twitteren kérte arra a rajongóit, hogy tegyenek fel neki kérdéseket: a spanyol F1-es pilótának a legkülönbözőbb témakörökből kellett válaszokat adnia.

részletek

Suzuka, Rio és hoki – Ismerd meg Bottast

A mezőny másik finnje Twitter-profilján válaszolt rajongók kérdéseire – ebből gyűjtöttünk egy adagot, melyből jobban megismerhetjük „Vale”, azaz Valtteri Bottas személyiségét, aki válaszaiban nem nélkülözte a humort, de nem hazudtolta meg a jól ismert finn szűkszavúságot sem.

részletek

#PrayForNice – Reakciók a brutális támadásra

Egy az ünneplő tömegbe hajtó teherautó legalább 84 embert ölt meg az éjszaka Nizzában – a szörnyű támadásra a motorsport világából is sokan reagáltak a közösségi médián keresztül.

részletek

Így dübörög a közösségi média az F1-ben

Az utóbbi időben a Formula-1 illetékesei jelentős lépéseket tettek azért, hogy a sportot a közösségi médián keresztül közelebb hozzák a szurkolókhoz: az eddigi adatok alapján úgy tűnik, sikerült.

részletek
Olvastad már?