Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Turvey

Alonso „finom pusziként” értékeli balesetét

A kétszeres F1-es világbajnok spanyol délelőtt összetörte a McLarent az Abu Dhabiban zajló teszten, de így is értékes adatokat gyűjtött, ahogy a másik autóban ülő Oliver Turvey is.

részletek

A McLaren pilótája a 17 körnek is örül

Ritkán adódik lehetőség a McLarent hosszú évek óta fejlesztőpilótaként szolgáló Oliver Turvey előtt, hogy ténylegesen beülhessen az autóba, ezért különösen fájdalmas lehetett számára, hogy az ő nagy napján is csődöt mondott a technika.

részletek

Hamilton az élen a problémákkal tűzdelt tesztnapon

A hétvégi futam eredményének fordítottjaként az első bahreini tesztnapon a Mercedes volt a leggyorsabb a Ferrari előtt, de mindhárom élcsapatot műszaki gondok hátráltatták, legjobban viszont ismét a McLaren szenvedett.

részletek

A teszt is rémesen alakul a Honda számára

Miközben Japánban azt vizsgálják, miért romlott el ugyanaz az alkatrész négyszer is a hétvégén, Bahreinben kipróbálták a legújabb fejlesztésű Honda-erőforrást – két körig jutottak.

részletek

Piquet zűrös időmérőn tért vissza az élre

Hatalmas meglepetésre Nelson Piquet-vel az élen a NextEV csapata sajátította ki az első rajtsort a Hong Kong ePrix-re, miután Robin Frijns balesete következtében elmaradt a finálé.

részletek

FE: Buemi bajnoki éllovashoz méltón kezdett

Az összetettben négypontos előnnyel vezető Sebastien Buemi elsőségével ért véget a mexikói hétvége első szabadedzése. A svájci mögött Duval és Turvey végzett a piros zászlóval is tarkított tréningen.

részletek

Magnussen a WEC-ben folytatja?

Nem mástól, mint Porsche LMP1-es csapatától kapott tesztlehetőséget két más versenyző mellett a dán, aki minden valószínűség szerint a 2016-os F1-es rajtrácson sem lehet ott.

részletek

McLaren-tesztpilóta lesz Piquet csapattársa

A Formula-E szezonzáróján immár legalább három újonc versenyző lesz, miután a bajnoki éllovas Nelson Piquet megkapta szezonbéli negyedik partnerét is az idény közben nevet váltó csapatánál.

részletek

Nem is olyan ijesztő az a McLaren?

Vasárnap Jenson Button illette ezzel a jelzővel az MP4-30-ast, amelyet ma, a barcelonai kollektív teszt első napján már a wokingiak tesztpilótája, Oliver Turvey vezet. Ő jobbnak látja a helyzetet.

részletek
Olvastad már?