Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 18. péntek

Turvey

Akik a Formula-1 előszobájában ragadtak, 2. rész

z utóbbi években számos precedens volt reményteljes karrierek félresiklására, méghozzá elsősorban anyagi okok miatt. Összeállításunk második részében olyan neves nevelőszériákban élmenő tehetségeket mutatunk be, akik bár az ott mutatott teljesítményük alapján kiérdemelték, de végül nem jutottak F1-es üléshez, viszont később a Formula-E mentőövet dobott számukra.

részletek

Alonso „finom pusziként” értékeli balesetét

A kétszeres F1-es világbajnok spanyol délelőtt összetörte a McLarent az Abu Dhabiban zajló teszten, de így is értékes adatokat gyűjtött, ahogy a másik autóban ülő Oliver Turvey is.

részletek

A McLaren pilótája a 17 körnek is örül

Ritkán adódik lehetőség a McLarent hosszú évek óta fejlesztőpilótaként szolgáló Oliver Turvey előtt, hogy ténylegesen beülhessen az autóba, ezért különösen fájdalmas lehetett számára, hogy az ő nagy napján is csődöt mondott a technika.

részletek

Hamilton az élen a problémákkal tűzdelt tesztnapon

A hétvégi futam eredményének fordítottjaként az első bahreini tesztnapon a Mercedes volt a leggyorsabb a Ferrari előtt, de mindhárom élcsapatot műszaki gondok hátráltatták, legjobban viszont ismét a McLaren szenvedett.

részletek

A teszt is rémesen alakul a Honda számára

Miközben Japánban azt vizsgálják, miért romlott el ugyanaz az alkatrész négyszer is a hétvégén, Bahreinben kipróbálták a legújabb fejlesztésű Honda-erőforrást – két körig jutottak.

részletek

Piquet zűrös időmérőn tért vissza az élre

Hatalmas meglepetésre Nelson Piquet-vel az élen a NextEV csapata sajátította ki az első rajtsort a Hong Kong ePrix-re, miután Robin Frijns balesete következtében elmaradt a finálé.

részletek

FE: Buemi bajnoki éllovashoz méltón kezdett

Az összetettben négypontos előnnyel vezető Sebastien Buemi elsőségével ért véget a mexikói hétvége első szabadedzése. A svájci mögött Duval és Turvey végzett a piros zászlóval is tarkított tréningen.

részletek

Magnussen a WEC-ben folytatja?

Nem mástól, mint Porsche LMP1-es csapatától kapott tesztlehetőséget két más versenyző mellett a dán, aki minden valószínűség szerint a 2016-os F1-es rajtrácson sem lehet ott.

részletek

McLaren-tesztpilóta lesz Piquet csapattársa

A Formula-E szezonzáróján immár legalább három újonc versenyző lesz, miután a bajnoki éllovas Nelson Piquet megkapta szezonbéli negyedik partnerét is az idény közben nevet váltó csapatánál.

részletek

Nem is olyan ijesztő az a McLaren?

Vasárnap Jenson Button illette ezzel a jelzővel az MP4-30-ast, amelyet ma, a barcelonai kollektív teszt első napján már a wokingiak tesztpilótája, Oliver Turvey vezet. Ő jobbnak látja a helyzetet.

részletek
Olvastad már?