Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Toyota

A Toyota Concept-i emberibbé teszi a technológiát

A Toyota különleges, belülről kifelé tervezett vadonatúj tanulmányautója otthonos, barátságos felhasználói élményt ígér: a fejlett mesterséges intelligencia tanul a vezetőtől, és együtt növekszik vele.

részletek

Így driftel a Ferrari-motoros Toyota

Az egyedi építésű Toyota GT4586-ban egy Ferrari 458 Italia 4,5 literes motorja dolgozik a gyári 2 literes aggregát helyett: a hosszú munka gyümölcseként a szörnnyel először léptek pályára, hogy kipróbálják, mit tud.

részletek

Megfoghatja-e valaki a Peugeot-t a Dakaron?

Egyelőre minden jel arra utal, hogy a francia gyártó a papírformának megfelelően behúzza a 2017-es Dakart, egyik legfőbb riválisuk szerint jelenleg kevés esély van ennek ellenkezőjére.

részletek

Vége: Al-Attiyah feladta a Dakar Ralit

Korán búcsúzott, hiszen már a negyedik versenynap rajtjához sem tudott odaállni a Dakar egyik fő esélyese, Nasser Al-Attiyah, miután csütörtök reggelre bebizonyosodott, hogy helyrehozhatatlan károk keletkeztek a Toyotában.

részletek

Dakar: Elköszönt a győzelemtől egy fő esélyes

Rémálomszerűen alakult a Toyota számára a Dakar Rali harmadik szakasza. A vezetést visszahódító Al-Attiyah és de Villiers is elvérzett, így továbbra is Loeb mutat utat az autósok mezőnyében.

részletek

Máris itt a 2017-es Dakar Rali első vitája

Még csak két gyorsasági szakaszon van túl a 38. Dakar Rali mezőnye, a Peugeot és Toyota pilótái máris ellentmondanak egymásnak autóik technikai paramétereit illetően.

részletek

Dakar: Toyota az élen az első nap végén

A márkát váltó Nasser Al-Attiyah leggyorsabb idővel kezdte a Dakar Rali 2017-es kiadását, majd megállt a pályán. A Peugeot-k egyelőre nincsenek dobogós pozícióban.

részletek

WEC: Gigászi csatára számíthatunk 2017-ben

Van, aki szerint nem hogy nem okoz gondot az Audi távozása, de nagyobb lehet a küzdelem, mint valaha - azt is elárulta, hogy mire alapozza ezt. Valóban minden idők egyik legjobb éve jön?

részletek

A Mikulás is egy Ferrarival hajtott Toyotára szavaz

Van, ahol a Télapó nem a hagyományos szánhúzós-rénszarvasos megoldással szállítja ki a karácsonyi ajándékokat.

részletek

Japánba rajzolhatja magát egy gyermek!

Egy álomautó megrajzolása egészen Japánig repítheti egy pályázat győzteseit - az út nem lesz egyszerű, de érdemes megpróbálni! A siker kulcsa: engedd szabadjára a fantáziádat!

részletek

A Toyota alig várja az új WRC-szezont

A Toyota a múlt héten leleplezte a Yaris WRC-t és bemutatta a 2017-es pilótáit: már csupán alig egy hónap van hátra a 2017-es WRC monacói rajtjáig, és a japán csapat az utolsó lépéseknél tart felkészülésben.

részletek

Bemutatta 2017-es pilótáit és autóját a Toyota

Leleplezte a 2017-es fegyverét a Toyota- kedden Helsinkiben bemutatta jövő évi WRC-jét a sorozatban visszatérő gyártó. Egyúttal hivatalossá vált a pilótafelállás is.

részletek
Olvastad már?