Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

Toyota

Gazoo Racing: A Toyota hitvallásának megtestesülése

A Toyota 2015-ben a TOYOTA GAZOO Racing csapatban egyesítette motorsport-tevékenységeit, és az autóversenyzésben szerzett tapasztalatokat azóta is arra használja fel, hogy egyre jobb és jobb autókat alkosson.

részletek

Versenygépek szelleme a sport Yarisban

A vadonatúj Toyota Yaris GRMN nem csupán egy nagy teljesítményű modell a sok közül: ez az autó igazi telivér, amelyben megtalálható mindaz a mérnöki tudás és szakértelem, amit a Toyota a motorsport-programjai révén halmozott fel.

részletek

Jövőkép a 2030-as év közlekedéséből

A Toyota és a vállalat nizzai formatervező stúdiója, az ED² közösen készítették el az új i-TRIL tanulmányt, amely számos innovatív ötletet mutat be a Toyota egyre jobb és egyre környezettudatosabb közlekedési megoldásaiból.

részletek

Egy kisautó sikertörténete: Lendületben a Toyota Yaris

A Toyota 90 millió eurós fejlesztési programmal adott új lendületet népszerű modellje, a Yaris sikerének, frissebb stílussal és megújult felszereltségi szintekkel gazdagítva az autót, továbbfejlesztve irányíthatóságát és biztonságát, emellett pedig bevezetve egy új, rendkívül üzemanyag-takarékos 1,5 literes benzinmotort. A már eddig is rekordszintű eladásokat produkáló Yaris megújult változata így még az eddgiginél is nagyobb sikerekre számíthat.

részletek

Baj lehet: a Toyota is kiszállhat a WEC-ből?

Az LMP1-es kategória és a WEC lényege a hibrid technológia fejlesztése, ha ezt nem teheti meg egy gyártó, akkor túl sok értelme nincs a szériában versenyezni - mondják a japánok.

részletek

Pénzügyi gondokba ütközhet a Toyota

Komoly rizikót vállal a japán gyártó a 2017-es Le Mans-i 24 órás versennyel, de a tavalyi dráma után most mégis meglépik azt, amit meg kell - mindent megtesznek a győzelemért.

részletek

Egy produkcióban Milla Jovovich és a Toyota C-HR

A világhírű színésznő és modell, Milla Jovovich számos más európai híresség oldalán tűnik fel egy magával ragadó művészeti alkotásban: az ’Az áramló éjszaka’ című interaktív produkciót a londoni Printworks rendezvényközpontban állították színpadra. A jelen lévő 100 vendég mindegyike szerves részévé vált egy lenyűgöző képzeletbeli utazásnak – egy történetnek, amely öt európai nagyvárosban, Berlinben, Milánóban, Párizsban, Barcelonában és Londonban bontakozik ki.

részletek

A Lexus és Toyota a legmegbízhatóbb

A Toyota prémium márkája, a Lexus immár hatodik éve végez az élen az amerikai J.D. Power megbízhatósági felmérésén, a tanulmány eredménye szerint ugyanakkor a hosszú távú megbízhatóság nem csupán a luxusmárkák privilégiuma:

részletek

Kiderült hogyan képzeli az együttműködést a Toyota és a Suzuki

A világ vezető hibrid gyártója, a Toyota, és jövőbeni partnere, a Suzuki a környezetvédelem, a biztonság, az informatika, valamint a termékek és az alkatrészek közös szállítása terén tervezi együttműködését.

részletek

Újdonságokkal érkezik Genfbe a Toyota

A világ vezető hibrid gyártója, a környezetbarát technológiáiról és innovatív műszaki megoldásairól ismert Toyota a 2017-es Genfi Autószalonra is izgalmas újdonságokkal készül. A tavalyi évben a magyarországi piacon is látványos növekedést elkönyvelő autógyártó itt tartja majd a 2030-ra megálmodott városi közlekedési megoldása, az i-TRIL Concept világpremierjét, ám az izomautók és a motorsportok szerelmesei sem csalódnak majd: az új Yaris mellett ott lesz a standon a Toyota autentikus, új izomautója, a Yaris GRMN, de kiállításra kerül majd a Toyota A TOYOTA GAZOO Racing teljes flottája, köztük a Yaris WRC, a TS050 Hybrid és a Dakar Hilux is.

részletek

WRC: Ezért szólt ekkorát már most a Toyota?

A gyártó 17 év után tért vissza a rali-világbajnokságra és már a második futamán győzelmet ünnepelhetett - a győztes Jari-Matti Latvala elárulta, hogy mitől ilyen jó az autó.

részletek

WRC: Latvala győzelmet szállított a Toyotának

17 év után tértek vissza a japánok a rali-vb-re és a Monte második helye után már a második futamon meg is szerezték első győzelmüket - Jari-Matti Latvala átvette a vezetést a pontversenyben.

részletek
Olvastad már?