Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Toyota

1 literrel is beéri és már itthon is kapható

Megérkezett a hazai márkakereskedésekbe az új, zöld rendszámos Toyota Prius Plug-in Hybrid, amely kategóriaelső elektromos hatótávolsággal és rendkívül innovatív technológiákkal egészíti ki a negyedik generációs Prius összes előnyét, miközben a forradalmi technológiák, például a nagyméretű napelem panel révén akár egy literre is leszoríthatjuk az üzemanyagfogyasztást. A kimagasló ár-érték arányú modell hamar újrarajzolhatja az utóbbi években dinamikusan növekvő magyarországi plug-in hibrid piac értékesítéseit.

részletek

Mozgáskorlátozottakon segít a Toyota robotja

A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott, ám az előremutató technológiai fejlesztések, így a robotika területén is vezető szerepet betöltő Toyota 2017 őszétől megkezdi a Welwalk WW-1000 elnevezésű rehabilitációs segédrobot kölcsönzését: a robot azzal a céllal készült, hogy segítse azok rehabilitációját, akiknek agyvérzés vagy más okok miatt korlátozott a járásuk.

részletek

Kéttónusban érkezik a népszerű Toyota

Várhatóan júniusban, Auris Selection néven érkezik a márkakereskedésekbe a hazánkban is rendkívül népszerű, hibrid változatban is elérhető középkategóriás Toyota modell legújabb, kéttónusú fényezéssel készült változata: az egyes elemek fekete fényezése teszi különlegessé a Gyöngyház fehér, Tokió vörös és Gránitszürke színekben elérhető modelleket.

részletek

Újabb gyári pilótával erősít a Toyota WRC csapata

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team tesztpilótája, Esapekka Lappi és navigátora, Janne Ferm a májusi Portugál Rally futamon áll először rajthoz a FIA Rally Világbajnokság (WRC) mezőnyében.

részletek

A C-HR törése is elismerésre méltó

A kategóriateremtő, és lenyűgöző, futurisztikus dizájnja, valamint a forradalmi, negyedik generációs hibrid meghajtás révén elképesztő értékesítési sikereket elérő Toyota C-HR utasvédelmi teljesítményével és aktív biztonságával is kiérdemelte az elismerést: az Euro NCAP tesztjén ötcsillagos minősítést szerzett.

részletek

Alonsónak nincs hely a Porschénál!

A Porsche nem ad neki helyet, a Toyotához pedig jelen helyzetében egyszerűen nem mehet – úgy tűnik, hogy a három korona közül a harmadik hajszolásával egy ideig várnia kell még a spanyolnak.

részletek

A Toyota robotjai az elöregedő társadalom szolgálatában

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzése szerint 2050-re a világ népességének 22 százaléka 60 év fölötti lesz. A japán kormány kutatásai szerint 2060-ra a szigetország lakosságának 40 százaléka lesz 65 éves vagy még idősebb, így várhatóan egyre több szociális gondozóra lesz szükség.

részletek

Retro - Akinek a mormota elütése volt a legszebb F1-es napja

Az ezredforduló brit aranygenerációjának egyik legfényesebb gyémántjaként indult, de karrierje mégsem durrant akkorát, mint kortársaié, egy japán márkához való hűség ugyanis egy évtizeden át mellékvágányon tartotta.

részletek

A Toyota Prius lett az év legzöldebbike

Immár sorozatban a második éve nyeri el a Toyota egy modellje a rangos World Green Car címet: az e hónaptól már a hazai márkakereskedésekben is elérhető Prius Plug-in Hybrid modellt egy olyan listáról választotta ki a neves nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri, amelyen 12 új világszerte forgalmazott zöld autó szerepelt.

részletek

WEC: Megrémítette a Toyotát a Porsche

Ugyan megnyerte a silverstone-i hatórás futamot a japán gyártó, de sokkal kisebb különbséggel, mint várta - a Le Mans-ra készülő Porsche meglepően gyors volt az év első versenyén.

részletek

Fordulatos verseny, a legvégén nyert a Toyota

Izgalmas futamot láthatott a nagyérdemű az endurance-vb idénynyitóján: bár tempót tekintve egyértelműen a japánok voltak az erősebbek, végül csak az utolsó percekben tudták legyűrni a Porschét.

részletek

Le Mans mindenek felett: beáldozza Silverstone-t a Porsche?

Alárendeli a hétvégi WEC-szezonrajtot a német gyártó annak, hogy Le Mans-ban a lehető legversenyképesebbek legyenek majd az autói - jó döntés?

részletek
Olvastad már?