Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

ToroRosso

Teljesen megváltozott Sainz és a Toro Rosso kapcsolata

A spanyol pilóta nemrég még nagyon el akart menni a Toro Rossótól, most azonban elmondta, egészen más a helyzete a Red Bull F1-es alakulatánál.

részletek

Kvjat már tudja, miben kell javulnia

A Toro Rosso F1-es pilótája nem karrierje legjobbjai között fog emlékezni az idei év első felére - de legalább már tudja, mi kell ahhoz, hogy jobb teljesítményt érjen el idén.

részletek

A Toro Rosso tagadja Sainz eligazolását

Franz Tost beszélt arról, hogy a Carlos Sainz körül keringő eligazolási híreknek semmi alapja nincs. Egyesek Jolyon Palmer helyére ültették volna be a spanyolt.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok II.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk második részében a Force India, a Williams, a Toro Rosso és a Haas került górcső alá.

részletek

Kvjat hiányosságai: Türelem, tisztelet, tiszta fej

A Formula-1 aktuális huligánjának csapatfőnöke szerint is van miben fejlődnie: a Toro Rossót irányító Franz Tost a fiatal orosz gyenge pontjait sorolta fel, melyek a rajtnál és csatákban ütköznek ki.

részletek

Még várja a telefonhívást a Red Bull reménysége

Egyelőre úgy tűnik, az energiaitalosok egyik F1-es csapatánál sem lesz üresedés 2018-ban, Pierre Gasly azonban tűkön ülve várja, hogy közöljék vele: jövőre lehetőséget kaphat a száguldó cirkuszban.

részletek

Kezd helyrejönni az ütköző Toro Rossósok kapcsolata

Danyiil Kvjat a Brit Nagydíj első körében kitette kollégáját a pályáról, melyet igen komoly vita követett, ám a spanyol versenyző úgy véli, az idő szépen lassan minden sebet begyógyít.

részletek

Toro Rosso-Honda Ron Dennisszel?

Már hetek óta téma, hogy a Toro Rosso esetleg Honda motorokra váltana 2018-tól, ezt már a Red Bull felső vezetése sem tagadja. De hogy ez Ron Dennis vezetésével történne, az bizony új.

részletek

Sainznak nem tetszett, hogy ellene fordult a Red Bull

Carlos Sainz egyáltalán nem élvezte, amikor őt támadta dr. Helmut Marko és Christian Horner, de a véleményét fenntartja - amit ráadásul már százszor elmondott...

részletek

A Toro Rosso-Honda lesz a Red Bull kísérleti nyula?

Küszöbön a Toro Rosso és a Honda megállapodása egy 2018-as motorszállítói szerződésről. Egyre valószínűbb, hogy a Red Bull előreküldi a fiókcsapatot kísérleti nyúlként, hogy mennyit fejlődik a Honda.

részletek

Magyar János a Toro Rossónál vendégeskedett a teszten

Magyar János a Toro Rosso csapat bokszában tölthette a Hungaroringi tesztet, ahol több újdonsággal is találkozhatott.

részletek

Tényleg komoly a Toro Rosso-Honda?

Megszokhattuk, hogy a Honda körül rengeteg szóbeszéd születik az elmúlt időszakban. Ám a Toro Rosso-Honda házasság kérdéseire adott válaszok nem igazán azt feltételezik, hogy csak légből kapott állítás.

részletek
Olvastad már?