Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 25. szombat

ToroRosso

Milyen idősek az F1-es csapatok?

Egy bizonyos számítás szerint a Red Bull a második legfiatalabb F1-es csapat, a Mercedes viszont a legöregebbek közé tartozik – vagy a legfiatalabbakhoz? Természetesen attól függ, hogyan számoljuk…

részletek

Az F1-es pilóták már alig bírnak magukkal az új szezon előtt

Már csak alig egy hetet kell kibírniuk a versenyzőknek, hogy kezeik közé kaphassák új játékszereiket, így nem csoda, ha egyesek már régóta tűkön ülnek.

részletek

Radikálisan megváltozhat a Toro Rosso festése is

A tizenkettedik F1-es szezonja előtt álló faenzai alakulat sajtóhírek szerint módosíthat a kezdetek óta nagyjából azonos irányt követő színösszeállításon - s ez a motor átkeresztelésével is együtt járhat.

részletek

Ezért döntött pilótái mellett a Toro Rosso

James Key, az olasz istálló technikai igazgatója beszélt arról, mi volt a legfőbb oka, hogy a csapat Carlos Sainzot és Danyiil Kvjatot választotta a 2017-es F1-es szezonra.

részletek

Hány lóerős egy 2017-es Renault-motor?

A fenti kérdésre ad többek között választ a francia gárda ügyvezető igazgatója. Abiteboul arról is beszélt, hogy az új erőforrás nemcsak a gyári csapat autóiban fog tökéletesen működni.

részletek

Csak a Mercedes ne fejleszthesse a motorját!

Ezzel a vitaindító ötlettel hozakodott elő a Toro Rosso rendhagyó meglátásairól elhíresült csapatfőnöke, aki szerint mindenképp hagyni kellene a többiek számára a felzárkózást, hogy ismét többesélyes csatát láthassunk az élen.

részletek

Sosem volt még ilyen párosa a Toro Rossónak

James Key szerint a Red Bull második számú F1-es csapata még sosem vágott neki egy szezonnak olyan pilótapárossal, mint most - hangsúlyozta, hogy mennyire fontos szempont a tapasztalat.

részletek

Nem a Ferrari miatt szenvedett a Toro Rosso

Kézenfekvő lenne a motorszállítót hibáztatni, mely csak egyéves erőforrást adott a Toro Rossónak 2016-ban. A csapatfőnök azonban egyetlen rossz szóval sem illeti a Ferrarit, hiába intenek búcsút a rövid partnerségnek.

részletek

Kvjat és Sainz: idén a legjobbjukat kell nyújtaniuk

Nincs könnyű helyzetben a „kisbikák” két versenyzője, Carlos Sainz Jr. és Danyiil Kvjat. Mindkettőjüknek nyomniuk kell a gázt, ahogy a csövön kifér, mert még egy évet már egyikük sem kezdene meg szívesen a Red Bull fiókcsapatával.

részletek

Idősebb Sainz a Red Bull védelmére kelt

A kétszeres rali-világbajnok és egyszeres Dakar-győztes spanyol versenyző próbálta lecsendesíteni azokat, akik kritikákat fogalmaztak meg az energiaitalosok F1-es alakulata felé.

részletek

A mérnök, aki minden csapatot előre tudott mozdítani

James Key F1-es berkekben nagyon fiatal mérnöknek számít, noha lassan húsz éve van a sportágban - vezérletével a Force India, a Sauber és a Toro Rosso is előre tudott lépni.

részletek

Újabb két csapat teljesítette a töréstesztet

A Force India után már újabb két istálló van túl az FIA szezon előtti kötelező töréstesztjein. Ezúttal sem az élcsapatok egyikéről beszélünk, hanem a Haasról és a Toro Rossóról.

részletek
Olvastad már?