Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

ToroRosso

Marko: Kvjat jobb volt, mint Gasly és Hartley

Az oroszt elbocsátó Helmut Marko magasabbra helyezi a Danyiil Kvjatban rejlő tehetséget, mint a Toro Rosso 2018-as párosának adottságait – csakhogy előbbivel „valami a fejében történt”, és elvesztegette ígéretes jövőjét.

részletek

Világbajnokként sem hitte, hogy visszatérhet

Egyértelműen látszik, hogy Brendon Hartleynak idén egy régi álma teljesült: végtelenül hálásan beszélt F1-es visszatéréséről, és elárult egy trükköt, szerinte hogyan ment számára minden ilyen simán.

részletek

Máris gondok a Honda körül

Valószínűleg nem érte hatalmas meglepetésként a Toro Rosso istállót, hogy a Hondára való átállás nem lesz zökkenőmentes. A japán erőforrás kialakítása ugyanis problémás a faenzaiaknak.

részletek

Kirúgták, mégis dicsérik Kvjatot

Érdekes nyilatkozat látott napvilágot a héten, Franz Tost szerint Kvjatnak helye van a Formula-1-ben. Felettébb furcsa vélemény annak tudatában, hogy ők menesztették az orosz pilótát év közben.

részletek

A Honda megkönnyebbült a váltás miatt

Három év sikertelenség után a McLaren szakított a japán gyártóval. Talán ez a Honda háza táján is változást hoz, ott ugyanis már teljes mértékben az olasz csapattal való együttműködésre koncentrálnak.

részletek

Renault: Sainz főnyeremény nekünk

2017-ben végképp magasra kúszott Carlos Sainz ázsiója, a Renault sikeresen kivásárolta élő szerződéséből is és nagyon nem bánta meg döntését. Szerintük a spanyolnak már most sokat köszönhetnek.

részletek

Agresszivitása miatt tették ki Kvjatot?

Danyiil Kvjat nem viselte jól, amikor visszakerült a Toro Rossóhoz. Az oroszt frusztráltság jellemezte, és Tost szerint feleslegesen kockáztatott a rajtoknál, ami nem célravezető az F1-ben.

részletek

Hartley: Akárhogy is, ez egy jó kezdet volt

Műszaki hibák és folyamatos hátrasorolások tarkították Brendon Hartley idei négy futamos F1-es szereplését, ám az új-zélandi nem is élte meg olyan nehezen a megpróbáltatásokat, mint gondolnánk.

részletek

Gasly majdnem meghalt egy balesetben

Pierre Gasly jövőre első teljes szezonját kezdi meg a Formula-1-ben. Nem sok hiányzott ahhoz 2016 nyarán, hogy egy silverstone-i GP2-es futam előtt otthagyja a fogát egy balesetben.

részletek

Miért esett szét a végére a Toro Rosso?

A Red Bull fiókcsapata, bár sokáig úgy tűnt, akár az ötödik helyre is van esély, a legvégén még a hatodikat is elvesztette. Csak a Renault volt a hibás? Nem egészen így történt.

részletek

Sainz porrá zúzta Kvjatot

A csapattársak harca 2017-ben több fronton is óriási csatákat eredményezett, ám a Red Bull fiókcsapata nem tartozott ezek közé. Danyiil Kvjat a legkevésbé sem ért fel Carlos Sainzhoz. A számok beszédesek.

részletek

Ricciardo szerint Kvjat visszatérhet

Danyiil Kvjatról csak az elismerés hangján szól korábbi csapattársa, szerinte az orosznak jót tesz a kényszerszünet és még erősebben tér vissza. De melyik csapatnál jöhet szóba?

részletek
Olvastad már?