Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

ToroRosso

Szörfdeszkán érkezett az új F1-es karóra

A Toro Rosso pilótái, Danyiil Kvjat és Carlos Sainz már meg is ejtették idei első versengésüket, aminek helyszínéül nem a melbourne-i pálya, hanem a város tengerpartja szolgált.

részletek

Kiváltságos dolog a Red Bull közelében lenni

Ez a véleménye az idősebb Carlos Sainznak. A korábbi rally világbajnok úgy gondolja, hogy fia nagyon is jó helyen van a Toro Rossónál, mert így a közelében lehet a négyszeres világbajnok alakulatnak.

részletek

Sainz és Kvjat is bajnoki babérokra törne

Bár jelenleg egyikük sincs olyan helyzetben, hogy az F1-es világbajnoki címért küzdhessen, a jövőben ennek ellenére nem zárják ki, hogy miért ne érhetnének fel egyszer a csúcsra.

részletek

Egyetlen dolog hibádzik a Toro Rossónál

Az F1-es mezőny legszebb autójával előrukkoló faenzai alakulat csapatfőnöke szerint modelljük egyaránt gyors és versenyképes, egy dolog azonban hibádzik az STR12-essel.

részletek

Tesztstatok: A Mercedes a Ferrari nyomában

Az első teszthetet a Mercedes vitte, a másodikon azonban már a Ferrari szállította a legjobb köröket. Összegeztük az időeredményeket és megtett távot – versenyzőkre, csapatokra és motorra lebontva.

részletek

Prost beajánlotta Sainzot a Ferrarihoz

A négyszeres F1-es világbajnok a Renault tanácsadójaként sem tagadja, hogy nagy rajongója a spanyol pilótának, és hogy már nagyon szeretné topcsapatban látni.

részletek

Koncepciótól a valóságig: Így született meg az új Toro Rosso

A Scuderia Toro Rosso február 26-án mutatta be új, káprázatos STR12 versenyautóját, amelyet múlt héten, az első teszten tekinthettünk meg élesben Spanyolországban. Új külső, új formatervvel és új motorral párosítva. Vajon mi kellett hozzá, hogy mindez összejöjjön?

részletek

Sainz: Ez sokkal jobb volt, mint a múlt héten

Carlos Sainz boldogan nyilatkozott az e heti második F1-es tesztnap után. A Toro Rosso spanyol pilótája javulást érez a csapatnál az első négy napi teszthez képest.

részletek

Csapatfőnöke elmondta az igazságot Sainz mercedeses lehetőségéről

Miután Nico Rosberg bejelentette visszavonulását, hírek szerint a spanyol F1-es pilóta is ott volt a lehetséges utódok listáján a Mercedesnél - Franz Tost elmondta, ő hogyan látta az eseményeket.

részletek

Még mindig motorszponzorra vár a Toro Rosso

A Red Bull tavaly TAG Heuerre keresztelte el a Renault-tól kapott erőforrásokat, és hasonlót tervez a Toro Rosso is - azonban eddig még nem sikerült nyélbe ütniük az üzletet.

részletek

Hatalmasat javult a Renault F1-es motorja

A Toro Rosso szerint komoly szintet lépett a francia F1-es motorgyártó, már ami a teljesítményt illeti - a megbízhatóság más kérdés, de azt majd úgyis megoldja a Renault.

részletek

2018-tól „Red Bull-osabb” lesz a Toro Rosso

Bár tulajdonosuk révén egy családba tartoznak, a két istálló teljesen más tervezési filozófiát követ autóival - 2018-tól azonban egyre többet láthatunk a Red Bullból a faenzaiak modelljében.

részletek
Olvastad már?