Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

ToroRosso

Sajtó: Hatalmas Honda-fejlesztés érkezik

Igazán jó hír a Red Bull rajongói számára, a holland sajtó ugyanis úgy értesült, hogy már a következő futamon, Bakuban egy jóval erősebb Honda-motorral felszerelkezve harcolhatnak.

részletek

Háromszoros pontszerzés a Hondától

Az idei harmadik versenyen sem szenvedett motorhibát egyik Honda-erőforrással szerelt versenyautó sem. Emiatt elégedett a gyártó, ám érzi, továbbra is látható a lemaradás.

részletek

Magyarázatot követel Kvjat a stewardoktól

Hidegzuhany Danyiil Kvjat számára, hogy a Toro Rosso tempóját megint nem tudta értékesíteni. Nem érti, a két McLarennel való ütközésért miért kapott büntetést: alulkormányzottságról szerinte szó sem volt.

részletek

Sainz szerint a McLaren előrelépése biztos

Carlos Sainz sokkal fényesebbnek látja istállója jövőjét, mivel olyan technikai igazgató érkezett Wokingba, akit jól ismer korábbról és úgy véli, James Key szakértelme megkérdőjelezhetetlen.

részletek

Ezért nyűgözi le a Toro Rossót Albon

Az újonc F1-es pilóta olyan erényeit csillogtatja, amelyek nagyon értékesek, Franz Tost csapatfőnök szerint fényes jövő várhat rá ebben a sorozatban.

részletek

F1-Archív: Raikkönen kipróbálná a MotoGP-t

Alonso hazugnak bélyegezte a McLarent, az ellenfelek kizárták volna a Toro Rossót, Heidfeld úgy gondolta, neki kellene Raikkönen helyén ülnie, zajlottak a Bahreini Nagydíjak: ezek voltak április 3-án az F1 hírei.

részletek

Albont érte néhány új élmény

Kalandos úton szerezte meg élete első F1-es pontjait a Toro Rosso újonca, aki a verseny elején szikresőt kapott az arcába, és csak a leintéskor tudta meg, hogy egyáltalán hányadik helyen végzett.

részletek

Ismét gond nélkül futott a Honda

A Ferrarival és a Renault-val ellentétben, a Honda erőforrásaival Bahreinben sem adódott semmi probléma, kevés hiányzott az újabb dobogós helyhez, de a biztonsági autó rosszkor érkezett.

részletek

Ezért támogatja a Toro Rossót a Casio

Az idei év végéig biztosan megmarad az együttműködés a Formula-1-es csapat és a Casio EDIFICE között.

részletek

„Kvjat és Gasly akár helyet is cserélhetnek”

Danyiil Kvjat kiválóan védekezett a Red Bullt vezető Pierre Gasly ellen az Ausztrál Nagydíjon. Mikhail Aleshin szerint a helycsere is elképzelhető, ha folytatódik a tendencia.

részletek

Tost: A Toro Rosso erős csomaggal rendelkezik

A Red Bull fiókcsapata szintén sokat profitál a Honda remekbe szabott motorjából és az anyacsapattal való szoros együttműködésből. Meddig juthat a folyamatosan erősödő istálló?

részletek

Az újonc egyelőre lenyűgözte a Toro Rossót

Alex Albon minimális tapasztalattal állt rajthoz Melbourne-ben, de kiváló munkát végzett, úgyhogy a csapata egyelőre maximálisan elégedett vele - ő lehet a Red Bull következő reménysége?

részletek
Olvastad már?