Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

ToroRosso

A Red Bull régi-új fiúja maga tett a megkeresésért

Az idei év sorra szolgáltatja a meglepő sztorikat az F1-ben, Brendon Hartley szereplése pedig tökéletesen illeszkedik a sorba - ám az új-zélandit bevallotta, korábban megkereste Helmut Markót, lehetőségről érdeklődve nála.

részletek

Lehet-e Sainzból egy új Alonso?

Carlos Sainz gyermekkori álma teljesül azzal, hogy a Renault gyári istállójának versenyzőjévé vált, ahogy példaképe, Fernando Alonso is az előző évtizedben. A spanyol merész terveket szövöget.

részletek

Hartley: Felkészültem a Formula-1-re

Két nappal ezelőttig még csak fel sem merült a neve, most pedig már biztosan tudjuk, hogy az új-zélandi versenyző a jövő hétvégén bemutatkozhat az F1-ben. A WEC-bajnok szerint készen áll a kihívásra.

részletek

Öldöklő küzdelem 13 millió dollárért

A világbajnoki cím lassan eldőlni látszik Lewis Hamilton és a Mercedes javára, kicsit hátrébb vérre menő csatákra számíthatunk, aminek tétje nem kevesebb, mint 13 millió dollár.

részletek

Bejelentette austini pilótapárosát a Toro Rosso

Az USA Nagydíjon teljesen kicserélődik a csapat felállása: visszatér Danyiil Kvjat, és bemutatkozik egy 27 éves újonc versenyző, a WEC világbajnoka.

részletek

Könnyebb helyzetben 2018 előtt a Honda

A japán F1-es motorgyártó a McLaren eredménykényszerben lévő légköréből a némileg nyugodtabb Toro Rossóhoz költözik át a tél folyamán - a Honda első embere már most érzi a változást.

részletek

Eldőlt: Gasly megy Japánba, új pilóta kell a Toro Rossónak

Újabb izgalmas változás érkezik majd a Formula-1-es mezőny pilótafelállásában az USA Nagydíjon, miután véglegessé vált, hogy Pierre Gasly nem lesz ott a hétvégén a faenzai csapattal, inkább megküzd a bajnoki címért Japánban.

részletek

Nem csak a Renault, a Haas is jól járt Sainz miatt

A Toro Rossótól távozó F1-es pilóta volt csapatával szemben két riválist is előnyhöz juttathat - ő lehet a mérleg nyelve a rendkívül szoros középmezőnyben a szezon hajrájában?

részletek

Visszahozhatja az F1-be Satót a Honda

Kissé merész híresztelés látott napvilágot a napokban, miszerint Takuma Satót hozná vissza a Formula-1-be a Honda a jövő évre. A pilóta ráadásul nem cáfolta meg kategorikusan az értesülést.

részletek

Pénzügyi kockázat miatt nem térhet vissza Kubica már Austinban

A lengyel F1-es pilóta neve is szóba került, mint a Toro Rosso austini beugrója, de menedzsmentjének egyik tagja, Nico Rosberg úgy véli, anyagilag csak veszítenének a lehetőséggel.

részletek

Még nem készpénz a Toro Rosso 2018-as párosa

Carlos Sainz távozásával mi sem lenne egyértelműbb annál, hogy kik versenyeznek a Toro Rosso színeiben a következő év során, ám a csapatfőnök kihangsúlyozta, koránt sincs még minden eldöntve.

részletek

Sainzot hidegzuhanyként érte a váltás híre

A spanyol F1-es pilóta Austinban már a Renault sárga-fekete gépét fogja vezetni, de mint elmondta, ugyanúgy meglepődött a hír hallatán a Japán Nagydíj hétvégéjén, mint bárki más.

részletek
Olvastad már?