Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

ToroRosso

Fejlesztésekért esedeznek a Toro Rossónál

Komolyabb frissítési csomagban reménykednek a faenzai istálló pilótái, ám ezúttal nem a motort érzik gyengének, hanem inkább a karosszériát. A Honda is új fejlesztéssel készül a következő hetekben.

részletek

Sajtó: Pascal Wehrlein visszatérhet az F1-be

Francia lapértesülések szerint a Mercedes programjából távozó fiatal pilóta egy év szünet után újra ott lehet az F1-ben, méghozzá az egyik rivális istálló alkalmazásában.

részletek

Oroszországban tesz pilótabejelentést a Toro Rosso

Az időzítés nem véletlenül gyanús: sajtóhírek szerint Danyiil Kvjat Monzában már aláírta szerződését korábbi csapatához. Kvjat, Kubica vagy Giovinazzi egyike lesz a csapat versenyzője – mondta Helmut Marko.

részletek

Nem ilyen tempóra számított a Toro Rosso

Alulteljesített az olasz gárda magához képest Szingapúrban. Már a Q2 is nehezen lett meg Pierre Gaslynak, Brendon Hartley pedig már a kvalifikáció első szakaszában búcsúzott.

részletek

Buemi cáfolta, hogy visszatérne

A hét elején erősen tartotta magát az a hír, hogy Sebastien Buemi az egyik fő esélyes a Toro Rosso egyik ülésére 2019-ben. Most azonban az istálló és a pilóta is cáfolta ezt, bár nem zárta ki.

részletek

Nem mondták Vandoorne-nak, miért kell mennie

Fernando Alonso önként, Stoffel Vandoorne viszont kényszerből hagyja ott a McLarent év végén. Szingapúrban az is kiderült, hogy a csapat nem mondta meg a belgának, miért nem mellette döntött.

részletek

A Red Bull nem számol Schumacherrel

A napokban merült fel a hír, hogy a Toro Rosso egy váratlan húzással az F3-ban szárnyaló Mick Schumachert szerződtetné már a jövő évre. A bikák főtanácsadója szerint azonban erről nincs szó.

részletek

A Toro Rosso együttműködése a Haast másolhatja

Sokan vádolják a Haas istállót, hogy a Ferrari B csapatát képezi és már szinte a szabályokat feszegetően szoros a kapcsolatuk. A Toro Rosso hasonlót tervez a Red Bull-lal a jövő évtől.

részletek

A Toro Rosso remek sorozata Szingapúrban

Zsinórban jöttek a pontszerzések a nehéz, éjszakai versenyeken, az istálló eddigi legjobb eredményét is itt érte el tavaly. Vajon idén a Honda-motorral sem szakad meg a kitűnő széria?

részletek

Erősödnek Buemi esélyei a visszatérésre

A Toro Rossónak számos jelöltje van az anyacsapathoz távozó Pierre Gasly pótlására, közülük az egyik legnagyobb név Sebastien Buemi. Lehetséges visszatérését az istálló főnöke sem cáfolta.

részletek

Sainz és Verstappen nem ellenségek

Bár évek óta az a hír járja, hogy a két fiatal titán viszonya egyáltalán nem felhőtlen, sőt, a holland fúrhatta meg Sainz érkezését a Red Bullhoz. A spanyol szerint azonban sokkal jobb a kapcsolat, mint mások hiszik.

részletek

Gasly különleges felkészülése Szingapúrra

A Toro Rosso tehetséges ifjonca még soha nem versenyzett Szingapúrban korábban, így elhatározta, a lehető legjobban felkészíti magát az ott várható, nehezen elviselhető körülményekre.

részletek
Olvastad már?