Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

ToroRosso

Kvjat: Sainz nem a barátom

Még nem volt probléma köztük a pályán, de elképzelhető, hogy lesz – csapattársával való kapcsolatáról beszél az F1-es karrierje megmentéséért küzdő orosz, aki szerdán betöltötte a 23-at.

részletek

Orosz hölgyek gyűrűjében tanult új sportot Kvjat

Danyiil Kvjat érzi meg a leginkább annak a hatását, hogy az F1-es Orosz Nagydíjat Szocsiban, a 2014-es téli olimpia helyszínén rendezik, hiszen minden évben egy új sport kipróbálására veszik rá: idén a curling került sorra.

részletek

Van, amiben nem hallgatsz egy újoncra

Miért szükséges a kockázat, mi az, amit egy tapasztalt versenyző eldönthet, de egy újonc nem, és miért nem rótta meg pilótáját bahreini balesete után – erről beszélt a rutinos F1-es csapatfőnök.

részletek

Mit titkol Verstappen Szocsival kapcsolatban?

Max Verstappen már az Orosz Nagydíjra készül, nagyon élvezi a légkört az olimpiai parkban és a pályát is megkedvelte. De vajon mi lehet az, amit a holland versenyző nem hajlandó elárulni?

részletek

A Red Bull nem engedi el Sainzot

Carlos Sainz karrierje több kérdőjelet is tartalmaz a jövőt illetően. Úgy tűnik, nemigen van út felfelé a Toro Rossótól a nagy csapathoz. Vajon nem feneklik-e meg a fiatal spanyol pályafutása a bikák fiókcsapatánál?

részletek

Jöhet a megváltás Verstappenéknek?

Az idei év első három futama nem a Red Bullról szólt, de közeledik számukra a felemelkedés. Már Szocsiban is érkezhet egy fontos újítás, utána Barcelona és kicsit később Montreal is hoz egy óriási újdonságot.

részletek

Sainz vizsgálatot sürget a Toro Rossónál

A fiatal spanyol rendkívül frusztrált volt az újabb meghibásodást követően: úgy érzi, jó esélyük lett volna egy Q3-as szereplésre, vasárnap pedig már nehéz dolguk lesz, ha fel akarnak zárkózni.

részletek

„Érthetetlenek a Mercedesek időmérős körei”

Évek óta láthatjuk, hogy a Mercedes erőforrások még az időmérő edzéseken belül is képesek ugrásszerű teljesítményjavulásra. A motorolaj elégetése úgy tűnik, valótlan érv volt, de akkor mégis mi a titok?

részletek

Forróságtól a tevegelésig - így várja a Toro Rosso Bahreint

Carlos Sainz és Danyiil Kvjat pontszerzési reményekkel utazik az öbölállamba - de még mielőtt pályára hajtottak volna, megosztották, számukra mit jelent a sakhiri F1-es hétvége.

részletek

Kvjat jövőre is Toro Rossót vezethet

Legalábbis az orosz pilóta szerint, aki bár az F1-es Ausztrál Nagydíjon pontot szerzett, Kínában nem álltak mellé az égiek, és hidraulikai hiba miatt kiállni kényszerült.

részletek

Eddig Sainz a legjobb a másodosztályban

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: még nem szakadt szét a mezőny, de a címvédő nagyon jól áll – egyelőre viszont egy spanyol vezet.

részletek

Sainz kockáztatással maradhatott az élmezőnyben

Carlos Sainz volt az egyedüli a Kínai Nagydíjon, aki a trükkös körülmények között fel merte tetetni a slick gumikat az autójára a futam elején, ami egy nem várt hetedik helyet hozott a spanyolnak.

részletek
Olvastad már?