Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

ToroRosso

Ilyen durván feljött a Honda a Renault-ra?

Régóta beszédtéma, hogy a Red Bull és a francia motorszállító közti szövetségnek az idei év végén vége szakad. Források azt is tudni vélik, jelenleg pontosan mennyi a Honda lemaradása. Nem sok.

részletek

2019-re még jobb lehet a Toro Rosso-Honda

Sikeresnek nevezhető az együttműködés a Red Bull fiókcsapata és a japán gyártó között, már a tesztelésen is villantani tudtak. Pedig az igazi kiugrást a jövő évtől várják, addigra érnek igazán össze.

részletek

Világbajnok, de most nagyobb nyomás alatt van

Vannak, akik versenyzőként egész életükben csak álmodoznak a Formula-1-ről. Ám olyat is láttunk már, hogy egy sikertelen tesztelés után közel tíz évvel mégis beteljesül az álom.

részletek

A McLaren hibája volt a Honda betlizése?

Tavaly mindenki számára egyértelmű volt, hogy a McLaren-Honda házasság technikai gondjaiért a japán gyártó a felelős. Egyre több szakértő vonja kétségbe ezt a tézist, különösen a téli tesztek óta.

részletek

A legjobb kezekbe került a Honda

Csak a legnagyobb elismeréssel tud beszélni a Honda új F1-es technikai igazgatójáról a McLaren-Honda utolsó futamgyőztese. Gerhard Berger testközelből ismeri Toyoharu Tanabét, jó választásnak tartja.

részletek

A Honda átszervezése hozhatja meg a sikert

A japán gyártó belső átszervezésének is köszönhetően sokkal szorosabb kapcsolatban állnak a Toro Rossóval, mint korábban a McLarennel. Talán éppen emiatt indultak el végre felfelé.

részletek

Alonso nem hisz a Honda további remeklésében

Pazar előszezonon van túl a Honda a Toro Rosso együttműködésében, hiszen szinte minden simán ment az erőforrásukkal a tesztnapok alatt. Fernando Alonso kételkedik a japánok további jó szereplésében.

részletek

Hartley: A WEC-ben Kvjat végre magába nézne

A Toro Rosso új-zélandi pilótájának van egy jó tanácsa elődje, az összeszedetlensége miatt a csapattól elküldött Danyiil Kvjat számára: ha két társával osztozna ugyanazon az autón, megtanulná, hogy nem mindig a csapat a hibás.

részletek

A Honda is több motorral tervez

A Renault-hoz hasonlóan a Toro Rosso-Honda is erősen fontolóra veszi, hogy taktikai okból háromnál több motorral tervezi az évet, vállalva ezzel a büntetést, ám a nagyobb lóerőt is.

részletek

Meglepetés: A Honda gyorsabb volt a Mercedesnél

Még ha nem is lehet messzemenő következtetéseket levonni egy tesztidőszak leggyorsabb köreiből, a nyolc barcelonai gyakorlási nap összesített rangsora azért mutat néhány igencsak meglepő dolgot.

részletek

A Toro Rosso rögtön a pontszerzésre megy

A tesztelés előtt még azzal zrikálták a Honda új partnerét, hogy elsődleges célkitűzésük 6-8, egymás után megtett kör. Nagyot fordult azóta a világ, már Ausztráliában a pontszerzésre törnek.

részletek

A Toro Rosso a szezonkezdet meglepetése

Említésre méltó műszaki hiba nélkül, jó tempóval, összehangolva kezdte közös F1-es programját a Toro Rosso és a Honda. Ez lenne az együttműködés, amire eredetileg a McLaren vágyott?

részletek
Olvastad már?