Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

ToroRosso

A Honda már a motor finomhangolásán dolgozik

Egyelőre sem a Red Bullnak, sem a Toro Rossónak nem lehet panasza a japán erőforrásra, amely megbízható működéssel és 224 körrel jelentkezett a második tesztnapon. Már a motor optimalizálása zajlik.

részletek

Albon: Sokkolt a sebesség, de majd megszokom

Alexander Albon első F1-es évében valószínűleg rengeteg újdonsággal fog még szembesülni, mindenesetre a barcelonai teszt során megjött az első ilyen információ a Toro Rosso versenyzőjének: a sebesség mértéke.

részletek

Tost: A Red Bull futamokat fog nyerni a Hondával

A Toro Rosso csapatfőnökét örömmel tölti el a Honda által mutatott fejlődés, aminek köszönhetően Max Verstappennek és Pierre Gasly-nak többszörös futamgyőzelemet jósol 2019-re.

részletek

A Honda a második félévben fejlődött igazán

A Red Bull idén kezdi együttműködését a japán gyártóval, ám tavaly a fiókcsapat autóit már Honda-motorok hajtották. Ezért is tudják a pontos adatokat, a második félév rettentő biztatóan alakult.

részletek

Watson: 22 futamnál át kell gondolnunk a versenyzést

A Toro Rosso csapatmenedzsere szerint ha az eleve túlzsúfolt, huszonegy futamos versenynaptárhoz jövőre még egy viadal érkezik, minden istállónak át kell alakítania dolgozói állományát.

részletek

Egyenlő feltételek a Honda F1-es csapatainál

Ugyanannyi emberrel dolgozhat a Red Bull és a Toro Rosso is, már ami a Honda alkalmazottjait illeti, sőt, még a most felvett embereket is egyenlően osztják el.

részletek

Kvjat hálás a Ferrarinak a tavalyi munkáért

Danyiil Kvjat egy év kihagyás után 2019-ben ismét a Toro Rosso pilótája lesz. Az elmúlt szezont a Ferrarinál tölthette, ami sokat segített neki abban, hogy újra F1-es versenyző lehessen.

részletek

Toro Rosso: Kvjat most lesz a legjobb

Harmadszor is megkapja az esélyt a bizonyításra Danyiil Kvjat a Toro Rosso istállónál. Csapatfőnöke bízik az érettebb „torpedóban”, úgy véli, az orosz még csak most mutatja majd meg legjobbját.

részletek

Albonnak jól jött a Formula-E-s tesztelés

Teljesen új felállásban vág neki a 2019-es esztendőnek a Toro Rosso, Gasly és Hartley helyett egy visszatérő és egy újonc a pilóták között, akinek még nagyon sok tanulnivalója maradt az F1-ben.

részletek

Ez a Toro Rosso részben egy Red Bull

Az F1 idei szezonjára minden eddiginél szorosabb lett a viszony az anya- és a fiókcsapat között, a Toro Rosso idei autója ugyanis nyomokban garantáltan tartalmaz tavalyi Red Bullt.

részletek

Bemutatkozott az új Toro Rosso

Az idei mezőnyből másodikként a Toro Rosso leplezte le új, 2019-es festését - a Red Bull második csapata nyitotta meg a "bemutatók hetét" hétfő délután.

részletek

Buemi már a 2008-as rajtrácson is ott volt

Sebastien Buemi óriási tehetségként érkezett a Formula-1-be 2009-ben, de végül nem kapott lehetőséget nagy csapatnál. Meglepő, de egy véletlen folytán már 2008-ban is a rajtrácson láthattuk.

részletek
Olvastad már?