Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 25. vasárnap

ToroRosso

Belháború alakul ki a Toro Rossónál?

Carlos Sainz kritizálta Danyiil Kvjatot, az orosz viszont kőkeményen szólt vissza - sőt, odáig ment, hogy már nem akar közösen dolgozni a spanyollal az időmérőkön.

részletek

Sainz 2018-ban már a vb-címet célozná meg

Reméli, hogy ezt a Red Bullnál teheti meg, de ha nem, hát nem, ő most már meg akarja mutatni, hogy mire képes - ezt világosan el is mondta Helmut Markóéknak.

részletek

Valóban megakad Verstappen pályafutása?

Max Verstappen üstökösként érkezett rendkívül fiatalon a Formula-1-be, majd hasonló hirtelenséggel került egy élcsapathoz és nyert futamot. Az idei év viszont megakasztotta az ígéretes karriert.

részletek

Mivel töltik az F1-esek az azeri hétvége előtti szünetet?

Megszokhattuk, hogy a Formula-1-es csapatok és pilóták egyre inkább tudatják a rajongókkal, mivel töltik a futamok közti szüneteket. Hamilton, Alonso, Ricciardo és a többiek hete… most sem unatkozunk.

részletek

Mi van itt? Kvjat és Sainz is összezördült

A Kanadai Nagydíj után nem nehéz megjósolni, hogy Esteban Ocon és Sergio Perez jó viszonya megromlott. Most kiderült, hogy Kvjat és Sainz kapcsolata sem az igazi már.

részletek

Még nagyobb bajban a Red Bull, nem lesz új motor

Év eleje óta látható lemaradásban van a Renault-erőforrás miatt a Red Bull a Ferrari és a Mercedes motorjaihoz képest. Egyre csak késett a megváltás, azaz az új motor, most azonban kiderült, hiába várják, mert idén már nem is lesz.

részletek

„Az egész bíráskodás egy hülye, kib****tt cirkusz”

Az orosz pilóta nem kímélte a versenybíróságot, miután kétszer is megbüntették az F1-es Kanadai Nagydíjon, amit végül fel kellett adnia.

részletek

Hibás vagy ártatlan volt Sainz?

Az első körben vele ütköző Romain Grosjean a spanyolra helyezi a felelősséget: Carlos Sainz azonban kitart amellett, utólag sem tehetett volna másként, mivel egyáltalán nem látta ellenfelét.

részletek

Hamarosan jön a várt új Renault-erőforrás

A téli tesztek óta tudja a Renault, hogy motorjai elmaradnak a Ferrari-Mercedes párostól, egyedül csak a Hondánál erősebbek. A frissítés késett, de úgy fest, megvan a bevetés dátuma.

részletek

Egy nyilatkozat, aminek Sainz nem fog örülni

A spanyol pilóta hónapok óta hangoztatja, hogy szeretne már a Toro Rossótól erősebb autót vezetni az F1-ben - lehetőleg egy Red Bullt, de Milton Keynes-iek egyelőre nem tartanak rá igényt. Jelenlegi csapata azonban igen, és ha marad, jövőre már a negyedik szezonját kezdi meg a Toro Rossónál.

részletek

Dávid és Góliát csatája zajlik a mezőny közepén

A Haas alig több, mint egy éves F1-es karrierjének első kettős pontszerzését ünnepelte Monacóban - a csapatfőnök szerint egyáltalán nem lehetetlen hasonló eredmények elérése.

részletek

Sainz a Red Bullnak: Nem tudok többet tenni a figyelmetekért

A Monacóban hatodik helyen végző spanyol a harmadik F1-es szezonját teljesíti a Toro Rossónál, és úgy véli, jelenlegi szereplésénél nem tud többet tenni azért, hogy számításba vegyék az anyacsapatnál.

részletek
Olvastad már?