Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

ToroRosso

Vége a mézesheteknek a Hondával

A Toro Rosso év elején számos alkalommal dicsérte a japán gyártót. Immáron elszállt a rózsaszín köd, de az istálló még mindig örül annak, hogy a jól fejlődő Hondát választotta.

részletek

Gasly: Fenntartható a csapat fejlődési üteme

A Toro Rosso 22 éves francia pilótája szerint a faenzai csapat képes lehet arra, hogy a 2018-as szezonban folyamatosan fejlessze az STR13-ast.

részletek

Hartley csak Spában kaphat új motort a Hondától

A japán motorgyártó kiértékelte a Toro Rosso pilótájának barcelonai balesetét, és a csapattal együtt döntenek majd a fejlesztések üteméről, de előfordulhat, hogy Belgiumig marad a mostani motor.

részletek

Hartley végleg eljátszhatja a bizalmat

Tavaly nagy meglepetést keltett, hogy a Toro Rosso a menesztett Danyiil Kvjat helyére Brendon Hartleyt hívta pilótának. Az új-zélandi gyenge teljesítménye miatt viszont az orosz sorsára juthat.

részletek

Hartley: Életem legnagyobb bukása volt

Az F1-es Spanyol Nagydíj harmadik edzése az új-zélandi balesetével zárult, melyben szerencsére nem sérült meg, autója viszont totálkárosra tört, ezért nem lehetett ott az időmérőn indulók között.

részletek

A Honda-motor ismét bizonyíthat

A téli tesztek egyik nagy meglepetése a Toro Rosso-Honda remeklése volt, most visszatérhet és élesben is bizonyíthat. Pierre Gasly ráadásul nagyon rutinos már ezen a pályán.

részletek

Hartley: Tíz kör Bakuban, és a topon vagyok

Brendon Hartley sosem járt még az Azerbajdzsáni Nagydíj helyszínén, de nem is ez a pálya lesz az, ami álmatlan éjszakákat okoz majd számára. Tíz valódi körre van szüksége, hogy felvegye a tempót.

részletek

Gasly nagyon tiszteli a japánokat és sokat segített neki a Super Formula

A Toro Rosso fiatal F1-es pilótája szerint rengeteget tanult a Super Formulában töltött időszaka alatt és több Honda-mérnökkel is kialakult már a bizalmi kapcsolata.

részletek

Különleges tudás áll Hartley birtokában

A WEC világbajnoka olyan "friss és különleges szemléletmóddal" gazdagodott előző munkahelyén, amire a mai F1-ben is nagy szüksége van a csapatoknak. A Honda külön örülhet a tapasztalatainak.

részletek

A Red Bull jó híreket kapott a Toro Rossótól

A Toro Rosso elérte azt, ami a McLarennek három év alatt sem sikerült. Saját bevallásuk szerint kiváló a munkakapcsolatuk a Hondával, ami a Red Bullt is közelebb hozhatja a japánokhoz.

részletek

Hamilton végül győztesnek érezheti magát a Kínai Nagydíj után

Összeszedtük a Kínai Nagydíj győzteseit és veszteseit - Ricciardo, Alonso, Hülkenberg az egyik, Vettel, Verstappen és Bottas a másik oldalon emelhető ki. Hamilton mindkét helyre beférhet, de nálunk inkább győztes.

részletek

Gasly azt hitte, félreáll előle a csapattárs

Egy méretes félreértés okozta a két Toro Rosso ütközését a Kínai Nagydíjon, hiszen ha Pierre Gasly csak egy pár métert vár, Brendon Hartley önszántából elengedte volna őt. A csapat enélkül is nagyot zuhant Bahrein óta.

részletek
Olvastad már?