Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

ToroRosso

Még mindig nem tudják a Toro Rossónál, miért tört el Hartley felfüggesztése

Ijesztő balesetet szenvedett a Brit Nagydíj harmadik szabadedzésén Brendon Hartley, akinek autóján egyszer csak eltört a bal első felfüggesztés. A csapat még mindig elemez.

részletek

Gasly szerint Perez „árulta be” őt a stewardoknál

Pierre Gasly eredetileg pontot szerzett a Brit Nagydíjon, nem sokkal később mégis elvették ezt tőle, miután kiróttak rá egy öt másodperces büntetést egy verseny eleji koccanás miatt.

részletek

Banális gond miatt nem rajtolhatott Hartley

Ismét pontot szerzett a Toro Rosso… aztán mégsem. Gaslyt megbüntették, így elvesztette top tízes helyezését, Hartley-nak pedig már akkor véget ért a verseny, mielőtt igazán elkezdődött volna.

részletek

Hartley balesete nem történhetne meg

A harmadik szabadedzésen kiszakadt Brendon Hartley bal első kereke, emiatt óriási bukást szenvedett el. A csapatfőnök szerint ez nem történhetett volna meg, de legalább a pilóta jól van.

részletek

A Honda nem aggódik a motorhiba miatt

Montreal óta zsinórban a negyedik helyszínen mondja fel a szolgálatot a japán erőforrás. A gyártó nem esett kétségbe a motorhiba láttán, de a Toro Rosso a beállításokkal is hadilábon áll.

részletek

F3-as élmenő lehet Hartley helyettese a Toro Rossónál 2019-ben

Régóta kimondottan bizonytalan Brendon Hartley helye a Toro Rossónál, több név is felmerült már, mint az új-zélandi potenciális helyettese. Most egy újabb került be a kalapba. A 19 éves angol jelenleg az F3-as Európa-bajnokságban versenyez.

részletek

Gaslyt megérintette a halál szele

Pierre Gasly vegyes érzelmekkel tér vissza Silverstone-ba, ahol két éve, GP2-es pályafutása első győzelmét aratta. Pontosan ugyanakkor a halálhoz is közel került egy roppant súlyos balesetnél.

részletek

Limitált szériás karórákkal bővül a Casio Forma-1-es kollekciója

Hét futamhétvége után július 27-29. között ismét Magyarországra látogat a száguldó cirkusz. A Scuderia Toro Rosso csapat együttműködő partnere, a Casio bejelentette, hogy új karórákkal bővíti limitált kiadású Forma-1-es kollekcióját. „A japán kézművesség hagyományait felelevenítő órák már 10 éve vannak jelen a versenysorozatban. A Gerhard Berger által alapított istállóval pedig 2016-ban kötött megállapodást a gyártó” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

részletek

Vandoorne tönkrevágta Gasly versenyét

Már az első körben a McLaren belga pilótája nekiment a Toro Rosso jobb hátsó kerekének, ami megsérült, így Pierre Gasly sokkal inkább érezte ralikrossz versenynek az Osztrák Nagydíjat.

részletek

Gasly: A Honda jövőre győzni fog

Tavaly ilyenkor még csak szenvedett a japán gyártó, az elmúlt egy évben azonban látványosan előrelépett. A Toro Rosso francia pilótája szerint a Red Bull oldalán a futamgyőzelem is meglesz.

részletek

A Honda máris 2019-re fejleszt

A tavalyi évhez képest sikerült előrelépnie a japán gyártónak, de még mindig nagy a lemaradás. Még egy hónapig fejlesztik az idei erőforrást, utána minden energiát a 2019-es motorra fókuszálnak.

részletek

McLaren: Csak gyári csapat győzhet

A wokingi istálló versenyigazgatója úgy látja, partnercsapatként legfeljebb futamgyőzelemig juthat egy gárda. A világbajnoki címhez a jelenlegi Formula-1-ben gyári státusz kell.

részletek
Olvastad már?