Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 16. hétfő

ToroRosso

Öt kör alatt kikészülhetnek az F1-es pilóták

Carlos Sainz, a Toro Rosso spanyol F1-es versenyzője arra számít, hogy öt kör alatt elfáradhat a nyaka az első teszten - hogy ezt elkerülje, egy héttel előbb kezdte meg a felkészülést, mint általában.

részletek

Kvjat robbantani fog 2017-ben?

Az orosz F1-es pilóta tavalyi szezonja igazi hullámvasút volt, ám csapatfőnöke szerint idén fel fogja pörgetni teljesítményét, a 2016-ban megszerzett önbizalmának köszönhetően.

részletek

Kvjatot barátnője is segíti a felkészülésben

Danyiil Kvjat keményen készül a 2017-es F1-es évadra. Mint a legtöbb versenyző, ő is edz, hiszen az új autókhoz erősebb fizikum kell, emellett a kikapcsolódásra is maradt ideje decemberben.

részletek

Mi kell a tökéletes bokszkiálláshoz?

A rekord 1,9 másodperc, de az F1-es csapatok ennél is gyorsabban végezhetnének. A kerékcsere azon kevés területek egyike, ahol nem az adott csapat pénztárcája a legfontosabb.

részletek

Kvjat idén már csapattársát szorongatná

Danyiil Kvjat elmondta, mi volt az oka annak, hogy tavaly nem tudta felvenni a versenyt Carlos Sainz-cal. Az orosz úgy gondolja, hogy 2017-ben változhatnak a kettejük közötti erőviszonyok.

részletek

Verstappen: Ricciardóval jobb, mint Sainzcal

A Red Bull holland F1-es pilótája szerint nem naiv, tudja, hogy hamarosan kiéleződhet a küzdelem közte és Ricciardo között, de egyelőre jobb vele dolgozni, mint korábban Carlos Sainz-cal volt.

részletek

Ettől igazán jó F1-es pilóta Carlos Sainz

Nem csak a sebessége lenyűgöző Franz Tost szerint, rá mással tett mély benyomást a fiatal spanyol F1-es pilóta. A csapatfőnök felhívta rá a figyelmet: Sainz még mindig nagyon fiatal.

részletek

A Toro Rosso Renault-motorját is máshogy hívhatják

Esélyes, hogy jövőre is csak a gyári csapat használ hivatalosan Renault-motorokat: ahogy a Red Bull erőforrásait TAG Heuernek hívják, úgy a Toro Rosso is átnevezheti őket egy szponzor után.

részletek

Sainz nem Verstappen távozása miatt javult fel

A Toro Rosso F1-ese szerint véletlen egybeesés, hogy épp akkor kezdett el jobban teljesíteni, amikor a hollandot átvitték a Red Bullhoz. Úgy érzi, idén teljesen más versenyző lett, mint volt tavaly.

részletek

A Toro Rosso szerint túl sok az európai verseny

A faenzai alakulatot irányító Franz Tost véleménye olykor homlokegyenest eltér az F1 többi vezéralakja által osztott állásponttól, és erre újabb bizonyítékot adott, amikor sokallni kezdte a sport európai jelenlétét.

részletek

Sainz: A Red Bull nem engedett sehova

Carlos Sainz előrelépésének saját munkaadója, a Red Bull szabott gátat idén, hiszen hiába nyújtott remek teljesítményt, egyetlen kérőnek sem engedte át a csapat a spanyolt. Reméli, hogy jövőre már nem fogják őt akadályozni főnökei.

részletek

Sainz a Toro Rossóra koncentrál, de...

Az ifjú spanyol neve még a Mercedesnél is felmerült Nico Rosberg helyetteseként, ezért nem csoda, hogy a bajnokság 12. helyén végző pilóta 2018-tól mindenképp topautóba szeretne ülni.

részletek
Olvastad már?