Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 18. vasárnap

ToroRosso

Kisebb csapatutasítás-balhé a Toro Rossónál

A Brazil Nagydíjon felszólították Gaslyt, hogy engedje el maga mellett Hartley-t, a francia azonban megmakacsolta magát: a leintés után is azzal érvelt, hogy ha a csapattárs tényleg gyorsabb, akkor előzzön.

részletek

Ismét jól teljesít a Honda, irány a pontszerzés

A legújabb fejlesztésű japán erőforrás Brazíliában is jól muzsikál, a kilencedik rajtkockából pedig egyértelműen a pontszerzés a Toro Rosso-Honda célja. Minden időjárásra igyekeznek felkészülni.

részletek

A Honda ismét fejlesztett motorral próbálkozik

A Toro Rosso Mexikóban egy régebbi motorvariánssal vágott neki a hétvégének, Brazíliában viszont megint jöhet a teljes gáz, a legújabb fejlesztésű erőforrást szereli az autóba a japán gyártó.

részletek

Brazíliában Senna nyert utoljára Hondával

A Honda 2015-ös visszatérése óta nem sok babér termett a japán gyártónak Brazíliában, idén azonban sokat fejlődött az erőforrás, így a Toro Rossónak esélye lehet egy komoly teljesítményre Interlagosban.

részletek

Franz Tost: Nem bízott már egymásban Kvjat és a csapat

Tavaly viharos körülmények között szakított egymással a Toro Rosso és orosz versenyzője, Danyiil Kvjat. Az orosz aztán ennek ellenére jövőre újra a csapat autóját vezetheti.

részletek

Marko: Verstappen a legfiatalabb bajnok lehet

A Red Bullnak még két éve van, hogy beállítsa Sebastian Vettel rekordját Max Verstappennel. A következő szezonban motorszállítót váltanak, de már ekkor is a bajnoki címért harcolnának a hollanddal.

részletek

De la Rosa: Sainz képes lenne Verstappen szintjét hozni

Az egykori spanyol Formula-1-es versenyző szerint Carlos Sainz ugyanolyan jó pilóta, mint Max Verstappen. A Red Bull mégis inkább a zöldfülű Pierre Gaslyban bízik és nem Sainzban.

részletek

Hartley: Ki kellett állnom magamért

A kezdeti, kifejezetten halkszavú Brendon Hartley már a múlté: az új-zélandi szerint fel kellett emelnie a szavát, ha nem értett egyet valamivel, különben úgy érezte, könyörtelenül eltapossák.

részletek

Nem számol Hartley-val a Red Bull 2019-re

Sajtóértesülések szerint Brendon Hartley-nak kiadta az útját a Red Bull vezetősége, így nincs maradása jövőre a Toro Rossónál az új-zélandinak. Alexander Albon lehet Kvjat csapattársa 2019-ben.

részletek

Gasly: Megszoktam, hogy Ocon nem fair

Nem szíveli egymást a két francia pilóta, Mexikóban ennek ismét tanújelét adták. Esteban Ocon vitatható módon szorította le a pályáról honfitársát, aki szerint Ocon mindig ezt teszi, nem sportszerű.

részletek

Hibátlan Honda, újabb pontszerzés az utolsó helyről

A Toro Rosso elégedetten távozhat Mexikóból is, a magaslati levegőben sem akadt gondja a Hondának, Pierre Gasly az utolsó kockából is pontot szerzett, a gumikezelés is rendben volt.

részletek

A sajtóban háborúzik Hartley és a Toro Rosso

Brendon Hartley azzal vádolja csapatát, hogy Pierre Gasly védelmében valótlan tényeket állított az austini verseny után. Már senki semmit nem kommentál, de talán ez mondja el a legtöbbet a helyzetről.

részletek
Olvastad már?