Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Top50

TOP50 magyar autóversenyző – 9. hely: Kárai Tamás

Néhány éve Kárai Tamásra még háromszoros autókrossz Európa-bajnokként tekintettünk, ma már hazánk egyik legjobb ralikrosszosaként, aki itthon és nemzetközi fronton is harcol az eredményekért.

részletek

TOP50 magyar autóversenyző – 10. hely: Ifj. Érdi Tibor

A 2017-es év legnagyobb magyar vonatkozású nemzetközi ralis eredményét érte el, így listánkon is befért a legjobb tíz közé az ERC2 Európa-bajnoka, if. Érdi Tibor.

részletek

TOP50 magyar autóversenyző – 11. hely: Hadik András

Bombaformában versenyzett 2017-ben a korábbi magyar bajnok: megnyerte a CEZ értékelését és második lett a hazai pontvadászatban, ezzel nálunk is helyet követelt magának a legjobbak között.

részletek

TOP50 gála: Aftermovie és képgaléria

Videós és fotós összefoglaló a decemberi estről, melyen Magyarország legjobb 2017-es autóversenyzőit, az Autósport évkönyvben szereplő TOP50 lista szereplőit díjazták.

részletek

TOP50 magyar autóversenyző – 12. hely: Molnár Bendegúz

Új arc a lista élvonalában, akinek nevét még alighanem sokat halljuk a jövőben: a 19 éves Molnár Bendegúzt 2017-ben megismerte és meg is kedvelte a magyar közönség.

részletek

Nézd vissza a TOP50 gálát teljes egészében

Egyre komolyabb figyelmet kap a nyilvánosságtól az Autósport évkönyvben szereplő rangsor, a TOP50 magyar autóversenyző listája: 2017 legjobbjai már gálán vehették át díjaikat.

részletek

Élőben nézheted a TOP50 magyar autóversenyző díjátadóját!

Szombaton átvehetik megérdemelt trófeáikat Magyarország legjobb autóversenyzői, a gálán pedig egy F1-es futamgyőztes is megjelenik. A díjátadót élőben követhetik olvasóink.

részletek
Olvastad már?