Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

TokióiAutószalon

Ilyen lesz az elektromos autók hangja a jövőben

A Nissan egy új tanulmányautó bemutatása mellett elektromos hajtású modelljeinek jövőbeni hangjával is meglepte a 2017-es Tokiói Autószalon közönségét – ez a „Canto”.

részletek

Kai és Vision Coupe - Két új Mazda bukkant fel Tokióban

A mai napon a Mazda két tanulmányautót leplezett le a 2017-es Tokiói Autószalon keretében. Az egyik – melynek ez a világpremierje – a KAI koncepció, egy kompakt Sport modell, amely a díjnyertes japán autógyártó új termékgenerációjának hírnöke. A másik a VISION COUPE, amely tegnap este debütált a „Mazda Design Éjszaka 2017” elnevezésű, szalon előtti rendezvényén.

részletek

Koncepciók és újdonságok érkeznek a Hondánál

Honda Motor Co., Ltd. a következő bejelentésekkel, illetve járművekkel készül a 45. Tokiói Motorkiállításra.

részletek

Tokióban mutatkozik be az újjászületett japán legenda

A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott, a környezetbarát hibrid modelljeiről ismert és a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota a legendás, idén ötven éves Century mellett egy másik főként a japán piacon forgalmazott és ismert, nagy hagyományokra visszatekintő modellje is újjászületik: a Tokiói Autószalonon leplezik le a Toyota Crown tanulmányt is.

részletek

Mazda: Dupla premier Tokióban!

A Mazda Motor Corporation két tanulmányautót mutat be a 2017-es Tokiói Autószalonon: az egyik a márka következő termékgenerációjának hírnöke, a másik pedig a Mazdák jövőbeni formanyelvét testesíti meg. A gyár megjeleníti új erőforrását, a SKYACTIV-X benzinmotort is. A kiállítás a sajtónapokat követően (október 25-26.) október 28-tól november 5-ig látogatható a nagyközönség számára.

részletek

Lexus: Izgalmas tanulmány és vadonatúj zászlóshajó Tokióra

A világ vezető hibrid prémium autógyártójaként ismert Lexus 11 sorozatgyártású modellje mellett a vadonatúj LS zászlóshajó limuzint is kiállítja a 2017-es Tokiói Autószalonon, de itt lesz egy izgalmas vadonatúj tanulmányautó világpremierje is. Ha pedig a hatalmas várakozások övezte LC szupersportkupé példájából indulunk ki, sejthető, hogy az itt leleplezett tanulmányautó a Lexus jövőképét vetíti majd előre, és talán nem is olyan sokára az országutakon is találkozhatunk vele.

részletek

Suzuki koncepciók - Csupa móka

A versenyző, a kalandor és a csúf – akár így is jellemezhetnénk a Suzuki három új koncepcióautóját, melyet Tokióban leplez le a vállalat január közepén.

részletek

Toyota S-FR Racing Concept - Zsebrakéta

Az apró, könnyű és hátsókerék-hajtású S-FR alapra is jópofa kis gépnek tűnt. Ám a versenyoverállos változata minden vérbeli pilóta szívét megdobogtatja.

részletek

Bolygódugattyús Mazda-tanulmány

A Mazda leleplezte új, RX-VISION nevet tanulmányautóját a Tokiói Autószalonon. A koncepció a következő generációs SKYACTIV-R bolygódugattyús motort és új konvenciókkal szembe menő technológiát rejt magában.

részletek

Next 100 - Suzuki újdonságok Tokióban

A Suzuki Motor Corporation számos újdonsággal készül a 44. Tokiói Autószalonra. A kiállítást a Japán Gépkocsigyártók Szövetsége rendezi október 30-a és november 8-a között.

részletek
Olvastad már?