Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Todt

Todt: Vandoorne kiváló versenyző

Bár a McLarennél az elmúlt két évben nem sikerült bizonyítania tehetségét, Nicolas Todt továbbra is töretlenül hiszi, hogy Stoffel Vandoorne egészen kiváló pilóta. Reméli, még lesz lehetősége ezt alátámasztani.

részletek

Todt: Schumacher alkalmas a Formula-1-re

Az elmúlt napok a maga korában egészen zseniális Michael Schumacherre történő emlékezésről szóltak. De mi a helyzet tizenkilenc esztendős fiával? Jean Todt szerint a száguldó cirkuszba való.

részletek

A közeli barátok sem hajlandók beszélni Schumacher állapotáról

A sajtó megkörnyékezte a világbajnok egykori ferraris kollégáit, de Todt, Brawn és Montezemolo is osztozik a család döntésében, és bár pontos ismereteik vannak, leszerelik a német egészségével kapcsolatos kérdéseket.

részletek

Raikkönen: Arrivabenével újra a csúcsra jut a Ferrari

Amikor Kimi Raikkönen első ízben a Ferrarihoz került, még Jean Todt volt a csapatfőnök. A finn korelnök úgy véli, Maurizio Arrivabene a megfelelő ember az istálló vezetésére, vele újra címet nyernek.

részletek

Todt: Csak Schumacherrel sikerülhetett a bajnoki cím

Fantasztikus triót alkotott a Ferrari aranykorában Michael Schumacher, Jean Todt és Ross Brawn. Az FIA elnöke elárulta, miért szerződtette a német ászt és milyen kérdést kapott a legjobb időszakban.

részletek

Jean Todt kétszer felhívta Toto Wolffot

A Mercedes csapatvezetője megtiszteltetésnek érzi, hogy csapata utolérte a zsinórban öt egyéni és konstruktőri vb-címet szerző Ferrari rekordját: arról is beszélt, miért telefonált neki kétszer az FIA-elnök Jean Todt.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

Todt Schumacherrel nézte az idei Brazil Nagydíjat?

Elejtett egy információmorzsát Jean Todt, az FIA elnöke: azt mondta, hogy a Brazil Nagydíjat Michael Schumacherrel, a súlyos balesete óta a világtól elzárva tartózkodó hétszeres F1-es világbajnokkal nézte együtt.

részletek

Todt: A halo bebizonyította, hogy szükség van rá

Jean Todt büszke rá, hogy harcolt a halóért, és úgy látja, hogy az idén történt események őt igazolták, noha rengeteg ellenlábasa volt a fejvédelemnek. Ross Brawn is kiállt mellette.

részletek

Todt: Csak egy kicsi hiányzik a Ferrarinál

Annak ellenére, hogy ismét a Mercedes és Lewis Hamilton húzta be mindkét bajnoki címet, Jean Todt szerint a Ferrarinak rendkívül erős szezonja volt, és nem sok kellett, hogy ők legyenek a győztesek.

részletek

Todt: Túl sok a rejtett tesztelés

Az FIA elnöke, Jean Todt azon a véleményen van, hogy a teszttilalom miatt túl sok a rejtett fejlesztés, és jobbak voltak azok az idők, mikor privát teszteken fejlesztették az autókat.

részletek

Versenybírói munkával büntethetik Verstappent

Az Oconnal való összetűzés miatt a Red Bull pilótáját kétnapi közmunkára ítélte az FIA. A szövetség első embere, Jean Todt arról beszélt, milyen formában töltheti le ezt a holland.

részletek
Olvastad már?