Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 21. vasárnap

Todt

Todt családtagként szereti Michael Schumachert

Jean Todt azon kevesek egyike, aki havonta több alkalommal is meglátogatja a lábadozó Michael Schumachert. Egy, a családjával közös fényképe pedig örökké ott virít az FIA elnökének asztalán.

részletek

Todt: Kvjat nem hibázik sokat

A korábban torpedónak becézett Danyiil Kvjat visszatér a Formula-1-be a jövő évben. Az FIA elnöke szerint az orosz közel sem hibázik annyit, mint sokan hiszik. Jövőre újra bizonyíthat.

részletek

Todt: Bottas fegyelmezettebb, mint Barrichello

Az FIA elnöke úgy gondolja, hogy a Mercedes csapatutasítása őszinte és indokolt volt Szocsiban. Jean Todt még a Ferrari csapatfőnökeként nem egyszer segítette így Michael Schumachert.

részletek

Újra Lamborghini az F1-ben? Talán egyszer...

Az olasz márka esetleges F1-be való csatlakozásáról beszélt vezérigazgatójuk, Stefano Domenicali. A márka a közeljövőben még nem, később azonban lehet, hogy visszatér a sorozatba.

részletek

A Red Bull nem számol Schumacherrel

A napokban merült fel a hír, hogy a Toro Rosso egy váratlan húzással az F3-ban szárnyaló Mick Schumachert szerződtetné már a jövő évre. A bikák főtanácsadója szerint azonban erről nincs szó.

részletek

Todt: Nem bánnám, ha még több verseny lenne

Jean Todt egyáltalán nem bánná, ha a jövőben akár 22 vagy 23 verseny lenne. A jelenlegi mennyiséggel is elégedett, és úgy gondolja, a Liberty Media jó munkát végez e téren.

részletek

Todt: Marchionnéval sokat veszített az F1

Hatalmas sokk érte a Ferrarit, hiszen elnökét veszítette el július 25-én. Jean Todt utolsó közös vacsorájukat idézte fel, amikor a Formula-1 jobbá tételéről diskuráltak az olasszal és Chase Carey-vel.

részletek

Todt: Egy sérülés, és megszűnik a motorsport

Az FIA elnöke, Jean Todt újabb megerősítést nyert Charles Leclerc és Fernando Alonso spái rajtbalesete után a fejvédő jelentette biztonságról - ellenkező esetben a betiltást kockáztatná a motorsport.

részletek

Egy új motorgyártó sem jön 2021-től

Jean Todt FIA-elnök arról beszélt, hogy egy gyártó – állítólag a Porsche – komolyan érdeklődött, de ők sem érkeznek. A cél innentől az, hogy a meglevő négy motorszállítónak kedvezzenek, így a szabályok az eredeti reformtervekkel ellentétben alig változnak.

részletek

Todt: Az F1 nem lehet elektromos

Az FIA elnöke szerint badarság, hogy a közeli jövőben teljesen elektromos hajtásra álljon át a Formula-1, és az is időpazarlás, ha valaki a Formula-E-vel hasonlítja azt össze.

részletek

Kihívót kapott a Pirelli a 2020 utáni időszakra

Jean Todt, az FIA elnöke Monzában megerősítette, hogy „egynél több” gumigyártó jelentkezett a 2020-tól 2023-ig tartó időszakra kiírt pályázatra – sajtóhírek azt is tudni vélik, ki a másik érdeklődő.

részletek

Rajthoz áll a Racing Point Force India

Hivatalossá vált, hogy a Force India indulhat a Belga Nagydíjon. Az újjá alakuló istálló mostantól Racing Point Force India néven vesz részt a bajnokságban. Az eddig szerzett pontokat azonban elvették.

részletek
Olvastad már?