Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

Todt

Todt újra 12 csapatot szeretne

Zsinórban harmadik éve tíz istálló indul a Formula-1-es világbajnokságban, az FIA elnöke szorgalmazná, hogy további két csapat csatlakozzon. A jelenlegi gárdák ellenállására számít az ügyben.

részletek

Todt: Gyenge autóval Hamilton sem győzne

Az FIA elnöke szerint a Formula-1-es versenyzők jelenleg teljesen ki vannak szolgáltatva a technikának, leginkább ezen múlik, hogy valaki sikeres-e. A leggyengébb autóval Hamilton sem villogna.

részletek

Jean Todt bánja, hogy negatív az F1 légköre

Az emberek folyton csak azt nézik, hogy mi az, ami nem működik – fakadt ki az FIA elnöke, aki szerint az F1 kulcsfiguráinak sokkal pozitívabb szemlélettel kellene rendelkezniük.

részletek

Todt: Hagyják békén Mick Schumachert

„Egyszerű, becsületes fiú” Michael Schumacher gyereke, akit még nem rontott el az F1 világa, vélekedik a Micket születése óta ismerő Jean Todt, az FIA elnöke.

részletek

F1-Archív: Hamilton Sutilért imádkozott

Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Todt: Vandoorne kiváló versenyző

Bár a McLarennél az elmúlt két évben nem sikerült bizonyítania tehetségét, Nicolas Todt továbbra is töretlenül hiszi, hogy Stoffel Vandoorne egészen kiváló pilóta. Reméli, még lesz lehetősége ezt alátámasztani.

részletek

Todt: Schumacher alkalmas a Formula-1-re

Az elmúlt napok a maga korában egészen zseniális Michael Schumacherre történő emlékezésről szóltak. De mi a helyzet tizenkilenc esztendős fiával? Jean Todt szerint a száguldó cirkuszba való.

részletek

A közeli barátok sem hajlandók beszélni Schumacher állapotáról

A sajtó megkörnyékezte a világbajnok egykori ferraris kollégáit, de Todt, Brawn és Montezemolo is osztozik a család döntésében, és bár pontos ismereteik vannak, leszerelik a német egészségével kapcsolatos kérdéseket.

részletek

Raikkönen: Arrivabenével újra a csúcsra jut a Ferrari

Amikor Kimi Raikkönen első ízben a Ferrarihoz került, még Jean Todt volt a csapatfőnök. A finn korelnök úgy véli, Maurizio Arrivabene a megfelelő ember az istálló vezetésére, vele újra címet nyernek.

részletek

Todt: Csak Schumacherrel sikerülhetett a bajnoki cím

Fantasztikus triót alkotott a Ferrari aranykorában Michael Schumacher, Jean Todt és Ross Brawn. Az FIA elnöke elárulta, miért szerződtette a német ászt és milyen kérdést kapott a legjobb időszakban.

részletek

Jean Todt kétszer felhívta Toto Wolffot

A Mercedes csapatvezetője megtiszteltetésnek érzi, hogy csapata utolérte a zsinórban öt egyéni és konstruktőri vb-címet szerző Ferrari rekordját: arról is beszélt, miért telefonált neki kétszer az FIA-elnök Jean Todt.

részletek
Olvastad már?