Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Todt

Todt Schumacherrel nézte az idei Brazil Nagydíjat?

Elejtett egy információmorzsát Jean Todt, az FIA elnöke: azt mondta, hogy a Brazil Nagydíjat Michael Schumacherrel, a súlyos balesete óta a világtól elzárva tartózkodó hétszeres F1-es világbajnokkal nézte együtt.

részletek

Todt: A halo bebizonyította, hogy szükség van rá

Jean Todt büszke rá, hogy harcolt a halóért, és úgy látja, hogy az idén történt események őt igazolták, noha rengeteg ellenlábasa volt a fejvédelemnek. Ross Brawn is kiállt mellette.

részletek

Todt: Csak egy kicsi hiányzik a Ferrarinál

Annak ellenére, hogy ismét a Mercedes és Lewis Hamilton húzta be mindkét bajnoki címet, Jean Todt szerint a Ferrarinak rendkívül erős szezonja volt, és nem sok kellett, hogy ők legyenek a győztesek.

részletek

Todt: Túl sok a rejtett tesztelés

Az FIA elnöke, Jean Todt azon a véleményen van, hogy a teszttilalom miatt túl sok a rejtett fejlesztés, és jobbak voltak azok az idők, mikor privát teszteken fejlesztették az autókat.

részletek

Versenybírói munkával büntethetik Verstappent

Az Oconnal való összetűzés miatt a Red Bull pilótáját kétnapi közmunkára ítélte az FIA. A szövetség első embere, Jean Todt arról beszélt, milyen formában töltheti le ezt a holland.

részletek

Az FIA vizsgálódik Flörsch balesete után

Az FIA elnöke, Jean Todt megígérte, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség szakértői kivizsgálják Sophia Flörsch balesetét, amely vasárnap történt a Formula-3-as Makaói Nagydíjon.

részletek

A Porsche és a Lamborghini sem jön az F1-be

A 2021-ben esedékes új motorszabályokon eredetileg azért kezdtek dolgozni, hogy új gyártókat csábítsanak a Formula-1-be. Két jelölt viszont elhatárolódott attól, hogy a közeljövőben csatlakozzon a sporthoz.

részletek

Hamilton iskolát alapítana a jövő generációi számára

Lewis Hamilton nem tartja helyesnek azt, hogy a fiatal, feltörekvő pilóták feláldozzák oktatásukat Formula-1-es karrierjük érdekében. Az ötszörös világbajnok akár egy iskolát is alapítana a jövő generációi számára.

részletek

Rosberg: AZ F1 és az FE egy nap egyesülni fog

A 2016-os F1-es világbajnok és Formula-E részvényes Nico Rosberg úgy gondolja, hogy egy nap eljön majd az idő, amikor már felesleges lesz a belső égésű motorok használata, és egybeolvad a két sorozat.

részletek

Todt családtagként szereti Michael Schumachert

Jean Todt azon kevesek egyike, aki havonta több alkalommal is meglátogatja a lábadozó Michael Schumachert. Egy, a családjával közös fényképe pedig örökké ott virít az FIA elnökének asztalán.

részletek

Todt: Kvjat nem hibázik sokat

A korábban torpedónak becézett Danyiil Kvjat visszatér a Formula-1-be a jövő évben. Az FIA elnöke szerint az orosz közel sem hibázik annyit, mint sokan hiszik. Jövőre újra bizonyíthat.

részletek

Todt: Bottas fegyelmezettebb, mint Barrichello

Az FIA elnöke úgy gondolja, hogy a Mercedes csapatutasítása őszinte és indokolt volt Szocsiban. Jean Todt még a Ferrari csapatfőnökeként nem egyszer segítette így Michael Schumachert.

részletek
Olvastad már?