Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Tesztpilóta

Kubica: 12 hónapja ezt senki nem hitte volna

Robert Kubica idén visszatért a Formula-1 világába, igaz (még) csak tesztpilótai szerepkörben. A lengyel sokat köszönhet a szurkolóinak, de büszke arra, ahogy visszakapaszkodott.

részletek

Szirotkin tavaly nagyon elkeseredett

Szergej Szirotkinnak az elmúlt években a Sauberrel és a Renault-val is felcsillant a lehetőség, hogy versenyzői ülést kapjon a Formula-1-ben. Utóbbi különösen rosszul esett neki, hogy nem sikerült.

részletek

Retro - Tesztelés egy életen át

Van egy pilóta aki másfél évtizeden keresztül tűzközelben volt, ez alatt mégis csak négy teljes szezont teljesített az F1-en - Pedro de la Rosáról van szó, aki minden bizonnyal mindenki másnál több tesztkilométert tett meg ez idő alatt.

részletek

Egy dolgot sajnál Kubica mostani helyzetében

A 2017-es szezon végén nagyon közel került Robert Kubica ahhoz, hogy ismét a Formula-1-ben versenyezhessen. A Williams végül nem őt választotta, de a lengyel nem adja fel, az F1-ben akar szerepelni.

részletek

Szurkolói csalódottak, Kubica és Rosberg nem

Nico Rosberg az utóbbi időben Robert Kubica menedzsereként is tevékenykedik. Véleménye szerint a lengyel pilóta sorsa nem pecsételődött meg, sőt, a jó irányba mozdult el a tesztpilótai státusszal.

részletek

Kubica mégis Williams-pilóta lehet 2018-ban

Igaz, nem olyan formában, ahogyan arra a legtöbben számítanak - a legnagyobb esélye továbbra is Szergej Szirotkinnak van arra, hogy Lance Stroll csapattársa legyen a grove-i F1-es istállónál.

részletek

Váratlan tartalékpilóta a Force Indiánál

A GP3-as bajnokot és egy DTM-sztárt is kapcsolatba hoztak a poszttal, végül azonban mégis egy F2-es pilóta kapta meg – mintha menekülnének a versenyzők a Renault-tól.

részletek

Még nem egy Alonso, de már magabiztos Norris

Alig, hogy idén nyert az F3-ban, a McLaren fiatal igazoltja máris 2018-as F1-es beugrásról fantáziál. Lando Norris úgy érzi, már képes lenne helyettesíteni valamelyik mclarenes csapattársát.

részletek

Norris meghökkentene mindenkit a McLarennél

Néhány napja hozta nyilvánosságra a McLaren, hogy jövő évi tartalékpilótájuknak szívesen megszereznék Lando Norrist. A szándék kölcsönös, a fiatal pilótában ráadásul még sokkal több van.

részletek

A McLaren Norrist akarja szerződtetni

Megállíthatatlanul törnek be a Formula-1-be a fiatal, tehetséges pilóták. Egyikük a nyáron a McLarennel tesztelő Lando Norris, akit jövőre már hivatalosan is szerződtetne a wokingi istálló.

részletek

Teszten is szerepelhet az új női pilóta

Tatiana Calderón, a Sauber frissen kinevezett fejlesztőversenyzője egy interjúban elismerte, „benne van a pakliban”, hogy F1-es teszten tűnik fel az idei szezon során, sok múlik azonban szimulátoros teljesítményén is.

részletek

„A Ferrari tudja, mit kezdjen a fiatalokkal”

Toto Wolff úgy gondolja, Antonio Giovinazzi akár a Ferrari első számú pilótájává is válhat a közeljövőben. Az osztrák csapatvezető Bottas korábbi helyzetéhez hasonlította a fiatal olaszét.

részletek
Olvastad már?