Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Tesztpilóta

Stroll kiosztotta Villeneuve-öt

Már tavaly óta tudjuk, hogy Lance Stroll és az 1997-es világbajnok nem esznek egymás tenyeréből. Villeneuve legújabb nyilatkozata után immáron a fiatal pilóta is keményen odaszólt.

részletek

Kubica jobb formában van, mint balesete előtt

Robert Kubica jó ideje keményen dolgozik azért, hogy ismét a száguldó cirkusz mezőnyét erősíthesse. Már a tesztpilótai szerepkörig eljutott, de a lengyel úgy érzi, lesz ez még jobb is.

részletek

Villeneuve: Kubica szabotálhatja csapattársait

Az 1997-es világbajnoktól megszokhatjuk, hogy időnként egészen hajmeresztő jóslatokat fogalmaz meg. Most úgy véli, Robert Kubica saját érdekében megnehezítheti Stroll és Szirotkin munkáját.

részletek

Kubica a teljes visszatérésről beszélt

Elégedett tesztpilótai szerepkörével, ám a téli tesztelés extra motivációt és étvágyat hozott számára a teljes éves visszatéréshez. Mennyi esélye van erre a hét évet kihagyó lengyelnek?

részletek

Kik a csapatok tesztpilótái 2018-ban?

A 20 állandó versenyző mellett a csapatok számos pilótát tudnak soraikban: összegyűjtöttük a tartalékokat, teszt- és fejlesztőpilótákat, valamint a juniorprogramok tagjait is.

részletek

Kubica: 12 hónapja ezt senki nem hitte volna

Robert Kubica idén visszatért a Formula-1 világába, igaz (még) csak tesztpilótai szerepkörben. A lengyel sokat köszönhet a szurkolóinak, de büszke arra, ahogy visszakapaszkodott.

részletek

Szirotkin tavaly nagyon elkeseredett

Szergej Szirotkinnak az elmúlt években a Sauberrel és a Renault-val is felcsillant a lehetőség, hogy versenyzői ülést kapjon a Formula-1-ben. Utóbbi különösen rosszul esett neki, hogy nem sikerült.

részletek

Retro - Tesztelés egy életen át

Van egy pilóta aki másfél évtizeden keresztül tűzközelben volt, ez alatt mégis csak négy teljes szezont teljesített az F1-en - Pedro de la Rosáról van szó, aki minden bizonnyal mindenki másnál több tesztkilométert tett meg ez idő alatt.

részletek

Egy dolgot sajnál Kubica mostani helyzetében

A 2017-es szezon végén nagyon közel került Robert Kubica ahhoz, hogy ismét a Formula-1-ben versenyezhessen. A Williams végül nem őt választotta, de a lengyel nem adja fel, az F1-ben akar szerepelni.

részletek

Szurkolói csalódottak, Kubica és Rosberg nem

Nico Rosberg az utóbbi időben Robert Kubica menedzsereként is tevékenykedik. Véleménye szerint a lengyel pilóta sorsa nem pecsételődött meg, sőt, a jó irányba mozdult el a tesztpilótai státusszal.

részletek

Kubica mégis Williams-pilóta lehet 2018-ban

Igaz, nem olyan formában, ahogyan arra a legtöbben számítanak - a legnagyobb esélye továbbra is Szergej Szirotkinnak van arra, hogy Lance Stroll csapattársa legyen a grove-i F1-es istállónál.

részletek

Váratlan tartalékpilóta a Force Indiánál

A GP3-as bajnokot és egy DTM-sztárt is kapcsolatba hoztak a poszttal, végül azonban mégis egy F2-es pilóta kapta meg – mintha menekülnének a versenyzők a Renault-tól.

részletek
Olvastad már?