Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Teszt

Kubica: Az utolsó lépés a legnehezebb

Robert Kubica rengeteg munkát fektetett bele abba, hogy visszatérhessen a Formula-1-be. Véleménye szerint minden fontos kérdésre választ adott, de a döntés nem az ő kezében van.

részletek

Rossi: A 2016-os verzióra fog épülni a motor

Ezt a Yamaha ezen a héten tartott sepangi privát tesztjét követően egy rádióműsorban erősítette meg a „Doktor”, aki arról is beszélt, hol és miért csúszott félre az idei váz fejlesztése.

részletek

Toyotába ült át Fernando Alonso

A TOYOTA GAZOO Racing a kilenc versenyből álló 2017-es FIA Hosszútávú Világbajnokság (WEC) utolsó versenyén ötödször is győzni tudott a Bahreini Bapco 6 órás futamon bemutatott lenyűgöző teljesítményével.

részletek

Nem kételkedik Kubica állapotában a Williams

A grove-i istálló technikai igazgatóját abszolút meggyőzte a lengyel pilóta az Abu Dhabiban zajló teszten: elmondása szerint az egész csapatot lenyűgözte a visszatérni készülő versenyző akaratereje.

részletek

Vettel vezet az idei utolsó tesztnap félidejében

Kedden Kimi Raikkönen, ma pedig német csapattársa révén áll az élen a Ferrari a Pirelli által Abu Dhabiban megrendezett gumiteszten. A Force India és a Mercedes a második és harmadik helyeken.

részletek

A Yamaha tesztjével zárult a 2017-es év

Míg a csapatok nagy része a múlt héten Jerezben gyakorolt, a hangvillások úgy döntöttek, a média figyelmétől távol, Malajziában folytatják a különböző vázverziók és motorblokkok próbálgatását.

részletek

Kubica csalódott lenne, ha nem térhetne vissza

Az Abu Dhabiban tesztelő lengyel képesnek érzi magát arra, hogy jövőre ismét az F1-es mezőny tagja legyen – az elmúlt hónapok munkájára és eredményeire azonban a végkifejlettől függetlenül is büszke.

részletek

Alonso „finom pusziként” értékeli balesetét

A kétszeres F1-es világbajnok spanyol délelőtt összetörte a McLarent az Abu Dhabiban zajló teszten, de így is értékes adatokat gyűjtött, ahogy a másik autóban ülő Oliver Turvey is.

részletek

Hamilton: A hiperlágy az eddigi legjobb gumi

A négyszeres F1-es világbajnok ugyan elismerte, hogy nem tartozik a legkevesebb elfoglaltságai közé a tesztelés, a Pirelli új legpuhább abroncsáról azonban kifejezetten pozitívan nyilatkozott.

részletek

Raikkönen az élre száguldott a hiperlágy gumival

A Ferrari finn F1-ese volt a leggyorsabb a Pirelli-teszt első felvonásán, méghozzá a gumigyártó új, hiperlágy keverékű abroncsán. Őt Ricciardo és Hamilton követte, Kubica kilencedikként zárt.

részletek

Kubica: Nem egy kézzel vezetem az autót

A lengyel pilóta kikéri magának a feltételezést: a Pirelli gumitesztjének első napját követően úgy nyilatkozott az F1-es visszatérésre készülő versenyző, hogy fizikailag most van a legjobb formában.

részletek

Kubicának speciális feladata lesz

Az Abu Dhabi Nagydíj után kétnapos teszten vesznek részt az istállók. Az egyik legnagyobb kérdés, kivívja-e magának a jövő évi Williams-ülést Robert Kubica. Bár feladata sokrétű lesz.

részletek
Olvastad már?