Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

Teszt

A McLaren bejuttatja Norrist az F1-be?

A Magyar Nagydíj után rendezett kétnapos Formula-1-es teszten több fiatal titánt is megismerhettünk, az egyik legjobb benyomást Lando Norris tette.

részletek

Másra használta a Pirelli-tesztet a Ferrari?

Miután a Hungaroringen végzett, Barcelonában az olasz gumigyártónak segített a maranellói alakulat – lehet azonban, hogy a csapat mást is figyelt a kétnapos körözés során, nem csak az abroncsokat.

részletek

Berger: A McLaren üres tankkal tesztelt

Gerhard Berger, a korábbi F1-es pilóta elmondta: a wokingiak biztosan üres autóval küldték ki a pályára Lando Norrist, és ennek köszönhető a fiatal tehetség jó időeredménye.

részletek

Magyar János a Toro Rossónál vendégeskedett a teszten

Magyar János a Toro Rosso csapat bokszában tölthette a Hungaroringi tesztet, ahol több újdonsággal is találkozhatott.

részletek

DTM vs. F1 a Hungaroringen - Mi a különbség?

Kevés versenyzőnek adatik meg, hogy rövid időn belül két csúcskategória gépét is megjárassa egy pályán - Lucas Auerrel ez történt a Hungaroringen, kevesebb, mint másfél hónap leforgása alatt.

részletek

2018-ban érkezhet a hatodik F1-es Pirelli-keverék

A 2016-ban bemutatkozott ultralágy abroncsok a nagy igénybevételű pályákon is megállják a helyüket, ezért a sportág hivatalos beszállítója azt fontolgatja, hogy még egy lépéssel "lágyít" kínálatán.

részletek

Kubica elmondta, miért hallgatott eddig

A lengyel F1-es pilóta köreit óriási érdeklődés övezte a Hungaroringen, ami nem is csoda, hiszen azelőtt, hogy újra bekerült volna a körforgásba, évekig csend honolt körülötte.

részletek

Van egy hatalmas előnye a halónak

A Mercedes F1-es csapatának tesztpilótája, George Russel megosztotta velünk a Hungaroringen, hogy a biztonság mellett mire jó még a 2018-ra kötelezővé tett fejvédő eszköz.

részletek

Vettelék apró dolgokat teszteltek

A hungaroringi teszt második napján nyilatkozott Sebastian Vettel, a világbajnoki tabella éllovasa. A német annyit árult el, hogy néhány kisebb alkatrészt próbáltak ki a magyar pályán.

részletek

Kubica sok kérdést megválaszolt magának

Robert Kubica ismét F1-es autóba ülhetett: ezúttal a Hungaroringen tartandó kollektív teszten vehetett részt a Renault színeiben. A lengyel versenyző a nap végén mesélt tapasztalatairól.

részletek

F1-es teszt: Kubica és Norris volt a nap sztárja

A lengyel pilóta több, mint száznegyven kört tett meg, a McLaren fiatalja pedig jobb időt produkált, mint a hétvégén Alonso - igaz, a leggyorsabb kört végül Sebastian Vettel futotta meg.

részletek

Teszt ÉLŐ: Kubica újra az F1-ben

Az utolsó 2017-es tesztnap főszereplője Robert Kubica lesz, aki 2011-es balesete óta először vezet aktuális Formula-1-es versenygépet. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek
Olvastad már?