Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Teszt

Menetpróba: Megjött a gyilkos!

A legfrissebb fejlesztésű suv, már az uralkodó trendeknek megfelelően készült, de egy dologban szerencsére eltér a konkurenciától.

részletek

Jelentősen szigoríthatják a tesztelésre vonatkozó szabályokat

A jelenleginél jóval kevesebb felkészülési gyakorlást engedélyeznének a döntéshozók a jövőben a MotoGP-s csapatoknak: a versenynaptár bővülésével eleve kevesebb idő is jutna ezekre.

részletek

Kiadták a MotoGP téli tesztnaptárát

Nem sokkal a 2018-as előzetes versenynaptárt követően a világbajnokság illetékesei közzétették a téli kollektív tesztek hivatalos menetrendjét: a korábbi évekhez képest megváltozott az egyik helyszín.

részletek

Lelkes fiatallal tesztelt a Renault

Jack Aitken élete első F1-es autóját próbálhatta ki a héten Jerezben, ami annyira fellelkesítette, hogy máris a következő alkalomra vágyik. Azt azonban tudja, ez nagyrészt rajta fog múlni.

részletek

Sajtó: Kubica tesztelhet a Williamsnél

Aki Robert Kubica visszatérésében reménykedik, annak jó hír, hogy a Williams a jelek szerint erősen számításba veszi a lengyel pilótát, elsőként egy privát tesztelés következhet. Rosberg elkezdte a munkát?

részletek

Több csapat lekésheti a 2018-as teszteket

Az ok természetesen a halo, amelynek pontos paramétereit még most is bizonytalanságok övezik. Ennél jobb hír, hogy a fejvédő nem zavarja meg annyira az aerodinamikát, mint azt sokan gondolják.

részletek

Hamilton önként vállalkozott tesztelésre

Úgy tűnik, hogy az F1-es pontverseny jelenlegi éllovasa a világbajnoki hajrára - és a jövőre - gondolva felelősségteljesebbé vált, hiszen önszántából döntött úgy, hogy tesztelni fog Szingapúr előtt.

részletek

Kubica még idén lehetőséget kap?

Robert Kubica hat és fél év kihagyás után ült idén nyáron újra F1-es autóban, a teszteken kiválóan szerepelt. Úgy tűnik, még ebben az évben az egyik későbbi versenyhétvégén beülhet a Renault-ba.

részletek

Raikkönen erős jövőt jósol Leclerc-nek

Kimi Raikkönen, a Ferrari F1-es pilótája nyilatkozott elismerően az F2-ben szereplő Charles Leclerc-ről. A finn szerint láthatunk még nagy dolgokat a monacói tehetségtől.

részletek

Kubica: Realistán kell nézni a visszatérést

Egyre többen beszélnek Robert Kubica lehetséges visszatéréséről. A lengyel pilóta sem tartja kizártnak, hogy egyszer az F1-ben versenyezhet, de nem lesz csalódott, ha mégsem jönne össze a dolog.

részletek

A McLaren bejuttatja Norrist az F1-be?

A Magyar Nagydíj után rendezett kétnapos Formula-1-es teszten több fiatal titánt is megismerhettünk, az egyik legjobb benyomást Lando Norris tette.

részletek

Másra használta a Pirelli-tesztet a Ferrari?

Miután a Hungaroringen végzett, Barcelonában az olasz gumigyártónak segített a maranellói alakulat – lehet azonban, hogy a csapat mást is figyelt a kétnapos körözés során, nem csak az abroncsokat.

részletek
Olvastad már?