Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Teljesítmény

Egyre biztatóbb az új Honda

Folyamatosan kísérletezik a Honda és úgy tűnik, végre rálelt a helyes útra. Austinban még az eddigieknél is jobbnak tűnik a japán erőforrás, a jelek szerint a fejlesztések tökéletesen beválnak.

részletek

Berger: Mick nem csak külsőre hasonlít édesapjára

Mick Schumacher a nyár óta óriásit fejlődött és végül hatalmas hátrányt ledolgozva az európai Formula-3-as széria bajnoka lett. Gerhard Berger szerint az ifjú Schumacher tehetsége nem kérdés.

részletek

Verstappen: A Honda megelőzte a Renault-t

Max Verstappen egyre nagyobb várakozással tekint a jövő év elé, amikor a Red Bull már a Honda erőforrásait használja. A holland úgy véli, a korábbi gyengélkedés a múlté, a japánok megelőzték a Renault-t.

részletek

A McLaren feláldozta az évet 2019-ért

Nagyjából sejthető volt korábban is, de a McLaren sportigazgatója elismerte, hogy látványos formaromlásuk hátterében az áll, hogy minden erejükkel a 2019-es versenyautóra összpontosítanak.

részletek

Szirotkin: A Williams jövőre nagyot léphet előre

Fennállása egyik legpocsékabb szezonját futja a Williams istálló, ám orosz pilótája szerint 2019 jelentősen jobban sikerülhet, mint az idei tömény szenvedés. De vajon ő maga is részese lehet?

részletek

Pozitív irányba mozdult a McLaren?

Gyenge időmérő, a futamon pedig messze a pontszerzéstől. Ennek ellenére a McLaren sportigazgatója több pozitívumot is felfedezett a Japán Nagydíj hétvégéjén csapata teljesítményében.

részletek

Hartley végképp eljátszhatta a bizalmat

Bár a suzukai időmérőt követően felcsillanhatott a remény Brendon Hartley-nak, hogy megtarthatja ülését, sajtóértesülések szerint az új-zélandi teljesen kiesett a kosárból. Már csak két név maradt.

részletek

Vandoorne: A McLaren egy kezdő csapatnak tűnik

A 2018-as szezon után nem lesz maradása Stoffel Vandoorne-nak Wokingban, ám úgy véli, jelenleg az istálló helyzete szörnyű, olyan képet fest magáról, mint valami újonc gárda.

részletek

Több, mint 50 lóerőt javult a Honda

A Toro Rosso mellett a Red Bull főtanácsadója is nagy örömmel fogadta a Honda-erőforrás jelentős fejlődését. Most először a pontos számot is tudhatjuk, de még mindig bőven van hova javulni.

részletek

Kiváló időmérő a Toro Rosso-Hondától

A japán gyártó fogadkozott, hogy Suzukában megmutatják erejüket és eddig valóban így is történik. Idei legjobb páros eredményét szállította a csapat, Brendon Hartley különösen remekelt.

részletek

Tost: A fejlesztett Hondával irány a Q3

A Toro Rosso pilótái nagyot ugorhatnak előre az erősorrendben, a fejlesztett japán erőforrás ugyanis rengeteg pluszt jelent. A csapatfőnök szerint a frissítés olyan mértékű, hogy a Q3-ban a helyük.

részletek

Vettel: A Mercedes direkt mellébeszélt

Sebastian Vettel nem örül annak, hogy a Ferrari ismét hátrányba került a Mercedeshez képest. Viszont úgy véli, a rivális korábban indokolatlanul panaszkodott saját autójára, felnagyítva a hátrányt.

részletek
Olvastad már?