Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

Teljesítmény

Williams: Már megtörtént a fordulat

2018 egyik legnagyobb csalódását a grove-i istálló mélyrepülése okozta. A technikai igazgató azonban már látja a biztató jeleket, pontosan tudja, jövőre véget érnek az ínséges idők.

részletek

Véget ér az Alonso-Honda csata

Az elmúlt években Fernando Alonso többször is odaszúrt a japán gyártónak, még az idei szezonnyitón is. Bár a kritikák korábban jogosak voltak, idén a Honda visszanyerte elismertségét.

részletek

A Renault a csendes győztes

Az élcsapatok mögötti szakadék miatt a franciák gyári istállója szinte megbújt 2018-ban, de feltűnés nélkül felugrottak a negyedik helyre, ráadásul tavalyi pontmennyiségüket megduplázták.

részletek

Tost: A Honda jó volt, az autó kevésbé

Jó hír a Red Bull-rajongók számára, hogy a Toro Rosso csapatfőnöke elismerte, hogy az idény utolsó harmadában a Honda-motor a kívánt szinten teljesített, a fiókcsapat karosszériája kevésbé.

részletek

Hamilton stabilabb, mint Verstappen

A Mercedes távozó főmérnöke úgy véli, Max Verstappen ugyan remek benyomást tesz mindenkire, de amíg nem teljesít egyenletesebben, nem nyer világbajnoki címet az ifjú holland.

részletek

Verstappen: Inkább nyerjek, aztán robbanjon fel a motor

Max Verstappen egyáltalán nem aggódik a Honda-motor esetleges megbízhatatlansága miatt, de gyors legyen. A holland szerint inkább győzzön egy futamon, majd kiessen a következőn.

részletek

Szafnauer: Stroll olyan gyors, mint Ocon

A Force India felvásárlásával Racing Pointtá alakuló istálló tulajdonosának fia Lance Stroll, a jövő évi páros egyik tagja. A csapatfőnök szerint az ifjonc olyan gyors, mint Esteban Ocon. Valóban?

részletek

Vettel: Visszaesett a Ferrari teljesítménye

Második helyen végzett Sebastian Vettel a 2018-as világbajnokságban, de félidőnél még úgy tűnt, nyerhet is. Nem csak ő hibázott azonban, hanem a Scuderia is rossz irányba mozdult el.

részletek

A Red Bull fegyelemre inti Gaslyt

Az energiaitalos istálló főtanácsadója szerint fegyelemre kell nevelni új szerzeményét Pierre Gaslyt. Aki nem teljesít, a cserepadon találja magát, bár a franciánál ez a veszély eddig nem állt fenn.

részletek

Alonsót jövőre is az élre várják Indyben

Ha valakit egy négyszeres Indy 500-győztes vár egyértelműen a legjobbak közé, az nem éppen kis dicséret. Az IndyCar legendája, Rick Mears szerint biztosan a győzelemért harcol majd Alonso.

részletek

Így képes megtartani remek formáját Hamilton

Az ötszörös világbajnok brit meglehetősen aktív életet él a Formula-1-en kívül is. Azonban rámutatott, mennyire fontos, hogy kevés szabadidejét valódi feltöltődéssel töltse a megterhelő idény során.

részletek

Brundle visszaszólt Verstappennek

Max Verstappen édesapja szerint Lewis Hamiltonnak szimplán szerencséje van öt világbajnoki címével bivalyerős Mercedese miatt, nem a képességein múlott. Az F1-es szakértő megvédte honfitársát.

részletek
Olvastad már?