Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Teljesítmény

A Ferrari új festése is előnyt jelenthet

Teljesen megújult a Scuderia idei versenyautója a tavalyihoz képest. Szembetűnő az eddigi fényes festéshez képest az idei matt, aminek az oka egyáltalán nem esztétikai. Ennyit számít néhány gramm?

részletek

A Renault célja nagyobb, mint hogy a Red Bull elé kerüljön

A francia gyártó tanácsadója úgy gondolja, nem fog nekik hiányozni egy ütős B-csapat, bíznak saját elképzelésükben. 2019-ben jóval komolyabb a céljuk, minthogy a Red Bullhoz mérjék magukat.

részletek

A Red Bull-Honda már most a rajtbüntetésekre készül

A bikák főtanácsadója nem titkoltan fontosabbnak tartja idén a sebességet, mint a megbízhatóságot, ennek megfelelően a Honda eleve nem is évi három erőforrással számol, hanem jóval többel.

részletek

Raikkönen: Nem érzem öregnek magam

Idén már a negyvenet tölti Kimi Raikkönen, a Formula-1 veteránja, de továbbra sem érzi túl öregnek magát a versenyzéshez. Tény, a tavalyi évben 2007 világbajnoka újjászületett, két évre írt alá az Alfával.

részletek

Renault: Egyszer fenn, egyszer lenn

A hetvenes évek második felében jelent meg először gyári istállóként a francia gyártó, amely időnként gúny tárgyát képezte, máskor pedig legyőzhetetlennek bizonyult. Hogyan alakult az elmúlt 42 évük?

részletek

Rosenqvist lehet a következő Wickens

Az ötszörös IndyCar-bajnok, Scott Dixon úgy véli, új csapattársának, a tehetséges Felix Rosenqvistnek minden esélye megvan arra, hogy újonc szezonjában hasonlóan kiváló legyen, mint tavaly Robert Wickens.

részletek

Zanardi olyan jól ment, hogy visszavárják

Alex Zanardi kapcsolata legendásan remek a BMW-vel. Daytonai kirándulásán ismét bizonyított az olasz, hogy változatlanul versenyképes, a német gyártó pedig tárt karokkal várja vissza.

részletek

Jardine: Ocon váltja Bottast

A Formula-1-ben korábban hosszú időn át dolgozó veterán szerint a Mercedes türelme idén elfogy Valtteri Bottasszal szemben és jövőre már biztosan Esteban Ocon lesz Hamilton társa.

részletek

Wolff: Hamiltont nem becsülik meg, amíg vissza nem vonul

Lewis Hamilton kétségtelenül a jelenlegi Formula-1-es mezőny egyik legjobb pilótája. Csapatfőnöke szerint csak akkor jövünk rá, mennyire jó is volt, amikor elhagyja a száguldó cirkuszt.

részletek

Ricciardo csalódott volt a Ferrari és a Mercedes elutasítása miatt

A tavalyi évet kiemelkedően jól kezdte Daniel Ricciardo, ezért arra számított, hogy ajánlatot kap a két topcsapattól. Csalódottan kellett tudomásul vennie, hogy erre hiába vár, ezért másfelé keresgélt.

részletek

Bottas újoncként gyenge autóval is villantott

Lewis Hamilton mellett nyújtott gyenge produkciója miatt sokan lesajnálják a tapasztalt finnt, pedig pályafutása elején a harmatos Williamsszel is bizonyította, hogy akár a legjobbak közé is kerülhet.

részletek

A Vettel-Leclerc csata nem lesz az Alonso-Hamilton 2.0

Bár a Ferrari egykori sportigazgatója lát párhuzamot az élcsapatnál kialakult két helyzet között, mégsem gondolja, hogy Vettel és Leclerc viszonya mintázza majd a McLaren 2007-es bajait.

részletek
Olvastad már?