Teljesítmény - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Teljesítmény

Egyre biztatóbb a Honda tempója

2019-től a Red Bull istálló is a japán gyártó motorjait fogja használni. Pierre Gasly megerősítette, hogy a Honda tényleg remekül fejlődik, a Toro Rossóval is bármikor pontokért küzdhet, ez jó jel.

részletek

Horner: A Renault inkább magára figyelt

A Red Bull nem érzelmi és nem pénzügyi okokból cseréli a Renault-motort Hondára a jövő évben, hanem mert pontosan tudják, ez a nagy esélyük újra az élmezőnybe kerülni gyári csapatként.

részletek

A Honda még tervez idén egy nagy dobást

A japán gyártó közel sem szerepel olyan gyászosan, mint a tavalyi év első felében, de tudják, még mindig nagy a lemaradás. Még az idei szezonban tervben van egy nagyobb fejlesztés.

részletek

Bottas nyeretlen, de remekül teljesít

Míg csapattársa, Lewis Hamilton három ízben is futamot nyert idén, addig a másik Mercedes a tízből egyet sem. Ennek ellenére úgy érzi, megfelelően teljesít ahhoz, hogy megtartsák jövőre is.

részletek

Red Bull: Nem áll bosszút a Renault

A bikák csapatfőnöke biztos benne, hogy a Renault-val való szakítás nem érinti őket hátrányosan az évad maradék részében. A francia gyártónak egyébként is jó oka van minél jobb színben feltűnni.

részletek

Sokba kerülhetett a tempó a Hondának

A Toro Rossónál mindenki ódákat zengett az új Honda-motor remek teljesítményéről. Pierre Gasly azonban a második meghibásodás után úgy véli, a megbízhatóságból viszont vesztettek.

részletek

Mikor mászhat ki a gödörből a Williams?

Bár voltak korábban is baljós előjelek, az évad legnagyobb csalódása eddig a Williams-Mercedes istálló. Igaz, folyamatosan dolgoznak a megoldáson, nem szolgált biztató hírekkel a technikai igazgató.

részletek

Wurz: A riválisoknak nincs parti módjuk

Komoly fontosságúnak és egyedülállónak nevezte az egykori F1-es pilóta a Mercedes különleges motorbeállításait. Az osztrák szerint ez nagyrészt a Cosworth-nek köszönhető. Mi az összefüggés?

részletek

További lóerőket nyert a Ferrari

Egy igazán jó hír a Ferrari-rajongók számára. Az új motorszabályok bevezetése ellenére, az adatok azt mutatják, hogy nemcsak a megbízhatóság, de a teljesítmény terén is javult az erőforrás.

részletek

A Honda még nem tekerte fel a motort

A Toro Rosso eddig a téli tesztek egyik meglepetése. A Honda erőforrása megbízhatóan muzsikál, bár azt Pierre Gasly is elismerte, hogy eddig nem igazán terhelték agyon a motort Barcelonában.

részletek

Bocsánatot kért partnereitől a Renault

Ugyan három versenyt megnyert a Renault-erőforrás 2017-ben, de ezért komoly árat fizetett a gyártó. A megbízhatóság rendkívül gyenge volt, ráadásul már egészen korán kezdődtek a gondok.

részletek

Ferrari: Mindkét pilótának javulnia kell

A Ferrari elnöke nem volt tökéletesen elégedett sem Sebastian Vettel, sem Kimi Raikkönen idei teljesítményével, de ugyanakkor biztos abban, hogy 2018-ban a csapat és a versenyzők is szintet lépnek.

részletek
Olvastad már?