Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Tanabe

Banális gond miatt nem rajtolhatott Hartley

Ismét pontot szerzett a Toro Rosso… aztán mégsem. Gaslyt megbüntették, így elvesztette top tízes helyezését, Hartley-nak pedig már akkor véget ért a verseny, mielőtt igazán elkezdődött volna.

részletek

A Honda nem aggódik a motorhiba miatt

Montreal óta zsinórban a negyedik helyszínen mondja fel a szolgálatot a japán erőforrás. A gyártó nem esett kétségbe a motorhiba láttán, de a Toro Rosso a beállításokkal is hadilábon áll.

részletek

Honda: Kétféle motorhibával küzdünk

A japán gyártó szerint teljesen más okokból volt erőforrás-problémája Pierre Gaslynak a montreali futamon, mint Brendon Hartley-nak a Franciaországban rendezett viadalon az elmúlt hétvégén.

részletek

A Honda fantasztikus munkát végzett

Bár a pontszerzés különböző balszerencsés okokból nem sikerült, mégis egyértelműen erősebb motorral rendelkezik a Honda, mint korábban. A pilóták és a csapat is dicséri a japánokat.

részletek

Gyorsabb lett a Honda, de törékenyebb?

A mérnökök és a pilóták elmondása szerint is nagyon jó a fejlesztett Honda-erőforrás, rengeteg lóerőt nyertek vele. Ugyanakkor máris beütött egy műszaki probléma. Megmarad a megbízhatóság?

részletek

Nyomasztják az elvárások a Toro Rossót

Indokolatlanul magasra került a léc a Toro Rosso számára, amiről a váratlan bahreini negyedik helyezés tehet – vallja Brendon Hartley, aki szerint be kell látniuk, hogy az egy egyszeri alkalom volt.

részletek

Ezért jóval megbízhatóbb idén a Honda

A japán gyártó nagyot fejlődött a tavalyi év hasonló időszakához képest, mind megbízhatóságban, mind teljesítményben. Kanadában ismét előrébb kerülhetnek, de nem a megbízhatóság rovására.

részletek

A Honda idei legnagyobb hibáin dolgozik

Tüzetes vizsgálatok után a japán gyártó felfedezte a problémát, ami hetek óta hátráltatta az erőforrás potenciáljának kiaknázását. A fejlesztések egész évben, a tervezett ütemben érkeznek.

részletek

A Honda készül a Red Bull-szerződésre

Az elmúlt héten megkezdte a tárgyalásokat az osztrák topcsapat és a japán gyártó, hogy 2019-től a Red Bull a Honda gyári csapatává válhasson. Mindkét fél számára kölcsönös előnyökkel járhat.

részletek

Honda: Jelentősen fejlődtünk

A japán gyártó számára nagyon frusztrálóan végződött a spanyol versenyhétvége, mivel a szerencsétlen történések elfedték azt az előrelépést, amit az újítások segítségével a motorral elértek.

részletek

A Hondát már most a győzelem inspirálja

Remek hétvégén van túl a japán gyártó a Toro Rossóval, hiszen visszatérésük óta legjobb eredményüket érték el Bahreinben. A Honda technikai igazgatója örül, de nem ez a végső cél a számukra.

részletek

A Honda többre számított

Bár a Toro Rosso-Honda volt a téli tesztelések nagy meglepetése, az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén arcul csapta a csapatot a valóság. Mindkét pilóta már a Q1-ben búcsúzni kényszerült.

részletek
Olvastad már?