Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

Tanabe

Honda: Egy előnye máris van a Red Bull-Toro Rosso kapcsolatnak

A 2019-es szezonban a Red Bull mindkét istállója Honda-motorokat használ majd, amely igencsak megkönnyíti a japánok dolgát az erőforrások kétféle autóba történő integrálása során.

részletek

Úgy fejezte be az évet a Honda, ahogy kezdte

Bár idén többször is remekül megvillant a Toro Rosso-Honda, az idényzáró ugyanúgy sült el, mint az idénynyitó, egy motorhiba és egy nullázás a mérleg, pedig Gasly akár két pontot is szerezhetett volna.

részletek

Ismét jól teljesít a Honda, irány a pontszerzés

A legújabb fejlesztésű japán erőforrás Brazíliában is jól muzsikál, a kilencedik rajtkockából pedig egyértelműen a pontszerzés a Toro Rosso-Honda célja. Minden időjárásra igyekeznek felkészülni.

részletek

Meglehetett volna a Q3 a Toro Rossónak

Biztatóan fut a Toro Rosso-Honda Mexikóvárosban is, a biztató péntek után szombaton is jól ment az autó, ám Brendon Hartley kulcspillanatban elszúrta gyors körét, így maradt a 14. hely.

részletek

A Honda-főnök utoljára Sennáékkal járt Mexikóban

A hétvégén újabb fordulójához érkezik a Formula-1-es világbajnokság, a helyszín ezúttal Mexikóváros. A Honda első embere, még a régi McLaren-Honda idején járt itt, most is kihívás lesz a pálya a motornak.

részletek

Két pontot szerzett a Honda, de elégedetlen

Az utolsó sorból rajtolt a két Toro Rosso-Honda, Brendon Hartley számára mégis élete legjobb eredményét hozta az austini verseny, két pontot gyűjtött. A Honda azonban még nem elégedett.

részletek

Egyre biztatóbb az új Honda

Folyamatosan kísérletezik a Honda és úgy tűnik, végre rálelt a helyes útra. Austinban még az eddigieknél is jobbnak tűnik a japán erőforrás, a jelek szerint a fejlesztések tökéletesen beválnak.

részletek

Kísérletezik a Honda, új motorok Austinban is

A japán gyártó Suzukához képest is változtat némileg saját erőforrásain, így az USA Nagydíján a Toro Rossók újra rajtbüntetésben részesülnek majd. De nyáron megkapták az engedélyt, hogy kísérletezgessenek.

részletek

Gasly Austinban még újonc

Az újdonságokról fog szólni a Toro Rosso-Honda számára az Egyesült Államok Nagydíja. A Honda még mindig új motorjának finomhangolásán dolgozik, Pierre Gasly pedig tavaly kihagyta Austint.

részletek

A Honda új motorjával is gond van?

Óriási örömmel fogadta a Toro Rosso a pénteki edzésnapon tesztelt, új Honda-erőforrást. A jelek szerint azonban problémák merültek fel a fejlesztett egységgel, ezért álltak vissza a régire másnaptól.

részletek

Monzában sincs gond a Hondával

Problémamentes edzéseket zárt a Toro Rosso-Honda, különösen délelőtt remekelt. Száraz pályán viszont még hiányzik némi tempó, de legalább a megbízhatóság rendben van az erőforrásnál.

részletek

Verstappen: Nincs gond a Hondánál

Annak ellenére, hogy a japán gyártó cserélt legtöbbször motort az autóiban, Max Verstappen szerint nincs semmi probléma a Hondánál, amit a lenti érvekkel támasztott alá.

részletek
Olvastad már?