Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Tanabe

A Honda többre számított

Bár a Toro Rosso-Honda volt a téli tesztelések nagy meglepetése, az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén arcul csapta a csapatot a valóság. Mindkét pilóta már a Q1-ben búcsúzni kényszerült.

részletek

A legjobb kezekbe került a Honda

Csak a legnagyobb elismeréssel tud beszélni a Honda új F1-es technikai igazgatójáról a McLaren-Honda utolsó futamgyőztese. Gerhard Berger testközelből ismeri Toyoharu Tanabét, jó választásnak tartja.

részletek

A Honda átszervezése hozhatja meg a sikert

A japán gyártó belső átszervezésének is köszönhetően sokkal szorosabb kapcsolatban állnak a Toro Rossóval, mint korábban a McLarennel. Talán éppen emiatt indultak el végre felfelé.

részletek

A Toro Rosso a szezonkezdet meglepetése

Említésre méltó műszaki hiba nélkül, jó tempóval, összehangolva kezdte közös F1-es programját a Toro Rosso és a Honda. Ez lenne az együttműködés, amire eredetileg a McLaren vágyott?

részletek

Gasly: A Honda-motor, mint egy óramű

A legszorgalmasabbnak járó különdíjat Pierre Gasly, a Toro Rosso-Honda versenyzője érdemelte ki. Csütörtökön 147 kört pakolt versenyautójába, a Honda-motorral pedig továbbra sincs semmi gond.

részletek

Hartley és a csapat is elégedett a Hondával

Különleges érzés lehet a Honda számára egy kitűnően kezdődő téli tesztelési időszak, valamint a sok dicséret. Brendon Hartley pályafutása egyik legjobb vezethetőségű motorjának tartja az erőforrást.

részletek

Kirúgták a Honda F1-es főnökét

Nagyot bukott idén a Honda a Formula-1-ben, a várakozásokkal ellentétben az erőforrás megbízhatatlan és lassú is lett, Yusuke Hasegawa számára pedig év végén nem volt bocsánat.

részletek
Olvastad már?