Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

TOP10

Az F1-es szezonkezdet tíz legfontosabb témája

Amilyen hosszúnak tűnt a téli időszak, olyan gyorsan zajlottak le az előszezoni tesztek, és jött el az Ausztrál Nagydíj - persze még egy hetet várnunk kell a piros lámpák kialvására, de néhány beszédtéma már így is adja magát 2018-cal kapcsolatban.

részletek

Tíz dolog, amit az első F1-es tesztből tanultunk

Noha a csapatok munkáját a gyakorlás nagy részében kedvezőtlen időjárás hátráltatta, néhány tanulság körvonalazódni látszik a 2018-as szezon első tesztnapjait követően.

részletek

Tíz dolog, amire figyelni kell az idei Dakaron

Szombaton elrajtol a 40. Dakar Rali, amely két héten keresztül szeli át Dél-Amerika nyugati részét Peru fővárosától Bolívián át az argentínai Córdobáig - cikkünkben bemutatjuk, mire érdemes figyelmet fordítani ez idő alatt.

részletek

Ezek voltak az idei legnépszerűbb Retro cikkeink

Egyik legnépszerűbb rovatunkban sok érdekes és tartalmas témát dolgoztunk fel, összeállítottuk a top10-es listát a legolvasottabb anyagokból.

részletek

Sebastian Vettel TOP 10-es listája

A négyszeres világbajnok német versenyző sem úszta meg a kérdést, kit tart a Formula-1 jelenlegi versenyzői közül a tíz legjobbnak. Néhány meglepetéssel azért szolgált ilyen téren Vettel.

részletek

Top 10: A legjobb és legrosszabb McLaren MP4-esek

Most, hogy eltűnt a McLarenek típusjelzéseiből az ikonikus MP4 betű- és számkombináció, ideje összegyűjteni a wokingi alakulat elmúlt 35 évének legjobb és legrosszabb modelljeit.

részletek

TOP10: Mit ne csinálj az autós játékokban?

Úgy érzed, megvan a tempód,, de sokszor megpördülsz, összetöröd a vasat, vagy számodra érthetetlen módon megelőznek? Íme 10 tipp, hogy mit csinálhatsz rosszul!

részletek

Ezzel játszanak az autórajongók 2016-ban

Találtunk egy remek összeállítást a 2016-os év legjobb autós, illetve motoros játékairól: van közte néhány olyan, melyekkel már csapathatjuk, de olyan is, melyre még egy kicsit várni kell.

részletek

Opel és Alfa is befért Clarkson TOP10-ébe

A korábbi Top Gear-sztár, a jelenleg már az Amazon kötelékébe tartozó Jeremy Clarkson összeállította kedvenc autóinak listáját – két Ford mellett három olasz is ott van.

részletek

Top 10 - A legnagyobb hockenheimi balesetek

Hockenheim nagy sebességei mindig is magukban hordozták a balesetek lehetőségét, de az átalakított ringen is láthattunk néhány emlékezetes F1-es bukást a sportág történetében.

részletek

Magyar Nagydíj Top 10 - A legszebb pillanatok

A Magyar Nagydíjakat felvezető sorozatunk negyedik részében a Hungaroring legszebb F1-es pillanataira tekintünk vissza Baumgartner debütálásától Kovalainen váratlan sikeréig.

részletek

Magyar Nagydíj Top 10 - A legnagyobb drámák

A Magyar Nagydíjak történetére visszatekintő sorozatunk negyedik részében összegyűjtöttük a Hungaroring legnagyobb F1-es drámáit. Mansell "anyájától" Massa 2008-as, szívszaggató kieséséig.

részletek
Olvastad már?