Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

TOP10

Ezek voltak az idei legnépszerűbb Retro cikkeink

Egyik legnépszerűbb rovatunkban sok érdekes és tartalmas témát dolgoztunk fel, összeállítottuk a top10-es listát a legolvasottabb anyagokból.

részletek

Sebastian Vettel TOP 10-es listája

A négyszeres világbajnok német versenyző sem úszta meg a kérdést, kit tart a Formula-1 jelenlegi versenyzői közül a tíz legjobbnak. Néhány meglepetéssel azért szolgált ilyen téren Vettel.

részletek

Top 10: A legjobb és legrosszabb McLaren MP4-esek

Most, hogy eltűnt a McLarenek típusjelzéseiből az ikonikus MP4 betű- és számkombináció, ideje összegyűjteni a wokingi alakulat elmúlt 35 évének legjobb és legrosszabb modelljeit.

részletek

TOP10: Mit ne csinálj az autós játékokban?

Úgy érzed, megvan a tempód,, de sokszor megpördülsz, összetöröd a vasat, vagy számodra érthetetlen módon megelőznek? Íme 10 tipp, hogy mit csinálhatsz rosszul!

részletek

Ezzel játszanak az autórajongók 2016-ban

Találtunk egy remek összeállítást a 2016-os év legjobb autós, illetve motoros játékairól: van közte néhány olyan, melyekkel már csapathatjuk, de olyan is, melyre még egy kicsit várni kell.

részletek

Opel és Alfa is befért Clarkson TOP10-ébe

A korábbi Top Gear-sztár, a jelenleg már az Amazon kötelékébe tartozó Jeremy Clarkson összeállította kedvenc autóinak listáját – két Ford mellett három olasz is ott van.

részletek

Top 10 - A legnagyobb hockenheimi balesetek

Hockenheim nagy sebességei mindig is magukban hordozták a balesetek lehetőségét, de az átalakított ringen is láthattunk néhány emlékezetes F1-es bukást a sportág történetében.

részletek

Magyar Nagydíj Top 10 - A legszebb pillanatok

A Magyar Nagydíjakat felvezető sorozatunk negyedik részében a Hungaroring legszebb F1-es pillanataira tekintünk vissza Baumgartner debütálásától Kovalainen váratlan sikeréig.

részletek

Magyar Nagydíj Top 10 - A legnagyobb drámák

A Magyar Nagydíjak történetére visszatekintő sorozatunk negyedik részében összegyűjtöttük a Hungaroring legnagyobb F1-es drámáit. Mansell "anyájától" Massa 2008-as, szívszaggató kieséséig.

részletek

Magyar Nagydíj Top 10 - A legnagyobb versenyzések

A Magyar Nagydíjat felvezető sorozatunk harmadik részében azokra a versenyzésekre tekintünk vissza, melyek által az F1-es pilóták halhatatlanná váltak a közönség előtt.

részletek

Magyar Nagydíj Top 10 - A legnagyobb előzések

A 31. Magyar Nagydíjat felvezető sorozatunkban első ízben a Hungaroringen látott legjobb F1-es előzésekből szemezgetünk - Piquet és Senna csatáján át Alonso 2006-os remekléséig.

részletek

10 nagy debütálás: Átigazolás után győzelem

Az F1 történetében Max Verstappen a 10. pilóta, aki átigazolása után megnyerte első versenyét új csapatánál – no meg még egy-két hasonló eset is volt, ezeket idézzük fel az alábbi összeállításban.

részletek
Olvastad már?