Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

TCR

Magyar siker a SEAT Leon CUPRACER Evo 17-tel

A múlt hétvégén a grúziai futammal rajtolt a TCR pályaverseny, ahol öt versenyző indult az új SEAT versenygéppel.

részletek

Mindkét magyar dobogóra állhatott Grúziában

Az első, esős futamon a SEAT-ot vezető Ficza Ferenc, a második, immár száraz pályán rendezett versenyen pedig a most debütáló M1RA fiatal pilótája, Tassi Attila fért be a top3-ba a TCR szezonnyitóján.

részletek

HIVATALOS: Ifj. Ficza és a Zengő a TCR-ben

Sőt, a fiatal pilóta már az első futamon is rajthoz fog állni, csak még nem egy Kia hanem egy Seat Leon volánja mögött - teljes szezont fut a bajnokságban.

részletek

A Zengő Ficzával indul a TCR-ben, de késnek

A TCR túraautós sorozat kiadta az idei szezon nevezési listáját, amely igencsak megduzzadt a korábban ismerthez képest, ráadásul a Zengő Motorsport két autója is szerepel rajta. Viszont úgy tűnik, a szezonnyitóra nem érnek oda...

részletek

Michelisz csapata kis híján a WTCC-ben kötött ki

A Bári Dáviddal közösen bemutatott saját csapatukról beszélve Michelisz Norbert elárulta, a világbajnoki mezőnyben való részvétel is megfordult a fejükben, ám ezen tervüket meghiúsított a WTCC2 terveinek bedőlése.

részletek

Saját csapatot indít a TCR-ben Michelisz Norbert

A Honda gyári WTCC-pilótája ezúttal csapattulajdonosként bővíti feladatkörét: az M1RA két Honda Civicet indít a nemzetközi TCR szériában, melyek közül az egyiket Tassi Attila kapja meg.

részletek

Hivatalos: Mégsem érkezik a WTCC2

A Motorsport Világtanács mai rendkívüli ülésén megszületett a döntés: a november végén bejelentett szabályokkal ellentétben mégsem hozzák létre a WTCC2-es alkategóriát a túraautó-világbajnokságon. Emellett az egyik verseny helyszínét, egy másiknak pedig az időpontját is megváltoztatták.

részletek

Kilenc gyártó menő autójával tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

Ilyen Spa egy TCR-es Hondával - szimulátoron

Egy virtuális kör a legendás pályán Michelisz Norbi autójának "kistestvérével."

részletek

Jövőre a Hungaroringre jön a TCR

Megjelent a TCR International Series 2017-es versenynaptára: a nemzetközi túraautó-bajnokság mezőnye 2017. július 2-án a Hungaroringen lép pályára magyar résztvevővel, a B3 Racing Teammel az indulók között.

részletek

Jövőre érkezik a WTCC2

Hogy ne csökkenhessen kritikusan alacsony létszámúra a WTCC mezőnye, a szervezők 2017-ben el akarják indítani a másodosztályt, ahol TCR-alapú autók vehetnek részt.

részletek

Drámai és kaotikus bajnokavatás Makaón

Tömegbalesetek, ütközések, biztonsági autós fázisok és piros zászlók jellemezték a TCR második idényének utolsó fordulóját, ahol a lerövidített versenytávoknak köszönhetően csak néhány ponton múlt az összetett győztes személye.

részletek
Olvastad már?