Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

TCR

Michelisz csapata kis híján a WTCC-ben kötött ki

A Bári Dáviddal közösen bemutatott saját csapatukról beszélve Michelisz Norbert elárulta, a világbajnoki mezőnyben való részvétel is megfordult a fejükben, ám ezen tervüket meghiúsított a WTCC2 terveinek bedőlése.

részletek

Saját csapatot indít a TCR-ben Michelisz Norbert

A Honda gyári WTCC-pilótája ezúttal csapattulajdonosként bővíti feladatkörét: az M1RA két Honda Civicet indít a nemzetközi TCR szériában, melyek közül az egyiket Tassi Attila kapja meg.

részletek

Hivatalos: Mégsem érkezik a WTCC2

A Motorsport Világtanács mai rendkívüli ülésén megszületett a döntés: a november végén bejelentett szabályokkal ellentétben mégsem hozzák létre a WTCC2-es alkategóriát a túraautó-világbajnokságon. Emellett az egyik verseny helyszínét, egy másiknak pedig az időpontját is megváltoztatták.

részletek

Kilenc gyártó menő autójával tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

Ilyen Spa egy TCR-es Hondával - szimulátoron

Egy virtuális kör a legendás pályán Michelisz Norbi autójának "kistestvérével."

részletek

Jövőre a Hungaroringre jön a TCR

Megjelent a TCR International Series 2017-es versenynaptára: a nemzetközi túraautó-bajnokság mezőnye 2017. július 2-án a Hungaroringen lép pályára magyar résztvevővel, a B3 Racing Teammel az indulók között.

részletek

Jövőre érkezik a WTCC2

Hogy ne csökkenhessen kritikusan alacsony létszámúra a WTCC mezőnye, a szervezők 2017-ben el akarják indítani a másodosztályt, ahol TCR-alapú autók vehetnek részt.

részletek

Drámai és kaotikus bajnokavatás Makaón

Tömegbalesetek, ütközések, biztonsági autós fázisok és piros zászlók jellemezték a TCR második idényének utolsó fordulóját, ahol a lerövidített versenytávoknak köszönhetően csak néhány ponton múlt az összetett győztes személye.

részletek

Ázsia Monacójában zárul a TCR-szezon

A hétvégén a híres Macau Grand Prix programjában szerepel a TCR International Series, így a magyar B3 Racing Team újabb világhírű versenyhétvégén lép pályára.

részletek

Visszatérhet Makaóra a WTCC?

Miután a TCR nem folytatja együttműködését a távol-keleti esemény szervezőivel, az FIA pedig a korábbinál nagyobb szerepet szeretne vállalni a rendezésben, elképzelhető, hogy jövőre ismét ellátogat a világbajnokság a legendás helyszínre.

részletek

Kiderült, hogy mik a Volkswagen tervei

A rali világát áramütésként érte a hír, hogy a negyedik éve uralkodó gyártó kiszáll a WRC-ből - a német cég elárulta, hogy hogyan képzeli el a motorsportos jövőjét 2017-től.

részletek

Norbi élvezné a vendégséget

Már az nagy élmény lenne, ha csak nézőként kilátogatnék a DTM-re, de még versenyezni is fogok, és mindez egy olyan pályán jön össze, amelyre régi vágyam volt eljutni. TCR Benelux, jövök!

részletek
Olvastad már?