Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 20. vasárnap

TCR

Az 1. futamon kilökték, a másodikon defektet kapott Tassi

Éllovasként érkezett meg Oscherslebenbe Tassi Attila a TCR nemzetközi túraautó-bajnokságban, de szerzett pont nélkül kénytelen távozni Németországból. A M1RA 18 éves bajnokaspiránsát nem elég, hogy a mezőny legkomolyabb büntetősúlya hátráltatta, az első futamon egyik legnagyobb riválisa kilökte őt, a másodikon pedig defekt akadályozta meg a pontszerzésben.

részletek

Idei legrosszabb hétvégéjét zárta Michelisz csapata a TCR-ben

Bár a ballasztsúlyok is megnehezítették Tassi Attila helyzetét, a M1RA magyar pilótája két ütközés miatt egyik versenyét sem fejezte be - de csapattársa sem jutott be a pontszerzők közé.

részletek

Tassi Attila piszkosul nehéz helyzetbe került Oscherslebenben

Három héttel ezelőtt a Hungaroringen mindkét futamot megnyerte Tassi Attila, és ezzel a M1RA 18 éves versenyzője átvette a vezetést a TCR nemzetközi túraautó-bajnokságban. Teljesítményét egy „potyautasnyi” pluszsúllyal büntették a szabályok, és ez alaposan megfogta a Hondáját a bajnokság hetedik fordulójában az oscherslebeni időmérőn.

részletek

Az olasz meló – vegyes érzelmekkel

A múlt hétvégi igazi autósport ünnepen több nehézséggel, problémával kellett szembe néznünk, ennek ellenére sikeresen teljesítettük az első komoly, egy világbajnoki színvonalú versenysorozatban eltöltött versenyhétvégénket! Ráadásul mindezt pont a szeretett Hungaroringen, a fantasztikus magyar szurkolók előtt, akiknek a szeretetét először közelről megérezni egy külön elképesztő, nagyszerű élmény volt!

részletek

Tassi: Ez a legjobb módja az ünneplésnek

A M1RA fiatal versenyzője a második futamot is behúzta a Hungaroringen. Attila elárulta, nemrég töltötte be 18. életévét, amit jobb módon nem is ünnepelhetett volna, mint ezzel a kettős győzelemmel.

részletek

TCR: Tassi-dupla a Ringen!

Folytatta remekelését a M1RA fiatal magyar pilótája, és a második TCR-futamot is megnyerte a Hungaroring közönsége előtt. Tassi mellé Oriola és Moller állhatott fel a dobogón.

részletek

Tassi: Michelisz mentette meg a hátsómat

Eddig kellett várnia Tassi Attilának élete első győzelmére, ugyanis hazai közönség előtt autózva Michelisz Norbert kíséretével kettős sikert könyvelt el a M1RA a TCR első futamán.

részletek

Michelisz elmondta, szándékosan engedte-e el Tassit

Magyar himnusztól zengett a Hungaroring, a M1RA első győzelme rögtön kettős siker lett: Michelisz Norbi úriemberként viselkedett a rajtnál, de vajon szándékosan hagyta győzni fiatal csapattársát?

részletek

TCR: Tassi első győzelme Michelisz előtt

Felrobbanhatott a Hungaroring közönsége, hiszen Tassi Attila és Michelisz Norbert kettős magyar győzelmet aratott a volkswagenes Vernay előtt. A Zengő pilótái nem tudtak pontot szerezni.

részletek

A hölgy gyönyörű, csak még kissé makrancos

Kétségkívül a hétvége egyik legmókásabb hírlevelét kaptuk az Alfa Romeo Guliettával versenyző TCR-újonc Jedlóczky Márk csapatától, a JLG Motorsporttól.

részletek

Ez történt szombaton a Hungaroringen

Ritka az olyan "szériadús" hétvége a magyar pályán, mint a mostani, ezért tekintsünk vissza, hogy mi minden történt szombaton a DTM, a TCR és az F3-as Európa-bajnokság eseményein.

részletek

Hat kör után versenyeznie kell új autójával Ficzának

A Zengő magyar pilótája a Hungaroringen kézhez kapta a Kiát, de az időmérőn vezethette először. A TCR hétvégéjén Nagy Danival is beszélgettünk, akit indulása a versenyen ugyanúgy meglepett, mint minket.

részletek
Olvastad már?