Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

TéliTeszt

Előrébb tart a McLaren, mint bármikor

Egyre több jel mutat arra, hogy a McLaren-Renault együttműködés sikere nem áll meg az álmodozás szintjén. A hírek szerint a Hondáról Renault-ra váltás ellenére is remekül áll a csapat.

részletek

Változhat a téli F1-es teszt helyszíne

Tradicionálisan szinte minden évben Barcelona ad otthont a szezon előtti téli teszteknek, most azonban a franciaországi Paul Ricard pálya jelentkezett be. Ennek számos előnye is lenne a csapatok számára.

részletek

Raikkönen pazar idővel a teszt leggyorsabbja

Az utolsó napra tartogatta a nagy durranást a Ferrari: azt a bizonyos 1:18-as időt, amelyet másfél héten át vártunk, végül Kimi Raikkönen hozta el, igazolva az F1 új korszakának gyorsaságát.

részletek

7. nap: Vettel tesztcsúcsának története

Utolsó előtti napjához érkezett a kollektív gyakorlás, s vannak, akik számára ez lesz az utolsó fellépés az Ausztrál Nagydíj előtt, így például a négyszeres bajnok Vettelnek is. Élő közvetítés 9 és 18 óra között!

részletek

A 2. tesztnap krónikája Raikkönen balesetével

Célegyenesébe fordul a tesztszezon, a csapatoknak már csak három napjuk maradt felkészülni a vészesen közelgő szezonnyitóra: ismét visszatér az autóba az eddig mindkét napján a leggyorsabbnak bizonyuló Kimi Raikkönen.

részletek

Vizes pályán teszteltek az F1-esek

Mivel az első három napon elkerülte az eső a barcelonai pályát, a negyedikre mesterséges vizes körülményekkel készültek, hogy az F1-es csapatok kipróbálhassák a Pirelli esőgumijait. ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 9 ÉS 18 ÓRA KÖZÖTT!

részletek

Mit láttunk eddig a teszten?

Melyik a legszebb autó, számít-e bármit a kinézetük, kik lehetnek a Mercedes ellenfelei, mi a baj a McLaren-Hondával – és szeretnénk-e bajnokságon kívüli futamokat? Ezek voltak a kérdések, mi pedig válaszoltunk.

részletek

Így alakult a barcelonai teszt második napja

Itt a második a csapatok rendelkezésére álló mindössze kétszer négy nap közül arra, hogy felkészüljenek az előttünk álló F1-es szezonra. Először ül autóba Kimi Raikkönen, Max Verstappen és a két újonc.

részletek

Különleges lesz a jövő csütörtöki tesztnap

Kollektív F1-es teszten még nem nagyon láthattunk olyat, mint amire a jövő heti barcelonai gyakorlás negyedik napján, csütörtökön sor kerül majd – kérdés, mennyire sikerül jól a megvalósítás…

részletek

Retro – Schumacher elkezdte…

Január 12-én kezdte meg felkészülését a 2010-es szezonra a három év kihagyás után visszatérő legenda, Michael Schumacher – a szabályok szerint F1-es autóba nem ülhetett, így más utat választott.

részletek

És most mit nézzek márciusig?

Négy hónapot kell várnunk a következő F1-es szezon kezdetéig, de a decemberi csend után januártól már ismét lesz mire figyelniük a motorsport rajongóinak – össze is szedtük, hogy pontosan mire.

részletek

Nagyon későn kezdődnek a jövő évi tesztek

A helyszínek az elmúlt években megszokottak, az időpontok viszont minden eddiginél későbbiek – hol vannak már azok a szép idők, amikor január végén megkezdődtek az F1-es tesztek?

részletek
Olvastad már?