Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

SzombathelyRali

Herczig vezet Szombathelyen, Turán kiesett

Kétszereplőssé vált az ORB idei harmadik futamán első helyéért folyó küzdelem, miután Turán Frigyesék Ford Fiestája megadta magát - Herczig és Hadik között így is nagy csata várható.

részletek

Történelmi debütálás a ralibajnokságban

A magyar rali története során először kezdődött egy futam kvalifikációval, ráadásul rögtön három páros is tizedre azonos idővel teljesítette azt.

részletek

Murván folytatódik az ORB

A miskolci és ózdi aszfaltos futamokat követően a Szombathely környéki murvás ralipályákon folytatódik a küzdelem az Országos Rally Bajnokságban induló Turán Motorsport párosa számára.

részletek

Innen folytatja az ORB mezőnye Veszprémben

Hétvégén következik a Veszprém Rali egy visszatérő közönségkedvenccel, addig is idézzük fel, hogy mi történt a bajnokság előző állomásán, az ISEUM Ralin, Szombathelyen.

részletek

ISEUM Rali: Herczig tarthatatlan volt vasárnap

A címvédő Herczig-Bacigál páros vasárnap minden szakaszt megnyert és megfordította a csatát Hadik Andrásékkal szemben - Kazár Miklós árokba esett és fel kellett adnia a futamot.

részletek

Hercziget Szombathelyen sem tudták elkapni

Herczig Norbert az Iseum Rallyn is győzni tudott, így a Szombathely központú versenyt követően is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot. Herczig mögött Kazár Miklós lett a második, míg ifj. Tóth János begyűjtötte idei második dobogós helyezését is a harmadik helyjel. A Historic Challenge értékelésében Király Gábor nyert Karl Rumplert megelőzve.

részletek

Jánosa: El kell hinni, és el kell vállalni

Tavaly nem jutott sajnos túl sokáig a Szombathely Rallyn a Jánosa Ákos – Brunekker Árpád kettős, de reményeik szerint ez idén másképp lesz. A szakaszok csak az előző évi pályabejárásból lesznek ismerősek számukra, de versenyautóval, versenytempóban nem sokat mentek.

részletek
Olvastad már?