Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

SzingapúriNagydíj

Vettelnek mégis Szingapúron múlott

Az interlagosi győzelem után sajnálhatja igazán a Szingapúri Nagydíjon elszalasztott óriási lehetőséget Sebastian Vettel. A pontállás ugyanis még mindig izgalmas lenne, ha ott nem esik ki.

részletek

Vettel: Most fizettünk meg korábbi hibáinkért

Sebastian Vettel véglegesen elvesztette a világbajnoki címért folytatott harcot Lewis Hamilton ellen. A német pilóta szerint azonban egyáltalán nem Mexikóban ment el a hajó.

részletek

Vettel: Cserben hagytam a Ferrarit

Sebastian Vettel elismerte, hogy az idei legrosszabb pillanatának nem a szingapúri rajtbalesetet és nem is az azt követő két motorhibát tartja, hanem a bakui szándékos ráhúzást, amit nagy hibának tart.

részletek

Alonso szerint Vettel eljátszotta esélyét

Fernando Alonso az évtized elején számos nagy csatát vívott Sebastian Vettel és Lewis Hamilton ellen is. A kétszeres világbajnok szerint a német esélyei rendkívül lecsökkentek.

részletek

Alonso lyukat ütött a falba Szingapúrban

Az elmúlt tíz éve legjobb eredményének tartotta volna Fernando Alonso, ha a rajtbalesetet elkerülve be tudja húzni az általa garantáltnak vélt dobogót Szingapúrban. Biztos benne, hogy a sors akarta így.

részletek

Mercedes: Nem volt rendben Szingapúr

Szingapúrban teljesen váratlan győzelmet aratott a Mercedes istálló Lewis Hamiltonnal, nagyban segítve ezzel világbajnoki esélyeit. Az elmúlt nagydíjon sokat szenvedett a német csapat és ezt nem szeretnék annyiban hagyni.

részletek

Lauda: Vettel nem tehetett volna ilyet

Egy héttel az F1-es Szingapúri Nagydíj után sem csitulnak a kedélyek a rajtbaleset miatt: Niki Lauda már akkor a német pilótát hibáztatta, most azonban hosszabban elemezte az első kanyar előtti történéseket.

részletek

„Nyomás alatt a profik is lehetnek idióták”

Sokan sokféleképpen magyarázták már Sebastian Vettel érthetetlenül kockázatos manőverét a Szingapúri Nagydíj rajtjánál, amire könnyen lehet, hogy a világbajnoki címe is rámegy. Valóban a nyomás alatt ennyire megváltozhatunk?

részletek

Mercedes: Hamilton már csak elveszítheti

A Mercedesnél úgy vélik, ha minden a tervek szerint alakul, akkor Lewis Hamiltont önerőből már nem lehet megverni idén. De semmi káröröm, semmi ünneplés, még messze a vége, nem szabad bakot lőni.

részletek

Csapaton kívül is hisznek még Vettelben

Egyértelmű, hogy a Ferrari nem adja fel és a végsőkig harcolni fog a világbajnoki győzelemért és hisznek is Vettel sikerében. A Ferrarin kívül is akadnak olyanok, akik reálisnak tartják a német bajnoki címét.

részletek

Massa: Rosszul döntöttem

Néha a legrutinosabb pilóták is képesek rossz döntést hozni, ha nincs elég idejük meggondolni. Felipe Massa elmondta véleményét a szingapúri történésekről, ahol több hibát is elkövetett. De nem ő volt az egyetlen.

részletek

F1-es rajongók vesztegettek meg egy biztonsági őrt Szingapúrban

Az utcai pályán indokolatlanul megjelenő emberek nem számítanak újdonságnak a délkelet-ázsiai helyszínen, most két drukker és egy biztonsági őr incidensét vizsgálják a szingapúri szervezők.

részletek
Olvastad már?