Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 22. péntek

SzingapúriNagydíj

Massa: Rosszul döntöttem

Néha a legrutinosabb pilóták is képesek rossz döntést hozni, ha nincs elég idejük meggondolni. Felipe Massa elmondta véleményét a szingapúri történésekről, ahol több hibát is elkövetett. De nem ő volt az egyetlen.

részletek

F1-es rajongók vesztegettek meg egy biztonsági őrt Szingapúrban

Az utcai pályán indokolatlanul megjelenő emberek nem számítanak újdonságnak a délkelet-ázsiai helyszínen, most két drukker és egy biztonsági őr incidensét vizsgálják a szingapúri szervezők.

részletek

Retro - Csapást szenvednek Rosberg bajnoki esélyei

Lewis Hamilton nyári balszerencse-sorozata nyerő helyzetbe hozta Nico Rosberget, ám egy alattomos technikai hiba elég volt ahhoz, hogy a brit átvegye a pontverseny vezetését csapattársától.

részletek

Amikor a pilóta egyetért saját kirúgásával

Ha egy versenyzőtől elveszik a pilótaülését, akár év végén, akár év közben, általában negatív hangvételű nyilatkozatok szoktak következni, néha sárdobálás is. Ezúttal egy igazi úriemberrel találkozhatunk.

részletek

A Ferrari leggyorsabb búcsúja - szingapúri statisztikák

Az F1 történetében soha nem esett még ki mindkét Ferrari a nyitókörben, és a teljes első rajtsor ilyen korai búcsújára is még csak maroknyi alkalommal volt példa. A Szingapúri Nagydíj statisztikai összegzésébe a szokásosnál is több érdekesség kerülhetett be.

részletek

Vettel retteg Verstappentől?

Egy szakértő a holland iránt érzett iszonnyal magyarázza a szingapúri rajtbalesetet: úgy érzi, Vettel fejébe vette, semmiképpen sem fogja maga elé engedni riválisát a startnál.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Szingapúrban?

Egyik pályán sem javult még idén akkorát a körrekord, mint most a Szingapúri Nagydíjon. Monza után egy olyan helyszín jött, amely sokkal kellemesebb vadászterülete az idei F1-es autóknak.

részletek

Jos Verstappen: Ezért nem büntették Vettelt

A Szingapúri Nagydíj legnagyobb momentuma egyértelműen a rajtnál történt baleset volt a két ferraris és Max Verstappen között. Az ifjú holland pilóta apja is megszólalt az eset kapcsán.

részletek

Mégsem az állórajt volt a baleset oka

Ugyan a Szingapúri Nagydíj felvezető körében többen is arra panaszkodtak, hogy nem jók a látási viszonyok, a mezőny normális rendben elrajtolt az esőben. Most két élpilóta is a versenyigazgatók védelmére kelt.

részletek

A Mercedes tempója igazolta a szerencséjét

A W08-as a harmadik legjobb autó volt az utcai F1-es pályán, mégis győztes lett belőle vasárnapra - a Mercedes technikai igazgatója aláhúzta, hogy bár szerencséjük volt, remek tempó nélkül semmire sem mentek volna.

részletek

Az olasz sajtó is nekiment a Ferrarinak

Megszokhattuk már, hogy a Scuderiának gyakran a hazai sajtóval is meg kell vívnia a harcait. A Szingapúri Nagydíj első másodperceiben történt ütközés után nem rejtették véka alá a lapok, kit hibáztatnak.

részletek

Sainz: Semmi kétség, ez volt életem legjobb versenye!

Az álló- és hullócsillagok versenyén a spanyol F1-es pilóta előbbi csoportba tartozott Szingapúrban - nemcsak legjobb eredményét elérve, hanem állítása szerint legerősebb versenyzését produkálva.

részletek
Olvastad már?