Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Szingapúr

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Balesetet látni sosem kellemes, de idén nagy örömünkre mind szerencsés kimenetellel ért véget. Volt azért köztük ijesztő, nagy horderejű és néhány már-már vicces is. Megválasztottuk a leglátványosabbakat!

részletek

Rosberg legjobb és legrosszabb pillanata

Nico Rosberg 2016-ban, hosszú évek próbálkozása után megnyerte a világbajnoki címet. De ezen kívül is őriz egy igazán felejthetetlen emléket a Formula-1-ből, de megosztotta arcpirító eseteit is.

részletek

Vettel: Bakuban volt a mélypontunk

Sebastian Vettelnek nem sikerült megszereznie az ötödik világbajnoki címét Lewis Hamiltonnal szemben. A német pilóta az év azon versenyeiről beszélt, amik balul sültek el a Ferrari számára.

részletek

Vettelnek jobban kell kezelnie a nyomást

Ha vissza akarja hódítani a Formula-1-es koronát, Sebastian Vettelnek jobban kell kezelnie a rá nehezedő nyomást. Érdekes felvetés, mivel korábban éppen ez volt a legendája.

részletek

Vettel még mindig hisz a felzárkózásban

Sebastian Vettel számára nem úgy alakultak az utóbbi versenyhétvégék, ahogyan eltervezte. A szingapúri baleset rengeteget rontott a helyzeten, de a német úgy érzi, még megnyerheti a bajnoki címet.

részletek

A Ferrari döntött Vettel motorjáról

Az F1-es Szingapúri Nagydíjat követően fennállt a veszélye, hogy Sebastian Vettel erőforrása megsérült a rajtbalesetben, így használhatatlan lesz a továbbiakban.

részletek

Sajtó: Károsodhatott Vettel motorja

Nem elég Sebastian Vettel számára, hogy első kockából indulva gyorsan kiesett a rajtbaleset miatt, Lewis Hamilton pedig győzött. Könnyen elképzelhető, hogy károsodott a motorja, ha pedig cserélni kell, büntetésre is számíthat.

részletek

Hamilton: A Mercedes idén sokat szenved még

Bár Lewis Hamilton remek győzelmet aratott Szingapúrban múlt hétvégén, jól tudja, hogy csapata több pályán is szenvedhet még idén. Vettel utolsó esélye a világbajnoki címre?

részletek

Raikkönen: Semmit sem tehettem volna

A Ferrari finn pilótája úgy érzi, semmit sem csinált volna másképp az F1-es Szingapúri Nagydíj rajtjánál, s amúgy is felesleges bárkit hibáztatni, mert az eredményen az már úgysem változtat.

részletek

Sainz: Nagyon megérdemeltük a negyedik helyet

F1-es karrierje legjobb eredményét érte el a Szingapúri Nagydíjon a Toro Rosso spanyol pilótája, aki szerint folyamatosan jó döntéseket hoztak a verseny során – pedig a rajtnál még problémái adódtak.

részletek

Eső és káosz a Szingapúri Nagydíjon

Eddig a Ferrariról és Red Bullról szólt a szezon 14. fordulója: a két csapatból kerül ki a győztes, vagy villant a Mercedes az éjszakában? A Formula.hu folyamatosan frissülő közvetítéssel követi az eseményeket.

részletek

Elsőre elkaszálták a Force India névváltoztatását

Hónapok óta köztudott, hogy Vijay Mallya csapatfőnök a Force India nevét szeretné megváltoztatni. Az első variáció nem kapott zöld lámpát, de úgy tűnik, megvan a megoldás.

részletek
Olvastad már?