Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Szimulátor

Ilyen egy F1-IndyCar öszvér

A Super GP elnevezésre hallgató versenygépet egy Formula-1-es és IndyCar-autóból gyúrták össze, aztán tesztelték is az iRacingben – a Nordschleifén, télen, VR-szemüveggel. Extrém.

részletek

Egy barcelonai kör a 2019-es Haasszal

Van, aki már megkezdte a barcelonai téli teszteket, legalábbis virtuálisan: ilyen egy kör a katalán versenypályán az idei Haasszal az Assetto Corsában.

részletek

Így néz ki az új Haas a versenypályán

Csütörtökön mutatták be a Haas 2019-es, fekete-arany autófestését, amelyet valaki szinte azonnal formába is öntött a Forza Motorsport 7-ben - így mutat a dizájn a versenypályán.

részletek

Verstappen és Norris egy csapatban versenyeznek

Bár Max Verstappen és Lando Norris 2019-ben egymás ellen fog versenyezni a Formula-1-ben, a hétvégére összeállnak, és csapattársak lesznek egy 12 órás szimulátor versenyen.

részletek

Visszatért az A-Liga!

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Lotterer először kénytelen WEC-futamot kihagyni

Andre Lotterer egyszerre igyekszik helyt állni két versenysorozatban is, emiatt azonban életében először kihagyni kényszerül a sebringi fordulót. A korábbi Le Mans-győztessel ilyen nem történt még.

részletek

Ilyen lesz az új WRC 8

Idén érkezik a rali-vb új számítógépes játéka, benne a frissítésekkel és még szebb grafikával - íme a játék hivatalos bemutató videója.

részletek

Így szalad végig a 2008-as McLaren Bakuban

A 2008-as F1-es szezonra gyártott McLaren MP4-23 tesz meg egy kört a bakui versenypályán - természetesen nem a valóságban, "csak" az F1 2018-ban, virtuálisan.

részletek

Négy fejlesztési pilótája lesz a Ferrarinak

A Ferrari bejelentette, kik lesznek a fejlesztési pilótái 2019-ben. Nem aprózták el a dolgot Maranellóban: rögtön négy pilótát is felvettek ebbe a pozícióba, többek között Brendon Hartleyt.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es kör Assenben

A motorversenyeken használt holland versenypálya nem szerepel az F1-es versenynaptárban, de a játékban azért tehetünk egy kört rajta Lewis Hamiltonnal.

részletek

A kulisszák mögött: ilyen volt Bereznay Dániel 2018-as éve

A Mercedes eSport-csapatában versenyző magyar pilóta értékelte mindazt, ami történt vele a mögöttünk hagyott naptári évben

részletek

Verstappen online is bámulatos dolgokra képes

A sportszerűtlen viselkedést nem kell túl komolyan venni, mert sokan direkt arra utaznak, hogy csatázhassanak vele - némi betekintés a holland online versenyzésébe.

részletek
Olvastad már?