Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 19. péntek

Szimulátor

Bereznay kiválóan kezdte az F1 Esports Seriest

Bereznay Dániel az összetettbeli második helyen áll az F1 Esports Series első fordulója, azaz három verseny után. Csapattársa, a tavalyi bajnok, Brendon Leigh vezeti a tabellát.

részletek

Virtuálisan újraalkották a Japán Nagydíjat

Itt is Hamilton nyer, Vettetl itt is ütközik Verstappennel, sőt, minden pontosan ugyanolyan, mint ahogy az a valóságban lejátszódott - csak éppen ez az F1 2018-ban történik.

részletek

Kissé más lett a francia pálya az F1 2018-ban

Érdekes hiba a játékban: egészen új pályát találhatunk Franciaországban, ha elég elszántan keressük...

részletek

Ilyen egy 1:29-es F1-es kör Szocsiban

Ehhez azért elég sok dolognak kell úgy működnie, ahogy a valóságban majd bajosan fog, mindenesetre a játékban ilyenek is előfordulhatnak.

részletek

Mit kell tudni az F1 Hungary ligáról?

A liga erőssége mindenképpen az, hogy elképesztően szoros futamokat láthatnak a nézők és egy-egy futam előtt szinte képtelenség előre megmondani, hogy ki honnan rajtol és ér majd célba.

részletek

A Forza Horizon 4-ben is lesz GTA Spano

A GTA Spano spanyol sportautó is megtalálható lesz a hamarosan érkező Forza Horizon 4 garázsában. A gépszörny 2,9 másodperc alatt van 100-on és nagyjából 370 km/óra a végsebessége.

részletek

Hamilton a játékban is nagyon gyors Szingapúrban

Nem csoda, hogy az F1-es címvédő szingapúri pole-köre megihlette ezt a gamert is, aki megpróbált valami hasonlót összerakni az F1 2018-cal.

részletek

Az F1 2018-ban Raikkönen elengedi Vettelt

A valóságban úgy tűnik, idén már a Ferrari csapatutasításai sem olyanok, mint régen. Nem úgy a virtuális világban! Kipróbálták, meddig jut Vettel az utolsó rajthelyről Szingapúrban - koránt sem a legnehezebb szinten...

részletek

Hogyan boldogul egy kezdő a Nordschleifén?

Ha van egy barátnőd, aki még sosem játszott autóversenyzős-szimulátoros játékkal, nem biztos, hogy a Zöld Pokolban tanácsos megtennie az első körét – legalábbis az alábbi videó erről tanúskodik…

részletek

Buemi cáfolta, hogy visszatérne

A hét elején erősen tartotta magát az a hír, hogy Sebastien Buemi az egyik fő esélyes a Toro Rosso egyik ülésére 2019-ben. Most azonban az istálló és a pilóta is cáfolta ezt, bár nem zárta ki.

részletek

Egy virtuális kör Szingapúrban

Szokjuk a hétvégi verseny vonalvezetését és a villanyfényt az F1 2018-cal – a Ferrari SF71H volánja mögött.

részletek

Verstappen: A szimulátorosok segíthetnek minket

Max Verstappen szerint nőhet a szerepük idővel. A holland úgy gondolja, hogy ezek a versenyzők hatalmas hasznukra lehetnek az F1-es csapatoknak, ha sok időt töltenének a gyárban.

részletek
Olvastad már?