Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Szerződés

Amikor a pilóta egyetért saját kirúgásával

Ha egy versenyzőtől elveszik a pilótaülését, akár év végén, akár év közben, általában negatív hangvételű nyilatkozatok szoktak következni, néha sárdobálás is. Ezúttal egy igazi úriemberrel találkozhatunk.

részletek

Kvjat a Toro Rosso döntésére vár

Az olasz csapatnál egyelőre nem tudni, kikkel állnak rajthoz a 2018-as szezonban. Egyelőre csak a Hondával kötött megállapodás biztos, de Kvjat szerint előbb-utóbb a pilótakérdésben is dönteniük kell.

részletek

Bottas elégedett egyéves szerződésével

Valtteri Bottasszal csupán a 2018-as évre állapodott meg a Mercedes, de a finn pilóta nem aggódik emiatt. A német gárda versenyzője elmondta, mi kell ahhoz, hogy továbbra is csapatánál maradhasson.

részletek

McLaren: Alonso biztosan aláír

A legfontosabb kérdést, a motorszállítói szerződést helyre tette a McLaren, most a pilóták véglegesítése a célja. Az istálló biztos benne, hogy Fernando Alonso is meghosszabbítja kontraktusát.

részletek

A Red Bull hosszú távú tervei a Hondával

Egyre több szakértő véli úgy, hogy az utóbbi hetek nagy tárgyalásainak legnagyobb nyertese a Red Bull lesz, a bikák hosszú távra tervezhetnek a Hondával.

részletek

Perez közel áll az új szerződéshez

Sergio Perezt valószínűleg jövőre is a Force India színeiben láthatjuk majd versenyezni. Szafnauer elmondta, mit kell még letisztáznia csapatának a mexikói szerződésével kapcsolatban.

részletek

Raikkönen teljesen összeszedte magát

Nem kizárólag Vettel miatt hosszabbítottak a Ferrarinál Kimi Raikkönennel. Az év elején csak bukdácsoló finn nagyon felgyorsult és a csapat reményei szerint még idén futamot is nyer.

részletek

Miért ragaszkodik a McLaren a problémás Renault-hoz?

A McLaren-Honda házasság úgy tűnik, látványosan félresiklott. A hírek szerint küszöbön a megegyezés a Renault-val, de miért ragaszkodnak ennyire a szintén gondokkal küzdő francia erőforráshoz?

részletek

Alonso már biztos a McLaren-Renault-ban?

Az egyik legnagyobb érdeklődés ezekben a napokban a McLaren és a Honda sorsát kíséri, az Olasz Nagydíj után Fernando Alonso és csapatfőnöke erős utalást tett a jövőjére. Megszületett a döntés és jön a Renault-motor?

részletek

A McLaren már csak ezen a héten dönthet

A McLaren-Honda továbbra is a szakítás szélén áll, de alaposan bonyolódott a helyzet a Honda és a Renault közti bizonytalanság miatt. Ezen a héten mindenképpen döntenek.

részletek

Ferrari: Vettel ízig-vérig a mi emberünk

Sebastian Vettel nemrégiben újabb három évre egyezett meg a Ferrarival. Az olasz alakulat elnöke árult el néhány kulisszatitkot a négyszeres világbajnok kontraktusának hátteréről.

részletek

Kubica nem is a Renault-val tér vissza?

Robert Kubica a Renault istálló szárnyai alatt végezte mindhárom tesztjét a nyári szünetben, ám visszatérése nem kizárólag a francia istálló döntésén múlik. A lengyel pilótának több lehetősége is van.

részletek
Olvastad már?