Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

Szerződés

A Red Bull ultimátumot adott Ricciardónak

Míg Max Verstappen már sokkal korábban aláírt az energiaitalos alakulathoz, Daniel Ricciardóról ez még mindig nem mondható el. A Red Bull úgy tűnik kezdi megunni az ausztrál kivárását.

részletek

Lauda biztos Hamilton hosszabbításában

Lewis Hamilton még nem hosszabbította meg szerződését a Mercedesszel, de Niki Lauda szerint ez csak idő kérdése, és a felek az alapvető kérdésekben már megegyeztek egymással.

részletek

Hamilton figyelmezteti Ricciardót

A négyszeres világbajnok úgy véli, Daniel Ricciardo veszélyes úton jár azzal, hogy látványosan kifelé kacsintgat jelenlegi csapatától. Szerinte a túlzott sóvárgás miatt a biztosat is veszítheti.

részletek

Hivatalos: Rossi 2020 végéig a Yamahánál

A Yamaha a katari hétvége csütörtöki napján hivatalosan is bejelentette, hogy az olasz újabb két évig náluk versenyez majd. A „Doktor” királykategóriás pályafutása immár minimum bő két évtizedes lesz.

részletek

Szirotkin tavaly nagyon elkeseredett

Szergej Szirotkinnak az elmúlt években a Sauberrel és a Renault-val is felcsillant a lehetőség, hogy versenyzői ülést kapjon a Formula-1-ben. Utóbbi különösen rosszul esett neki, hogy nem sikerült.

részletek

Rossi jó eséllyel még két évet ráhúz

Jó ideje találgatják a MotoGP berkein belül, hogy Valentino Rossi az idei év végén szögre akasztja-e sisakját. A napokban nagyon egyértelmű utalást tett arra, hogy további két évig versenyez.

részletek

Ricciardo már gondolkodik új szerződésén

Míg Max Verstappen már tavaly alaposan meghosszabbította szerződését a Red Bull-lal, Daniel Ricciardo még csak mostanában kezdi az egyeztetéseket. De pontosan mikor szeretné meghozni a döntést?

részletek

Hamilton heteken belül hosszabbíthat

A négyszeres világbajnok szerződésének utolsó évét kezdte meg a Mercedesnél, így egyre aktuálisabb a folytatásról beszélnie. Szerinte sem ő maga, sem a csapata nem szeretne másra váltani.

részletek

Bottas: Maradhatnánk csapattársak Hamiltonnal

Futamgyőzelmek sorával biztosítaná helyét a Mercedesnél Bottas, akinek 2019-re egyelőre nincs F1-es ülése. Egy lényeges apróságot is elárult, ami miatt tavaly hátrányban lehetett Hamiltonnal szemben.

részletek

Hosszú távra tervez a Williams Szirotkinnal

Bár konkrét számot nem árultak el, kiderült, egy évnél hosszabb időre szerződött Szirotkin a Williamsszel. Egy moszkvai rendezvényen a grove-iak elárulták, hogyan nyűgözte le őket az orosz.

részletek

Szirotkin erősebb, mint Kubica?

A Williams január tizenhatodikán véglegesítette döntését és hivatalosan is bejelentette, hogy Szergej Szirotkiné a második ülés. Az orosz pilóta édesapja szerint fia egyszerűen erősebb, mint a lengyel.

részletek

Ezért nem szerződteti a Williams Kubicát

Sokak szerint a pénz az oka, hogy a grove-i alakulat nem Kubica mellett dönt majd, hanem Szirotkint választja. A BBC riportere próbálta feltárni a valós indokot a lengyel pilóta ellen.

részletek
Olvastad már?