Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 19. hétfő

Szerződés

Sajtó: Kubica visszatérhet a Williamsszel

Robert Kubica másfél éve dolgozik azon, hogy visszatérhessen a Formula-1-be. A hírek szerint 2019-ben lehetősége lesz erre, a Williams ugyanis versenyzői ülést ajánlott a lengyelnek.

részletek

Ocon nem szerződik az F1-en kívülre

Esteban Ocon nagy valószínűséggel ülés nélkül marad a 2019-es szezonra. Bár vannak ajánlatai más versenysorozatokból, de a fiatal franciát nem érdekli semmi, kizárólag a Formula-1.

részletek

Hamilton eleinte nem szerette Laudát

Lewis Hamilton jó ideje baráti kapcsolatot ápol Niki Laudával, ám ez nem volt mindig így. Néhány évvel ezelőtt még kifejezetten nem kedvelte az osztrák legendát, aki alapos kritikával illette őt.

részletek

A Formula-E még mindig Alonsót akarja

A Formula-1-ben az élcsapatok nem kapkodtak Fernando Alonso után, más sorozatokban azonban tárt karokkal fogadnák. Bár a spanyol egyelőre nem az FE-ben tervez, a széria mégis folyamatosan csábítja.

részletek

Leclerc nem érez kínzó nyomást, ezt akarta

Charles Leclerc jól tudja, hogy a jövő szezontól mindenki komoly elvárást támaszt majd vele szemben, de huszonegy évesen sem éli ezt meg szenvedésként, hiszen éppen a Ferrari volt a célja.

részletek

Ricciardo Fittipaldi és Villeneuve nyomdokain

Egyre több szakember véli úgy, hogy Daniel Ricciardo alaposan melléfogott a Renault-s szerződéssel és ugyanúgy eltűnik a süllyesztőben, ahogy Emerson Fittipaldi és Jacques Villeneuve.

részletek

Grosjean formajavulása óriási talány

Romain Grosjean sorozatos bakijai után a Haas elkezdett körülnézni, kit szerződtessen a helyére. A francia azonban bámulatos formajavulást mutatott be a szezon derekán, amit a főnök most sem ért.

részletek

Alonso nem szerződik a Formula-E-be

Bár többen is ajánlják a spanyol ásznak és az elektromos sorozat vezetői is dolgoznak Alonso megszerzésén, egyelőre nem képezi tervei részét a Formula-E. De később végül kiköthet ott.

részletek

Ricciardo töretlenül bízik a Renault-ban

Sokan előre sajnálják Daniel Ricciardót, hogy jövőre a mezőny leggyengébb láncszemének számító Renault-erőforrással kell versenyeznie. Az ausztrál szerint korai még ítélni, 2019-ben minden megváltozhat.

részletek

Sainz Hamiltonra hallgatott új szerződésében

Carlos Sainz 2019-től a jelenleg igencsak gyengélkedő McLarennél folytatja pályafutását. Az ajánlat elfogadása előtt Lewis Hamilton véleményét kérte ki, aki megerősítette, hogy jó döntést hoz.

részletek

Sajtó: Binotto a Mercedeshez igazolhat

A Ferrari technikai igazgatója korábban közvetlenül a motorfejlesztésért volt felelős. A belső harcok miatt azonban távozhat az olaszoktól és a fő rivális Mercedesnél is kiköthet.

részletek

A Nissan nagyon pipa a Toro Rossóra

A Toro Rossónál még nem dőlt el, ki lesz a másik pilóta Danyiil Kvjat mellett, ám valószínű választásuk Alexander Albon lesz, akit egy kész nissanos szerződésből hívnak el. Van is perpatvar.

részletek
Olvastad már?