Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

Szerződés

Hamilton a Ferrarihoz tart?

Az elmúlt hétvégén felröppent egy híresztelés, amit az érintett nyilatkozata inkább csak megerősített, hogy Lewis Hamilton a Ferrarihoz szerződne. A Mercedes csapatfőnöke hallani sem akar erről.

részletek

120 milliós ajánlat Vettelnek, aki Raikkönent is akarja

Sebastian Vettel asztalán egy 120 millió eurós ajánlat hever, neki csak annyi a dolga, hogy aláírja. Az továbbra is kérdés, hogy a német elszerződik a Mercedeshez, vagy hosszabbít a Ferrarival. Raikkönen is maradhat.

részletek

Alonso valószínűleg marad a McLarennél

Fernando Alonso jövő évi szerződése az elmúlt hetekben folyamatosan téma, most a Brit Nagydíj hétvégéjén a megbeszélések után nagy a valószínűsége, hogy a spanyol ász marad a McLarennél.

részletek

Hova tovább Fernando Alonso?

Alonso vitathatatlanul az egyik legjobb pilóta a mezőnyben, de a jelek szerint mégsem kapkodnak érte az élcsapatok. Mik maradtak a spanyol esélyei 2018-ra?

részletek

Exkluzív: Máris dobni készül a Sauber a Hondát?

Olyasmi készül a Formula-1-ben, amilyenre még nem volt példa, legalábbis az utóbbi időben biztosan nem. A főszereplője pedig ennek a sztorinak is a Honda lehet…

részletek

A Mercedes megváratja Bottast

A brackley-i F1-es istálló nem akarja elsietni jövő évi pilótaválasztását, még akkor sem, ha Valtteri Bottas folyamatosan bizonyítja a pályán, hogy megérdemli a 2018-as ülést.

részletek

Vettel egészen közel a hosszabbításhoz a Ferrarival

Sebastian Vettelnek 2018-ra még nincs kontraktusa, de Bakuban egy interjúban nem igazán titkolta, hogy vélhetően újra a Ferrarival fog leszerződni 2018-tól.

részletek

Mit csinálnak a Ferrari pilótái jövőre?

Sem Sebastian Vettelnek, sem Kimi Raikkönennek nincs szerződése a jövő évre a Ferrarinál és egy ideig úgy tűnik, nem is lesz. Vajon mihez kezdenek 2018-ban a Scuderia pilótái?

részletek

Valóban kiszáll a Mercedes 2018 után?

Rendre olvashatunk a Red Bull esetleges kiszállásáról az utóbbi időben, főleg a motorszabályok miatti elégedetlenségük miatt. Most egy kissé vadnak tűnő szóbeszéd indult útjára, miszerint a Mercedes istálló távozik 2018 után a Formula-1-ből.

részletek

Kvjat jövőre is Toro Rossót vezethet

Legalábbis az orosz pilóta szerint, aki bár az F1-es Ausztrál Nagydíjon pontot szerzett, Kínában nem álltak mellé az égiek, és hidraulikai hiba miatt kiállni kényszerült.

részletek

Kormányhír szivárgott ki a Kínai Nagydíjról

A sanghaji pálya F1-gyel kötött szerződése az idei verseny után lejár, ezidáig pedig nem lehetett tudni, hogy lesz-e folytatás versenynaptárba 2004-ben felvett helyszínen.

részletek

Bottas csak átmeneti megoldás a Mercedes számára?

A finn F1-es pilótát hatalmas örömmel fogadták Brackley-ben, ahol ő is nagy ambíciókkal várja az új kalandot, ám a bejelentés elsiklott egy tény felett: szerződése időtartamáról.

részletek
Olvastad már?