Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 17. szombat

Szerződés

Hosszú távra tervez a Williams Szirotkinnal

Bár konkrét számot nem árultak el, kiderült, egy évnél hosszabb időre szerződött Szirotkin a Williamsszel. Egy moszkvai rendezvényen a grove-iak elárulták, hogyan nyűgözte le őket az orosz.

részletek

Szirotkin erősebb, mint Kubica?

A Williams január tizenhatodikán véglegesítette döntését és hivatalosan is bejelentette, hogy Szergej Szirotkiné a második ülés. Az orosz pilóta édesapja szerint fia egyszerűen erősebb, mint a lengyel.

részletek

Ezért nem szerződteti a Williams Kubicát

Sokak szerint a pénz az oka, hogy a grove-i alakulat nem Kubica mellett dönt majd, hanem Szirotkint választja. A BBC riportere próbálta feltárni a valós indokot a lengyel pilóta ellen.

részletek

Sajtó: Szirotkint véglegesítik

Úgy tűnik, végleg elszállnak Robert Kubica visszatérési esélyei a Formula-1-ben, sajtóhírek szerint ugyanis az orosz Szergej Szirotkin lesz a befutó a Williams üléséért vívott harcban.

részletek

Massa tudja, hova nem menne

Felipe Massa 2017 végén most már végleg visszavonult a Formula-1-ből. Mindenképpen szeretne még versenyezni, most pedig azt is megtudhattuk, hogy hova nem menne semmiképpen.

részletek

A Honda győzte meg Verstappent a maradásról?

Érdekes nyilatkozat látott napvilágot a napokban Max Verstappen szerződéshosszabbításával kapcsolatban. Eszerint a fiatal hollandot a Honda győzte meg, hogy maradjon a Red Bullnál.

részletek

Alonso nyolcszoros világbajnok lehetne?

A spanyol autó- és motorsport egyik fontos figurája úgy véli, honfitársának változtatnia kell a hozzáállásán, ha újra sikeres akar lenni. Szerinte komoly hibái nélkül nyolcszoros bajnok lehetne.

részletek

Vettel az előrelépés miatt hosszabbíthatott

A 2017-es szezonba érkezve az volt az egyik fő kérdés, Sebastian Vettel marad-e a Ferrarinál, vagy az olaszok tovább csúsznak lefelé és inkább továbbáll? A Scuderia gyorsan eloszlatta a kételyeket.

részletek

A Mercedes nem hagyja magára Wehrleint

A világbajnok istálló nagyon jó véleménnyel van Pascal Wehrleinról, így arra is lehet esélye, hogy 2019-ben ülést kapjon a Mercedesnél. 2018-ban kevésbé áll jól a tehetséges német versenyző szénája.

részletek

A Red Bull nem vár sokáig Ricciardo döntésére

Max Verstappen három évig még biztosan az energiaitalos alakulatot fogja erősíteni, de Daniel Ricciardo még nem döntött az új szerződéséről. Horner leszögezte: nem fognak rá várni a végtelenségig.

részletek

Renault: Sainz főnyeremény nekünk

2017-ben végképp magasra kúszott Carlos Sainz ázsiója, a Renault sikeresen kivásárolta élő szerződéséből is és nagyon nem bánta meg döntését. Szerintük a spanyolnak már most sokat köszönhetnek.

részletek

Ricciardo követné Hamilton példáját

Daniel Ricciardónak lejár a szerződése a Red Bullnál. Győzni akar – valahol. Nem szeretne kifutni az időből, de semmiképpen nem akarja elsietni élete egyik legfontosabb döntését.

részletek
Olvastad már?