Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Szerződés

Ricciardo: Elismerem, én szúrtam ki Oconnal

A rutinos ausztrál pilóta a nyár közepén teljesen váratlanul bejelentette, hogy elhagyja a Red Bullt és a Renault-hoz szerződik. Akaratán kívül, de ezzel sodorta végül nehéz helyzetbe Esteban Ocont.

részletek

Alonso párhuzama Vandoorne és Leclerc között

Miután a McLaren leszerződtette Lando Norrist és Carlos Sainzot, Stoffel Vandoorne valószínűleg ülés nélkül marad 2019-ben. Pedig Alonso nagyon szeretné őt topcsapatban látni.

részletek

Ricciardo csodálkozik Raikkönenen

A Red Bull ausztrál pilótája biztos volt abban, hogy a Ferrari finnje visszavonul, ha már a Scuderiánál nem marad hely számára. Éppen ezért meglepetésként érte a sauberes bejelentés.

részletek

Leclerc nem lesz Vettel szolgája?

Hatalmas változás jön jövőre, Kimi Raikkönent Charles Leclerc váltja a Ferrarinál. Korábbi csapatfőnöke szerint kicsit korai a váltás, de a fiatal titán nem lesz Sebastian Vettel szolgája.

részletek

Ecclestone: Alonso nem csapatember

Senki számára nem kérdés, hogy Fernando Alonso kiválásával sokat veszít a Formula-1, ám több szakember is úgy gondolja, hiányzik belőle a csapatszellem, ezért is jutott ilyen nehéz helyzetbe.

részletek

Sokba került a McLarennek a szakítás

Minden követ megmozgatott a wokingi istálló, hogy megszabadulhasson a Honda-erőforrástól, de egy hosszútávú szerződést megszüntetni komoly anyagi következményekkel jár.

részletek

Elkann már tudja, hogy Leclerc jön a Ferrarihoz?

A közösségi média ingoványos terület. Semmilyen hivatalos bejelentés nem történt egyelőre arról, ki lesz a Ferrari másik pilótája. Elkann mégis gratulált Leclerc-nek, majd törölte a posztot.

részletek

Ocon: Megacsalódást jelentene partvonalra kerülni

Elképzelhetetlennek tűnne, hogy ilyen tehetséggel rendelkező pilóta, mint Esteban Ocon jövőre versenyzői ülés nélkül maradhat, márpedig valós a veszély, hogy a francia eltűnik a mezőnyből 2019-ben.

részletek

Sajtó: Raikkönen a futam előtt tudta meg, hogy menesztik

Sebastian Vettel alaposan elszúrta az Olasz Nagydíj első körét, igaz, csapattársa sem volt túlzottan előzékeny vele, amit Hamilton ki is használt. Az olasz sajtó tudni véli, miért volt ilyen harcias a finn.

részletek

Vandoorne legrosszabb két éve a McLarennél

Stoffel Vandoorne úgy véli, rossz időben tartózkodik rossz helyen az elmúlt két szezonban, pályafutása legrosszabb időszakát éli a szenvedő McLarennel. De velük maradna jövőre is.

részletek

Sajtó: Verstappennek kilépési záradéka van

Vállalta a kockázatot a Red Bull és 2019-től Honda-erőforrásokkal szereli fel autóit. Az olasz sajtó tudni véli, hogy Max Verstappen szerződésében van egy záradék arra az esetre, ha az autó gyenge.

részletek

Perez már biztosan tudja, hol lesz jövőre

Ugyan még hivatalos bejelentés nem született a Force India részéről, Sergio Perez Monza előtt elmondta, hogy már aláírt egy szerződést, és a helyzete változatlan marad az eddigiekhez képest.

részletek
Olvastad már?