Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Szerződés

Ricciardo nem akar elsőszámú pilóta lenni

Egyre valószínűbb, hogy sem a Mercedes, sem a Ferrari nem szerződteti Daniel Ricciardót, a rutinos ausztrál mégis kivár a Red Bull-lal való hosszabbítással. De milyen okból teszi ezt?

részletek

A spanyol sajtó szerint Sainz marad a Renault-nál

A spanyol As sportnapilap információi szerint Carlos Sainz minden valószínűség szerint szerződést hosszabbít a Renault-val, így még eggyel kevesebb lesz a lehetőség az esetlegesen átigazolni vágyó pilóták számára. Mint például Alonso.

részletek

Wolff még 5 évig szerződtetné Hamiltont

Még a jelenlegi hosszabbítása sem hivatalos Lewis Hamiltonnak, a Mercedes csapatfőnöke elmondta: szívesen látná a brit világbajnokot csapatában akár a 2023-as szezonig.

részletek

Lauda elismerte, tárgyaltak Verstappennel

Bár tavaly még hevesen tagadta a Mercedes, hogy bármilyen ajánlatot tett volna Max Verstappennek, Niki Lauda most mégis elismerte, hogy megkörnyékezték a fiatal hollandot.

részletek

Villeneuve: Leclerc szerződtetése hiba

Sajtóértesülések szerint Charles Leclerc már jövőre a Ferrari versenyzője lesz, kétéves kontraktust írt alá. Az 1997-es világbajnok szerint többszörösen hibáznak ezzel az olaszok.

részletek

Sajtó: Ennyit keres majd Hamilton a Mercedesnél

Értesülések szerint nincs tovább kérdés a Hamilton-Mercedes ügyben, a brit ász ugyanis aláírt. Fantasztikus évi keresete lesz, csak az maradt nyitott kérdés, hogy melyik hétvégén jelentik be.

részletek

Még visszafordítható a Red Bull-Honda megállapodás

A tavalyi évben a Sauber már megállapodott a Hondával, amikor a vezetőségváltás után a svájciak mindent visszavontak. A bikák jelenleg ugyanebben a stádiumban vannak a megegyezésről.

részletek

Sainz győzelemre vezetné a Renault-t

A 2017-es év végén csatlakozott a francia gárdához Carlos Sainz, de csak egy éves kölcsönszerződésről van szó. A spanyol nagy tetteket vinne véghez a Renault-val, de nem maga dönt jövőjéről.

részletek

Raikkönen: Miért ne győzhetnék újra?

Franciaországi időmérős hibája után még inkább felerősödtek a pletykák, hogy az év végén Charles Leclerc váltja Kimi Raikkönent a Ferrarinál. A jégember azonban másképp gondolja.

részletek

A napokban jöhet a Mercedes nagy bejelentése

A Mercedes csapatfőnöke nem igazán burkolt utalást tett arra, hogy napokon belül bejelentik a jövő évi pilótapárost. A szakértők várakozása szerint nem lesz változás az ideihez képest.

részletek

Az IndyCar ászát szerződtetné a McLaren

Sajtóértesülések szerint Scott Dixon az egyik legnagyobb esélyes arra, hogy a McLaren istállóhoz szerződjön 2019-ben. Az Indy500 győztese csatlakozhatna jövőre a wokingiakhoz a tengerentúlon.

részletek

Miért menne Ricciardo gyengébb csapathoz?

Igencsak élénk az érdeklődés Daniel Ricciardo iránt a pilótapiacon. A Red Bull csapatfőnöke szerint azonban butaság lenne olyan istállóhoz szerződnie, aminek autóit rendre lekörözi idén.

részletek
Olvastad már?