Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Szaúd-Arábia

Sajtó: Jövőre Szaúd-Arábiában lesz a Dakar

Új világrészbe költözik a maratoni viadal, amely 11 alkalom után elhagyja Dél-Amerikát. Úgy tudni, ötéves szerződést írtak alá 2020-tól fogva. Nasser Al-Attiyah is elejtett pár információt.

részletek

A BMW győzelemmel robbant be

A tesztelések után a szakemberek a BMW-t kiáltották ki esélyesnek a Formula-E-ben, ám a német gyártó nem számított arra, hogy rögtön győzelemmel kezdenek. Már nem az Audi az etalon?

részletek

A Formula-E versenyzője már nem akar F1-es lenni

Oliver Rowland annak idején még lelkesen üldözte az F1-es lehetőséget, volt is a Williams fejlesztő versenyzője, a lehetőség végül az elektromos bajnokságban találta meg, és ezt nem is feltétlenül bánja.

részletek

Az arab nők helyzetén javítana a Formula–E

A berlini Formula-E hétvége első sajtótájékoztatóján kemény kérdést szegezett neki egy újságíróhölgy a széria első emberének: miért megy a sorozat olyan országba, ahol súlyosan korlátozzák a nők jogait?

részletek

Vettel nem védhet címet a Bajnokok Tornáján

Az előttünk álló pénteken és szombaton rendezik a világ legjobb pilótáinak éves gálaversenyét, a Bajnokok Tornáját, ami nemcsak a helyszíne miatt lesz különleges, hanem azért is, mert az F1-es mezőny látványosan távol marad tőle.

részletek
Olvastad már?