Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Suzuki

Melyik modelleket veszik újan a legtöbben Magyarországon?

Suzukiból, Daciából, Opelből és Toyotából is kettő-kettőt találunk a tíz legkeresettebb lakossági modell között. Az év első hat hónapjában 12 ezer új autó fogyott közülük.

részletek

Itthon is bemutatkozott az új Swift Sport

A harmadik generációs Swift Sport könnyebb és gyorsabb is elődjénél, alacsonyabban és szélesebben ül, agresszívabb a vonalvezetése, a nyomaték és a tömeg aránya pedig egyértelműen egy kiválóan manőverezhető, élményautóvá teszi.

részletek

Világrekord nap a Hungaroringen!

Most szombaton (Június 9-én) kerül megrendezésre a SUZUKI GUINNESS VILÁGREKORD NAP, melynek a HUNGARORING versenypálya ad otthont.

részletek

Suzuki világrekordnap a Hungaroringen

A Magyar Suzuki Zrt. június 9-én szombaton megrendezi a SUZUKI VILÁGREKORD NAPOT a Hungaroringen, ahol a cél, hogy a rekordot rögzítsék a Guinness Rekordok Könyvében. Az ingyenes, egész napos programon a szervezők minden Suzuki motorosra számítanak.

részletek

Hivatalos: Rins 2020-ig marad a Suzukinál

Újabb két évvel meghosszabbította szerződését Alex Rins a Suzukival, a fiatal spanyol motoros 2020 végéig biztosan a „kékeknél” marad. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki ülhet fel jövőre a másik Suzukira.

részletek

Suzuki kisautóval tanulják a közlekedést a kicsik

Speciális, gyermekek részére készített Suzuki kisautóval támogatja a 6-12 éves korosztály közlekedésbiztonsági oktatását a Magyar Suzuki Zrt. A kifejezetten erre a célra gyártott mini Vitara modelleket a március 30-án megnyíló Esztergomi Gyermek Autós Közlekedési Parkban próbálhatják ki először a kisiskolások. A helyi kezdeményezés célja, hogy a legkisebbek játszva sajátíthassák el a fontos közlekedési és balesetmegelőzési ismereteket.

részletek

Katar: Iannone az élre repítette a Suzukit

Az olasz versenyző az utolsó fél órában futott körével bizonyult a leggyorsabbnak a katari teszt második napján, megelőzve ducatis honfitársát, valamint a címvédő Marc Marquezt.

részletek

A Marc VDS lehet a Suzuki szatellit csapata?

A japán gyártó MotoGP-főnöke, Davide Brivio elismerte: mindenképp szeretnének partnercsapatot indítani jövőre, és optimistább ezzel kapcsolatban, mint egy évvel ezelőtt – a fő jelölt a Marc VDS lehet.

részletek

Amikor egy Suzuki alázza meg a BMW-t

Persze valószínűleg nem egyforma gumik vannak az autókon, ami döntő faktor egy ilyen havas úton, mindenesetre nem szokványos kép, hogy a BMW csak küzd, a Suzuki pedig nem kérdez...

részletek

Közösen fejleszthet elektromos autókat a Toyota és a Suzuki

A Toyota, és a Suzuki aláírták azt a szándéknyilatkozatot, amelynek értelmében a két vállalat azon dolgozik majd, hogy együttműködve valósítsák meg az elektromos járművek (EV) 2020 körüli bevezetését az indiai piacon.

részletek

Menetpróba - SX4 S-Cross turbósítás

Az ártatlan mackó ábrázatot felváltotta a csillogó fogszabályzó a ráncfelvarráson átesett szabadidő-autónál. Az Esztergomban gyártott modell legerősebb verzióját próbáltuk ki.

részletek

Tokióban a Suzuki legújabb koncepciómodelljei

„FELEMELŐ ÉRZÉS mindenkinek, mindenhol” – ez a Suzuki pavilon idei mottója az október 27-án megnyílt 45. Tokiói Autószalonon.

részletek
Olvastad már?