Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Suzuki

A Marc VDS lehet a Suzuki szatellit csapata?

A japán gyártó MotoGP-főnöke, Davide Brivio elismerte: mindenképp szeretnének partnercsapatot indítani jövőre, és optimistább ezzel kapcsolatban, mint egy évvel ezelőtt – a fő jelölt a Marc VDS lehet.

részletek

Amikor egy Suzuki alázza meg a BMW-t

Persze valószínűleg nem egyforma gumik vannak az autókon, ami döntő faktor egy ilyen havas úton, mindenesetre nem szokványos kép, hogy a BMW csak küzd, a Suzuki pedig nem kérdez...

részletek

Közösen fejleszthet elektromos autókat a Toyota és a Suzuki

A Toyota, és a Suzuki aláírták azt a szándéknyilatkozatot, amelynek értelmében a két vállalat azon dolgozik majd, hogy együttműködve valósítsák meg az elektromos járművek (EV) 2020 körüli bevezetését az indiai piacon.

részletek

Menetpróba - SX4 S-Cross turbósítás

Az ártatlan mackó ábrázatot felváltotta a csillogó fogszabályzó a ráncfelvarráson átesett szabadidő-autónál. Az Esztergomban gyártott modell legerősebb verzióját próbáltuk ki.

részletek

Tokióban a Suzuki legújabb koncepciómodelljei

„FELEMELŐ ÉRZÉS mindenkinek, mindenhol” – ez a Suzuki pavilon idei mottója az október 27-án megnyílt 45. Tokiói Autószalonon.

részletek

Menetpróba - Stílus- és méretváltás

Új kategóriában lépett színre a Suzuki üdvöskéje: az újdonság terepe a város és a trendi, fiatalos vevők.

részletek

Menetpróba - Könnyű kisördög a Swift Sport

A Frankfurti Autószalonon mutatkozott be, néhány napja Magyarországra is ellátogatott, de a nagyközönségnek és a rajongóknak még legalább fél évet várni kell a japán kisördög érkezésére, amely gyengébb, de könnyebb közvetlen ellenfeleinél.

részletek

Bemutatkozik az új Swift Sport

Az új, könnyebb és gyorsabb Suzuki Swift Sport világpremiere a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon.

részletek

Japánban már suhan a hibrid Suzuki Swift

A Suzuki Motor Corporation 2017. július 12-én, Japánban útjára bocsátotta új, hibrid rendszerrel felszerelt Swift kompakt autójának változatait.

részletek

Swift Cup Europe: Tehetséggyár

Hazánk egyetlen márkakupája egy ideje már nemzetközi szinten működik, a Swift Euro Cup szlovákiaringi futamán néztük meg a versenyzőket és az autókat.

részletek

A legváratlanabb dobogós helyek I.

Számos alkalommal fordult elő a Formula-1 történetében, hogy egy gyengébb autóval futamot nyertek. Voltak egészen elképzelhetetlen dobogós helyek is az elmúlt 40 évben. Gyűjtésünk első részét olvashatjátok.

részletek

Fel tud-e kelni a padlóról a Suzuki?

Még mindig nem szokta meg a Suzuki motorját Andrea Iannone, holott az idénykezdet sokkal biztatóbb volt a jelenlegi helyzetnél. Az olasz pilótának az elmúlt hetekben jószerével egyedül kellett dolgoznia, bár a legutóbbi teszten Sylvain Guintoli is nagy segítségükre volt.

részletek
Olvastad már?