Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Suzuki

Menetpróba - SX4 S-Cross turbósítás

Az ártatlan mackó ábrázatot felváltotta a csillogó fogszabályzó a ráncfelvarráson átesett szabadidő-autónál. Az Esztergomban gyártott modell legerősebb verzióját próbáltuk ki.

részletek

Tokióban a Suzuki legújabb koncepciómodelljei

„FELEMELŐ ÉRZÉS mindenkinek, mindenhol” – ez a Suzuki pavilon idei mottója az október 27-án megnyílt 45. Tokiói Autószalonon.

részletek

Menetpróba - Stílus- és méretváltás

Új kategóriában lépett színre a Suzuki üdvöskéje: az újdonság terepe a város és a trendi, fiatalos vevők.

részletek

Könnyű kisördög - Suzuki Swift Sport

A Frankfurti Autószalonon mutatkozott be, néhány napja Magyarországra is ellátogatott, de a nagyközönségnek és a rajongóknak még legalább fél évet várni kell a japán kisördög érkezésére, amely gyengébb, de könnyebb közvetlen ellenfeleinél.

részletek

Bemutatkozik az új Swift Sport

Az új, könnyebb és gyorsabb Suzuki Swift Sport világpremiere a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon.

részletek

Japánban már suhan a hibrid Suzuki Swift

A Suzuki Motor Corporation 2017. július 12-én, Japánban útjára bocsátotta új, hibrid rendszerrel felszerelt Swift kompakt autójának változatait.

részletek

Swift Cup Europe: Tehetséggyár

Hazánk egyetlen márkakupája egy ideje már nemzetközi szinten működik, a Swift Euro Cup szlovákiaringi futamán néztük meg a versenyzőket és az autókat.

részletek

A legváratlanabb dobogós helyek I.

Számos alkalommal fordult elő a Formula-1 történetében, hogy egy gyengébb autóval futamot nyertek. Voltak egészen elképzelhetetlen dobogós helyek is az elmúlt 40 évben. Gyűjtésünk első részét olvashatjátok.

részletek

Fel tud-e kelni a padlóról a Suzuki?

Még mindig nem szokta meg a Suzuki motorját Andrea Iannone, holott az idénykezdet sokkal biztatóbb volt a jelenlegi helyzetnél. Az olasz pilótának az elmúlt hetekben jószerével egyedül kellett dolgoznia, bár a legutóbbi teszten Sylvain Guintoli is nagy segítségükre volt.

részletek

Magyarországra érkezett az új Swift!

A Genfi Autószalonon nagy sikert arató új generációs modell, formatervezett megjelenésével, fürgeségével, valamint a vezetési élményt fokozó funkcionalitásával, belső kialakításával és fejlett biztonság technológiai megoldásaival nemsokára itthon is kapható lesz.

részletek

3 millió gépkocsi! - 26 éve lendületben a Suzuki

3 millió Suzuki gépkocsi 26 év alatt. Ezzel az impozáns számmal újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki Zrt., amivel újra bebizonyította, hogy nem csak a hazai járműgyártás meghatározó vállalata, hanem a globális exportpiacok fontos résztvevője is. Ugyanis a tavalyi eredményes hazai értékesítés mellett több mint 100 országba szállítottak Esztergomból magyar gyártású Suzukikat.

részletek

Retro - Káosz és bunyó az első újkori Argentin Nagydíjon

1995-ben a szezon második versenyét Buenos Airesben rendezték, az időmérő edzéseken és a futam (két) rajtjánál is igen nagy káosz alakult ki, de a verseny remek küzdelmet hozott - VIDEÓVAL.

részletek
Olvastad már?