Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Suzuki

Hamarosan érkezik a megújult Suzuki Vitara

Már nem kell sokat várnunk a megújult Suzuki Vitarára, ugyanis a továbbfejlesztett modell idén ősztől a hazai vásárlók számára is elérhető lesz. Az új Vitara elődjének izgalmas és stílusos továbbgondolása: Magyarország legnépszerűbb, egyben a Suzuki legsikeresebb modellje számos új biztonsági funkcióval érkezik.

részletek

Élményautózás! - Jövőre megújulhat a Swift Cup Europe

Különleges tesztnapon látta vendégül a 12 esztendős Swift Cup Europe széria magyar promótere, a GFS Racing a magyar autós újságírókat az Euroringen. A meghívottak előbb kívül-belül megismerhették a jelenlegi széria autóját, majd az is kiderült, milyen tervei vannak Burkus Egon tulajdonosnak a vadonatúj, turbómotoros Suzuki Swift Sporttal.

részletek

Marquez 25 ezreddel Petrucci előtt az időmérőn!

Kis híján komoly meglepetés született a Sachsenringen a kvalifikáción, végül azonban ismét Marc Marquez szerzett pole-t Danilo Petrucci és Jorge Lorenzo előtt. A gyári Yamahák a második sorban.

részletek

Melyik modelleket veszik újan a legtöbben Magyarországon?

Suzukiból, Daciából, Opelből és Toyotából is kettő-kettőt találunk a tíz legkeresettebb lakossági modell között. Az év első hat hónapjában 12 ezer új autó fogyott közülük.

részletek

Itthon is bemutatkozott az új Swift Sport

A harmadik generációs Swift Sport könnyebb és gyorsabb is elődjénél, alacsonyabban és szélesebben ül, agresszívabb a vonalvezetése, a nyomaték és a tömeg aránya pedig egyértelműen egy kiválóan manőverezhető, élményautóvá teszi.

részletek

Világrekord nap a Hungaroringen!

Most szombaton (Június 9-én) kerül megrendezésre a SUZUKI GUINNESS VILÁGREKORD NAP, melynek a HUNGARORING versenypálya ad otthont.

részletek

Suzuki világrekordnap a Hungaroringen

A Magyar Suzuki Zrt. június 9-én szombaton megrendezi a SUZUKI VILÁGREKORD NAPOT a Hungaroringen, ahol a cél, hogy a rekordot rögzítsék a Guinness Rekordok Könyvében. Az ingyenes, egész napos programon a szervezők minden Suzuki motorosra számítanak.

részletek

Hivatalos: Rins 2020-ig marad a Suzukinál

Újabb két évvel meghosszabbította szerződését Alex Rins a Suzukival, a fiatal spanyol motoros 2020 végéig biztosan a „kékeknél” marad. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki ülhet fel jövőre a másik Suzukira.

részletek

Suzuki kisautóval tanulják a közlekedést a kicsik

Speciális, gyermekek részére készített Suzuki kisautóval támogatja a 6-12 éves korosztály közlekedésbiztonsági oktatását a Magyar Suzuki Zrt. A kifejezetten erre a célra gyártott mini Vitara modelleket a március 30-án megnyíló Esztergomi Gyermek Autós Közlekedési Parkban próbálhatják ki először a kisiskolások. A helyi kezdeményezés célja, hogy a legkisebbek játszva sajátíthassák el a fontos közlekedési és balesetmegelőzési ismereteket.

részletek

Katar: Iannone az élre repítette a Suzukit

Az olasz versenyző az utolsó fél órában futott körével bizonyult a leggyorsabbnak a katari teszt második napján, megelőzve ducatis honfitársát, valamint a címvédő Marc Marquezt.

részletek

A Marc VDS lehet a Suzuki szatellit csapata?

A japán gyártó MotoGP-főnöke, Davide Brivio elismerte: mindenképp szeretnének partnercsapatot indítani jövőre, és optimistább ezzel kapcsolatban, mint egy évvel ezelőtt – a fő jelölt a Marc VDS lehet.

részletek

Amikor egy Suzuki alázza meg a BMW-t

Persze valószínűleg nem egyforma gumik vannak az autókon, ami döntő faktor egy ilyen havas úton, mindenesetre nem szokványos kép, hogy a BMW csak küzd, a Suzuki pedig nem kérdez...

részletek
Olvastad már?