Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Sutil

Méltán Elfeledve: Sárga + piros = narancs

Újonc versenyzőjük egyetlen kör alatt az utolsó helyről az élre állt – valószínűleg ez az egyetlen dolog, amire emlékszünk az eltűnő Jordan második reinkarnációjáról, a Force India elődjéről…

részletek

Retro - A szürke pilóta zűrös karrierje

A legtöbb embernek a szemhéja sem rebben, ha Adrian Sutil nevével találkozik, pedig az 1983-ban ezen a napon született német F1-es karrierjébe rengeteg különféle érzelem sűrűsödött bele, miközben ő a középmezőnyből próbált sikertelenül kitörni.

részletek

F1-esek a vádlottak padján

Miután Sir Jack Brabham a királykategóriával szintén megpróbálkozó fiát elítélték egy szörnyű bűncselekmény miatt, összeszedtünk néhány versenyzőt, akik szintén összeütközésbe kerültek a törvénnyel.

részletek

Sutil otthagyta a Williams csapatát

A német pilóta egy verseny híján egy egész F1-es szezont eltöltött a grove-i alakulatnál, de mivel nem látott tovább a néhai szimulátor-használattól, úgy döntött, máshol néz ülés után.

részletek

Nem készül el időben a Sauber versenygépe

A Sauber F1-es csapata nem fedi fel 2016-os autóját az első teszten, ugyanis már biztosra mondható, hogy nem fognak elkészülni vele – erősítette meg az istálló.

részletek

Újabb pilóta perelte be a Saubert

Azok után, hogy tavaly márciusban Giedo van der Garde miatt kellett a bíróságot járnia a Saubernek, egyik korábbi pilótájuk miatt újabb jogi hercehurcák elé néznek Hinwilben.

részletek

Sutil: Suzuka mindenki számára nehéz lesz

A 2015-re versenyülés nélkül maradt F1-es pilóta tavaly pár méterről volt tanúja annak a szörnyű balesetnek, mely idén nyáron Jules Bianchi halálához vezetett - a német nehéz szívvel gondol vissza arra a Japán Nagydíjra.

részletek

Amikor... Alonso megautóztatta Webbert

Idén már a 8. F1-es Szingapúri Nagydíjat rendezik, ahol az évek során történt már világrengető botrány, kisebb, és nagyobb balesetek, valamint egy emlékezetes tűzoltás is.

részletek

Retro - Rubinho utolsó nagy dobása

Először azt hittük, hogy Lewis Hamilton mindenkit le fog mosni a pályáról, de jöttek a dicsőséges Brawn-autók, és lealázták a mezőnyt - Rubens Barrichello 11. győzelme egyben az utolsó is lett F1-es karrierje során.

részletek

Sutil meghajtotta a Koenigsegget

A Williams tartalékjaként az F1 közelében maradó Adrian Sutil mostanában királykategóriás gépet nemigen vezethet – mást viszont annál inkább, legutóbb egy Koenigsegg One:1-t Spában.

részletek

F1-Archív: Megbüntették a rafinált Schumachert

Berger nőt inzultál, a Ferrari titokban tesztelte a Bridgestone-t, Montezemolo nem megy a olasz parlamentbe, Wurz ismét versenyezne - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei május 16-án.

részletek

Bíróság elé megy Sutil és a Sauber

A történet egészen ismerősen cseng: a Spanyol Nagydíj hetén a Sauberrel szerződést kötő, de F1-es ülést már nem kapó pilóta a verseny helyszínén, Barcelonában viszi bíróságra ügyét…

részletek
Olvastad már?