Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Sunderland

Dakar: Egy 13-szoros és két első győztes

Véget ért az év legnagyobb tereprali-versenye: Stephane Peterhansel és Sebastien Loeb küzdelmét a veterán nyerte, míg a motorosok között először avattak brit Dakar-győztest.

részletek

Mi minden történt a 2017-es Dakaron?

Két hét száguldás dél-amerikai vadregényes tájain: az eseménydús Dakar Ralin két napot törölni kellett a szeszélyes időjárás miatt, az autós kategória két francia párbajáról szólt, a motorosok között pedig hullottak a sztárok.

részletek

Dakar: Helycsere az élen, törölték a szerdai szakaszt

Loeb átvette a vezetést, de az autós kategória továbbra is szoros, a motorosoknál azonban kezd elhúzni a favorit. Míg a keddi programot sikerült lebonyolítani, egy földcsuszamlás miatt elmarad a verseny legjobban várt szakasza.

részletek

Hosszú hétvége a Dakaron: Törölték a szombati szakaszt

A kedvezőtlen időjárási körülményekre hivatkozva a szervezők úgy döntöttek, teljes egészében törlik a Dakar Rali hatodik szakaszát, így a mezőnyre most a tervezett egy helyett két nap pihenő vár.

részletek

Egyórás büntetés az éllovasnak a Dakaron

Hátrasorolt főesélyes a motoroknál, történelmi részsiker a quadoknál és újabb helycsere az élen az autóknál. Mindez egy olyan napon, amit a táv felénél félbeszakítottak. A Dakar az ötödik napon sem maradt adós a fordulatokkal.

részletek

Dakar: Elindult az egyik leghosszabb nap

Az idei Dakar egyik leghosszabb szelektív szakaszát rendezik ma Chile hegyei közt, ráadásul azon ritka napok egyike ez, amikor mind a négy kategória ugyanazon az útvonalon halad végig.

részletek

Al-Attiyah az élen, Roma máris nagy bajban

A Dakar Rali első napja máris nagy drámával kezdődött az autósok között, hiszen a címvédő Nani Roma Minije mindössze tíz kilométer megtétele után megállt a pályán, és a spanyol egyelőre nem tudja folytatni útját.

részletek
Olvastad már?